FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 589.418
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Lukaku i Mignolet zvijeri od igraca.. Nisam ocekivao ovo od njih.. Mignolet mi je bolji 3 puta od De Gee i Harta,a Lukaku u krugu od 20m pogadja nemoguce.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

1 0 hvala 0
10 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...
Del_Boy97 kaže...

ja igram na tipkovnici pa sam svejedno u 95% dodavanja precizan

Ti si moj heroj! Može fotka statistike pet različitih online fut tekmi da potkrijepiš svoju tvrdnju?

edit: i sad neka netko kaže da uklizavanja na fifi nisu realna!

frajeru zalagalo i ko zna kakav mu je fps bio 

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
13 godina
FIFA 16

Sad sam odigrao protiv nekog jadnika.

Svako malo je stiskao pauzu i pojačavao lag.

Al nije ga spasilo od rage quita na kraju.

Evo i jedan gol iz te utakmice.

Tako ja igram i tako nastojim dati golove inače.

Teško je i nemam previše uspjeha jer su obrambeni supeheroji na steroidima, ali kad prođe kombinacija onda to vrijedi više od 10 guzičarskih golova, onih kad se sjure do korner zastavice i onda slalom na gol.

BTW

Lik je quitao pa je vjerojatno zbog toga video bez one glazbe.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Kako je dobar onaj Danilo iz Reala nije relano, lik kida.. u 3 utkm 3 gola i 3 asistencije.. 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

jel imao netko postotak dodavanja ispod 50%? ja jucer 42% hahaha... Cak nije toliko krivo ni dodavanje nego cinjenica da mi igrac prilazi, stisnem da doda, on odjednom promjeni smjer i ode lopta u prazno -.-

jedan dan sve savrseno, a drugi dan nemres loptu dodat :D danas ce valjda bit bolje, mozda me jucer umor kocio, pad koncentracije itd...

0 0 hvala 0
15 godina
Pc ili ?
https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
10 godina
protjeran
Vukovic69 kaže...

Kako je dobar onaj Danilo iz Reala nije relano, lik kida.. u 3 utkm 3 gola i 3 asistencije.. 

Ima statistiku kao ST a ne RB ? :)

Let the script is on your side
9 godina
neaktivan

Uzmem njega, predjem sve, uzmem Jacksona M. ne mogu gola pogodit.. ili Konopljanku.. 

17 godina
FIFA 16
Prekjučer se logam na drugi acc na PS4 i idem odigrati koju tekmu s talijanima. Vidim da imam na 1 online draft kredit za odigrati. Nemam pojma od kuda ali dobro. Krene odabir igrača i prvi naranđasti Ibro. Nakon njega sif neymar pa if reus. pa sif insigne, pa if cazorla, i dalje se ne sjećam. Bilo je još if kartica. Uglavnom, nikakav izbor na CB i CM, ali dobro i ovo što sam dobio je ludo. No ne pričam to zbog svih kartica već zbog naranđastog Ibre. U dvije tekme što sam odigrao ne mogu izreći riječi oduševljenja. Kartica je čarobna. Jedva čekam da danas nastavim dalje igrati. Dakle, bez ikakve konkurencije naranđasti Ibro je nešto najbolje što sam ove godine vidio i probao. U dilemi sam sada tj. već sam stavio hero aguera na market i probat ću kupiti Ibru. Neću forsati i davati aguero u bescjenje ali ako ode za pristojnu cifru idem na Ibru. Jerdnom rječju, čudo od kartice..
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

ma daj kupio sam je sad za 25$ reko ne može mi bit žao valjda nije neka para al nakon 2 dana mi je već žao. fifa 15 doslovno u novom ruhu + usporeni gameplay. i dalje totalna arkada i random stvari se događaju... ako te "pogodi" možeš sa 50 pacea pretčat defanzivca a ako ne istrčat će ispred tebe i uzet ti loptu. bilo je i lani tak sam kaj je sad jedno 5 puta više očito. career mode je bolji al opet je AI tolko retardiran da to nisu istine, znači uvijek me uspije pretrčat na krilima i ubacit i tako jedno 3-4 puta na tekmi i to im je jedini napad.

0 0 hvala 0
17 godina
akantic kaže...

ma daj kupio sam je sad za 25$ reko ne može mi bit žao valjda nije neka para al nakon 2 dana mi je već žao. fifa 15 doslovno u novom ruhu + usporeni gameplay. i dalje totalna arkada i random stvari se događaju... ako te "pogodi" možeš sa 50 pacea pretčat defanzivca a ako ne istrčat će ispred tebe i uzet ti loptu. bilo je i lani tak sam kaj je sad jedno 5 puta više očito. career mode je bolji al opet je AI tolko retardiran da to nisu istine, znači uvijek me uspije pretrčat na krilima i ubacit i tako jedno 3-4 puta na tekmi i to im je jedini napad.

FIFA16 nema veze s FIFOM15. Dvije potpuno različite igre.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

igrao sam dosta dugo career mode na fifi 15 sa modificiranim sliderima koji usporavaju igru na realniji nivo te mogu reći da je vrlo slično fifi 16. gotovo pa isto izuzev apsurdno lošoj fizici kod sudara/dodira dvaju igrača u fifi 16. također na fifi 15 je velika razlika između CM i FUT-a dok na fifi 16 baš i nije tak.

zbog toga sam reko da su skoro iste.. promijeniš par vrijednosti i brzinu igre i imaš "novu" igricu

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 15:02 (akantic).

0 0 hvala 0
17 godina
akantic kaže...

igrao sam dosta dugo career mode na fifi 15 sa modificiranim sliderima koji usporavaju igru na realniji nivo te mogu reći da je vrlo slično fifi 16. gotovo pa isto izuzev apsurdno lošoj fizici kod sudara/dodira dvaju igrača u fifi 16. također na fifi 15 je velika razlika između CM i FUT-a dok na fifi 16 baš i nije tak.

zbog toga sam reko da su skoro iste.. promijeniš par vrijednosti i brzinu igre i imaš "novu" igricu

Ne znam što ljudi očekuju svake godine u igri koja je davno izmišljena i pravilima koji su jedni od najstarijih u svijetu sporta? Nogomet je nogomet i nema tu svake godine revolucije već određene evolucije koja ovu godinu bar meni tako ne izgleda niti nam je ponuđena. Igra ima temelj i on se svaku godinu nadograđuje uspješno ili manje uspješno. Ova godina je kada je to manje uspješno, bar iz moje perspektive. Niti jedne godine ne očekujem revoluciju jer niti ne znam što bi to trebalo značiti u igri gdje svake godine 22 igrača naganjaju loptu s jednim ciljem, zabiti gol.

No očekujem svaku novu godinu određenu nadogradnju na prošlu godinu. I to je realno. Zato mi nije jasno kako mogu tako kiksati a imaju određen temelj koji se svidio velikoj većini igrača. Umjesto da popeglaju nedostatke oni su ove godine ponudili cijeli niz novih nedostataka. I dalje tvrdim da to nije isti nogomet kao prošle godine ali da je loš, loš je... ako bih pogledao zadnje 4 godine, meni je ovo bez konkurencije najgora fifa.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Imaš pravo, da. Očekivao sam da će popravit pace i soliranje što su i pokušali i donekle sredili al zato su AI 2 koraka unazad poslali. izgleda da sam previše očekivao :D 
ionako mi žaljenje neće vratit pare ni živce tak da neću više cmizdrit. lakše mi je igrat nego 15 jer je sporiji tempo pa false 9 ima drugu dimenziju. oduševljen sam di nataleom kao lažnom devetkom. baš je igračina :)

ako ću imat živaca igrat fali mi još 2-3k za SIF Kruse-a pa ako ga neko ima neka javi neke dojmove

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 15:22 (akantic).

0 0 hvala 0
17 godina
akantic kaže...

Imaš pravo, da. Očekivao sam da će popravit pace i soliranje što su i pokušali i donekle sredili al zato su AI 2 koraka unazad poslali. izgleda da sam previše očekivao :D 
ionako mi žaljenje neće vratit pare ni živce tak da neću više cmizdrit. lakše mi je igrat nego 15 jer je sporiji tempo pa false 9 ima drugu dimenziju. oduševljen sam di nataleom kao lažnom devetkom. baš je igračina :)

Pa soliranje je ove godine izraženije nego ikada do sada? Igrači bježe od mene umjesto da mi prilaze i onda sam osuđen na soliranje a ono je napravljeno tako da svaki bedak može primiti gotovo bilo kojeg igrača i nanizati nekoliko protivničkih igrača bez beda. Ovogodišnja fifa je ubila i zadnji tračak nade glede kolektivne igre.

Uspjeli su napraviti sve ono što nogomet nije...

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Vidiš ja imam drugačiji osjećaj ali možda sam u krivu jer sam odigrao tek oko 25 FUT tekmi... ne znam kojim stilom igraš al probaj igrat malo više strpljivo. ja ako vidim da ne ide vratim nazad loptu. pozicioniranje igrača mi i nije neki problem koliko ta odvratna fizika

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

Meni je ipak Fifa 15 bila najgora fifa do sad. Ova ima dosta nedostataka, ali je bolja od prethodne. Igrat ce se jos dugo. Gledajuci sve fife koje sam igro nekako Fifa 13 i Fifa 14 su mi najvise odgovarale. 16 mi je u rangu 12 negdje.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Mislim da je ove godine najveca razlika u tome momentumu koji navodno ne postoji, sigurno vec 5 puta nakon osvojene 1. divizije ja se uspijem vratit do 3.-4. divizije. Igras tekme di si nemocan na svakom pasu, i onda odjednom nekom das 6-7-8-9 komada. Bas nevjerujem da mogu tolko lose igrat, i onda nakon par tekmi, protiv nekog solidnog igraca, ti prode bas sve sto pokusas. I taj fizikalni engine je totalno random da o tome nema smisla pricat uopce

0 0 hvala 0
17 godina
akantic kaže...

Vidiš ja imam drugačiji osjećaj ali možda sam u krivu jer sam odigrao tek oko 25 FUT tekmi... ne znam kojim stilom igraš al probaj igrat malo više strpljivo. ja ako vidim da ne ide vratim nazad loptu. pozicioniranje igrača mi i nije neki problem koliko ta odvratna fizika

Ne može se igrati strpljivije nego što ja igram... neki put odem u drugu krajnost s posjedom lopte ako je lik s druge strane sileđija i agresivac da nakon nekog vremena sami izađu iz igre jer po poluvrijeme ne taknu loptu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 16:14 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

živcira me šta su apsolutno svi agresivni i stalno uklizavaju bez poslijedica. dok moj igrač primi loptu (1-2 sekunda makar imo ball control preko 80) ovaj rambo već proleti pokraj mog jadnika i ima polukontru hahahah. al cijelo vrijeme isto :D 

2 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Ha, ha, ha... ovo je apsolutni vrh...

Iako ni ovo nije loše...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2015 20:30 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

92 minuta. Lik pet puta izvodi korner dok ga iz petog puta nije zabio. Nabaci na 16 m, ja ju izbijam ali moj igrač sa 16m umjesto prema centru puca glavom prema svome golu u korner? Pa to je ebanje u zdrav mozak. Na kraju nije niti puknio već neka gužva na 5m i naravno golman puhač i gol i izgubim 2-1. Smeće, ali svjetsko smeće broj 1 je ova igra..

Sljedeća tekma. Rastavim lika. Obrani mi čudesno penal. Vadi loptu iz ćistih 90. Dva puta prijeđe centar i dva gola mu se skrompiraju. Golman mu čuda brani i onda u 90 min. zabijem gol. Nakon toga uspijem pogoditi još dvije stative da bi u 5 min nadoknade zabio i drugi gol i kraj. Lik je na kraju sigurno bio nesretan jer je u 90 min vodio 2-0, ja sam nesretan jer nisam pobijedio. Ova igra sve čini nesretnima.

I treći slučaj. Igram s likom, sram me reći ali imam tri puta bolju momčad. No ne mogu mu zabiti gol. Golman čuda brani a što ne obrani pogodim stativu. Igra se na jedan gol što je i za očekivati s obzirom na momčadi a i lik nije neki igrač. Konačno zabijem gol u 50 min. Nakon gola lik uzme time out i nakon toga ja se više ne mogu sastati s loptom. Odjednom njegovi igrači, svi ama baš svi, brži i jači od mojih. Ne mogu mu prići, ne mogu ga stići, ne mogu ga srušiti. Odjednom, grčevito se branim jer ne mogu iznijeti loptu niti se dodati, ne mogu ništa. Naravno, popijem gol.

Slučajno dođem do kornera iz kojeg mi se skrompira i zabijem gol i dobijem 2-1. Što se to dogodilo nakon što sam poveo, nemam pojma ali to nije bila normalna situacija.

Sve ovo se događalo na PC. Za danas dosta teretane.. odoh neki film pogledati..

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 0:38 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Nikako mi nije jasno zasto mnogi pisu kako pogadjaju stative i precke?!

Sta je tu cudno?To samo znaci da sut nije bio dovoljno precizan .

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...

:clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap: 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
mackocicko2004 kaže...

:clap:  :clap:  :clap:  :clap:  :clap: 

Ne stvarno,treba da budete ponosni kada pogodite par puta

precku ,koliko je samo precka puta manja od gola ?! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 9:50 (mackocicko2004).
15 godina
FIFA 16

Evo jedan smijesan koji su mi zabili 

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 13:11 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Nece otvorit

0 0 hvala 0
17 godina
Marijooo kaže...
Nece otvorit

Zato i je smiješan...

15 godina
neaktivan
FIFA 16

ima negdje sad na popustu uzet fifu 16? hvala unaprijed ;)

"Ses"

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

imas ovdje http://www.instant-gaming.com/en/836-buy-key-origin-fifa-16/ ako vec nisi vidio , 250kn. Ako misliš kupovati fifu pripremi živce dobro. Evo ja je nemam ti tjedan dana vec mi je krv popila sa konstantnim izbacivanjem(ne, nije do mog interneta) i mnogim drugim problemima . Samo me zanima je li netko ikad na ovom planetu zabio gol iz kornera glavom? SVAKU loptu golman pokupi ili je boksa ko iz šale , a kad uspijem pogoditi glavom to ode u tri jagode....igrači nikada ne prilaze lopti nego stoje ko stupovi kada dodajem i samo cekam da mi netko presjekne loptu i udari mi kontru. Osim toga dosta je zarazna te nakon sto kazem da necu vise igrati krenem novu tekmu i tako stalno. Sretno :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 18:13 (vedator).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice