ti koliko si veliki postenjacina i veliki igrac balky1911 i zato jer nisi htio zavlacit druge igrace, pa si bas zato RAGE QUITAO. da da. toliko o tome. buahaha umrit cu od smija.
sta se tice tebe akantik, ako je neko bolji od mene ja bi to priznao. ali rec da neko siluje igru zato sto zna bolje igrat, haha. isto cu se samo nasmijat, sta se tice toga custom squad iskreno nisam ni znao da se to moze i treba promijenit, bilo je tako namjesteno ocito jer ja nista nisam ni dirao ni namjestao samo pozvao na tekmu, mislim cak da mi je ta tekma s tobom i prva bila da sam uopce igrao s nekim u ovom modu prijateljskih utakmica. nakon utakmice kad si rekao za taj custom squad ja sam ti rekao da mozemo ponovit utakmicu ako zelis. ali naravno posto si shvatio i vidio da si losiji nisi htio igrat jer da ja izgubim5:0 od nekoga nebi ni ja htio ponoviti hahaha. prema tome sve je jasno.
Ja ne znam gdje si ti vidio da sam napisao da nisi bolji od mene? Nebi ponovio utakmicu ni u ludilu, ima dovoljno takvih igrača na futu da (ne)igram s njima. Sve što sam ja reko je da nemaš pravo prozivat nikog jer svatko ima svoju filozofiju. Uostalom nisam ti ni rekao ništa dok nisi ti tu počeo nešto. Čovjek je odustao, šta sad. Živi svoj život