FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 657.378
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ako uspem da prodam graficku kupujem ps4 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Zar ste zaboravili da nam je Meksiko u Brazilu očitao nogometnu lekciju u 5-3-2 formaciji? Igrao sam par puta sa likovima koji igraju u jednoj od varijanti 5-x-x i nisam se dobro proveo..., čak mi se svidio način na koji su igrali.

Osobno nemam prigovor niti na jednu formaciju, ako služi svrsi i taktičkim zamislima. Evo, ja sam jučer uoči slijedeće vikend lige istraživao o formaciji 4-4-2 i naletim na forum u kojoj je otvorena tema za formaciju 4-4-1-1 vezano za fifu, u kojoj je sve detaljno razrađeno. Tu sam našao razne prijedloge, počevši od kartica za svaku poziciju, workratea, pa sve do podešavanja parametara u CT. Netko je to marljivo razradio i jednostavno mi se svidio način razmišljanja autora.

Budući da sam upao u crnu seriju, trebala mi je neka promjena...Došao sam u onu fazu, kada sam svaki put mjenjao momčad, ali ovaj put sam se odhrvao i sada moje kartice tj. igrači laganim korakom kroče ka 100-tom nastupu za klub.

U navedenoj formaciji nije krenulo dobro, jer sam izgubio prvu tekmu 4-1. 90% ljudi bi odmah ohladilo i vratilo se na onu uobičajenu i na koju su navikli, ali to nije bio moj slučaj jer sam skužio jednu stvar koja mi je nedostajala u šemi koju sam godinama provlačio igrajuči u 4-4-2 formaciji. Već slijedeću sam krenuo furiozno, jer sam posložio parametre kao za 4-4-2, nakon čega se nastavio pobjednički niz. Jednostavo ima nešto u onom CF koji se naštela da igra "lažnu 9" i uz dobar odabir igrača, ova formacija se lako pretvori u 4-2-3-1(2) koju sam nekad davno forsirao.

Osim formacijske promjene, uveo sam si strogu disciplinu vršenja zamjena i to taktičkih zamjena, jer jednostavno je nužno, budući da se pojedini igrači primjetno potroše bez obzira na fitnes, a sve zbog zadanih instrukcija. Svaki put sam doživio da te tri zamjene dotuku protivnika zbog svoje svježine, jer su neuhvatljivi na tim krilnim pozicijama. Jedna zamjena se pokazala kao vrhunska u nekoliko tekmi a to je južnokoreanac Son koji ima interesantne statse i kojem očito paše catalyst chem. stayle kartica.

Ako koga zanima: https://fifaforums.easports.com/en/discussion/106766/4-4-1-1-formation-guide

Drugačije to sve izgleda kada čovjek ulazi u tekmu sa ciljem da nešto odigra i kada nisi opterećen coinsima i brojem tekmi u diviziji ili vikend ligi. Rekao sam sebi da od sada pa na dalje zažmirim na broj tekmi, bodova i svega ostaloga...Bitno je samo ono što se događa na terenu, bez pritiska one zadnje tekme i plasmana u višu div.

Raspištoljio se ja ljudi...sorry!

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 8:21 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Preko mobilne aplikacije se ne vide nagrade od vikend lige ili one dolaze kasnije tokom danasnjeg dana?

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
C3c1l kaže...

Preko mobilne aplikacije se ne vide nagrade od vikend lige ili one dolaze kasnije tokom danasnjeg dana?

Moraš uči direktno u igru..., nema druge.

13 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...
C3c1l kaže...

Moraš uči direktno u igru..., nema druge.

ma jeba sam im sve, ko ce docekati da dođem doma sa posla :D 

[19xx]C3c1l
9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

ma jeba sam im sve, ko ce docekati da dođem doma sa posla :D 

Kod mene isti slučaj.

Čim pokupim nagradu, odamh po Kantea jer mi treba takav igrač.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 8:30 (TheMaverick).
17 godina
TheMaverick kaže...

Zar ste zaboravili da nam je Meksiko u Brazilu očitao nogometnu lekciju u 5-3-2 formaciji?

Nema smisla o tome raspravljati ali lekciju nam meksiko nije očitao zbog formacije u kojoj je igrao već zbog izbornika kojeg smo imali te njegove vizije igre i igrača koji su igrali. Sramotan nastup u odlučujućoj tekmi po plasman. Koliko vidim meksiko u toj formaciji nije daleko dogurao... no svejedno nikada ne bih uspoređivao stvarno stanje na terenu s jednom igrom. Meni igra služi za zabavu. Ako nekoga zabavlja igrati s pet igrača na svojih 16m sve ok. Mene to ne zabavlja... meni je zabava kontrola tekme i posjed.... uvijek je dobro pobijediti ali ako i izgubim nije mi žao ako protivnik cijelu tekmu bezuspješno trči za mojim igračima ne bi li došao do lopte.. kažem, svatko ima svoje veselje... i to je ok.

16 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

http://i.imgur.com/STfLrln.jpg]

http://i.imgur.com/yEBbOIL.jpg

evo moje dvije ekipa...u premier ligi rezerva za napad je Kane IF, rezerva za Ozila Eriksen IF, a kod nas je za kalinića rezerva IF Mandžo, ali je dosta lošiji od Kalinića

Kakav je brozović na RF ? Meni u Hrvatskoj igra srednjeg CM-a (CDM) u 4-3-2-1.

Evo mojih ekipa ispod. Igram sad kvalifikacije za weekend ligu s Hrvatskom, u polufinalu sam, valda ću danas popodne dobiti još dvije tekme... A s Bundesligom i Calcio A derem FUT, u 3. diviziji imam 3-1-0 omjer, pa se nadam ulasku ako ne i osvajanju lige.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
TheMaverick kaže...

Zar ste zaboravili da nam je Meksiko u Brazilu očitao nogometnu lekciju u 5-3-2 formaciji?

Nema smisla o tome raspravljati ali lekciju nam meksiko nije očitao zbog formacije u kojoj je igrao već zbog izbornika kojeg smo imali te njegove vizije igre i igrača koji su igrali. Sramotan nastup u odlučujućoj tekmi po plasman. Koliko vidim meksiko u toj formaciji nije daleko dogurao... no svejedno nikada ne bih uspoređivao stvarno stanje na terenu s jednom igrom. Meni igra služi za zabavu. Ako nekoga zabavlja igrati s pet igrača na svojih 16m sve ok. Mene to ne zabavlja... meni je zabava kontrola tekme i posjed.... uvijek je dobro pobijediti ali ako i izgubim nije mi žao ako protivnik cijelu tekmu bezuspješno trči za mojim igračima ne bi li došao do lopte.. kažem, svatko ima svoje veselje... i to je ok.

Da smo imali vrhunskog stratega a izgubili, onda mi vjerovatno izgovor bio..., da smo izgubili zbog toga što Luka i Raketa nisu igrali na onom nivou, na kojem igraju u svojim klubovima itd... Činjenica je da im nismo mogli ništa, iako kao jedna velika nacija nisu imali poštenog superstara, nego su disali kao momčad i bili jako organizirani.

Zašto netko igra u 5-3-2? Gledajući sa neke pozitivne strane, možda zato što ima dobar izbor igrača na pozicijama LB/RB koje krasi brzina, fizikalije, dobar centaršut, workrate po želji i ono što je najvažnije od svega, tu formaciju je vrlo lako switchati iz ofanzivne u defanzivnu, gdje su ključni igrači na RWB/LWB pozicijama. Znači 5-3-2 se lako pretvori u 3-5-2, s tim da postoji mogućnosti da se zatvore svi prilazi kad imaš povoljan rezultat nakon što ubaciš LB/RB sa workrateom m/m ili m/h te im daš instrukcije da ne idu naprijed.

Ponavljam, mene je par likova "poštenski" nadmudrilo sa ovom formacijom i u tim tekmama to nije izgledalo da se netko brani sa 5 igrača u zadnjoj linije, nego igra simpatičan i efikasan nogomet.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 10:53 (TheMaverick).
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo jedne tekme kad me " hoce " . :)

Na zalost jedna od 10 ...

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 10:33 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Pitanje jedno vezano za chemistry ako netko zna. Imam na LF Douglas Costu, a desno na RF Bellarabija. E sad je problem što je Costa ljevak, a Bellarabi dešnjak pa bi ih zamjenio kad tekma počne, oće im chemistry ostati 10 ili će se sputiti na 7 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Pitanje jedno vezano za chemistry ako netko zna. Imam na LF Douglas Costu, a desno na RF Bellarabija. E sad je problem što je Costa ljevak, a Bellarabi dešnjak pa bi ih zamjenio kad tekma počne, oće im chemistry ostati 10 ili će se sputiti na 7 ?

Ostaje na 10 isto i ako uvedes izmjenu .Nasledjuje chem ...

8 godina
neaktivan

iznenađujuće, ali broz je na rf nevjerojatan, zabio sam sigurno 7-8 golova s njim s desna nekih 25 metara, probojan je i strašan šut ima

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 12:02 (dr4zh3n).
16 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

iznenađujuće, ali broz je na rf nevjerojatan, zabio sam sigurno 7-8 golova s njim s desna nekih 25 metara, probojan je i strašan šut ima

Ma ima super statse, ali nema ni 80 brzinu. Možda hunter chem pomogne ? Meni se pjaca pokazao kao odličan, jako puno golova je dao, baš me iznenadio... A broz mi drži sredinu terena i tamo je isto odličan, dobar pas dribling, solidan defence i odlična šutina, dao isto par golova...

11 godina
FIFA 17

Kupio sam ovu momcad sad za kvalifikacijski turnir i grdje sam se zajebao jer sam izgubio 7 puta. Napadaci su solidni zabijaju ono sto se treba zabijat ali problem je u losoj obrani jer ruši cijelu igru.Strinic ne zna stopat loptu svaka lopta se doslovno od njega odbija sto je idealno za suparnicke napadace da samo pokupe loptu na centru i krene sprintat prema mom golu. Lovren i Corluka su katastrofa CB jer svaku loptu idu stopat u petercu bezobzira ja stisnuo kocku jednom ili pet puta sto daje protivniku priliku da samo pokupi loptu i zapuca iz prve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Otkako igram fut vec mjesec dana jos nijednom nisam bia domacin i igra na svom terenu , ima tjedan dana kupim anfield opet ista stvar zna li neko sta napraviti?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ehhh kad bi otvaranje packova bilo ovako slatko kao na fifa pack simulatoru (futheadu), ne bi znao koga bi prije u prvih 11. Dosadno mi pa se zaj*bajem...

Btw., ima li išta u packovima od vikend lige? Vidim da je bolesna napadačka vrhuška u totw. Mene još trese neizvjesnost, jer nisam još ništa otvrao, a potreban mi je bilo kakav kapitalac kako bi malo došao sebi, jer sam morao sve ispočetka.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The_K kaže...

Kupio sam ovu momcad sad za kvalifikacijski turnir i grdje sam se zajebao jer sam izgubio 7 puta. Napadaci su solidni zabijaju ono sto se treba zabijat ali problem je u losoj obrani jer ruši cijelu igru.Strinic ne zna stopat loptu svaka lopta se doslovno od njega odbija sto je idealno za suparnicke napadace da samo pokupe loptu na centru i krene sprintat prema mom golu. Lovren i Corluka su katastrofa CB jer svaku loptu idu stopat u petercu bezobzira ja stisnuo kocku jednom ili pet puta sto daje protivniku priliku da samo pokupi loptu i zapuca iz prve.

Pa odličan je sastav, meni su čarli, lovren i srna odlični, lijevo mi je vrsaljko, on isto bude na visini zadatka...

16 godina
neaktivan
MaciStyle kaže...
Otkako igram fut vec mjesec dana jos nijednom nisam bia domacin i igra na svom terenu , ima tjedan dana kupim anfield opet ista stvar zna li neko sta napraviti?

Mislim da to ima neke veze s internet konekcijom, tko ima bolju vezu je domaćin i host utakmice. Ja imam 4G i u 90% mečeva sam domaćin...

17 godina
TheMaverick kaže...

Da smo imali vrhunskog stratega a izgubili, onda mi vjerovatno izgovor bio..., da smo izgubili zbog toga što Luka i Raketa nisu igrali na onom nivou, na kojem igraju u svojim klubovima itd... Činjenica je da im nismo mogli ništa, iako kao jedna velika nacija nisu imali poštenog superstara, nego su disali kao momčad i bili jako organizirani.

Naravno da im nismo mogli ništa kada je idiot složio tako momčad i igru. Zadnja budala je vidjela da to ne štima i da od toga neće biti ništa. Da sada ne nabrajam koji su igrači igrali a koji nisu imali mjesta u 20 a ne u 11. Čim su meksikanci istrčali normalnoj momčadi otišli su doma... i to je to. No nema veze. Ono što je bilo, bilo je... koliku je reputaciju imao izbornik kod vlastitih igrača vidjelo se odmah u sljedećim kvalifikacijama kada su mu sapunali dasku od prve tekme.. sretno mu bilo u njemačkoj i njegovom bratu također. Kaj se igre s pet igrača tiče, rekao sam i kod toga stojim. To je zadnja formacija koju bih igrao u ovoj igri. Koga veseli takva igra, samo naprijed...definitivno nisam jedan od njih.

17 godina
FIFA 17

Gdje da kupim fifu 2017 po povoljnim uvjetima za ps4?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TheMaverick kaže...

Ehhh kad bi otvaranje packova bilo ovako slatko kao na fifa pack simulatoru (futheadu), ne bi znao koga bi prije u prvih 11. Dosadno mi pa se zaj*bajem...

Btw., ima li išta u packovima od vikend lige? Vidim da je bolesna napadačka vrhuška u totw. Mene još trese neizvjesnost, jer nisam još ništa otvrao, a potreban mi je bilo kakav kapitalac kako bi malo došao sebi, jer sam morao sve ispočetka.

Ja sam Carvalha dobio, nisam baš zadovoljan.

Što mislite o ovoj ekipi za ovu weekend ligu? Nisam još koristio Koscielnog jer mi je Kompany bio bomba. Willian mi se čini malo preslab i nema neki udarac za 60000 coinsa.Alternativa za brazil mi je bila španjolska s if diego costom ali 86 jer nemam coinsa za novog. Cazorla azpilicueta i if pedro? Upravo sam složio ligue 1 sbc i dobio lacazettea za klupu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 16:11 (jpantalon).
17 godina
toxic kaže...

prati psn store jer će se ovih dana pojaviti na božićnom popustu

11 godina
protjeran

A što je sa FIFA pointsima?Hoće li biti popusta na njih?

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

A što je sa FIFA pointsima?Hoće li biti popusta na njih?

Ja se ne sjećam da je ikada na njih bio neki popust...

13 godina
FIFA 17

Uzeo IF Kantea za 275k, znam da je pun k, proslu sub u ponoc je bio 230k, ali nije mi se dalo cekat i gledat hoce li jos past cijena ili rast.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 17

Jel ima tko na ovoj temi da igra na Xbox one ? Znam da vas ima puno sa PS4 i nema problema koliko vidim. Ali evo odluka je pala i uzimam si konzolu i to iskljucivo radi FIFA jer je to jedina igra koju igram duzi period. Jedino sto me vuce kod ovog Xboxa su te legende i to sto im update dolazi dosta prije nego PS-u, ili se varam ? 

Nazalost sa PC-om vise nema smisla, a i ocekujem da ce EA maknut FUT sa PC verzije kroz narednih godinu dvije jer nije moguce da tolika korporacija nije u stanju rjesit Cheat Engine citera i trainera. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Svidja mi se sastav jpantalon, meni je Kolsc. puno bolje lego nego kompany jer mi nejde toliko u napad ko on.

0 0 hvala 1
17 godina
movie kaže...
toxic kaže...

prati psn store jer će se ovih dana pojaviti na božićnom popustu

dakle jedino digitalno dolazi u obzir.

no ima i smisla kupit digitalno jer zapravo nju necu sigurno mijenjati..

okey budem

nasao sam god of war za cca 150 kn, order 1866 za do 200 kn, uncharted 4 za do 250 kn, driveclub za do 150 kn, mkxl za do 180 kn, until dawn za oko 200 kn, bloodborne za oko 250 kn..

pa cu uzeti jos nesto od toga no niti sam ne znam sto..

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kakav je Defoe IF ?

Kojeg napadaca da uzmem iz BPL ?

Imam 100 k .

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice