Znači dobio sam boner od ovih videa hahah
pa ovo je perverzija jbt.
bit će do Božića igranje na PS3, a onda novi PC kupit
OVO NISU ISTINE :O
https://pbs.twimg.com/media/BuX0_BcIAAARF8w.jpg
Znači dobio sam boner od ovih videa hahah
pa ovo je perverzija jbt.
bit će do Božića igranje na PS3, a onda novi PC kupit
OVO NISU ISTINE :O
https://pbs.twimg.com/media/BuX0_BcIAAARF8w.jpg
Lijepe fotke BPL stadiona...
http://news.futhead.com/posts/fifa-15/29192-fifa-15-barclays-premier-league-stadium-images
Lijepe fotke BPL stadiona...
http://news.futhead.com/posts/fifa-15/29192-fifa-15-barclays-premier-league-stadium-images
Ignite čudo od enginea.
Koliko mi je žao što ne mogu uzeti novi komp, jednostavno sve više i više mi se sviđa 15-ica, čak i koliko svi testeri govore da su igrači puno pokretljiviji i da nema ove tromosti, baš mi je žao.
Nadam se da ce ove godine popraviti face mandžukića i Rakitić a
Oprostite sto smetam ali ima neka stranica gdje mogu provjerit da li ce mi pc bez problema pokretati 15-ku?
Oprostite sto smetam ali ima neka stranica gdje mogu provjerit da li ce mi pc bez problema pokretati 15-ku?
Pa vani s uti službeni zahtjevi, ali to ti je najbolje provjeriti kada probaš demo, tek će se vidjeti kakva je optimizacija za pc.
Futhead said a second listening deal coming out tomorrow
Svi stadioni engleske lige
Na kojim detaljima ce mi moci za 60 fps?
i jeli istina da treba 8gb rama?
http://www.digitaltrends.com/gaming/ea-sports-releases-pc-specs-fifa-15/#!bxu7II
nažalost nisam vidovit, ne neće
uuuf odlicna novost ovo za englesku ligu
kakvo je uopce stanje licenci sa francuskom i njemackom ligom?
koliko pravih stadiona tu ima? i jel ima barem 50ak % pravih faca igraca?
Ova FIFA se definitivno kupuje, nego zna li netko kako su lincence s španjolskom primerom ? Imaju li barem stadione i face za ove vece klubove (fcb/rm/atl/valencia...) ?
Od ovih koje si naveo, su već sada pokriveni što se tiče svega. Tu i tamo fali pokoja skenirana faca sporednih igrača...
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152629903579288&set=vb.191027189287&type=2&theater
Cijela Turska liga u fifi 15
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152629903579288&set=vb.191027189287&type=2&theater
Znači, novih 400 meni neinteresantnih igrača da mi smanje postotak mogućnosti dobitka jednog messia, ronalda, balea, hazarda itd... i kako da budem onda vesl na ovakvu vijest?
Znači, novih 400 meni neinteresantnih igrača da mi smanje postotak mogućnosti dobitka jednog messia, ronalda, balea, hazarda itd... i kako da budem onda vesl na ovakvu vijest?
Stari moj, da se odvali po glavi...
Mislim da je više ljudima cilj isprobavati što više novih igrača, nego svake godine igrati s istima. Ako ti je cilj FUT-a samo u packu dobiti Messija ili Ibru, onda FUT nije baš za tebe.
Ovo će najvjerojatnije biti Wellitonova kartica u FUT 15, nevjerojatno kako je iz jednog od najjačih OP napadača u igrici propao ovako nisko.
I eto movie, šta da tebi čovjek sada kaže? Pa kakvu to glupost možeš izvaliti...
I eto movie, šta da tebi čovjek sada kaže? Pa kakvu to glupost možeš izvaliti...
Zašto je glupost što ne želim igrati s turcima? Zar nemam pravo na svoje mišljenje i zar nisam naglasio da je za mene to nebitno? Koliko tebi znači turska liga nije me briga niti sam to komentirao.
Ti čekaš Hrvatsku jelda? Pa tak i Turci su čekali Tursku ;)
Što više liga, veća je igrivost, više ljudi igra
Mislim da je više ljudima cilj isprobavati što više novih igrača, nego svake godine igrati s istima. Ako ti je cilj FUT-a samo u packu dobiti Messija ili Ibru, onda FUT nije baš za tebe.
Ovo će najvjerojatnije biti Wellitonova kartica u FUT 15, nevjerojatno kako je iz jednog od najjačih OP napadača u igrici propao ovako nisko.
Pa naravno da je cilj isprobati što više igrača i što više liga, no kako sam rekao turska liga i turski igrači me ne interesiraju. Zar nema pravo na svoje mišljenje bez vrijeđanja? Isprobao sam sve što vrijedi u ligama petice i to mi je sasvim dovoljno. Nikada ne igram s igračima koji mi ništa ne znače a u turskoj ligi nema igrača zbog kojeg bih slagao bilo kakvu ekipu.. Ako ti imaš interesa, super... ja nemam baš nikakvog..
Zašto je glupost što ne želim igrati s turcima? Zar nemam pravo na svoje mišljenje i zar nisam naglasio da je za mene to nebitno? Koliko tebi znači turska liga nije me briga niti sam to komentirao.
Pa šta si jazav, što više liga ima tim bolje, možda ti ne želiš ali drugi žele. Koga briga oćeš ti izvuć Messija il Ronalda...
Negovorimo mi o tome jel se tebi svida ili ne Turska liga i jel zelis igrat s njihovim igracima, vec si sam sebe pokopao s izrekom kak ti je sad manja mogucnost da ces dobit Messija, CR7, Balea, Ibru itd
Ti čekaš Hrvatsku jelda? Pa tak i Turci su čekali Tursku ;)
Što više liga, veća je igrivost, više ljudi igra
Po čemu si zaključio da je čekam HR ligu? Što bi mi bilo interesantno igrati s ovakvim ajdukom ili slaven belupom? Tak mi je svejedno ima li i HR repke u igri jer me ne pali niti igranje sa srnom ili pletikosom. Cilj mi je svake godine isprobati što više vrhunskih igrača. Slagati ekipu oko ibre, ronalda ili neke treće zvijezde. Volim imati sve što vrijedi u njemačkoj, italiji, engleskoj, španjolskoj i francuskoj.. ostalo me ne interesira.. zar nemam na to pravo i zar to ne mogu reći bez da me se vrijeđa kao što to šime radi?
Negovorimo mi o tome jel se tebi svida ili ne Turska liga i jel zelis igrat s njihovim igracima, vec si sam sebe pokopao s izrekom kak ti je sad manja mogucnost da ces dobit Messija, CR7, Balea, Ibru itd
Pa naravno da mi je manja mogućnost i što je u tome loše? Već sam objasnio što želim i s kim igram i zar nemam na to pravo? Zar je sramota željeti igrati s ibrom, ronaldom, messiem i drugim zvijezdama?
ma najbolje da ostave iste ekipe i istu igru 15 godina samo da eto ti imaš više šanse izvući Messija ili Ronalda, u jednom modu igre. Tko bi uopće želio napredak igre, pa što će nam to? Najbolje da dajemo pare svake godine za isti proizvod uz nove FUT kartice.
I ne radi se tu uopće u izražavanju mišljenja. Trebao bi već uvidjeti da nebi cijela igra i svi igrači trebali ispaštati zbog FUT kartica i tvoje mogućnosti dobivanja Messija ili Ronalda.
Zbog tog FUT-a i nisam kupio FIFA-u prošle godine (iako realno, mod je dobar i super ideja). Previše su se posvetili tome i zapostavili ostale elemente igre koji bi trebali biti važniji, gotovo isti proizvod smo imali. Drago mi je vidjeti da rade na nečemu osim FUT-a.
Pa šta si jazav, što više liga ima tim bolje, možda ti ne želiš ali drugi žele. Koga briga oćeš ti izvuć Messija il Ronalda...
Pa vidim da vas je sve briga jer ste svi graknuli. Nije te briga, ok.. nemoj komentirati i sve pet. No majstor potroši pola stranice kako bi se sad obračunavao samnom. Ne sviđa ti se moja izjava, daš TD i voziš dalje.. Na kraju krajeva ja nisam govorio u ničije ime već u svoje ako malo bolje baciš oko na moj post. Samo sam rekao da su mi šanse manje i to je činjenica. Nisam omalovažavao niti ikoga vrijeđao.
ma najbolje da ostave iste ekipe i istu igru 15 godina samo da eto ti imaš više šanse izvući Messija ili Ronalda, u jednom modu igre. Tko bi uopće želio napredak igre, pa što će nam to? Najbolje da dajemo pare svake godine za isti proizvod uz nove FUT kartice.
I ne radi se tu uopće u izražavanju mišljenja. Trebao bi već uvidjeti da nebi cijela igra i svi igrači trebali ispaštati zbog FUT kartica i tvoje mogućnosti dobivanja Messija ili Ronalda.
Zbog tog FUT-a i nisam kupio FIFA-u prošle godine (iako realno, mod je dobar i super ideja). Previše su se posvetili tome i zapostavili ostale elemente igre koji bi trebali biti važniji, gotovo isti proizvod smo imali. Drago mi je vidjeti da rade na nečemu osim FUT-a.
Gdje sam ja rekao da trebaju ostaviti istu igru i iste ekipe sljedećih 15 godina? Zašto izmišljaš gluposti? Samo sam konstatirao da s novih 400 igrača imam statistički manje šanse dobiti neke od top igrača koje bih volio dobiti. Što sam u tome rekao lošeg ili krivog? To su činjenice. Govorio sam u svoje ime i iz svoje perspektive. Razlozi zbog kojih nisi kupio fifu su u najmanju ruku djetinjasti. No dobro je da ju nisi kupio. Bolje je ne igrati nego biti frustriran. Moja preporuka, nemoj kupiti niti ove godine. Uostalom, nagađa se da će pes ove godine biti sjajan. Nada se da ćeš uživati u njemu bez fut kartica te messia i ronalda...