Kad pokrenem igru pojavi mi se http://img504.imageshack.us/img504/5460/bezimenaxe4.png ne znam sta tu treba,sve sam instalira i patch i sve, pls help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
TO ti se pokazuje prije nego sto crackas.......instaliraj patch i onda udi u onu ikonicu koja je bila uz patch(neka crno bijela) tako nesto...i udes u to...ides browse......nades fm09.exe......i stisnes start...i to ti je to......napravi tako pa javi jesi uspio.....
Hvala
Pozdrav svima...namjeravam kupiti novi comp i definitivno nebi htio kupiti već sastavljeni komp već slagati konfiguraciju (vemil ili slično). Budžet kojim raspolažem je između 1500 - max. 2000 kn. Treba mi konfiguracija s kojom bi mogao bez problema igrati Football Manager 09 i eventualno koristiti Photoshop, dakle ne trebam komp za neke zahtjevne igre već sam neki prosječni korisnik. Trenutno imam comp sljedeće konfiguracije:
1. Intel Celeron CPU 2.53 GHz Procesor, memorije DDR1 od 1 Gb + 512Mb RAMa i nekakvu očigledno slabu grafičku karticu( jer zbog grafike nemogu igrati novi Manager a i užasno je spor) i nekakvu ASUS matičnu ploču staru 4 godine.
Molio bih prijedlog konfiguracije po gore navedenim informacijama obzirom da sam tudum što se toga tiče...hvala na pomoći
ArsenalBoy nema na cemu...i mene je to mucilo.....a za tebe jel ti treba konfa za monitorom ili bez njega....