FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.208.326
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Jel se mogu gdje kupiti coinsi ili samo ovi fifa pointsi mogu za PC?

Zanima me isto na cemu igrate konzole ili PC i ima li neke vece razlike? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2020 21:24 (picija21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ovo jos nisam dozivio. 5 stativa... 7 obrana njegovog handanovica. Bolest. 

Tekma nakon te. Ne znam kaj bi reko. Bas kak Cicek veli. Neki kurac se okrene van tvoje koristi ili sa 50/50 i pojedes govno. 
Dakle, tekma krene 2-0 u moju korist. Lik taraba, al' znas ono kad vidis da ga ne jebe ni delay ni nista... nego jednostavno je lik los. Zavrsi prvo poluvrijeme bez njegovog udarca na gol. Krene drugo. Zvizne on po golu, tap 2-1. Ja se ne mogu mrdnut, on upalio high pressure, team press... sve to. Ja dugu loptu na kompletno samog Hazarda, Hazard ju nebi ustopao da mu zivot znaci. gazi ga s leda VVD i nosi loptu. Ne moze on meni gol dat al' ne mogu ni ja prema naprijed. Njegovi krepali, gotovo, zovi beroša spajaj respiratore. 89min. Ja u sa Fredom uzmem 4x loptu na sredini igralista... 4x ta lopta zavrsi u njegovim nogama, sa centra lik daje loptu u for, first time shot sa Ronaldom i gol... Produzeci. Zabijem odmah na pocetku 3-2. Nakon toga, opet 20 in game minuta totalnog valjanja u blatu. 119min, PM Esswein sa vjerovatno 0 stamine. Prolazi pored svjezeg Mbabua koda ga nema i zabija u daljnji kut koda mog Ter Stegena nema. Na kraju, dobijem tekmu na penale. 

Trenutno na 9-1. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2020 23:05 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Ovo jos nisam dozivio. 5 stativa... 7 obrana njegovog handanovica. Bolest. 

Šuti, dobro si na kraju prošao...  znaš kako to obično završava?

13 godina
FIFA 20

Mozes se jebat.

Edit: DC na 2-0. Treci poraz. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2020 1:11 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Mozes se jebat.

Dc glitch ili vancouver dc? 

11 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Mozes se jebat.

Ma do njega je. Sime treba uzeti bolji internet. EA je poznat po stabilnoj vezi i serverima. Najlakse je odmah svalit krivicu na druge a ne sebe pogledat.

13 godina
The_K kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Mozes se jebat.

Ma do njega je. Sime treba uzeti bolji internet. EA je poznat po stabilnoj vezi i serverima. Najlakse je odmah svalit krivicu na druge a ne sebe pogledat.

Al znas onu logiku iza koje stoje neki YT. Igram navecer, 5 ujutro... bolja konekcija. Onda me odjebe frajer sa nekakvim glitchom :D Ne mora bit da je glitch, njima pukne tamo... reset servera, ko zna kaj se dogodi. Nemam pojma. Zavrsavamo danas sa 11-3. Bzvz. Stranicu prije sam prdio protiv Neymara i Mbappea... i onda vidim Neymar 500k. A moram ga uzet jebo on sebe. 7 tekmi 4 gola i 4 asista. WBY, Ney i Hazard naprijed, kaos. Da te igra u pojedinim trenucima ne jebe... zavrsaval bi tekme u 35min RQ. 100%. Prodao sam SS Kondgobiu i uzeo NIF Militao. A jbt led. To je isto pak broken kartica do zla boga. 

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
The_K kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Mozes se jebat.

Al znas onu logiku iza koje stoje neki YT. Igram navecer, 5 ujutro... bolja konekcija. Onda me odjebe frajer sa nekakvim glitchom :D Ne mora bit da je glitch, njima pukne tamo... reset servera, ko zna kaj se dogodi. Nemam pojma. Zavrsavamo danas sa 11-3. Bzvz. Stranicu prije sam prdio protiv Neymara i Mbappea... i onda vidim Neymar 500k. A moram ga uzet jebo on sebe. 7 tekmi 4 gola i 4 asista. WBY, Ney i Hazard naprijed, kaos. Da te igra u pojedinim trenucima ne jebe... zavrsaval bi tekme u 35min RQ. 100%. Prodao sam SS Kondgobiu i uzeo NIF Militao. A jbt led. To je isto pak broken kartica do zla boga. 

Ma ja bi ti dao svog neymara i ben yedera đabe da sam ih mogao prodati, al bili vragovi untredable. 

Sad imam u napadu jovica i kanea i kakvi su to napadi e... 30 dodavanja po igracu u 90 min. Zivce im papam samo tako. Cak su mi ostali neki igracu u klubu koji su izvisili zbog ove dvojice gore navedenih koji na mom acc ne rade da je neznam sta. Nasao sam sona i onog zelenog aleksandra arnolda. Obrana je espanja, jedini me lenglet bode u oci, al dok mi ovaj pique skiksa oci si ocu iskopat, pa bolje da kiksa 85 kartica nego 90. Trenutno sam gold 2 i jos 9 tekmi imam. Sumnjam da cu sutra sve odigrat jer dosle su u petak 7.1 slusalice pa malo po pubgu promasujem zicere, al svojom krivicom. 

13 godina
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
The_K kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Mozes se jebat.

Ma ja bi ti dao svog neymara i ben yedera đabe da sam ih mogao prodati, al bili vragovi untredable. 

Sad imam u napadu jovica i kanea i kakvi su to napadi e... 30 dodavanja po igracu u 90 min. Zivce im papam samo tako. Cak su mi ostali neki igracu u klubu koji su izvisili zbog ove dvojice gore navedenih koji na mom acc ne rade da je neznam sta. Nasao sam sona i onog zelenog aleksandra arnolda. Obrana je espanja, jedini me lenglet bode u oci, al dok mi ovaj pique skiksa oci si ocu iskopat, pa bolje da kiksa 85 kartica nego 90. Trenutno sam gold 2 i jos 9 tekmi imam. Sumnjam da cu sutra sve odigrat jer dosle su u petak 7.1 slusalice pa malo po pubgu promasujem zicere, al svojom krivicom. 

NIF Ney, za 500k je totalna pljacka. A lik je glitch u igri. 

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...
The_K kaže...
cicek kaže...
SimeKZ kaže...

Mozes se jebat.

NIF Ney, za 500k je totalna pljacka. A lik je glitch u igri. 

Velim ti postao sam prije koji post slike ucinkovitosti ove dvojice u mom klubu. I oni mene opljackali. :D

Ako mi vrate igrace oni lete u sbc jer ih apsolutno ne trebam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2020 2:15 (cicek).
6 godina
neaktivan
Ljudi dva pitanja vezano za 2 trika.. vidim dosta igraca kad trci po liniji, stisne neke tipke, i onda se igrac okrene za 180 s loptom.. sta trebam stisnuti? I ono kad trci isto po liniji, pa ostane ukopan..?! Sta stistnuti kod ta dva, ili kako se zovu pa cu sam potraziti kako i sta :) hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Gerro kaže...
Ljudi dva pitanja vezano za 2 trika.. vidim dosta igraca kad trci po liniji, stisne neke tipke, i onda se igrac okrene za 180 s loptom.. sta trebam stisnuti? I ono kad trci isto po liniji, pa ostane ukopan..?! Sta stistnuti kod ta dva, ili kako se zovu pa cu sam potraziti kako i sta :) hvala

Ovo kad trci i ostane ukopan - napravis fake shot ali u procesu fake shota pustis gljivu za odredivanje smjera kretanja.

Za 180 stupnjeva ti je pomicanje desne gljive u smjer gdje zelis ic.

Ili imas foru da drzis R2, fake shot i sa gljivom nakon fake shota odredis smjer gdje da se igrac okrene i ostane u mjestu. 

17 godina
cicek kaže...

Velim ti postao sam prije koji post slike ucinkovitosti ove dvojice u mom klubu. I oni mene opljackali. :D

Kako su te opljačkali? Jesi imao uključenu zaštitu za provjeru putem moba?

17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Kako su te opljačkali? Jesi imao uključenu zaštitu za provjeru putem moba?

Mislim na to da su profulali zicere koje bi i moralo zabiti pa da sam ne znam kakvi noob. Ovak sam sam ja cjeli tim i klupu lupio u quick sell. Ovo sto sam poslao da su mi hakirali acc i igrace prodali sam zlagao ovima u vancouveru. Moram potrositi stari godisnji a tjedan je dugi... :D

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Sime velis 7 obrana? xD Ovaj je metke lovio i putovao kroz vrijeme. :D

0 0 hvala 0
17 godina
cicek kaže...

Mislim na to da su profulali zicere koje bi i moralo zabiti pa da sam ne znam kakvi noob. Ovak sam sam ja cjeli tim i klupu lupio u quick sell. Ovo sto sam poslao da su mi hakirali acc i igrace prodali sam zlagao ovima u vancouveru. Moram potrositi stari godisnji a tjedan je dugi... :D

Ništa od toga, provalit će te za 1 minutu.

13 godina
cicek kaže...

Bolest buraz moj, bolest. Kad mi Allison lovi finessu od Hazarda sa 15m... Dio mene umre 

17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Ništa od toga, provalit će te za 1 minutu.

Slobodno, sto se mene tice nek me i banaju, ja sam vratio sto sam bio duzan. Jovica, ramosa i benzemu sam si vratio s quick sell a za ostale neymare i wby me boli briga i tak nisu imali sanse ni za klupu. Mozda ako dode koji dobar sbc jos bi ih i iskoristio i vrijedili bi mi vise nego sto su na terenu.

SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Bolest buraz moj, bolest. Kad mi Allison lovi finessu od Hazarda sa 15m... Dio mene umre 

Meni je smjesno kad gadam u prvu stativu i ovaj moj pogosi mrezu s vanjske strane i onda odjednom korner. Sve mi je jasno. Gol vise zabit necu ako golmana ne maknem s gola i svezem mu ruke za korner zastavicu. :D

17 godina
neaktivan
FIFA 20

hoho lik iz 2013 igra s legacy defendingom. :D Uopce nije igrao s obranom ni jednom nije oznacio branica ni jednog. samo cdm i napad je igrao. Ovako me neko nije okrao vec dugo. A sve, apsolutno sve su vvd i ferdinand blokirali. Prekrasno... Opet sam ostao duzan. :D Jojoj trokut ce mi otic k vragu na joystiku. :D

0 0 hvala 0
16 godina
cicek kaže...

hoho lik iz 2013 igra s legacy defendingom. :D Uopce nije igrao s obranom ni jednom nije oznacio branica ni jednog. samo cdm i napad je igrao. Ovako me neko nije okrao vec dugo. A sve, apsolutno sve su vvd i ferdinand blokirali. Prekrasno... Opet sam ostao duzan. :D Jojoj trokut ce mi otic k vragu na joystiku. :D

Rage klan je esl klan, poznat još s bf-a od prije sto godina kao 'poštenjačine' sa 'pomagalima' u igranju....

17 godina
neaktivan
jopis kaže...
cicek kaže...

Rage klan je esl klan, poznat još s bf-a od prije sto godina kao 'poštenjačine' sa 'pomagalima' u igranju....

Znaci dobro sam primjetil? :D

13 godina
FIFA 20

Ne znam mladici kak je vama, meni nije igrivo. Igraci koda su u blatu, dribljat niti ne pomisljam jer ne mogu, nista mi ne registrira. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ne znam mladici kak je vama, meni nije igrivo. Igraci koda su u blatu, dribljat niti ne pomisljam jer ne mogu, nista mi ne registrira. 

ni ja ne mogu igrat ,od laga sam dvije spljugao i još me jednu dc, čekamo kasnije u noć pa ću probat odigrat koliko mi se da 

ovak sam počeo ,pa ćemo vidjet ,kupio sam Militao za eventualnu zaradu jer je fakat bio ispod cijene pa sam složio ekipu oko njega ali najgora karika mi je ovaj alisson koji mi je od svih golmana kaj imam nalošiji.

17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ni ja ne mogu igrat ,od laga sam dvije spljugao i još me jednu dc, čekamo kasnije u noć pa ću probat odigrat koliko mi se da 

ovak sam počeo ,pa ćemo vidjet ,kupio sam Militao za eventualnu zaradu jer je fakat bio ispod cijene pa sam složio ekipu oko njega ali najgora karika mi je ovaj alisson koji mi je od svih golmana kaj imam nalošiji.

U petak kada krenu totsi sa svim karticama moći ćemo obrisati guzicu a ne nešto na njima zaraditi. Sve će više biti kartica na marketu po nižim cijenama jer će ljudi htjeti doći do coinsa kako bi otvarali packove ili kupovali tots kartice. Ja sam se pomirio da sam ove godine po prvi put kiksao i nisam rasprodao sve kartice i sada ih neću davati u bescjenje, a i ne da mi se čekati kada će izaći englezi ili nijemci. Pričekat ću kraj totsa pa kada sve padne onda ću zamijeniti kartice za tots ako mi budu inetersantne. Imam momčad koja mi je sipatična i jedino što mi je interesantno je tots de bruyne i RB engleske lige. Ako ih uspijem realizirati super a ako ne nikom ništa. Ma koliko me igra žderala ali stvarno mi je gušt igrati s griezmannom, henryem i pogbom. Jedino mi žao što sam morao prodati de bruynea da bih došao do henrya  a sada je izgubio na vrijednosti za koliko sam prodao de bruynea. Nisam pazio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2020 20:48 (movie).
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Znate kaj sam ja primjetio. Ubiti sinulo mi sad. Svaku vecer prije spavanja si pustim seriju neku i od cet uvecer sam imao problem s bufferingom i mislio sam da je do interneta posto su svi doma pa smo tek sad skuzili da koliko je los toliko je i skup internet u hr. Al dobro to su argumenti sacuvani za neke druge bitke... i sad neznam kad tocno meni nije dao vrag mira i otisao sam provjeriti brzinu neta i kaze 4mbps to je bilo tocno 5 minuta prije nego su ovi iz starlinka preletjeli iznad(ne aludiram na teorije zavjere nego sam se sasvim slucajno nasao na telefonu s tcomovim operaterom kad su preljetali iznad kuce :D). Ako se ne varam to je bio petak oko 21h. Uglavnom ja sam igrao na tih 4mbps fifu bez ijednog laga i dobio sve tekme do tog kobnog trenutka kad su mi slozili net natrag na 50. I kolko se sjecam ja nisam do tog trenutka uopce osjecao ove lagove delaye i ostalo. Jos mi je bilo cudno kako sve radi kak spada(karantena, ovo ono) al sam opet pripisivao ovoj muvievoj tvrdnji da je zarada pala, pa samim time i broj igraca. Uglavnom moj zakljucak. Da sto losiji net to vise pobjeda. Jer ovaj drugi tad igra po blatu. Al opet mi logika govori da bi mi s hr bili svi u top 100 svaki vikend posto nam je net vrhunski. Jer izbuferati video sam se mucio u bilo koje doba dana i uvijek mi prebacivao na losiju kvalitetu dok fifa taj petak radila ko po loju... cak onako da si covijek pomisli da je nasao dobitnu taktiku. Od kad su mi to slozili klasika, opet ce biti gold 1 ili 2, ovisno o tome dal ce kvota biti popunjena prije ili nakon sto ja zavrsim svoje gejmove. 

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja nisam ni aktivirao vikend ligu ove sedmice. Ne može me prcat server ako ne igram. 200 IQ. Sve manje i manje igram, pa povremena pauza mi uopšte nije problem.

Loši su im serveri inače, znalo se da će bit još gori ovaj vikend jer su tokom sedmice muku mučili sa istim. A da odeš na support poslali bi ti link od "connection troubleshooting" i pokušali bi te ubjedit da nije do njih, već do tebe i tvog neta. Mogu takve priče prodavat likovima sa jednocifrenim brojem godina. Da su im serveri solidni, ovo bi bilo itekako ugodno za igrat. Serveri su rak rana ove igre.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evoga rjesila fifa stvar. :D

Na ovoj slici se taman sve lijepo vidi. :D I rezultat koji sam imao i kako sam prosao golmana i zabio gol. I lopta cim je prosla crtu pojavi se ova poruka.

Kad skripta ne moze nista mora se izvuci teska artiljerija... Lik je ipak dao pare za rođendanskog mbappea. :D Brava vancuver brava.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Upravo Messića i Coulibalia otvorio u nekom packu 🤪
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Upalio sam dns fifu nakon petka i skontao da sam izgubio 2mil coinsa na igracima i tak me boli ona stvar za to, prije bih se sekirao no ova igra to nezasluzuje.

Odigrao 8 tekmi WL dobio svih 8, taktike sve na balanced golovi isli kao na traci, dosta za ovaj vikend.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo momci, da se i ja pohvalim napokon i ja u elite. Moram priznat da me full iscrpila ova wl, jebote kolko sam se preznojio igrajuci protiv svakakvih specijalaca, al eto hvala kurcu vise da je malo bilo i na mojoj strani srece, što u gameplayu, što u konekciji koja mi je zacudujuce bila jako dobra ovu wl. 

7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice