FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 775.820
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
FIFA 15

I jel netko napokon zaigrao fifu 15?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

evo jedan brzi report, problem 1: igra je lockana na 30 fpsa u cutscenama, ovako u gameplayu je sve fluidno i predobro izgleda. problem 2: nemoguće save-ati kontrole ili ja nešto krivo radim, ali uvjeren sam da sve oke radim.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 15
Reedy kaže...

2: nemoguće save-ati kontrole ili ja nešto krivo radim, ali uvjeren sam da sve oke radim.

Mislim da je bila ista stvar i prošle godine nakon kaj si izašao i ponovo ušao u igru.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 20:29 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Reedy kaže...

2: nemoguće save-ati kontrole ili ja nešto krivo radim, ali uvjeren sam da sve oke radim.

Mislim da je bila ista stvar i prošle godine nakon kaj si izašao i ponovo ušao u igru.

Hoće li to popraviti ili šta ? Nemoguće mi je nažalost ovako igrat jer mi je gamepad na servisu.

13 godina
neaktivan
igra je ok ali zasto samo ok jer cekam sutra kada izadje za ps4 jer je ipak lepse igrati na velikom ekranu super fudbal...i da na prvi pogled izgleda silicno sa predhodnom fifom ali sam se opasno zeznuo...sto se tice kontrola ja imam onaj xbox kontroler za pc tako da sa tim nemam problem ali opet konzola je za ovaj fudbal majka nema nista da ti secka,veliki led tv itd....
17 godina
Reedy kaže...

Hoće li to popraviti ili šta ? Nemoguće mi je nažalost ovako igrat jer mi je gamepad na servisu.

Neće ništa popraviti. Normalno da demo zbog ograničenja nema full komfor. Ni do sada na demou nisi mogao sejvati kontrole.

13 godina
FIFA 15

meni se jako svidjaju nove animacije i fizika golmani primaju malo kifle al opet ima i sjajnih reakcija, koliko vidim dodano je i puno novih mogucnosti kod kornera centarsuta i slobodnjaka..:)))
i grafika mi dosta bolje izgleda nego u 14tici(pogotovo teren) al to je mozda samo zbog promjene.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Vjerovatli ili ne igra odlicno radi na mom racunaru, proc clockan na 3.0, ima dosta nekih sitnica novih, poput toga da kad igracu das loptu u for a on najednom pocne trcati pa se spotakne, ili izgubi korak, kontakti igraca djeluju bolje nego prije, golmani su mi u ovih par utakmica jako lose reagirali u nekim situacijama, odnosno neprirodno, ali inace su ok. Svidja mi se sve u svemu.

EDIT: Igram na 1440x900 rezoluciji, bez AA, High detalji, samo da napomenem, da se ostali mogu orijentisati, usput, na Low ne izgleda nesto losije, dakako itekako igrivo.

You better run, you better take cover!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 21:15 (Smucek).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

david luiz nonrare, hihihi

edit: Ibra ima 5* skills

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 21:29 (soft).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Poceli su problemi, moju konfiguraciju mozete pogledati pod moj pc (CPU je klokan na 3.6 ghz) u fifi 15 demo nakon 20-ak minuta igre (vremena u utakmici) pocinje mi padat fps, je li razlog toga 4 gb rama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
soft kaže...

david luiz nonrare, hihihi

edit: Ibra ima 5* skills

U demu samo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
CroatianRacer kaže...

Poceli su problemi, moju konfiguraciju mozete pogledati pod moj pc (CPU je klokan na 3.6 ghz) u fifi 15 demo nakon 20-ak minuta igre (vremena u utakmici) pocinje mi padat fps, je li razlog toga 4 gb rama?

ili pregrijavanje

12 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

a joj sad si me prepao ja imam celeron 2.5 dual core isto 4 bg rama nadam se da će radit na low

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Koliko samo muke oko ovog Origina i pokušaja da skinem demo, ali evo, konačno je krenulo... Još nekih 30-ak %.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Smucek kaže...

Vjerovatli ili ne igra odlicno radi na mom racunaru, proc clockan na 3.0, ima dosta nekih sitnica novih, poput toga da kad igracu das loptu u for a on najednom pocne trcati pa se spotakne, ili izgubi korak, kontakti igraca djeluju bolje nego prije, golmani su mi u ovih par utakmica jako lose reagirali u nekim situacijama, odnosno neprirodno, ali inace su ok. Svidja mi se sve u svemu.

EDIT: Igram na 1440x900 rezoluciji, bez AA, High detalji, samo da napomenem, da se ostali mogu orijentisati, usput, na Low ne izgleda nesto losije, dakako itekako igrivo.

Znaci mogao bih ja igrati sa AMD dual core i 512 mb ATI karticom?

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
Reedy kaže...

evo jedan brzi report, problem 1: igra je lockana na 30 fpsa u cutscenama, ovako u gameplayu je sve fluidno i predobro izgleda. problem 2: nemoguće save-ati kontrole ili ja nešto krivo radim, ali uvjeren sam da sve oke radim.

Na kojoj rezi igraš?

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 21:53 (movie).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Idealist kaže...
CroatianRacer kaže...

ili pregrijavanje

ništa se ne pregrijava, cpu ne prelazi 48 stupnjeva.

14 godina
neaktivan
FIFA 15

I gdje je nakraju najeftinija fifa meksicki origin ili nuuvem ?

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Zna li netko kako napravit konfiguraciju kontrola za tipkovnicu jer je ovako skroz neigrivo, nikakve mi izmjene ne prihvaća :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Meni ovo izgleda previse ubrzano, ne znam za vas, nadam se da ce vratit speed u normalu

Grafika je odlicna, kao i animacije opcenito pogotovo publika i atmosfera na stadionu

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
igra je ok ali zasto samo ok jer cekam sutra kada izadje za ps4 jer je ipak lepse igrati na velikom ekranu super fudbal...i da na prvi pogled izgleda silicno sa predhodnom fifom ali sam se opasno zeznuo...sto se tice kontrola ja imam onaj xbox kontroler za pc tako da sa tim nemam problem ali opet konzola je za ovaj fudbal majka nema nista da ti secka,veliki led tv itd....

u kojem ti dobu zivis?

pa danas je vecini PC spojen na veliki TV...i jos kad imas wireless gamepad nema nikakve razlike,...

13 godina
neaktivan
sto bi igrao pc veriju kada imam ps4...a nemam glavobolje tipa dal ce mi raditi ili nece kako treba....plus meni je led tv na 42 incha
11 godina
Mortiis kaže...
Red_Star_Forever kaže...

u kojem ti dobu zivis?

pa danas je vecini PC spojen na veliki TV...i jos kad imas wireless gamepad nema nikakve razlike,...

ili netko kao ja ima 30 inča monitor :D

@4gb rama vam je sasvim dovoljno ja na laptopu mogu na low s 4gb

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Odigrao par tekmi, zadovoljan viđenim. Golman imao par loših reakcija, ali i par fenomenalnih, nadam se da će ih poboljšati još malo do full verzije...
Grafika i animacije izgledaju lijepo i sve ide glatko. 

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

ma ne mogu virovat da neće sve je na low i opet šteka Celeron dual core 2.5ghz  radeon r7 240 gdrr5 boost i 4gb rama pa mogli su bolje to optimizirat šta mislite dali će doć do bolje optimizacije ili za mene stvar gotova?

Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Nisam ničim impresioniran. Grafički prikaz ničim ne odaje da je riječ o pc verziji. Igram na 1920x1200 sve na max. Jako tanko. Dapače, meni prošlogodišnja PS4 verzija ljepše izgleda. Imala je ono nešto, dušu. Ovo mi izgleda sirovo i umjetno. Interesira me sada kako će izgledati ovogodišnja PS4 verziija. Kad je prva tekma krenila pogubio sam se od brzine. Ovo je prebrzo i nije mi jasno da do sada to gotovo nitko nije niti spomenio. Sam ignite mi izgleda kao da ima više problema nego na PS4. svako malo se igrači sudaraju po terenu, padaju jedni preko drugih, zuje ko pčelica maja... Kod jednog kornera jedan je igrač pao a onda preko njega su se samo redali. Izgledalo je tragikomično.

Istina, ima nekih novina, nekih novih fora i poteza. Nekih lijepih golmanskih animacija ali i nekih tragikomičnih situacija. Ako sam početkom godine dao PS4 verziji ocjenu 92. Ovome ne mogu nikako dati više od 80.

Na prvu me se nije dojmio niti meni. Nekako je premračan. No to je stvar navike pošto ovaj prošlogodišnji gledam gotovo godinu dana... Morat ću odigrati još par tekmi da doživim što više različitih situacija i reakcija igrača. Možda s vremenom to postane bolje ali ovako na prvu ne mogu sipati cvijeće... Jednostavno to igra ne zaslužuje.. Općenito igra ima puno oscilacija. Trebat će puno promjena da bi mi se ovo svidjelo..

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 22:39 (movie).
Moj PC  
4 4 hvala 2
15 godina
FIFA 15

El ima neko problema sa desnim analogom na PS2 kontroleru da mu ne radi odnosno neće dribljat s njim?

Isti problem mi je bio i u 14-ici ali sam ga riješio tako da sam dodao neki file u Fifa folder u My Documents-u.

EDIT: ubacio taj isti file i u fifa 15 mapu i šljaka i ovdje.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2014 23:28 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sta bolje optimizirat,nije moglo bit bolje optimizirano...igra radi fantasticno! p.s ovu karticu koju imas ni nije za igranje nego gledanje videa po netu!
13 godina
neaktivan

Igru mi vrti lockano na 60 FPS-a sa MSSA x4 i grafici na najvisim postavkama..ali u cutscenes/isjeci, penali i korneri iz nekog razloga spusta se na 30-32 FPS-a al cim ivedem korner. penal ili kad zavrse isjeci vraca se odma na 60.

Sta se tice igre, neznam za vas, al ja sam stavrno zadovoljan..golamni su ok, nekad zna bit nekih situacija kad bi mogli bolje reagirat, al isto tako ima dosta situacija di reagiraju odlicno i di u fifi 14 sam znao da je gol tu skine. Animacije kao i sve ostalo stvarno za mene super :)

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
12 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
sta bolje optimizirat,nije moglo bit bolje optimizirano...igra radi fantasticno! p.s ovu karticu koju imas ni nije za igranje nego gledanje videa po netu!

haha ja sa ovom konfiguracijom vrtim normalno battlefield 3 na 30 fps sve glatko tako da nemoj se javljat kad ne znaš

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice