FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.250.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Istina, nekaj previse dobro valja :D 

Sad gledam Nepentheza... lik ima studio tour. U istoj sobi frajer ima server koji mu je njegov provider dofural i ugradil u zid. 100/100, ping 1 valjda :D 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Sad gledam Nepentheza... lik ima studio tour. U istoj sobi frajer ima server koji mu je njegov provider dofural i ugradil u zid. 100/100, ping 1 valjda :D 

Ko pak mu je kriv sto ne prati forum bi si nabavio wifi i zid bi ostao citav. :D

Sad pak su me opet tak pokrali da je to strasno :D Vodi me lik 3:0 i dabne, a taman sam htio prekinuti. Reko sad necu :D makar loptu napucavao u aut cjelu tekmu :D I igramo dalje i dodem na 3:2 i idem 1na1 s jovicem, ofc stativa. I odmah kontra u kojoj mesi moze sve i zabije u prvu stativu od mog bloka. :D

Kad moras izgubiti moras. :D A kaj je najbolje lik me dobije 5:2 i jos me moj jovic igrac utakmice koji je dosao unutra na poluvremenu. 5 golova zabiti i ne imati igraca utakmice je do sad bilo nemoguce, ali granice su tu da se ruse. :D

10 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Moram jer ti uvijek druge podjebavas 

Kad ti kazem da nemas skilla, nije podjebavanje. Doslovno mislim tako. U tvojem slucaju, naravno. 

Vecinom odgovorim na tude prcanje. 

Nije lepo reci drugom da nema skila i da ne zna igrati, niko ovde nije pro igrac. Npr ni ti za nekog nemas skila razumes. Svako igra kako zna i igra sto voli. Tako je onda mogao onaj decko sto je imao 30/0 skoro doci i reci sta samo kukate kad ne zna niko ovde da igra, ali on bi i imao to pravo reci jer ima rezultat iza sebe 

Nije lijepo niti podjebavat pa ocekivat da ce ti se presutit. Jel? 

kaj velite za ovog McKenniea? Steta kaj ga je tesko linkat.

A naravno da nije, trebamo pomoci jedan drugom zato valjda ovaj forum i postoji ali dobro. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Kad pratim na forumu šta drugi pišu vezano za delay u mene je uglavnom suprotno. Prošle sedmice kad sam igrao vikend ligu većina utakmica je bila koliko toliko ugodna za igranje. Drugi isti dan pisali da delay ubija.

Danas nisam odigrao meča da nije bilo laga. 4 puta me disconectovalo i pisalo mi poraz, a disconnect mi se bar 2 mjeseca nije desio, možda čak i više. I sad da ja napišem to na forumu doći će drugi i reći da je kod njih sve u redu. A baš prođuže vikend ligu radi servera ove sedmice i baš mi u toj vikend ligi disconnecti i lag prisutni nenormalno.

Najveći problem ove igre je što svi mi nemamo iste uslove, kako neko u svojim, tako i ja u svojim mečevima. Isto tako nisu isti uslovi u istom meču. Postoji mečevi gdje se baš vidi da jedna strana ima prednost jer serveri, odnosno veza jednog igrača je bolja. Zbog toga će svi igrači bez obzira na statse da se kreću brže sa loptom, bez lopte, okretniji su i to mnogo od protivnika. Kad je to nama u korist onda niko ne obraća pažnju na to, kad je to u korist protivnika e tad kreće priča o scriptingu, iako to nije skripting već jednostavno drugačija veza sa serverom koju imaju 2 igrača koji igraju isti meč.

Zar je moguće da igrač ima gold Sissoka na RM, znači na 7 chemistry, ja imam FUTMAS Sissoka na 10 chem i da cijelu utakmicu njegov Sissoko protiv mog Sissoka dobije svaki duel, odhrva se svaki put, brži je sa loptom i bez lopte od mog igrača koji ima bolje statse i igra sa boljim chemistryem. Isto se odnosi i na druge igrače ukoliko server favorizira drugu stranu. Pobjede se i takvi mečevi, ali nakon istih imaš želju da izbrišeš fifu doživotno.

Trenutno 17-6

Prošlu vikend ligu igrao sa istim timom, apsolutno sve isto i poređenja radi okretnost, brzina, agilnost igrača nebo i zemlja. Radi servera imaš osjećaj da se ponašaju kao da imaju 30-40% manje statsa nego što stvarno imaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2020 22:00 (Black and white).

1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Valjda misliš bar 1000/1000, jer 100/100 imaju ljudi po velikim gradovima već x godina i to na faking amisu. A ht-ovci po zgu i par gradova u hr su na 500/250. Tak da to nije nikakav bauk.

A taj nep... na kojeg jizzaš, da bi imao ping 1 morao bi bit u ono, max 100m od EA servera, to kakvu on vezu ima kući nema apsolutno nikakve veze sa pingom na ea serveru koji ko zna koliko od njega.

Ekipa švaba od frenda sa ts-a, koji žive u frankfurtu, doslovno u neposrednoj blizini ea datacentra, imali su u bf-u ping 6-7. Drugi frend živi u švedskoj, tester je za švedski telekom, uvijek ima top speed optike koju imaju u ponudi, plus testni ruter sa max brzinom dostupnom, on je prije 10 godina imao 250/250, dice mu je na par minuta od njega u štokholmu, pa mu je ping bio uvijek oko 10.

13 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Valjda misliš bar 1000/1000, jer 100/100 imaju ljudi po velikim gradovima već x godina i to na faking amisu. A ht-ovci po zgu i par gradova u hr su na 500/250. Tak da to nije nikakav bauk.

A taj nep... na kojeg jizzaš, da bi imao ping 1 morao bi bit u ono, max 100m od EA servera, to kakvu on vezu ima kući nema apsolutno nikakve veze sa pingom na ea serveru koji ko zna koliko od njega.

Ekipa švaba od frenda sa ts-a, koji žive u frankfurtu, doslovno u neposrednoj blizini ea datacentra, imali su u bf-u ping 6-7. Drugi frend živi u švedskoj, tester je za švedski telekom, uvijek ima top speed optike koju imaju u ponudi, plus testni ruter sa max brzinom dostupnom, on je prije 10 godina imao 250/250, dice mu je na par minuta od njega u štokholmu, pa mu je ping bio uvijek oko 10.

Koji kurac stari moj. Kakav jizz? Koji ti je kurac jbt led. Iskocio mi njegov video i pogledal sam. On je u videu spomenuo da mu je provider slozio server na katu gdje ima setup. Ping 1 je bilo karikirano. 

17 godina
SimeKZ kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Koji kurac stari moj. Kakav jizz? Koji ti je kurac jbt led. Iskocio mi njegov video i pogledal sam. On je u videu spomenuo da mu je provider slozio server na katu gdje ima setup. Ping 1 je bilo karikirano. 

Ja sam stari konj, al ne kontam poantu gledanja videa nečije sobe, tj ne kontam poantu općenito gledanja videa tih yubito morona koje tak i tak ea plaća za reklamiranje i propagiranje, tak da ono... Agree to disagree oko takvih stvari općenito, pogotovo američkih overhajpanih debosa.

17 godina
FIFA 20

Kakva utakmica... Bitka na sredini terena. Toty KDB i Griezman vs moji Kante i Koeman.

Gol tekme, naravno tko će drugi nego Kane, 85a min., otresao dvojicu cba i zabio sa 15m lijevom u rašlje.

Delay jeben, sinoć sam igrao do jutros, hrpa tekmi je bilo, delaya malo, večeras je kudikamo osjetniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
jopis kaže...

Kakva utakmica... Bitka na sredini terena. Toty KDB i Griezman vs moji Kante i Koeman.

Gol tekme, naravno tko će drugi nego Kane, 85a min., otresao dvojicu cba i zabio sa 15m lijevom u rašlje.

Delay jeben, sinoć sam igrao do jutros, hrpa tekmi je bilo, delaya malo, večeras je kudikamo osjetniji.

Sve sto je islo u okvir gola uslo je 

17 godina
neaktivan
Black and white kaže...

Kad pratim na forumu šta drugi pišu vezano za delay u mene je uglavnom suprotno. Prošle sedmice kad sam igrao vikend ligu većina utakmica je bila koliko toliko ugodna za igranje. Drugi isti dan pisali da delay ubija.

Danas nisam odigrao meča da nije bilo laga. 4 puta me disconectovalo i pisalo mi poraz, a disconnect mi se bar 2 mjeseca nije desio, možda čak i više. I sad da ja napišem to na forumu doći će drugi i reći da je kod njih sve u redu. A baš prođuže vikend ligu radi servera ove sedmice i baš mi u toj vikend ligi disconnecti i lag prisutni nenormalno.

Najveći problem ove igre je što svi mi nemamo iste uslove, kako neko u svojim, tako i ja u svojim mečevima. Isto tako nisu isti uslovi u istom meču. Postoji mečevi gdje se baš vidi da jedna strana ima prednost jer serveri, odnosno veza jednog igrača je bolja. Zbog toga će svi igrači bez obzira na statse da se kreću brže sa loptom, bez lopte, okretniji su i to mnogo od protivnika. Kad je to nama u korist onda niko ne obraća pažnju na to, kad je to u korist protivnika e tad kreće priča o scriptingu, iako to nije skripting već jednostavno drugačija veza sa serverom koju imaju 2 igrača koji igraju isti meč.

Zar je moguće da igrač ima gold Sissoka na RM, znači na 7 chemistry, ja imam FUTMAS Sissoka na 10 chem i da cijelu utakmicu njegov Sissoko protiv mog Sissoka dobije svaki duel, odhrva se svaki put, brži je sa loptom i bez lopte od mog igrača koji ima bolje statse i igra sa boljim chemistryem. Isto se odnosi i na druge igrače ukoliko server favorizira drugu stranu. Pobjede se i takvi mečevi, ali nakon istih imaš želju da izbrišeš fifu doživotno.

Trenutno 17-6

Prošlu vikend ligu igrao sa istim timom, apsolutno sve isto i poređenja radi okretnost, brzina, agilnost igrača nebo i zemlja. Radi servera imaš osjećaj da se ponašaju kao da imaju 30-40% manje statsa nego što stvarno imaju.

Dok poprave servere mozemo o skriptingu, koliko ga ima i zasto. Ipak je patentiran i zakonom zasticen od strane EA-a.

7 godina
neaktivan
FIFA 20

nakon 510 Sati igranja Fifa je izbrisana, udjem oko 12h da igram to je nemoguce poraz za porazom znaci pas se ne moze sastaviti...

zna li neko kako se coinsi mogu prodati imam oko 1M coinsa, a accaunt kontam prodati i vise nikad ne uzimati igru

2 0 hvala 0
10 godina
nedac96 kaže...

nakon 510 Sati igranja Fifa je izbrisana, udjem oko 12h da igram to je nemoguce poraz za porazom znaci pas se ne moze sastaviti...

zna li neko kako se coinsi mogu prodati imam oko 1M coinsa, a accaunt kontam prodati i vise nikad ne uzimati igru

I mene to zanima. 

12 godina
FIFA 20

Dvoumim se izmedju dva sbca. Ne znam koga da uzmem POTM Suareza ili PM Jovica. Sto vi mislite koji je bolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Dvoumim se izmedju dva sbca. Ne znam koga da uzmem POTM Suareza ili PM Jovica. Sto vi mislite koji je bolji?

Ja sam napravio Jovića zbog 5* week foot pa neka se nađe ako mi jednog dana bude trebao zbog spajanja s Messijem npr.

A zadnja dva dana ga koristim dok rješevam zadatke za Odegarda i mogu ti reći da kartica uopće nije loša.

Jučer sam zabio gol s njim takav da dok sam trčao na loptu nisam očekivao da će zabiti jer lopta je padala visoko na golmana i još jednog braniča, a ja se zaletim s njim i on ih obojicu razgrne i zabije - na golu je bio futmas De Gea :)

Promaši i on svašta, ali bogami zna zabiti zajebane golove.

Ti imaš Messija koliko se sjećam pa bi ti možda bolje legao Suarez.

Pogleaj par recenzija pa vidi što kažu o njima.

Meni se sviđa kako recenzije radi Inception i u zadnje vrijeme kad me zanima neka kartica prvo idem vidjeti što je on rekao.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 20

Jovic svakako. Ja ga gledam slozit. Al me i dalje jebe kak da ga uparim a da su svi na 10.

Slozio bi Jovica i Sanea. Makar me opet jebe kaj bi bernarda i njega na istom strong footu.

Slozim Jovica i onda mi treba neko ko Pogba naprijed da mi svi budu na 10.

Ovak sam nekaj smislil. 

Prodam Zolu, slozim Jovica i kupim Petita. Onda igram 4231.

Sa Bernardo - Son - Mbappe, napad Jovic i dva vezan Petit i Kante. 

Kaj velite na to? 

Jel to bolje od Kante - Wijnaldum, bernardo - zola - mbappe, Son. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2020 11:46 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
protjeran
FIFA 20

Trenutno 17-4 ali necu igrat vise mozda vcrs ako uhvatim vremena .

Znate kad znam da cu izgubit?

Onda kad mi ea sam mijenja postavu.

Imam na ultra defending spremljeno svoju taktiku.

I onda mi se usred igra promjeni na random npr ultra attacking.

O ovome sam odavno pisao, nije to nesto sto sam umislio.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Ja imam i Jovića i Suareza i neznam tko mi je iskreno bolji, Suarez trpa na najjače definitivno jedan od boljih igrača u šesnaestercu ali i Jović je TOP, kog god da izabrali nećete pogriješiti.

sad sam na 17 wins za danas je ostalo još 8 tekmi ak će mi se dat odigrat ću ali sad bi napokon htio doći na tih 20winsa eto čisto za moj osobni rekord

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Koje usrane paketicec oni daju za Jovicev SBC. Niti da dajes 75 rated squad. 

Jos samo da se Zola proda, kupim Petita pa izganjat tih zadnjih 7 tekmi, malo promijenit ekipu. vec skoro 4tj igram sa jedno te istim igracima. Jovic me izasao tocno 12k. Kupio Douglasa Costu i Davida Luiza da dobijem chem u 83 i 84 rated ekipama. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Danas u dva rare mega packa najbolji ulov od kada igram fifi 20. Doduše kartice ništa ne vrijede ali ovako visoko rangirane igrače u dva packa još nisam dobio. U prvom packu uleti UCL Ziyech a u drugom Bonucci. Sve zajedno možda 30k coinsa. No toliko još nisam dobio iz SB nagrada od izlaska igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

Je li koristio ko 91 Maradonu? Kakav je?

0 0 hvala 0
12 godina

Baby Maradona ne valja. Ja ga probao, iskreno, meni se okretao ko tenk, udarac mu bio los, nije pogadjao sa 16-20m niti okvir gola tako da sam i ja odustao od njega, razmisljam o Hugo Sanchezu 92 za tu poziciju CAM-a.

Kovačić
10 godina
FIFA 20

Igrao malopre fifu nakon pauze od dve nedelje, zaboravio komande(jer igram pes) i znaci razvalio sam sve na koga sam naisao samo jedna nereseno. Ali ne pricinjava mi ni pobeda neko zadovoljstvo u fifi vise kao nekad. Mislim da sam se bas ohladio od fife... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Igrao malopre fifu nakon pauze od dve nedelje, zaboravio komande(jer igram pes) i znaci razvalio sam sve na koga sam naisao samo jedna nereseno. Ali ne pricinjava mi ni pobeda neko zadovoljstvo u fifi vise kao nekad. Mislim da sam se bas ohladio od fife... 

Kolko citam u PES temi... Ti i tamo trpas a nisi zadovoljan.

Koja si divizija uopce u FIFAi? 

17 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Čovjek je realan. Jedna igra je govno a druga drek. Tako malo fifi treba da bi bila dobra igra. Malo poraditi na serverima, malo poraditi na tome da igrači sami odlučuju tko će pobijediti te malo poraditi na tome da u samoj igri bude što manje debilana tipa tri puta gađam u prečku ili tri puta izbijam loptu a ona se uvijek vraća protivniku u noge. Nije neizvedivo.

17 godina
FIFA 20

19.01. Wolverhampton vs Liverpool 1-2
23.01. Liverpool vs MU 2-0
29.01. WHU vs Liverpool 0-2
01.02. Liverpool vs Southampron 4-0

Headliners Salah kartica je izašla 17.01. Dakle, nakon toga Liverpool je imao 4 vezane pobjede u engleskom prvenstvu a karticu nisu nadogradili? Opet muljaju ili ima neka fora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Mozda cekaju srijedu? Makar ne znam zakaj bi cekali.

Par rijeci o Jovicu. Tenk, a sa Hunterom je Tenk sa nitrom. Vec dugo nisam vidio da netko ima takvu raketu od udarca. Stvarno ju flisne ko metak ide. Za sada zadovoljan.

Petit standardno dobar. Koristio sam ga par puta u Draftu. Pa sam znal kaj ockeivat. 

Jovica, ko ima nekaj u klubu da ga slozi. Samo naprijed. Kad vidis tu mrcinu, da ima fluidne pokrete zbog dobrog driblinga. Umirem od smijeha. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

U pesu sam odlican, imam 118 pobeda i 40 poraza, prva dovizija i fali mi samo 50 poena za sampionsku znacku koja je najvisi cilj u igri koji mozes dostici. Relativno sam kasno poceo igrati pes ove godine igram ga manje od mesec dana i zaostajem sa ekipom, svi moji protivnici imaju dosta jaci tim ali eto opet uspevam da izadjem na kraj sa njima. Sto se tice futa 4-5 divizija sa ekipom od 20-30k, obicne gold kartice. U wl sam isao  do gold 3 sa tom ekipom, mislim realno smesno jer i sam znas kakve ekipe svi imate.

A da li sam zadovoljan? Nisam, jer obe igre su pune skripte, losi serveri, citeri itd. Ne trebam ja gubiti da bih bio nezadovoljan i kad pobedim osecam nezadovoljstvo a to pogotovo u fifi osetim, secam se nekad da je bio lep osecaj u fifi kad pobedim sad mi sve bzv. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2020 19:20 (ruya).
11 godina
protjeran
FIFA 20

Fifa 14, postava 442.

Naprijed Sturidge i Lewndowski.

Sredina Reus , Gundogan, Ramires i Sterling.

Obrane se ne sjecam, ali samo znam da sam uzivao u igranju.

Igrao sam sa ovpm momcadi u prvoj diviziji i rugao se.

Nisi morao igrati sa op igracima gdje svaki lik igea sa neymarom,mbappeom i ben yederom

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

U pesu sam odlican, imam 118 pobeda i 40 poraza, prva dovizija i fali mi samo 50 poena za sampionsku znacku koja je najvisi cilj u igri koji mozes dostici. Relativno sam kasno poceo igrati pes ove godine igram ga manje od mesec dana i zaostajem sa ekipom, svi moji protivnici imaju dosta jaci tim ali eto opet uspevam da izadjem na kraj sa njima. Sto se tice futa 4-5 divizija sa ekipom od 20-30k, obicne gold kartice. U wl sam isao  do gold 3 sa tom ekipom, mislim realno smesno jer i sam znas kakve ekipe svi imate.

A da li sam zadovoljan? Nisam, jer obe igre su pune skripte, losi serveri, citeri itd. Ne trebam ja gubiti da bih bio nezadovoljan i kad pobedim osecam nezadovoljstvo a to pogotovo u fifi osetim, secam se nekad da je bio lep osecaj u fifi kad pobedim sad mi sve bzv. 

Znaci u 200 utakmica sa omjerom od 70% pobjeda i poraza imas sampionsku znacku? Pa kolko ljudi igra? 500?

Serveri su bili tip top zadnja dva dana i danas opet drek.

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Fifa 14, postava 442.

Naprijed Sturidge i Lewndowski.

Sredina Reus , Gundogan, Ramires i Sterling.

Obrane se ne sjecam, ali samo znam da sam uzivao u igranju.

Igrao sam sa ovpm momcadi u prvoj diviziji i rugao se.

Nisi morao igrati sa op igracima gdje svaki lik igea sa neymarom,mbappeom i ben yederom

Nije bilo WL, nije bilo DR. Igral se season i to je to. Overhead through ball je bil OP i to je to. Igralo se sa OP igracima, samo su tada OP igraci bili Doumbia, Ibarbo, Gervinho i ostala bagra. Danas imas kartica na bacanje uz njih standardne Mbappe, Neymar, Ben Yeder, Gullit, Vieira, Sissoko 81 i tako dalje... 

Sve je isto, samo si 6 godina stariji, manje trpis nepravdu i ne mozes toliko uzivat u igri. 6 godina je veliko razdoblje da ti igra postane ''naporna'' al i dalje igras.

Danas imas FFS, HL, TOTY, TOTS, Scream, POTM, Moments... 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice