FIFA 21

poruka: 5.192
|
čitano: 800.239
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 21
jopis kaže...

Danas isto sve kao i jučer, 60+ ping, neigrivo. Pa ti naguraj bodove za rivalse -.-

Gubim tekme od nizozemaca i švaba brutalno, rezultati 5-4, 4-3 i slično, sve golove koje dobijem, dobijem zbog krivog-kasnog dodavanja pa mi se otvaraju rupe, a golove koje dam, dajem isto na sreću jer mi tek nakon 2-3 stiskanja šuta reagira igrač.

Sam ću sebe quotat. 60 ping danas i ja se požalim tu, a večeras brutalan, 160-170.

Extra...

Evo i uotrace.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 21:06 (jopis).
4 godine
neaktivan
FIFA 21

E sad mogu opusteno igrati.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 21

Upalis, odigras 2 utakmice i vidis kako se igra ponasa ako te jebe samo turn off a ako je igrivo, igras. Zasto bih morao igrati ako je igra neigriva, zbog njihovih nagrada u kojima za 6 godina futa nikad nista dobio nisam. A i resio sam samo koinse da uzimam, jer od pekova srece nema. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
manipulator kaže...
cicek kaže...
manipulator kaže...
cicek kaže...

Potm lewandowski je veca prevara od ove igre :D sta tih 93 finishinga moze promasiti to je famozno :D ocjene mu uopce nisu ni bizi onog sto pise. Smecad matematicki nepismena.

90% tih kartica +1 do 3 statsa su prevare i bacanje coinsa.. Imao sam Brunu Fernandes gold, If, pa if 2 pa onu karticu od 1 milijun coinsa UCL, i iskreno nisam primijetio nikakvu razliku. Dobio Brunu Fernandes gold karticu Untreadable i prodao ovu UCL i dalje uživam a razlike nikakve.

Kao što je i Kurt rekao jednom, vi stvarno mislite da chemistry style podize igraču ocjene kao što piše??

Ea je prevara, i po meni su glupi ljudi što se loze na kartice +1 +2 i daju 600 do 700 k radi toga, iskreno nema svrhe za time, uvjerio sam se u to sam..

A ja ti sad kažem uzmi Lewu Gold karticu i isto ćeš, možda čak i više sa njom zabijati u nekim situacijama nego sa POTM.. 

Imao sam gold karticu i tu me se dojmila. Reko super... I uzeo sam tad ovo sranje jer sam imao viska igraca u klubu a i dobar deal je bio. Ocjena 93 tak da je 3 vise. Dosta boostani statsi. Al kojaj e razlika. Recimo Elite sam opicio s benzemom u napadu. I vidim jednu razliku u benzemi... njegov sut ima onu putanju felsa, dakle ne leti lopta genericki ravno ili kako vec nego bas ima onaj sway koji se javlja kod rotacije i na takve lopte golmani bedasto reagiraju. Sad cekam danas benza ako ce bit u totw pa se mu nadam sutra, ako ne kupujem ga.

Jeste u Totw je, i kad vidim da je i Vida u rezervama onda znaš kakav je nogomet danas.. Iskreno ne isplati se ni otvarati sutra nagrade jer bilo šta od Totw mi je sranje, jedino možda Hernandez 

dada, nadam mu se sutra u crvenima iako pazi sta ti kazem, dobijam vidu i ilicica 100%. Takvi igraci ko ilicic su meni maksimum u tim red pickovima. Nikad nisam dobio nista vrijedno da bi mislio, e bome ajde da i ja jednom nesto upiknem.

Danas sam gledao da kupim ps5 jojstik sam sebi zabozic, al opet si mislim nikad ne znam kad cu opet popizdit na ovo smece pa da sve zajedno ugasim... Da je igra samo maaaalo bolja bila bi igriva... samo da srede servere ili maknu skriptu i meni dosta.

13 godina
FIFA 21

Hernandez bi mi uletio ko nista u ekpiu. Onda mogu i Kessiea nekako uklopit sa nekom dobrom ikonom. Uhhhh... Theo, Kessie, Aouar... nikad zanimljivija ekipa sa moje strane. A Kessie onaj RTTF... top spika bude.

EDIT: Jebemu mater, vec vidim po 10ti put da cu dobit mrtvog Benzemu. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.12.2020 23:35 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 21

Zna li netko neki trik kako dobit free kick? Treba mi za Beckhamov zadnji objective.

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Zna li netko neki trik kako dobit free kick? Treba mi za Beckhamov zadnji objective.

SB semi pro i gradis se cjelu tekmu i jako sporo kreces na distanci 16-20m 

13 godina
Jack Black kaže...

Ako imas dva joysticka. Upali ovog drugog, udi na couch play i to je to. Ubi se 5x s leđa na kojih 20m, makni golmana i udari. To je to.

4 godine
neaktivan
FIFA 21

Juce u 10 div lik ima Rolanda !Ja sam duduk ali to je dno dna . :)

2 0 hvala 0
13 godina
PeroMilic03 kaže...

Cemu se patis s tim kaj drugi lik ima? Ajde jbt, opusti se. U 10 diviziji je, moze imat Isusa i 11 apostola... isti mu kurac. Da nisi spizdio coinse na pakete, mogo si i ti imat. Manje cvilit, vise igrat. 

Danas u paketima kita labudova. Hrpetina foddera. Steta da barem red pick nije hernandez.

Slozim 83-86 Fut champs - Ibrahimovic. Bude dobar za ruganje po friendliesima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 10:51 (SimeKZ).
4 godine
neaktivan
SimeKZ kaže...
PeroMilic03 kaže...

Cemu se patis s tim kaj drugi lik ima? Ajde jbt, opusti se. U 10 diviziji je, moze imat Isusa i 11 apostola... isti mu kurac. Da nisi spizdio coinse na pakete, mogo si i ti imat. Manje cvilit, vise igrat. 

Danas u paketima kita labudova. Hrpetina foddera. Steta da barem red pick nije hernandez.

Da ti kazem nesto,ima igre,borbe i u 10 . :)

13 godina
PeroMilic03 kaže...
SimeKZ kaže...
PeroMilic03 kaže...

Al moras shvatit da te igra ne spaja prema ratingu ekipe, jer to nebi imalo smisla. Vec prema skillu, odnosno onom broju kaj se dize i spusta u DR.

Tak da covjek moze imat kog hoce, ak osto ko ni ti ne moze dobit nikoga. 

4 godine
neaktivan
SimeKZ kaže...
PeroMilic03 kaže...
SimeKZ kaže...
PeroMilic03 kaže...

Al moras shvatit da te igra ne spaja prema ratingu ekipe, jer to nebi imalo smisla. Vec prema skillu, odnosno onom broju kaj se dize i spusta u DR.

Tak da covjek moze imat kog hoce, ak osto ko ni ti ne moze dobit nikoga. 

Ma znam druze ,skill mi  je sad oko 65 ,cini mi se . :)

13 godina
FIFA 21

Mislim da ce ovo bit ok. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
SimeKZ kaže...

Mislim da ce ovo bit ok. 

Protiv takvog tima sa timom od 100 k bi mozda mogao da igra onaj mali Danac ili Harry Hesketh,obican smrtnik ne.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 11:45 (PeroMilic03).
13 godina
PeroMilic03 kaže...
SimeKZ kaže...

Mislim da ce ovo bit ok. 

Protiv takvog tima sa timom od 100 k bi mozda mogao da igra onaj mali Danac ili Harry Hesketh,obican smrtnik ne.

Moze... Danac i ja ali na 60msa i 1,5-2ms jitter. Da vidimo cija mati crnu vunu prede.

12 godina
SimeKZ kaže...

Mislim da ce ovo bit ok. 

Kakav je ovaj Kessie? Jbt led imaš 4 cma koju ti formaciju igraš? 

10 godina
neaktivan
FIFA 21

0 0 hvala 0
13 godina
Diplo kaže...

Joooj... evo ih opet sa ''Bag'' paketima. U pizdu i sa njima. 

@manipulator - 41212 ili 4222. KDB je CAM/CM, Aouar je ST/CAM/CM, Kessie je CM Box to Box, Petit je Box to Box i Kante je CDM cisti.

Aourar - Rashford - KDB trokut naprijed a Kessie - Petit - Kante troku za iza. Hernandez je napadacki bek a Walker bude vise defanzivni. To je to. 

Kessie je bog i batina. Jos kad dobije upgrade, rang Vieire. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2020 12:34 (SimeKZ).
12 godina
Diplo kaže...

I šta bude u bag paketima kao? 

13 godina
manipulator kaže...
Diplo kaže...

I šta bude u bag paketima kao? 

Doslovno svaki promo koji je izaso. Jedan igrac izleti pa iz kojeg je proma, tak dode.

10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Mislim da ce ovo bit ok. 

Kante zver? Prepostavljam :D

Svako prolece na Zvezdu mirise...
13 godina
ruya kaže...
SimeKZ kaže...

Mislim da ce ovo bit ok. 

Kante zver? Prepostavljam :D

Kao svake godine. Lik je strasno kvalitetna kartica. Nemas tu kaj. Vrhunski dribling statsi + vrhunski defensive statsi. Cak su ovi dribling statsi puno bitniji nego ovo ostalo.

17 godina
neaktivan
FIFA 21

Kak sam jucer i rekel. Vida i ilicic, samo sto nisu ni ponudili ilicica. :D

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 21

If Kyle Walker i If Joe Gomez cijene porasle do 70 k i još rastu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Jbg, WL je. 

16 godina
FIFA 21

Ja sam zdrobio sve coinse u packove, jer sam na g.o. 2 tjedna i planiram igrat svega po malo a u ovom dreku od igre sam ionako složio tim po volji, pa sam jutros prvo se smijao onda sam bio ljut, pa gledam malo koliki je pack luck minimalan, ovakav nikad nije bio, a Božić je. Znači, svi packovi od rivalsa, sqb, plus svi kupljeni packovi danas, ja nisam dobio veću karticu od 83. I još sam složio ovaj tjedan 100 komada 80+ pick sbc-a. U tih 100, u 20 kupljenih packova, i u packovima od rivalsa i sqb, ja nisam vratio moožda 10% coinsa. Možda.

Nemojte me shvatit da kukam, nije mi žao, išao sam na to da nemam trenutno šta pametno kupit da si pojačam tim za količinu coinsa koje sam imao, ali je smiješno da u 100 pickova i u 40ak packova ovaj tjedan najjača kartica bude 83. Nikad, otkad ja igram fut u ovo vrijeme godine nije bio ovako mizeran pack luck. Krenem slagat ove budget 81-87 sbc-ove, složim deset komada, 9x81 rating i 1x82. Odmah sam odustao. Potrošio sam preko 1000 igrača, 3/4 od toga untr., cirkus je ova igra, malo žešći. Ovoliko manipuliranja 'giftovima' nisam vidio nikad u nijednoj igri, a igram se nemalih 27 godina, od čega veliku većinu online sve i svašta, i nigdje nikad nije bilo ovako proračunato zakidanje igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 21

Ja mogu imat koga god zelim u obrani ali kad je tebe igra predodredila da sisas kurac, ti moras bit 10x bolji da ti ga ne stavi u usta. Cuadrado i Lampard fizicki ne mogu u istu recenicu sa Kessiem i Petitom, Bellerin je pahuljica za Hernandeza. Ja vodim 1-0 pa 2-1. Kaj on radi? Sjedi u svojih 16m i ceka. Osvoji loptu. Sa jebenim Adamom freeze, desnom nogom daje prwko 60m tocnu loptu u noge Mbappeu, ovaj iz prve na Ronalda i ovaj iz prve na Mbappea. Iako ja imam Mendya na stoperu sa Shadowom, on ga stic ne moze. Jer hoda u mulju. 

Pobjedi me, nema problema... Al me nemoj jebat na vlastite oci. 

Inace je ekipa top. Stvarno vrhunska. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja mogu imat koga god zelim u obrani ali kad je tebe igra predodredila da sisas kurac, ti moras bit 10x bolji da ti ga ne stavi u usta. Cuadrado i Lampard fizicki ne mogu u istu recenicu sa Kessiem i Petitom, Bellerin je pahuljica za Hernandeza. Ja vodim 1-0 pa 2-1. Kaj on radi? Sjedi u svojih 16m i ceka. Osvoji loptu. Sa jebenim Adamom freeze, desnom nogom daje prwko 60m tocnu loptu u noge Mbappeu, ovaj iz prve na Ronalda i ovaj iz prve na Mbappea. Iako ja imam Mendya na stoperu sa Shadowom, on ga stic ne moze. Jer hoda u mulju. 

Pobjedi me, nema problema... Al me nemoj jebat na vlastite oci. 

Inace je ekipa top. Stvarno vrhunska. 

Tako to biva u fifi. Tako to biva i u stvarnom nogometu s jednim velikim ALI. Možeš igrat bunker i kontre, murinho je bog isus u tome, ali ako primiš prvi gol, mozes u slacionicu jer neces zabiti 3-4 gola. Zabit ces maksimalno 1-2 ako te sreca posluzi. I to ne samo sreca da zabijes, vec da ovaj koji te 90 minuta neometano napada promaši apsolutno sve svoje prilike i da tvoji igraci mogu držat koncentraciju barem 115minuta(racunam i poluvrijeme i nadoknadu). Moze se desiti u stvarnom zivotu di igraci nemaju finishing istetoviran na leđima i ne definira ga nešto matematičko vec bezbroj elemenata koji se nalaze oko njih. Kao na primjer ako je igrac imao dvije dionice sprinta prije šuta, naravno da ce lakše promašit jer nema snage u tom trenutku za pucat. Okliznuo se, ili pak je golman imao trenutak inspiracije... Ali više puta jebeš ježa i na kraju sezone racunas koliko bodova ti treba da se makneš od zone ispadanja... Najbolji primjer toga je real nakon ronalda. Oni su imali klasičnu blitzkrieg formaciju i kad je to zakazalo uzdali su se u individualnu kvalitetu ronalda koja je neupitna i češće je prolazila nego ne. Na kraju krajeva zbog tog je i jedan od najboljih ikada...  Dvije, tri sezone nakon njegovog odlaska je bila katastrofa u napadu. Da nisu ligu prvaka osvajali bilo bi bas kaotično. Kad nisu uspjeli u kontranapadu isla je lopta na ronalda koji je mogao cimnuti dva igraca da si otvori prostor za sut ili u rijetkim slucajevima za pas na suigraca. :)

17 godina
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...

Jbg, WL je. 

Bila je i prošli vikend ali cijene nisu bile tolike.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice