FM9 problem

poruka: 5
|
čitano: 1.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FM9 problem

Kad pokrenem igru pojavi mi se http://img504.imageshack.us/img504/5460/bezimenaxe4.png   ne znam sta tu treba,sve sam instalira i patch i sve, pls help

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2008 18:32 (Arsenalboy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FM9 problem

TO ti se pokazuje prije nego sto crackas.......instaliraj patch i onda udi u onu ikonicu koja je bila uz patch(neka crno bijela) tako nesto...i udes u to...ides browse......nades fm09.exe......i stisnes start...i to ti je to......napravi tako pa javi jesi uspio.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FM9 problem

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FM9 problem

Pozdrav svima...namjeravam kupiti novi comp i definitivno nebi htio kupiti već sastavljeni komp već slagati konfiguraciju (vemil ili slično). Budžet kojim raspolažem je između 1500 - max. 2000 kn. Treba mi konfiguracija s kojom bi mogao bez problema igrati Football Manager 09 i eventualno koristiti Photoshop, dakle ne trebam komp za neke zahtjevne igre već sam neki prosječni korisnik. Trenutno imam comp sljedeće konfiguracije:

1. Intel Celeron CPU 2.53 GHz Procesor, memorije DDR1 od 1 Gb + 512Mb RAMa i nekakvu očigledno slabu grafičku karticu( jer zbog grafike nemogu igrati novi Manager a i užasno je spor) i nekakvu ASUS matičnu ploču staru 4 godine.

Molio bih prijedlog konfiguracije po gore navedenim informacijama obzirom da sam tudum što se toga tiče...hvala na pomoći

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FM9 problem

ArsenalBoy nema na cemu...i mene je to mucilo.....a za tebe jel ti treba konfa za monitorom ili bez njega....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice