Football manager 2015 pomoć!

poruka: 4
|
čitano: 1.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Football manager 2015 pomoć!

Volim managera više nego ista al u ovim novim verzijama kao npr fm2015 neke stvari nerazumjem. Napravim mega momčad dovedem solidne trenere. Kad pocnem igrat 4 5 utakmica rasturam. I onda dode kvalifikacije za EL (konkretno igram s hajdukom) prvo popusim svaku utakmicu koju igram prije europske utakmice. U prvenstvu budem predzadnji zbog toga. Jel to do igrice ili ja griješim? 

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Football manager 2015 pomoć!

obzirom da se ne dogadja svima, reko bi da ti grijesis. volio bi znati i kako s hajdukom napravis mega momcad kad nemaju prebijene pare. no dobro. uglavnom, ako dodvedes previse novih igraca, ovisno o njihovim karakterima, treba par mjeseci da se na terenu pocnu razumjeti.

nadam se da odigras 10-ak pripremnih utakmica kako bi barem razumjeli taktiku koju igras. sudeci po ovo malo informacija koje si dao, vjerojatno igras prilicno otvoreno/napadacki sto protivnici koriste za kontre.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 15:40 (jovial).
12 godina
neaktivan

Proda san kvasinu i jos 2 prvotimca i dovea 6 mladih talenata. Napravim ja 10 urtakmica al je stvar u tome da mi nije jasno kako mogu dobit npr. dinama 5:0 i onda nakon 2 utakmice od slaven belupa izgunit 3:0. I zasto al zasto moran uvik s bilo kojom momcadi igran uvik popusit ili ostat izjednaceno utakmicu prije neke europske. Stvarno ne razumin neke stvari :)?

12 godina
neaktivan
taurus1986 kaže...

Proda san kvasinu i jos 2 prvotimca i dovea 6 mladih talenata. Napravim ja 10 urtakmica al je stvar u tome da mi nije jasno kako mogu dobit npr. dinama 5:0 i onda nakon 2 utakmice od slaven belupa izgunit 3:0. I zasto al zasto moran uvik s bilo kojom momcadi igran uvik popusit ili ostat izjednaceno utakmicu prije neke europske. Stvarno ne razumin neke stvari :)?

a zasto bi morao pobijediti slaven nakon sto pobijedis dinamo 5:0? toga nigdje nema u nogometnim pravilima. isto vrijedi i za ovo s europskim utakmicama. 

ti isto ko i ovi na kladari... starno ne razumin kako gubit mogu favoriti... a mogu, jebiga.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice