Prije svega sreatan i blagoslovljen Božić svima ovdje koji slave.
Gledam ovoga Firminha, odlična kartica ali iskreno nije to puno coinsa za takvu karticu. Prošle godine je bio scream Firmino pa je stalno drzao cijenu od 850 do 1.2 mil coinsa. Ovo je možda i end game kartica, ali ono dati 860 k za untradable karticu mi baš nikako ne paše..
Mislim cilj Ea i jeste da spizdimo sve coinse u untradable kartice tako da kad izadje TOTY team da nemamo ništa i da se kupuju fifa pointsi, i najvećim gkupanima je to jasno..
Iskreno volim Firmina kao igrača real life i u igri, i želim tu karticu, ali kao što rekoh 860 k za untreadable karticu?
Ovisi koliko im ga ljudi slozi. Ako ga slozi puno nerphat ce ga.

. Znači kad gura, da igraš protiv 5 varanea u obrani i 3 mbappea u napadu, pobijedit ćeš ako skripta gura tvoj tim, a da igraš protiv silvera, nećeš pobjedit ako te skripta počne prčit u mozak. To me živcira više nego čiteri, jer kad vidim da je čiter, izađem van na poluvremenu najkasnije jer ne dam nekom prištavom kompleksašu da se iživljava na meni jer je investirao 50-60 eura u čit kako bi mu epenis bio veći. Ali skripta, skripta je nešto što dovodi do ludila, jer čitera nema toliko puno, a skripta je tu svaku tekmu, u većoj ili manjoj mjeri, i najviše diže tlak kad vidiš da je igrač tu negdje ili lošiji, a gura ga da jednostavno mora pobijedit i amen, makar i da mu sudi ko nekidan meni, a ni tackle nisam pipnuo nijednom, 4, ČETIRI penala u jednoj tekmi. Ili vidi tamo na fejs grupi video od sinoć di je liku sudilo penal na 45m od njegovog gola.... Ma mi smo još i dobri sa živcima koje je ovo govno mrtvo. Što više igraš više smeća se vidi u igri, što igrača, što skriptiranih sranja.
.
.