FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
TheMaverick kaže...

Btw., ima li išta u packovima od vikend lige?

Ima da, dobio sam standard u paketima, jednu VELIKU KURCINU.

Danas sam prvi put izasao alt+f4, naletio na dva lika, oba chemistry 30, nabacani igraci bez cilja, ulazilo im je ama bas sve, ova igra sve manje ima smisla.

Previse frustracija, a igram je 2 puta tjedno, obrisao sam je vec jednom i mislim da cu je opet. 

Goveda kanadska nesposobna.

[19xx]C3c1l
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 19:35 (C3c1l).
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo ja ljudi moji odigro draft osvojio 4 wina i u Mega packu dobijem Walkout Luku Modrića ide za 120k :D 

Prodat cu ga jer nemam spanjolce i ne treba mi trenutno. Sta vi mislite?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ja u megapacku mertesackera haha.

Imam oko 250k zanima me kakav je dybala?Mislio sam njega kupiti ali u nekom hybridu sa bpl jer su mi napadači iz serie a ocajni.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Imam ja hybrid Dybala sa BPL i Aguera u napadu i odlican je. Jeste da nekad zakaze kog gola ali zato asistira ko veliki :D

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

jel vama radi fut na pc-u,odnosno dal vam steka i u pol utakmice protivnik kao izadje van,jucer od maintancea nemogu igrat fut da ne steka bolesno,al svaka utakmica isto,.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JackD kaže...

Jel ima tko na ovoj temi da igra na Xbox one ? Znam da vas ima puno sa PS4 i nema problema koliko vidim. Ali evo odluka je pala i uzimam si konzolu i to iskljucivo radi FIFA jer je to jedina igra koju igram duzi period. Jedino sto me vuce kod ovog Xboxa su te legende i to sto im update dolazi dosta prije nego PS-u, ili se varam ? 

Nazalost sa PC-om vise nema smisla, a i ocekujem da ce EA maknut FUT sa PC verzije kroz narednih godinu dvije jer nije moguce da tolika korporacija nije u stanju rjesit Cheat Engine citera i trainera. 

ima nas nešto sitno..

15 godina
neaktivan
kox1987 kaže...

jel vama radi fut na pc-u,odnosno dal vam steka i u pol utakmice protivnik kao izadje van,jucer od maintancea nemogu igrat fut da ne steka bolesno,al svaka utakmica isto,.

A ono igro sam 5 utakmica od tih 5 jedna je stekala brutalno i tu je na pola riknula veze i dobro nista (bio je fut draft) i jos 1 ali tu i tamo.

12 godina
FIFA 17

Ovaj 86 if Costa je očajan igrač, za koliko ide na ps4? Ja sam ga uzeo za 210, i gledam kome ga uvalit makar za 180 samo da ga se riješim. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 21:15 (jpantalon).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Nisam znao da salah ima 86 karticu.
95 pace,82 udarac,74 phy....

Stvarno bolesno izgleda.
Oko 200k na ps3.

Isplati li se kupiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

a ja bas hteo da kupim IF costu da ga uparim sa villom(sbc) u 4411 formaciji ali neka fala 😆

inace ja igram na xbox one i meni je ova konzola super, vise mi pase ovaj kontroler od sonijevog i da konzola samo za fifu net i youtube sluzi(komp nemam)

0 0 hvala 0
12 godina

Probao sam ga meni je odličan.

11 godina
protjeran
A čekajte ovi IG statsi...vidim sa maestro chem stylom ima ocjenu 94.
Znači li to išta?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
vaskeas kaže...

a ja bas hteo da kupim IF costu da ga uparim sa villom(sbc) u 4411 formaciji ali neka fala 😆

inace ja igram na xbox one i meni je ova konzola super, vise mi pase ovaj kontroler od sonijevog i da konzola samo za fifu net i youtube sluzi(komp nemam)

Ja ti volim lažne devetke pa meni takvo drvo baš i ne paše, jer agility mu je 60 i balance 54. Dok se on okrene, if firmino se okrenuo, prošao jednog i dao gol. Jumping mu je 60. Koliko vidim, s njim se gol daje samo kad mu serviraš 1 na 1 ili kad mu netko da 3 metra prostora što nitko ne radi kad vidi if karticu. Ne znam što reći.

12 godina

Znači da jebe majke. Ja sam ga probao sa deadeyeom zbog dodatnog curvea  da mi ne bi slučajno promašio finesse s 11 metara.

17 godina
JackD kaže...

Jel ima tko na ovoj temi da igra na Xbox one ? Znam da vas ima puno sa PS4 i nema problema koliko vidim. Ali evo odluka je pala i uzimam si konzolu i to iskljucivo radi FIFA jer je to jedina igra koju igram duzi period. Jedino sto me vuce kod ovog Xboxa su te legende i to sto im update dolazi dosta prije nego PS-u, ili se varam ? 

Nazalost sa PC-om vise nema smisla, a i ocekujem da ce EA maknut FUT sa PC verzije kroz narednih godinu dvije jer nije moguce da tolika korporacija nije u stanju rjesit Cheat Engine citera i trainera. 

Svaki update za konzole dolazi istovremeno. Nema razlike. Jedine razlike između te dvije konzole su legende na xboneu i duplo više igrača na PS4 u odnosu na xbone. Drugo je sve identično. Meni konzola isto samo služi zbog fife i već mi je padalo na pamet uzeti xbone zbog legendi ali sam odustao. Mislim da im ugovor s microsoftom traje još dvije godine i nakon isteka nadam se da će legende pojaviti i na PS4.

11 godina
protjeran
Imam 250k.

Ako ga kupim sad za 230k neću imati za niti prosječnu momčad .

Dybala mi je pao u zaborav odkad sam vidio ovu karticu.

Nista nadam se da ću ujutro ići na bidu za 200k.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
Imam 250k.

Ako ga kupim sad za 230k neću imati za niti prosječnu momčad .

Dybala mi je pao u zaborav odkad sam vidio ovu karticu.

Nista nadam se da ću ujutro ići na bidu za 200k.

Na PC mu je taj 86if 350 tisuća.

17 godina
FIFA 17

Lik fakat nema sreće u otvaranju packova jer što reći kada vikend ligu završiš u top 25 i otvoriš ovakve packove. Baš gledam, svaki tjedan mu je isti.. s druge strane jedan drugi lik prošli tjedan izvuče nakon vikend lige if aguera a danas tif sancheza... bolje se roditi bez one stvari nego bez sreće..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad sam igro FUT draft sa likom ciji se klub zove "HRVATSKA VLADA" a tim ponovnozajedno....klasika krenula tekma par sekundi i DC . Svaki put kad sam ja igro sa nekim nasim u FUTu je bio ocigledan DC. Necu rec ono drugo jer mozda je stvarno DC ? Haha

Uglavnom nakon njega dobijem lika koji pojma nema igrat , ali brije na finte , ulazi u autove i kornere jer kreten valjda po đojstiku stiscne ko kad ja igram Tekken pa nemam pojma sta radim i samo lupam tipke i normalno, majstor me dobije 2-1 jer mu je Ronaldo zabio gol

u 93 minuti a udarci su mi tocno bili 2-2 . Mislim fuj mater im jebem glupu.

Ali sto se pekova tice otvorio Modrica i odma poslje otvorio matuidi koji ide za 60k Znaci 160k zaradio i sve me sad zove da jos otvaram ove po 25k :D

0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Evo jedne tekme kad me " hoce " . :)

Na zalost jedna od 10 ...

Kako to onda izgleda kada te neće? Nego u ovoj akciji igra je pokazala svu svoju nakaradnost. Linija obrane je van 16m tvoj igrač nekoliko metara iza njih a da ne bude zaleđe pobrinuo se desni bočni koji stoji u gornjem dijelu ekrana van svake nogometne logike. Ovakve situacije su za popisditi. Još tragičnije od ove situacije je činjenica da nisi iz takvog zicera gol zabio.

10 godina
neaktivan
Macak, dobar ti naziv kluba :-D
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...
goust78 kaže...

Evo jedne tekme kad me " hoce " . :)

Na zalost jedna od 10 ...

Kako to onda izgleda kada te neće? Nego u ovoj akciji igra je pokazala svu svoju nakaradnost. Linija obrane je van 16m tvoj igrač nekoliko metara iza njih a da ne bude zaleđe pobrinuo se desni bočni koji stoji u gornjem dijelu ekrana van svake nogometne logike. Ovakve situacije su za popisditi. Još tragičnije od ove situacije je činjenica da nisi iz takvog zicera gol zabio.

Realizacija mi je ravna 0.

Juce sam se vratio sa 1:4 na 4:4 ! :)

Lik igrao 442 i  uvalja mi 2 kom na brzinu ali drzi nedaj

Povede 3:0 ,smanjim na 3:1 pa 4:1 i na kraju 4:4..

Njegov igrac kojim nije upravljao napravi penal u 87 min.... :)

Prekuce opet 5-6 poraza ,juce sve med i mlijeko.

Ne znam kako da prevazidjem momentum jbg.

Klasika nekad vezem ,ubacuju se kao ludi ,nekad se vuku kao prebijene macke.

Treba ostaviti fifu kad ne ide ali mi tada najvise forsirama i Bogaramo naravno kao budale ...

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 7:14 (goust78).
9 godina
neaktivan
ruya kaže...
Macak, dobar ti naziv kluba :-D

Pao sam pod tvoj uticaj . :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Klepio sam 80k od nagrade koju sam dobio za gold rank 3 i možda bi bilo više da sam prodavao kolektivne fitnes kartice i ugovore. Bilo je nekih uleta tipa Isco, Fernandinho, + nekakvih silver kartica koje su išle po 7k..., tako da se lijepo skupilo za 2-3 pojačanja.

Trznuo me Isco jer sama mislio da ide za puno više od 7k.

0 0 hvala 0
14 godina
TheMaverick kaže...

Pa tolko vrijedi i u stvarnosti

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
TheMaverick kaže...

Pa tolko vrijedi i u stvarnosti

Hoćeš reći da je "panjina" za Realove standarde?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2016 9:17 (TheMaverick).
14 godina
TheMaverick kaže...

Hoćeš reći da je "panjina" za Realove standarde?

Panjina je po standardima modernog nogometa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FIFA 17

http://www.jutarnji.hr/kultura/gaming/zasto-su-svi-ludi-za-playstationom-4-pro-i-novom-fifa-om-17-odigrali-smo-utakmicu-s-jednim-od-najboljih-igraca-fifa-e-u-hrvatskoj/5364947/

Smiješan članak, samo ne znam zašto nema nigdje natpisa "promo" na njemu.

Jedan od boljih savjeta: "9. Isturiti najboljeg napadača i s njim zbunjivati protivničku obranu"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

http://www.jutarnji.hr/kultura/gaming/zasto-su-svi-ludi-za-playstationom-4-pro-i-novom-fifa-om-17-odigrali-smo-utakmicu-s-jednim-od-najboljih-igraca-fifa-e-u-hrvatskoj/5364947/

Smiješan članak, samo ne znam zašto nema nigdje natpisa "promo" na njemu.

Jedan od boljih savjeta: "9. Isturiti najboljeg napadača i s njim zbunjivati protivničku obranu"

Članak iz jučerašnjeg jutarnjeg kojeg sam pročitao napreskokce. Nisam skužio je li se to netko zajebava ili misli ozbiljno? 

14 godina
FIFA 17

Članak je malo zbrda zdola, ali ipak se piše o video igri, nečemu što naši mediji i dalje ne smatraju nečim ozbiljnim. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice