Football Manager 2014

poruka: 459
|
čitano: 93.622
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Football Manager 2014
jovial kaže...

osim toga, ne znam kako bi se to odrazilo na FFP. tesko da bi neki klub u sezoni uprihodio toliko da bi se mogao odluciti na takav izdatak sve i da ima pare u kasi kako to arapi imaju.

FFP u fm-u je jako nelogican. koliko sam puta na kraju sezone bio u plusu i to u svim stavkama i svaki put izleti poruka da moram platiti 25-30 mil jer sam prekrsio to pravilo

It's not who u are, it's who u know.
11 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
jovial kaže...

osim toga, ne znam kako bi se to odrazilo na FFP. tesko da bi neki klub u sezoni uprihodio toliko da bi se mogao odluciti na takav izdatak sve i da ima pare u kasi kako to arapi imaju.

FFP u fm-u je jako nelogican. koliko sam puta na kraju sezone bio u plusu i to u svim stavkama i svaki put izleti poruka da moram platiti 25-30 mil jer sam prekrsio to pravilo

pravila su prilicno konfuzna pa to sta si u plusu ne znaci da nisi prekrsio pravilo; ne znam zasto ne da mi da pejstam ono vazno al nalazi se pod summary of current rules

http://en.wikipedia.org/wiki/Financial_Fair_Play#Summary_of_current_FFP_Regulations

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.8.2014 17:09 (jovial).
16 godina
jovial kaže...
Obi Wan kaže...
jovial kaže...

pravila su prilicno konfuzna pa to sta si u plusu ne znaci da nisi prekrsio pravilo; ne znam zasto ne da mi da pejstam ono vazno al nalazi se pod summary of current rules

http://en.wikipedia.org/wiki/Financial_Fair_Play#Summary_of_current_FFP_Regulations

ma razumin ja pravila al volio bih da imam u igri naznacenu svaku stavku da tocno vidim o cemu se radi. primjera radi da ima jedan stupac sa stavkama koje donose lovu, a drugi stupac koje odnose lovu, kao posebna rubrika nevezano za financije

10 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
jovial kaže...
Obi Wan kaže...
jovial kaže...

ma razumin ja pravila al volio bih da imam u igri naznacenu svaku stavku da tocno vidim o cemu se radi. primjera radi da ima jedan stupac sa stavkama koje donose lovu, a drugi stupac koje odnose lovu, kao posebna rubrika nevezano za financije

E da, to bi bilo odlično.....

11 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
jovial kaže...
Obi Wan kaže...
jovial kaže...

slazem se, mozda dogodine...

10 godina
neaktivan
Football Manager 2014

Ma ovo je za popizdhit, ja igram bitnu prvenstvenu utakmicu, meni stožerni branič piše Traveling to join international squad.....nebih ništa rekao da je to prvi put, al eto još jedne nerealnosti  u FMu, nigdje repka nije ispred kluba, pa klub je taj koji te plaća i za kojeg radiš a ne da odeš kad te volja....

0 0 hvala 0
16 godina
Ronky kaže...

Ma ovo je za popizdhit, ja igram bitnu prvenstvenu utakmicu, meni stožerni branič piše Traveling to join international squad.....nebih ništa rekao da je to prvi put, al eto još jedne nerealnosti  u FMu, nigdje repka nije ispred kluba, pa klub je taj koji te plaća i za kojeg radiš a ne da odeš kad te volja....

to mi se par puta desilo al kako gledam kalendar onda pazim da se to ne dogodi. jednom sam morao igrat sam u19 postavom. doslovno sam morao skrpit ekipu.

11 godina
neaktivan
Ronky kaže...

ako je prijateljska u pitanju onda si u pravu, ako je u pitanju natjecateljska utakmica onda je u prednosti međunarodna. zato u engleskoj igra malo afrikanaca, najme kaj, svake dvije godine oni u veljači igraju Cup of Nations pa ih ne vole bas.

uostalom, postoji opcija da povuces igraca iz reprezentacije, dakako, na svoju odgovornost :D

10 godina
neaktivan
jovial kaže...
Ronky kaže...

ako je prijateljska u pitanju onda si u pravu, ako je u pitanju natjecateljska utakmica onda je u prednosti međunarodna. zato u engleskoj igra malo afrikanaca, najme kaj, svake dvije godine oni u veljači igraju Cup of Nations pa ih ne vole bas.

uostalom, postoji opcija da povuces igraca iz reprezentacije, dakako, na svoju odgovornost :D

U pitanju je bio kinez.....ali kakva god da je reprezentacijska tekma bila u pitanju, UVIJEK je klub u prednosti.....pa klub te plaća, ti si zaposlenik tog kluba, to bi bilo kao da ja sad recimo u 11 ujutro odem s posla bez da ikome kažem eto jer mi prdnulo lol

10 godina
neaktivan
Football Manager 2014

Da li se vama dešava jako često da se poklopi protiv kojeg kluba igraš u kupu da odmah iduću tekmu igraš protiv tog istog kluba u ligi? Meni jako često, PREČESTO da bi bilo slučajno, npr dobijem u Capital Cupu Newcastla u gostima, odmah iduća tekma prvenstvo Newcastle isto na istom stadionu, onda FA cup, opet Newcastle ali kod kuće, i odmah iduća tekma druga u prvenstvu opet Newcastle kod kuće. Onda iduće kolo opet FA cup Everton, i odmah iduća tekma prvenstvena Everton. I nije mi samo tako u Premiershipu

0 0 hvala 0
14 godina
Football Manager 2014

Meni se jednom desilo da 5 utakmica 4 igram protiv istog tima, prvo kup utakmica, pa onda liga prvaka, pa s nekim drugim izmedju, pa onda uzvratna lige prvaka, i onda ligaska utakmica.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Smucek kaže...

Meni se jednom desilo da 5 utakmica 4 igram protiv istog tima, prvo kup utakmica, pa onda liga prvaka, pa s nekim drugim izmedju, pa onda uzvratna lige prvaka, i onda ligaska utakmica.

nista cudno...

11 godina
neaktivan
Ronky kaže...
jovial kaže...
Ronky kaže...

U pitanju je bio kinez.....ali kakva god da je reprezentacijska tekma bila u pitanju, UVIJEK je klub u prednosti.....pa klub te plaća, ti si zaposlenik tog kluba, to bi bilo kao da ja sad recimo u 11 ujutro odem s posla bez da ikome kažem eto jer mi prdnulo lol

koji si ti ignorant, pa fino ti kazem da je klub u prednosti samo kad su u pitanju prijateljske. ako ne vjerujes meni istrazi sam. ako ti ga je u sred sezone odvelo zbog prijateljske to je bug. no, prije ce bit da je to azijski kup. fino odi na kinu pa pogledaj koje su utakmice igrali u tom razdoblju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 1:05 (jovial).
10 godina
neaktivan
jovial kaže...
Ronky kaže...
jovial kaže...
Ronky kaže...

koji si ti ignorant, pa fino ti kazem da je klub u prednosti samo kad su u pitanju prijateljske. ako ne vjerujes meni istrazi sam. ako ti ga je u sred sezone odvelo zbog prijateljske to je bug. no, prije ce bit da je to azijski kup. fino odi na kinu pa pogledaj koje su utakmice igrali u tom razdoblju.

Koji si ti IGNORANT. Za razliku od tebe, ponešto znam o real life nogometu i prioritetima.  Klub je UVIJEK u prednosti i ako to želi može igraču zabraniti da ide na BILOKOJU reprezentativnu tekmu! Malo uključi mozak i usput nađi posao pa ćeš shvatiti kako funkcionira sistem šef-zaposlenik.

11 godina
neaktivan
Ronky kaže...

Koji si ti IGNORANT. Za razliku od tebe, ponešto znam o real life nogometu i prioritetima.  Klub je UVIJEK u prednosti i ako to želi može igraču zabraniti da ide na BILOKOJU reprezentativnu tekmu! Malo uključi mozak i usput nađi posao pa ćeš shvatiti kako funkcionira sistem šef-zaposlenik.

alo šefe, ne samo da si ignorant nego si i bezobrazni ignorant. No, moram ispravit i sebe. Ne samo da su klubovi obavezni pustit igrace na kvalifikacijske utakmice i turnire, nego su obavezni pustit igrace i na prijateljske utakmice:

1. Clubs are obliged to release their registered players to the representative 

teams of the country for which the player is eligible to play on the basis of his 

nationality if they are called up by the association concerned. Any agreement 

between a player and a club to the contrary is prohibited.

2. The release of players under the terms of paragraph 1 of this article is 

mandatory for matches on dates listed in the coordinated international match 

calendar and for all matches for which a duty to release players exists on the 

basis of a special decision by the FIFA Executive Committee.

http://www.fifa.com/mm/document/affederation/administration/01/27/64/30/regulationsstatusandtransfer2010_e.pdf

http://www.fifa.com/mm/Document/WorldFootball/Calendar&Live/02/03/95/26/IMC2013-2018FIFAversionv28May2013_Neutral.pdf

ne mrzi me sto ljudi ne znaju, ali me mrzi što ne znaju pa su još i ignoranti toliki da misle da znaju i da im to daje za pravo da pljuju ono što ne razumiju. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2014 17:51 (jovial).
12 godina
ibme74 kaže...

Imam pitanje, nakon dužeg vremena počeo sam opet igrati FM, dosta je promjenjen u odnosu na FM13 pa ne mogu naci par stvari. Pod utakmicom gdje se mogu kao prije namjestati taktike tipa da odugovlace igru i slicno? Nigdje to ne mogu naci.

Ja se ni dalje ne snalazim bas na ovom FM14, znam da sam prije mogao staviti tko ce mi biti target man i onda sam imao opciju "Target Man Supply" gdje mogu birati dali da ga gađaju u glavu, u nogu, guraju loptu ispred njega i slično, sad ni to više ne mogu naći {#}

11 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
ibme74 kaže...

Imam pitanje, nakon dužeg vremena počeo sam opet igrati FM, dosta je promjenjen u odnosu na FM13 pa ne mogu naci par stvari. Pod utakmicom gdje se mogu kao prije namjestati taktike tipa da odugovlace igru i slicno? Nigdje to ne mogu naci.

Ja se ni dalje ne snalazim bas na ovom FM14, znam da sam prije mogao staviti tko ce mi biti target man i onda sam imao opciju "Target Man Supply" gdje mogu birati dali da ga gađaju u glavu, u nogu, guraju loptu ispred njega i slično, sad ni to više ne mogu naći {#}

ne mozes naci jer, na zalost, vise ne postoji.

10 godina
neaktivan
Football Manager 2014

Jao majko mila i FM. U Interu sam bio 7 godina, osvojio 5 naslova prvaka, 3 kupa, 1 europski superkup, 3 talijanska superkupa ali niti jednu ligu prvaka, nikako me nije išlo u tom natjecanju, redovito nakon što sam gazio u grupi ispadnem u osmini finala ili četvrtfinalu. Popizdhim i upravo zbog toga odem u Arsenal, gdje u prvenstvu jedva grabim 4 poziciju (gubim nebulozne tekme od nevjerojatno jadnih ekipica), ali sam uzeo engleski superkup i igram finale FA kupa te sam neznam ni sam kako dogurao do finala LP gdje susrećem upravo svoj bivši klub Inter! Koji je btw nakon što sam ja otišao u prvenstvu izgubio dominaciju ali je eto bez mene dograbio finale LP i to uvjerljivo. Sad igram eto finale protiv igrača koje sam apsolutno SVE redom ja doveo u Inter......biće zanimljivo.

0 0 hvala 0
14 godina
Football Manager 2014

I ja igram s Interom, u prvenstvu sve derem s pola gasa, scudetto redovno osiguravam 4-5 kola prije kora, osim prve sezone gdje je bila borba do posljednjeg kola. Talijanski kup 1 nisam osvojio od 6 sezona.

Ali LP je patnja. Prve 3 sezone ispadanje u polufinalu. Cetvrtu sezonu u finalu izgubim na penale. Petu sezonu ispao odmah nakon grupa. I sad evo opet ispoa u polufinalu. Redovno budem znatno bolja ekipa al ne vrijedi. Evo upravo sam ispao od PSG.  Kuci povedem 2-0 (5. i 17. min). I dalje napadam ko lud, promasuju mi ne moguce. A onda moj idiot bez razloga u 65. pravi penal i kupi crveni. Primim gol iz penala u 65. i iz igre u 67. i ispanem. Hebena igra.Udarci, 31(16) ja, oni 9(6).

Evo PSG, na penalde u finalu pobjedio Barcu, koju sam ja u grupam kao domacin dobio 6-1

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 2:18 (BinHex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Football Manager 2014

jedno pitanjce, frend dns igrao FM i dok mu je sejvalo nestalo struje i sad više ne može nastaviti taj sejv igrati, dali ima kakvo riješenje za ovaj problem ili će morati sve iz početka?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ibme74 kaže...

jedno pitanjce, frend dns igrao FM i dok mu je sejvalo nestalo struje i sad više ne može nastaviti taj sejv igrati, dali ima kakvo riješenje za ovaj problem ili će morati sve iz početka?

nek ode na save game, (C:\Users\xxxxxxx\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\games)  desni klik misa na fajl i restore previous version.

i neka koristi rolling save.

11 godina
neaktivan
Football Manager 2014

Za sve one koji misle da Dinamo nema šanse u Ligi prvaka: 1-1 protiv Barcelone.

Stvar je u tome da je to pod vodstvom Zorana Mamića, bez ikakve manipulacije sa moje strane.

I da, za Barcu je Lovren dobio crveni {#}. A Jedvaj je standardan u Realu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Football Manager 2014

Jel zna netko gdje se može nabaviti i jel uopće već postoji transfer update od ove sezone? Htio bih krenuti sa Dinamom da u ekipi imam ove nove igrače koje su kupili....

0 0 hvala 0
16 godina
Ronky kaže...

Jel zna netko gdje se može nabaviti i jel uopće već postoji transfer update od ove sezone? Htio bih krenuti sa Dinamom da u ekipi imam ove nove igrače koje su kupili....

tesk i nikako. novi fm za mozda 2 miseca, ne virujem da ce se itko mucit...

10 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Ronky kaže...

Našao. http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2014-transfer-updates-custom-leagues/144540-fm14-transfers-data-update-packs-by_pr0.html

16 godina
Ronky kaže...
Obi Wan kaže...
Ronky kaže...

Našao. http://www.fm-base.co.uk/forum/football-manager-2014-transfer-updates-custom-leagues/144540-fm14-transfers-data-update-packs-by_pr0.html

eto ipak ima entuzijasta...

15 godina
Football Manager 2014

bok decki. je li imao tko problem da nakon startanja nove igre sa recimo dinamom, fale rekordi istog (najveca pobjeda, najbolja pozicija itd.)?

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Football Manager 2014

Lol, krenem novu karijeru i vidi kak se zove trener Man Utd-a

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ronky kaže...

nije ti to nikakav bug ni ti ništa on se tako mora zvat jer nisu dobili licensu da koriste njegovo pravo ime..

"Ses"
10 godina
neaktivan
mad9dog kaže...
Ronky kaže...

nije ti to nikakav bug ni ti ništa on se tako mora zvat jer nisu dobili licensu da koriste njegovo pravo ime..

Još nisam čuo da je netko odbio dati dopuštenje.......pa nisu ga morali toliko izmjeniti, mogli su ga imenovati npr Louis Von Guul ili nešto slično

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice