FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.040
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Drago mi je da će suci biti licencirani.
Samo da li će glupi Šuker pristati na uvjete da se repka napokon pojavi u igrici pa da možemo ko ljudi igrati manager mode ili be a pro.

Ovo za street arenu su najavljivali u prošloj fifi, nadam se da će u ovoj biti istina, pa da se i u fifi 16 pojavi mode fifa street :)

Ne znam da li će gameplay na starim konzolama napredovati, grafika mi toliko nije ni bitna, možda da posvijetle travu da u dijelovima stadiona koji su u sjeni se vidi lopta i igrač, te aut linija.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
matić_žu kaže...

Dok se vi svađate "čij je tata jači" procurile su informacije.
Vijest da neće biti transfer marketa u FUT-u je laž(navodno se pojavilo na društvenim mrežama i forumima)
Više igrača će od sada imati 90+ ocjenu, što znači realnije ocjenjivanje igrača.
Gameplay je najbliži onom iz FIFA 13(tako kaže developer)

Ultimate team će od sada imati pozajmicu igrača (loan)

Dizajn FIFA menu-a je i dalje METRO, samo će naravno ikone imati nove igrače na sebi.

Pretraživanje igrača u karijeri će biti jednostavnije.

Nakon uspješnog CO-OP seasona, bit će produženo na 10 divizija.

13.08. na gamescomu će izaći sve moguće informacije te će biti live Q&A na twitteru kao i proteklih godina. Također otkrit će i datum izlaska demo verzije.

jeli možda neki video bija u tvom postu? zbog čega je maknut?

13 godina
neaktivan
FIFA 15

@Vince bio je ispod u postu od Tommy_123

Nadam se da će EA napokon produžiti online highlightse, naravno one nakon utakmice gdje možeš pregledavati golove, faulove, obrane i promašaje. Mislim da bi svi bili zadovoljni jer ima nas koji zabijamo zbilja lijepe golove (putem dodavanja ili mnoštva skillova) bar da traje kao i offline, da se vidi cijela akcija ili cijeli solo prodor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Nadam se da će EA napokon produžiti online highlightse, naravno one nakon utakmice gdje možeš pregledavati golove, faulove, obrane i promašaje. Mislim da bi svi bili zadovoljni jer ima nas koji zabijamo zbilja lijepe golove (putem dodavanja ili mnoštva skillova) bar da traje kao i offline, da se vidi cijela akcija ili cijeli solo prodor.

I po mogućnosti da maknu opciju da ja to mogu prekinuti pa da moram gledati do zadnje sekunde tvoj prekrasan gol kao i uvodnu te završnu sekvencu tekme. Nikad nisam kužio ljude koji online maltretiraju suparnika uvodnom sekvencom u utakmicu, ponavljanjem gola i kao šlag na tortu paletom highlightse-a na kraju tekme... možda nisam u pravu ali ja to stvarno ne kužim..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

I po mogućnosti da maknu opciju da ja to mogu prekinuti pa da moram gledati do zadnje sekunde tvoj prekrasan gol kao i uvodnu te završnu sekvencu tekme. Nikad nisam kužio ljude koji online maltretiraju suparnika uvodnom sekvencom u utakmicu, ponavljanjem gola i kao šlag na tortu paletom highlightse-a na kraju tekme... možda nisam u pravu ali ja to stvarno ne kužim..

Zato sam i napomenuo match highlights NAKON utakmice, ne ono što se dogodi na poluvremenu, tijekom gola ili na samom kraju utakmice. Nego u završnom meniju nakon utakmice gdje se bira advance i gleda statistika i ostala sranja.

17 godina
matić_žu kaže...

Zato sam i napomenuo match highlights NAKON utakmice, ne ono što se dogodi na poluvremenu, tijekom gola ili na samom kraju utakmice. Nego u završnom meniju nakon utakmice gdje se bira advance i gleda statistika i ostala sranja.

Koja razlika? Pa ne može jedan ostati u tekmi a jedan izaći. Ili gledaju obojca ili niti jedan..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

Koja razlika? Pa ne može jedan ostati u tekmi a jedan izaći. Ili gledaju obojca ili niti jedan..

Ti si specijalan slučaj.
Kru te je*o, mislim na ovo, a to nema nikakve veze sa protivnikom. http://prntscr.com/49hkeo

15 godina
neaktivan
FIFA 15

Slazem se, jedu govna s tim match highlist, koliko puta naoravim dobru akciju pa mi je sreze na samo dodavanje i udarac prema golu ili pogodim preckz a toga nema. Ali vazno da se sejva kad golman hvata sporu loptu u rukice i takva sranja.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Ti si specijalan slučaj.
Kru te je*o, mislim na ovo, a to nema nikakve veze sa protivnikom. http://prntscr.com/49hkeo

Onda dobro, ima specijalaca koji nakon tekme gledaju sve prilike i golove i ne žele izaći dok igra sam ne izađe i onda to moram gledati a to me nikad ne interesira.. no ako se ne varam, to se isto tako zove kao ovo tvoje boldano pa sam na to pomislio..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

Ti si specijalan slučaj.

Onda dobro, ima specijalaca koji nakon tekme gledaju sve prilike i golove i ne žele izaći dok igra sam ne izađe i onda to moram gledati a to me nikad ne interesira.. no ako se ne varam, to se isto tako zove kao ovo tvoje boldano pa sam na to pomislio..

brijem da ta ekipa to ne radi zato da pogleda highlightse (uostalom, to mozes vidjeti nakon tekme bez rezanja), vec to rade samo da te iznerviraju. posebno na pocetku tekme. a ja si onda fino srolam cigaretu i pusim. sta cu.

15 godina
neaktivan
jovial kaže...
movie kaže...
matić_žu kaže...

Ti si specijalan slučaj.

brijem da ta ekipa to ne radi zato da pogleda highlightse (uostalom, to mozes vidjeti nakon tekme bez rezanja), vec to rade samo da te iznerviraju. posebno na pocetku tekme. a ja si onda fino srolam cigaretu i pusim. sta cu.

Takve deckice s uzitkom napunim s par golova, pa onda ne stisce vise, nego stisne altf4 :)

14 godina
FIFA 15

Pa u 14 možeš izaći nakon što je tekma gotova. U prethodnim FIFAma si morao gledati highlightse, sad je to ok.

Što se tiče ovog gledanja na početku. Meni osobno se to neda gledati, ali mogu razumjeti ljude kojima je to gušt. Pa evo i FIFA i PES promoviraju grafička poboljšanja publike, dekoracije stadiona i ostale đinđe minđe pa zašto onda ne vidjeti. Ne doživljavam to kao provokaciju. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Pa u 14 možeš izaći nakon što je tekma gotova. U prethodnim FIFAma si morao gledati highlightse, sad je to ok.

Što se tiče ovog gledanja na početku. Meni osobno se to neda gledati, ali mogu razumjeti ljude kojima je to gušt. Pa evo i FIFA i PES promoviraju grafička poboljšanja publike, dekoracije stadiona i ostale đinđe minđe pa zašto onda ne vidjeti. Ne doživljavam to kao provokaciju. 

nakon pola godine igranja svaku animaciju znam napamet, a zna je i ovaj provokator :D 

salim se, kad igram karijeru volim i ja pogledat radi atmosfere, ali onlajn to je u rangu beskrajnih dodavanja u obrani.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

još jedna novost vezana za UT http://prntscr.com/49mq3b

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
matić_žu kaže...

još jedna novost vezana za UT http://prntscr.com/49mq3b

Ovo je nekakav pokušaj "zaustavljanja" prodavača coinsa ili šta? Nije baš jasno iz te rečenice.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
FIFA 15

Več je netko postao tu sliku ovdje, i ispostavilo se da je fake

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

Več je netko postao tu sliku ovdje, i ispostavilo se da je fake

već*

13 godina
FIFA 15

S necim se slazem, ali ostala velika vecina se tocno vidi da je pisano subjektivno.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

full licenca

goal line tehnologija :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 16:51 (CroChef).

4 0 hvala 4
13 godina
FIFA 15

Stvarno sam oduševljen ove godine sa Fifom. Nadam se da cu je moci zaigrati na mojoj konfi.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Nemam rijeci. Ovo je odlicno :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Nema konkurenciju, ovo se zove cisto poliranje sadrzaja...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa ti probaj izdržati da ne kupiš... {#} Ovo izgleda fantastično i naprosto te prisile da moraš odigrati i narednu sezonu.

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Konačno pravi scoreboard.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 0 hvala 0
15 godina
redNick No.7 kaže...

Pa ti probaj izdržati da ne kupiš... {#} Ovo izgleda fantastično i naprosto te prisile da moraš odigrati i narednu sezonu.

Samo, kolko će moja plejka 3 još imati snage pokrtat fifu. Ovu još da, a što kad dođe 16 :/

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
redNick No.7 kaže...

Samo, kolko će moja plejka 3 još imati snage pokrtat fifu. Ovu još da, a što kad dođe 16 :/

Na ps3u nema next gen fife.

12 godina
FIFA 15

koliko sam vidio na ovom videu za goal line tehnologiju, poslije kad golman izvodi goal kick ima naredbu push the team upfield na rb tipki, mislim da je to dobra novost

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

.

Bez brige, tvoja plejka će pokretati prošlogodišnju fifu rađenu na starom engineu malo ušminkanu... bit će snage dok god ti ne crkne plejka ili ea sports odluči prekinuti izdavati igru za konzole stare generacije.. ignite je rezerviran za konzole nove generacije i računalo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2014 18:55 (movie).
16 godina
FIFA 15

Ova FIFA se definitivno kupuje, nego zna li netko kako su lincence s španjolskom primerom ? Imaju li barem stadione i face za ove vece klubove (fcb/rm/atl/valencia...) ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice