FIFA 16 Bug Turnir

poruka: 146
|
čitano: 16.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 16 Bug Turnir
orim0909 kaže...

ti koliko si veliki postenjacina i veliki igrac balky1911 i zato jer nisi htio zavlacit druge igrace, pa si bas zato RAGE QUITAO. da da. toliko o tome. buahaha umrit cu od smija.

sta se tice tebe akantik, ako je neko bolji od mene ja bi to priznao. ali rec da neko siluje igru zato sto zna bolje igrat, haha. isto cu se samo nasmijat, sta se tice toga custom squad iskreno nisam ni znao da se to moze i treba promijenit, bilo je tako namjesteno ocito jer ja nista nisam ni dirao ni namjestao samo pozvao na tekmu, mislim cak da mi je ta tekma s tobom i prva bila da sam uopce igrao s nekim u ovom modu prijateljskih utakmica. nakon utakmice kad si rekao za taj custom squad ja sam ti rekao da mozemo ponovit utakmicu ako zelis. ali naravno posto si shvatio i vidio da si losiji nisi htio igrat jer da ja izgubim5:0 od nekoga nebi ni ja htio ponoviti hahaha. prema tome sve je jasno.

Ja ne znam gdje si ti vidio da sam napisao da nisi bolji od mene? Nebi ponovio utakmicu ni u ludilu, ima dovoljno takvih igrača na futu da (ne)igram s njima. Sve što sam ja reko je da nemaš pravo prozivat nikog jer svatko ima svoju filozofiju. Uostalom nisam ti ni rekao ništa dok nisi ti tu počeo nešto. Čovjek je odustao, šta sad. Živi svoj život

13 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

Vidim da su već dvojica odustala pa preporučujem da se turnir nekako ipak odigra do kraja zbog pristojnosti prema organizatoru. Ako su dvojica odustala, čini mi se da onda nitko ne ide u 1/2 finale izravno , nego svi u 1/4, ako se ne varam ?

0 0 hvala 0
16 godina
Scud kaže...

Malo se komplicira naša grupa, jer imamo jedan post u kojem kolega balky odustaje od turnira, te poslije toga kolega orim objavljuje rezultate iz dvije tekme odigranih sa balkyem???

I još jedna stvar...Ono što znam iz iskustva ovakvih turnira je to..., ako organizator želi da privede turnir uspješno kraju, bez obzira ako 1 ili 2 igrača iskoče iz vlaka, jako je bitno da se rezultati ažuriraju jednom na dan, kao i tabele. To je temeljno pravilo i to mora znati svatko tko se upušta u ovakvo nešto.

Molim organizatora da ovo neshvati kao kritiku, već kao dobronamjeran savjet. Čak se nudim kao "joker" pa da svako malo upisujem rezultate, a organizator moju poveznicu samo zalijepi u početni post.

Kao prvo ; Sretan Božić svima, da se osvrnem malo na post tipa ovog. 
Budući da radim tablice i vodim evidencije u excelu (nisam uspio na stranici na kojoj sam lige radio napravit group stage sistem) i sve je malo kompliciranije - evidenciju voditi 1 dnevno nema smisla. Smara mene kao organizatora užasno da bi radi 1 ili 2 utakmice radio neke pomake na tablici (nadam se da me kužite). Trenutno je doba kakvo je , jednostavno da kažem da mi je ovo prvobitna preokupacija - nije.. Od posla, familijskih posjeta, pa sve do druženja i okupljanja.. Neki će se pitati zašto sam radio turnir kad ne stignem. Jedini je razlog u tome što se negdje moralo krenuti.. Nakon prvo organiziranog turnira počinju se javljati ljudi koji će to probati bolje odraditi, ali bit je u tome da će biti turnira i zafrkancije.

Vodite i privat evidenciju o načinu igranja određenih ljudi i da se zna za idući turnir da ih se jednostavno neće prihvatiti kao sudionike, a jedini razlog tome je što je to prijateljski turnir, nikakve nagrade nego samo neki lagani prestiž.
Sad idem izvidit cijelu situaciju i kao prilog ovome postu dostavljam tablicu ažuriranu. 

Hvala na podršci i na ponuđenoj pomoći.

16 godina

Eto kako je i najavljeno, u nastavku tablica - 3 su skupine odigrane i svaka čast ljudima na podršci i zafrkanciji/ozboljnosti ^^
Za svoju se skupinu nadam da će sad ovih dana biti obavljena, molim samo sudionike skupine E da se također malo sad trgnu ovih dana kad nađu vremena i da to kako je i najavljeno privedemo kraju do konca tjedna.

Moj stručni sud je odlučio da će se protiv Lyona i Tottenhama sve tekme registrirati kao poraz od 0:3, bez obzira na prijašnje odigrane susrete. 

Uživajte ljudi i vrijeme vam je da opet posjetite onu francusku u frižideru 

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.12.2015 17:30 (matekws).
14 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Što se mene tiče čak i ne bih stavljao nikakve tablice prije nego su sve tekme odigrane. Recimo da bi bio turnir još malo korektniji jer bi se osiguralo da svatko sve tekme igra sa "punim gasom". 

A ako bi ostalo ovako, komotno se može napraviti google docs tablica koju svi (ili odabranih par) sudionici turnira mogu uređivati da ne padne sav posao na jednu osobu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Hvala na brigi i sugestijama, ali nek se prvi turnir ovako odigra, znamo sve za ubuduće, 90% će uvijek biti ista ekipa.

Iduću korekciju tablice radim kad se sve odigra, isto tako i ždrijeb za knockout fazu.

LP!

12 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

Schalke-Ajax 1-1

Ajax-Schalke 1-2

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Koliko vidim ne pise u pravilima, ali molim vas da me ne invitate sa custom momcadima, imam dovoljno slabu momcad ne trebaju mi jos Draxler, Sam u Schalkeu :p Tek kad sam ja njega invito sa online momcadima sam skuzio koliko je Schalke zapravo oslabio haha

Edit:

Ajax - Marseille 1-1

Marseille - Ajax 5-3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 16:58 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Koliko vidim ne pise u pravilima, ali molim vas da me ne invitate sa custom momcadima, imam dovoljno slabu momcad ne trebaju mi jos Draxler, Sam u Schalkeu :p Tek kad sam ja njega invito sa online momcadima sam skuzio koliko je Schalke zapravo oslabio haha

Ako hoćeš možemo ponovit prvu utakmicu..

Ja nisam to ni skužio, vidio sam da mi je neka druga formacija i da mi fale neki igrači..ali ovaj slabiji Shalke je zapravo meni bolji od onog straog..

14 godina
dexxa86 kaže...
KiCo77 kaže...

Ako hoćeš možemo ponovit prvu utakmicu..

Ja nisam to ni skužio, vidio sam da mi je neka druga formacija i da mi fale neki igrači..ali ovaj slabiji Shalke je zapravo meni bolji od onog straog..

Ma ne moramo ponavljat, jer i ako prođem necu stic dalje igrat,  al vidila se razlika u igri, u prvoj me cijelu tekmu samo golman spašavao od onih spustanja s boka, jedva X, druga je bila vise izjednacena tekma dok je nisam prevagnuo na tvoju stranu sa svojim glupim startom i igracem manje haha

Svejedno, dobre tekme, sretno vama dvojici u nastavku natjecanja :)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2015 17:01 (KiCo77).
16 godina

Monaco 1 - 3 Athletic Bilbao

Athl.Bilbao 2 - 0 Monaco 

Ljudi zamolio bih da se odigraju sve tekme do srijede, u srijedu radim ždrijeb, a o "kazni" za neodigrane tekme ćemo zajedno odlučiti.

9 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

Pokrenite se lijenčuge, pa da idemo odraditi tu knockout fazu...

1 0 hvala 0
10 godina
Ja ovog macistyle sam vidio jednom na originu i pito ga jer oce igrat i nije mogo i poslje ga nisam ni jednom uhvatio... Jbga brisite me i igrajte dalje

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Marijooo kaže...
Ja ovog macistyle sam vidio jednom na originu i pito ga jer oce igrat i nije mogo i poslje ga nisam ni jednom uhvatio... Jbga brisite me i igrajte dalje

Nije to razlog da se odustane...Jednostavno organizator zatraži očitovanje od obojice i onaj koji prije odgovri ili se pojavi uz datom roku dobije 3/6 bodova i gotovo. Bitna je volja da se odigraju tekme...

Moram priznati da sam jučer cijeli dan navračao u temu i čekao da organizator zalijepi rezultate ždrijeba za knockout fazu (kako je najavljeno), ali ništa...

Nije mi jasno zašto netko od svega ovoga pravi "ATOMSKU FIZIKU", kada je za odigravanje grupne faze dovoljan jedan dan, a kamo li ne tjedan dana. Isto tako, organizacije turnira uopće ne predstavlja problem, kada se dobro izvrše pripreme i kada se imaju tabele, koje se daju izraditi same uz pomoć Microsoft Officea i to da same računaju.

Svaki put organizatoru treba nekih 3-4 min. na dan i on je svoje odradio, a mi imamo što pratiti...I molim Vas da mi nitko ne upada sa onom pričom "posao, kuća, žena, hobi, blagdani, pijanka sa društvom..., jer jedan sam od onih koji sam uz sve ovo uspjevao odvojiti 3-4 min. kao organizator, plus uspjevao odigrati tekme, tako da...

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.12.2015 9:29 (Scud).
10 godina
Slažem se sa tobom, ja sam i mislio da ce se sve to odigrat u 10 dana max, i prve tekme sam i odigro brzo, dns idem iz zagreba i necu bit par dana doma tak da sam zato reko da me se izbaci i da igrate dalje.

0 0 hvala 0
14 godina

kad se ovo nastavlja?

14 godina
JohnnyBlaze kaže...

kad se ovo nastavlja?

U srijedu

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Napisano je u ponedjeljak da se nastavlja u srijedu, ali nije napisano u koju srijedu.

16 godina

Jedina skupina koja je neodigrana je skupina C gdje je zenit jedino uspio odigrati sa mnom.. Ja mogu sad staviti prolaz Bešiktašu koji je osigurao prvo mjesto bez odigravanja te 2 tekme. Monaco i da uspije pobjedit 2 nije dovoljno da mene prestigne.

Znači dal da izbacimo Zenit i u tom slučaju ja idem dalje (nebi bilo fair play da to samoinicijativno napravim) ili čekamo da odigra 2 tekme ?

Bacite pogled na grupu C , što napraviti ?

14 godina
matekws kaže...

Jedina skupina koja je neodigrana je skupina C gdje je zenit jedino uspio odigrati sa mnom.. Ja mogu sad staviti prolaz Bešiktašu koji je osigurao prvo mjesto bez odigravanja te 2 tekme. Monaco i da uspije pobjedit 2 nije dovoljno da mene prestigne.

Znači dal da izbacimo Zenit i u tom slučaju ja idem dalje (nebi bilo fair play da to samoinicijativno napravim) ili čekamo da odigra 2 tekme ?

Bacite pogled na grupu C , što napraviti ?

Ako je u dva tjedna uspio odigrat samo dvije utakmice i jedini je kog se ceka mislim da nema smisla ga cekat nego da se turnir nastavi dalje.

15 godina

evo ovdje je stavio poruku da prodaje fifu, tako da mislim da nema smisla cekati

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-16/226052.aspx?page=139&jumpto=4882597&sort=asc&view=flat

http://trakt.tv/user/MjezZza
10 godina
Nek idu dalje monaco i atletici, ja nemogu igrat jer sljedećih tjedan dana nisam doma

0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

evo ovdje je stavio poruku da prodaje fifu, tako da mislim da nema smisla cekati

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/fifa-16/226052.aspx?page=139&jumpto=4882597&sort=asc&view=flat

Zadnja prijava:sri 30.12.2015 12:50

Mislim da mozemo nastavit turnit bez njega.

16 godina

Onda ide knockout faza i to je to. Sastavljena je da obavezno igra prvi u skupini (nositelj) sa 2. (nenositelj) 

Prvi dio Knockout faze se odigrava u 2 tekme. Budući da imamo 10 ekipa, startat ćemo sa 5 parova, nakon odigranog prvog dijela će biti malo komplikacija, formirat će se 2 tekme i ekipa koja u 2 tekme prve knockout faze zabije najviše golova ima pauzu u "polufinalu" i sa jedne će se strane znati finalist, a s druge strane će netko odigrati sa tom ekipom.

Sve mi malo čudno zvuči ovako napisano, ali imam viziju , vi samo popratite ovdje na forumu. 

Sretno svima!

Tek sad vidio poruku vlasnika Bešiktaša, onda umjesto njega dolazi Monaco kako je i napisao, moram samo kolegi javiti . A ti Marijooo se onda javi kad se vratiš , igrat ćeš protiv pobjednika turnira, napadat pojas 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2016 14:28 (matekws).
10 godina
Hehe super, kojom brzinom sve ide mislim da kad se vratim necete ni ovih 5 tekmi odigrat 😂😂😂
13 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

Marseille - Villarreal 3-1  -- 1.Utakmica

Villarreal - Marseille 5-1 -- 2.Utakmica

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

@TheVeky (Monaco)

Kolega, poslao sam ti zahtjev na originu, pa eto...javi se...

Ako ne budem na originu, pošalji mi PM na bug.hr forumu ili piši u temu, jer pratim preko mob. što se dešava...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

Schalke - Sporting  0-0

Sporting - Schalke  0-1

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

Bojim se da kolega Veky ne zna da je u knockout fazi, a kamo li nešto više...Slao sam mu poruke preko origina dok je bio online, ali ništa neodogvara...Jbg., koliko god se ja trudim, ono kao da namjerno radi protiv mene (mislim općenito).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

ma bio sam upalio origin cekajuci tebe i onda naknadno zaspao (jer znam zaspat na par sati pridvecer kao neki penzioner :P)  , i tek sam kasnije primijetio poruke, i nije mi se dalo uzvracati poruke dok si offline , sve u svemu malo sam razmislio i nema mi nekog pretjeranog smisla ni odigrati ovu tekmu , vec znam unaprijed da cu izgubiti ,dovoljan je pokazatelj gol razlika i bodove koje sam (nisam)sakupio u skupini , a u zadnje vrijeme ni neigram fifu jer me konstantno nesto zeza sa ultimate team-om , em dc-evi em 10minutno trazenje protivnika ...

tako da nek scud prodje pa da negubite vrijeme ...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice