to je normalno sto se tiče EA servera ili ? Svake godine isto
Pa to se tiće i tvoje internet veze. Nije uvijek kriv ea i njihovi serveri..
to je normalno sto se tiče EA servera ili ? Svake godine isto
Pa to se tiće i tvoje internet veze. Nije uvijek kriv ea i njihovi serveri..
Ne znam zašto izvrćeš i slažeš konstrukcije koje nemaju veze s mozgom? Pitao si me kako bi izgledalo da sam ja real a on nirnberg. Rekao sam da bi možda dobio 2 ili 3 tekme od 10 ali da se ne bih na to kladio. Znači moguće je da ne bih dobio niti jednu, što opet znači da je lik neusporedivo bolji, što opet znači da kartice nemaju veze jer iako imam tri puta bolju momčad teško ga mogu dobiti. Tko normalan nakon ovoga ide u bilo kakve zaključke kakve su mi šanse s lošijom momčadi kada niti s tri puta boljom momčadi ne mogu sa sigurnošću računati na pobjedu?
edit: evo nakon dugo vremena pokrenio sam i PS4 verziju fife. Danas je došao update pa rekoh da probam. Nakon updatea imam još veći postotak netočnih dodavanja. Meni to sada izgleda još gore. Igra s jednim igračem dobija novu dimenziju. Još je lakše zaljuljati protivnika i još je teže oduzeti loptu tom jednom cirkusantu koji davi loptu do besvjesti. Ne znam što bih rekao ali ovo izgleda iz dana u dan sve gore i gore..
Mene si rasturio par puta ,kako sad taj lik igra da tebe koji si dobar pobijedi skoro svaku?
Igras dobro odbranu ,zar ne mozes bar nerijeseno da izvuces?!
P.S. Pasovi su i na PC od paca gori u znacajnom procentu .
Sada na PS4. Tri puta mi uđe u igrača. Tri puta je nakon starta igrač teško ozlijeđen i igra se zaustavlja kako bi napravio izmjenu. Niti jednom nisam dobio prekršaj a kamo li nešto više? Pa kako je to moguće? Nakon toga u par situacija ja se samo zagradim i sudac svira prekršaj? Nisam igrao desetak dana i već je žena pomislila da sam se izliječio i danas sve ispočetka. Pas mater i prigodna koreografija koja ide uz to.. Pa kako mogu tako nebalansiranu igru koja ide iz krajnosti u krajnost napraviti?
Molim da ovaj moj post ne shvatite kao neko trolanje, ali pred par mjeseci sam nabavio PES 2016 i majko mila, sve ove godine sam bio u teskoj zabludi, kupujuci FIFU Na stranu prekrasni meniji, licence (to se lako promjeni), stadioni itd. Kad se sve svede na cisti gameplay i uzivanciju, PES je daleko ispred FIFE. Ponavlja, ovaj post nije nikakvo trolanje, vec samo pokusavam reci da postoji i puno ugodnija alternativa ovogodisnjem smecu od FIFE. Zamislite, cak mogu i dodati igracu kojem sam htio dodati
PC ili PS4 verzija?
Ja sam pc verziju igrao i meni osobno je uzas. Koliko god da je ovogodisnja fifa losa, pes je 10x losiji zbog milijun razloga koje mi se neda nabrajati
Sad uzeh da malo bacim na proff. 18 min 3:0 ,43 min 4:0 .naravno za mene !
Momentum sta li .
Momentum sta li .
Ma ne, klasična priča o čoravoj koki i zrnu....
Treba mi pomoc sto se tice fife 16 , to je prva fifa koju sam kupio , igram UT , imam solidan tim , uso sam u sedmu diviziju i tamo me pune sa 5+ golova, a do 7 divizije sam prolazio lako , ne znam sta je sa igracima, kako da namjestim da igrac pridje na loptu a ne samo da utrcava u prostor, i da ovaj sa loptop doda najblizem do sebe (na njega sam namjestio na gamepadu) a ne onom u prostor, i koje su finte lagane a korisne za pocetnike, lp
slika tima :
Momentum sta li .
Ma ne, klasična priča o čoravoj koki i zrnu....
Posle jebenog paca gore mi ide ...
genius igra na drogama
genius igra na drogama
na steroidima...
Treba mi pomoc sto se tice fife 16 , to je prva fifa koju sam kupio , igram UT , imam solidan tim , uso sam u sedmu diviziju i tamo me pune sa 5+ golova, a do 7 divizije sam prolazio lako , ne znam sta je sa igracima, kako da namjestim da igrac pridje na loptu a ne samo da utrcava u prostor, i da ovaj sa loptop doda najblizem do sebe (na njega sam namjestio na gamepadu) a ne onom u prostor, i koje su finte lagane a korisne za pocetnike, lp
slika tima :
E vidiš, to i mene muči. Nitko ne prilazi već svi bježe od mene i onda te igra tjera da soliraš jer nemaš kome dodati. I kad imaš igrač brzo pobjegne od tebe. Čista debilana. Ima puno shranja u ovogodišnjoj fifi. Hoćeš dodati prvom do sebe igra doda nekome u zaleđu koji ti niti nije u kadru. Klasika... nisam upoznat da za ovakve primjere ima lijeka. To je fifa..
edit: dakle, kakvih sve šupaka ima u ovoj igri to je nevjerojatno. Pet tekmi za redom na PS4 likovi mi izađu iz igre u prvih deset minuta čim im gol zabijem? Isto sada na PC. Doduše nije u prvih deset minuta ali dvojca izašla poslije 80 minute. Vodim 1-0 i dobijem penal i ode lik. Vodim 1-0 i 90 minuta i ode lik.. pa čemu uopće igraju? Kako me je sve igra večeras maltretirala i nisam niti jednom prekinuo. Ne mogu ja to shvatiti. Inače nakon ovog updatea dodati prvom do sebe je ko sedmica na lotu. No ima i noviteta. Hoću dodati prvom do sebe i igrač mi se sam okrene za 90 stupnjeva i pokuša neko dodavanje kroz nekoliko protivničkih igrača. Naravno za kontru protivnika. Sad sam s jednim likom izmjenio dvadesetak dodavanja, što ja, što on, sve od prve i svako dodavanje krivo. Presing je bio s obje strane i jednostavno se moralo igrati od prve. Fakat ova igra više nema smisla. Nakon svakog updatea je sve gora i gora..
ja igram na tipkovnici pa sam svejedno u 95% dodavanja precizan
Ja i kad gubim 5-0 ne izadjem, ne mogu nikako skontat finte, odem na yt pogledam kako se rade, u onoj areni lijepo izvedem, uzmem na UT Rakitica, ne moze nista da uradi bgt,ili finess kad hocu on sutne preko tribina bgt, a u areni lijepo ( Jackson M. 84 sut ) -.-
zato sto si u areni u tps viewu, a u igri ne
Ja nezz sta je ovo danas.. Odigro sam desetak tekmi i sigurno sam pogodio preko 20 stativa.. Nerijetko dobijem gol odmah nakon sta ju pogodim
ja igram na tipkovnici pa sam svejedno u 95% dodavanja precizan
Ti si moj heroj! Može fotka statistike pet različitih online fut tekmi da potkrijepiš svoju tvrdnju?
edit: i sad neka netko kaže da uklizavanja na fifi nisu realna!
95% dodavanja ide tamo gdje ja hoću, sad hoće li mi netko presjeći to je druga stvar
Ocito ti razmisljas kao i ova igra,pa preskaces igrace sa svojim dodavanjima u 98% slucajeva
ili ti ne znaš dodavat i prilagodit se igri
Svi imaju taj problem,ili bar djelomicno,a samo ti nemas..cudno
precizan u smislu da znam gdje ću dodat i kako usmjerit
precizan u smislu da znam gdje ću dodat i kako usmjerit
Pa svi znamo kome želimo dodati i kako usmjerit, no problem je što neki puta igra hoće drukčije. Pogotovo u gol šansi ili 45 i 90 minuti
Koji je postotak toga, teško je reći ali iritira, pogotovo jer prošlih godina to nije bilo tako. Znači, ne idemo naprijed već nazad..
po mom nekom osjećaju, u fifi 14 je toga bilo vise, za fifu 15 ne mogu komentirat jer je nisam puno igrao
ali po meni je jednak problem to što ti u kontrama u 45. i 90. min igra ne dozvoljava da do kraja odigraš makar prešao centar i išao 1 na 1 sa golmanom
po mom nekom osjećaju, u fifi 14 je toga bilo vise, za fifu 15 ne mogu komentirat jer je nisam puno igrao
ali po meni je jednak problem to što ti u kontrama u 45. i 90. min igra ne dozvoljava da do kraja odigraš makar prešao centar i išao 1 na 1 sa golmanom
Igram aktivno fifu od fife11 i odgovorno tvrdim da toga nije bilo niti približno u nijednoj fifi do sada a svake godine odigram debelo preko tisuću tekmi... valjda bi primjetio kao što sam u ovogodišnjoj fifi primjetio nakon deset odigranih tekmi..
Inače, problem fife nije niti 45 niti 90 minuta a niti kriva dodavanja. Problem fife je što je ovo shranje od igre u svim segmentima. Nažakost alternative nema na vidiku pa se i dalje patimo, plačemo i igramo iznova..
Nije čak ni minuta tekme toliko bitna, mada se pogrešna dodavanja pojačavaju u to vrijeme, koliko blizina gola.
Znači, čim si bliže protivničkom golu, dodavanja su nepreciznija.
A najjača stvar mi je kad dodam nekom svom napadaču u krugu 20m od gola, a on je u izrazito dobroj poziciji za postizanje gola - tada u pravilu taj igrač ne primi loptu ispravno.
Ili je u raskoraku, ili mu se čudno odbije pa dok je iskontrolira već mu dva obrambena pušu za vratom, ili nešto treće.
A ti igrači u pravilu imaju jako visokoke ocijene za kontrolu lopte (ovaj koji prima) ili pasa (ovaj koji dodaje).
Nema mi slađe nego kad Sneijder gurne loptu u bunar, a po ocjenama je jedan od najboljih dodavača.
U FIFI 15 sa Sneijderom sam gurao lopte kroz ušicu igle, a u 16 lete na sve strane.