FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 773.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
FIFA 15

ako nije problem subscribe pozz ;)

Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Netko je rekao a i ea sport je najavio da će se ove godine obračunati s prevarantima. Gledam pa ne vjerujem? Lik ima čistih 7000 pobjeda bez poraza i nikome ništa... kakva sprdnja od igre.. drugi na top 100 ima čak jedan poraz i 5000 pobjeda.. i tako dalje...

http://gyazo.com/dac42f60ac93cf291d54b3ba09bf77d8

http://gyazo.com/187a847e1b6f21d8a1e50a2eeaafb61b

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Evo moja

golova sa Ibrom.. bacite pogled :) 

PSN: Chov1ch
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
toma20 kaže...

Ovakvi golovi su samo potvrda da ova igra ima veze sa simulacijom kao i ja sa svemirskim letovima!

14 godina
movie kaže...
toma20 kaže...

Ovakvi golovi su samo potvrda da ova igra ima veze sa simulacijom kao i ja sa svemirskim letovima!

Pa jel nisi rekao da igra treba biti zabavna, ne realna.

17 godina
Hazar kaže...

Pa jel nisi rekao da igra treba biti zabavna, ne realna.

Ne, rekao sam da igra treba biti realna ali da ne izgubi dozu zabavnosti. Između te dvije stvari treba naći balans. Nešto kao u fifi12. Zabavna igra s dozom realnosti ili realna igra s dozom zabave.  Imaš fifa street pa tko voli cirkuske atrakcije samo naprijed..

16 godina
Encyanix kaže...

Evo moja

golova sa Ibrom.. bacite pogled :) 

Sva sreća pa više ne igram fifu.Pa ovo kao da gledam fifu 98.

Kakve su ovo reakcije golmana?Gdje su golmani? Jel ovo fifa zlatan 15?

Zbog ovakvih golova i situacija u nogometnim igrama sam uvijek igrao sa lošijim klubovima jer su tekme i golovi puno realniji.Ovo je smiješno i još jednom potvrdjuje činjenicu da golmani puno lošije reagiraju kad puca vrhunski igrač.Ne radi se o boljem šutu nego o lošijoj reakciji vratara.

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ovi što hejtaju samo su zavidni jer si ne mogu kupiti Ibrahimovića u FUT-u. Lijepa kompilacija {#}

Očito je IBRA vrlo jak, ja igram s klubovima tipa liverpool, atletico, schalke i nemam nikakvih "svemirksih problema". Kad mi dođe da nekoga raspucam uzmem real i derem, ne morate vi igrati s ibrom ak vam je tolko nerealan {#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
GeraltTheWhite kaže...

Ovi što hejtaju samo su zavidni jer si ne mogu kupiti Ibrahimovića u FUT-u. Lijepa kompilacija {#}

Očito je IBRA vrlo jak, ja igram s klubovima tipa liverpool, atletico, schalke i nemam nikakvih "svemirksih problema". Kad mi dođe da nekoga raspucam uzmem real i derem, ne morate vi igrati s ibrom ak vam je tolko nerealan {#}

Imam fifu 11,12,13,14 i nikad nisam upalio fut

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Zakaj ju onda imaš? {#} Za igranje u društvu s prijateljima i zezanciju uvijek mi je bio draži PES, a FIFA zbog online modova. 

I u pravu si da je reakcija golmana lošija na šut boljih igrača, jučer sam igrao s lošim FUT timom protiv solidnog golmana i imao je preko 20 obrana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Kad sam igrao uvijek sam igrao seasons jer kad izaberem lošiji klub dobijem protivnika sa lošijim klubom i tekme su uvijek zanimljivije.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Zbog ovakvih golova i situacija u nogometnim igrama sam uvijek igrao sa lošijim klubovima jer su tekme i golovi puno realniji.Ovo je smiješno i još jednom potvrdjuje činjenicu da golmani puno lošije reagiraju kad puca vrhunski igrač.Ne radi se o boljem šutu nego o lošijoj reakciji vratara.

Ibro ima strašan šut. No većina problema leži u činjenici da golman stoji na 5m i normalno je da ne može braniti s te pozicije udarce koji idu pod prečku. No vratimo se ibri. To kako on puca i zabija je nevjerojatno. Probao sam sve igrače i ibrin šut je daleko najbolji tako da se ne slažem s tvrdnjom da kod njega golman lošije reagira jer golamnse reakcije su iste bez obzira tko puca. No ne može svatko opaliti po lopti kao ibro i to je to..

13 godina
neaktivan
GeraltTheWhite kaže...

Zakaj ju onda imaš? {#} Za igranje u društvu s prijateljima i zezanciju uvijek mi je bio draži PES, a FIFA zbog online modova. 

I u pravu si da je reakcija golmana lošija na šut boljih igrača, jučer sam igrao s lošim FUT timom protiv solidnog golmana i imao je preko 20 obrana.

sigurno necu igrat igru jer ona sadrzi online mode...ako je igra nerealno sranje kao fifa,zaobilazim...

jedini i iskljucivo igram offline..

kad mi se igra online imamo privatnu ligu u pes6 sa 24 kluba...i fino svako sa svakim 2 puta pa prava online liga,a ne ta sranja od EA sportsa..

13 godina
FIFA 15

PES6 je legenda, ali daleko je kvalitetnija online FIFA u seasonu, bez FUTa 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

nisi ti mene shvatio...

nas 24 imamo svoj server,i nas 24 igramo pravu ligu gdje se igra 46 kola svako sa svakim...

imamo svoje ekipe iz sezone uz sezonu,gdje vrsimo transfere itd...

ti defaultni fifa online modovi nikad nemogu donjet takvu zabavu,...a pogotovo ne fifa gameplay

15 godina
FIFA 15

Ova FIFA mi nije nikako jasna, jedan put je upalim  normalna brzina, upalim je drugi put kao da sam drugu igru upalio igrači letaju po terenu kao da imaju turbo motor u gu%ici. 

Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Mortiis kaže...
SimeKZ kaže...

nisi ti mene shvatio...

nas 24 imamo svoj server,i nas 24 igramo pravu ligu gdje se igra 46 kola svako sa svakim...

imamo svoje ekipe iz sezone uz sezonu,gdje vrsimo transfere itd...

ti defaultni fifa online modovi nikad nemogu donjet takvu zabavu,...a pogotovo ne fifa gameplay

Gameplay seasona i FUTa su dvije razlicite stvari... 

13 godina
neaktivan

fifa gameplay je fifa gameplay...arkada

bilo koji mode bio...

13 godina
Sve su arkade... Jedino postaje neka simulacija kada stavis na manual zato ne pricaj gluposti.
Da nisu arkade nitko ih nebi igro...
13 godina
neaktivan
Ko zeli da igra samnom nek me doda na : Ronaldinho_1987 (PS4).....
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Bliži nam se 2015. Tko je po vama zaslužio ući u TOTY?

napravite preko FH ili FW vaš prijedlog

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

tražim nekoga tko je aktivan i tko bi htio igrati samnom co-op

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 15
De Gea vjerojatno najodvratnija SIF kartica koju sam probao u ove tri godine. Korner, izađe na loptu i odbije mu se od ruku visoko u zrak, padne na njega , pogodi ga u rame i završi u golu. Do tad sam vodio 1-0, završi 1-1.
Lik puca s dvadesetak metara i moj igrač blokira udarac i lopta u svijeći pada na moj peterac. Nigdje nikoga osim mog golmana. De Gea ispruži ruke da uhvati jednostavnu loptu i ona ga pogodi u prsa i odbije se na penal i lik mi je vrati u prazan gol. Do tada sam vodio 1-0 i završi 1-1.
Stavio sam karticu odmah na market jer nema smisla da me netko ovako ebe..
Nevjerojatno kaj su oni uspjeli napraviti od golmana ove godine?
Ove situacije su čista frustracija. Pa kaj mi treba da mi žena ulazi u sobu i pita me kaj se derem kao da nisam normalan. Kako da čovjek ostane smiren kad primi ovakav gol?
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Neznam kaj radite u temi fifa 15, ako ju uopće ne igrate, serete po njoj i veličate neke druge stvari. Slobodno zaobiđite temu, ionako je dosta djece po netu "internet warriora fifa vs pes", ne treba još i tu, a vjerojatno ste malo i stariji.  {#} 

Ja igram i fifu i pes već godinama i nikad nisam srao po jednoj ili drugoj, svaka ima svojih prednosti i nedostataka, jedne godine(ili više njih) mi je draža jedna pa na nju potrošim više sati, jedne godine druga.  

Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
FIFA 15

Koji kontroler mi preporucate za PC?
Jel xboxov wireless precijenjen (300+kn) ili vrijedi tih novaca?

0 0 hvala 0
13 godina
Zin8 kaže...

Koji kontroler mi preporucate za PC?
Jel xboxov wireless precijenjen (300+kn) ili vrijedi tih novaca?

Uzmi wired...

14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Uzmi wired...

Daj neki argument,jel wireless ima problema s prijemom il sta?
Mislio sam bezicni da mogu iz kreveta igrat :D 

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja imam Logitech F310 i super sam zadovoljan, ako ti je 300 kn previše :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zin8 kaže...
SimeKZ kaže...

Uzmi wired...

Daj neki argument,jel wireless ima problema s prijemom il sta?
Mislio sam bezicni da mogu iz kreveta igrat :D 

Uz bezicni trebas jos 200kn dodataka - punjac, reciver... a nepotrebno je, kabal je i ovako dugacak.

14 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Uz bezicni trebas jos 200kn dodataka - punjac, reciver... a nepotrebno je, kabal je i ovako dugacak.

Pa zar se uz kontroler s tolikom cijenom ne dobije punjac i receiver? 

EDIT:
Dobije se al kolega izgleda nije upućen 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.12.2014 21:49 (Zin8).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice