FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 778.471
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Del_Boy97 kaže...
interblueNick kaže...
SimeKZ kaže...
Samo da mogu gurat FIFAu kako treba, fasovo bi jako :D

Spremio bi dr. Mou za tebe jednu "posebnu{#}, tako da... {#}

ne folira on, znam što mi je u fifi 14 radio pa pretpostavljam da je nastavio ubijat

Poznate su meni Simine sposobnosti. {#}

Slažem se sa kolegom Encyanix da su Sime, antiljano27 i Goldmember među najboljim, a od njih trojice za mene je jedino ostao nepobjediv Goldmember ili ti ga NimirZvo, te mi je najveći domet protiv njega neriješen rezultat.

EDIT:

Što se tiče gamepad-a, trenutno imam  xbox360 i logitech f510 i meni osobno djeluje bolje  ovaj prvi, tako da...

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 11:49 (interblueNick).
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Vrlo bitna stvar kod gamepada po meni je garancija:

Xbox360 - 3god;

F510 - 2god

I zato sam ja uzeo xbox360 gamepad, i mogu rec da nisam pozalio :)

0 0 hvala 0
17 godina
Smece2 kaže...

Vrlo bitna stvar kod gamepada po meni je garancija:

Xbox360 - 3god;

F510 - 2god

I zato sam ja uzeo xbox360 gamepad, i mogu rec da nisam pozalio :)

Po meni kod gamepada najvažnija svar je kako ti leži u ruci i kako se snjim osjećaš dok igraš. Što mi vrijedi garancija 10 god ako u ruci držim vruću kiflu?

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Stavio sam rakiticu i gabiju catalyst chem kartice, ali kad za vrijeme utakmice uđem u meni i gledam im brojeve oni su isti kao i prije. Znam da u prijašnjoj fifi bi se ti brojevi mijenjali ovisno o karticama. Je li kod vas isto? chem mi je na 100

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
14 godina
miikaa77 kaže...

http://www.futhead.com/15/squads/4487130/ Ova je bolja :D

Salim se dobra ekipa, ne skupa a ima sve lijepo posloženo.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

http://www.futhead.com/15/squads/4487397/

evo i moje :D
jos se mislim utrpat nekako Wellbecka

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

inace Gastone323 nick. tko hoce da odigramo koju nek me doda na origin.

0 0 hvala 0
13 godina
prcko_croatia kaže...

Tražim pro club. Igram lijevo Lm i Lw.

Ovr 76. 

Imam ti ja klub al igramo 4-1-2-1-2

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Nas na PS3/X360 ko je*e, nama ne treba je*eni latency, glupi EA -.-

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

pozdrav, sto kazete na ovaj squad?
http://www.futhead.com/15/squads/4503417/

kupio bih nekog drugog za CAM poziciju, mislim da bi trebalo biti boljih igraca a nezelim baciti coinse pa me zanima koji su vasi prijedlozi za tu poziciju, ali i ostale :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

je li neko probao blinda na CDM, za mene je prejak tu!!! (igram na androidu)

p.s.

nije sto navijam za united {#}

pa doktorski :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bRNZ_CRO kaže...

kupio bih nekog drugog za CAM poziciju, mislim da bi trebalo biti boljih igraca a nezelim baciti coinse pa me zanima koji su vasi prijedlozi za tu poziciju, ali i ostale :)

RB Coleman, nećeš pogriješiti

a za CAM ako voliš skillove onda uzmi Taarabta, a ako voliš brzinu onda Atsu-a

11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
bRNZ_CRO kaže...

kupit cu colemana, nadam se da si u pravu, a sto se tice CAM nisam bas neki skiller a ni brzina mi nije nesto ekstra bitna ali nije lose da je 80 ili vise, i zaboravio sam reci da bih preferirao nekog all roundera, najvise sam razmisljao izmedju cabelle, oscara i ozila, a ni matu nebi iskljucio, ako ima jos koji prijedlog bilo bi super, pogotovo ako netko igra istu formaciju...
u fifi14 tu mi je suarez igrao i bio sam veoma zadovoljan

13 godina
neaktivan
bRNZ_CRO kaže...
matić_žu kaže...
bRNZ_CRO kaže...

kupit cu colemana, nadam se da si u pravu, a sto se tice CAM nisam bas neki skiller a ni brzina mi nije nesto ekstra bitna ali nije lose da je 80 ili vise, i zaboravio sam reci da bih preferirao nekog all roundera, najvise sam razmisljao izmedju cabelle, oscara i ozila, a ni matu nebi iskljucio, ako ima jos koji prijedlog bilo bi super, pogotovo ako netko igra istu formaciju...
u fifi14 tu mi je suarez igrao i bio sam veoma zadovoljan

Najbolji bpl CAM je Rooney, ali je on skuplji malo

15 godina
FIFA 15

Ovi iz EA ne smiju i sa hoće popraviti L1 plus trokut jer onda 90 posto njih ne bi znalo igrati. Mislio sam da će stanje da bude bolje kad uđem u veće divizije kad tamo još gore L1 trokut i udri 

Who bolan cares
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Crofarmer kaže...

ima tko da prima igrace u proclub?

Ako si dobar da, dodaj me carrick97, na PC-u sam ako koga zanima pro nek se javi na origin da ne spamamo tu

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 20:27 (kresix).
11 godina
FIFA 15

Ajmo ljudi,nadam se da ce od vas novi pes netko uzet,jest za vas bogohuljene,ali EA je stvarno u k....gledajtte fut nebi trebao biti glavna stvar otkad ikadt,nego exibition i ostali modovi,a pogotovo ako placate za coinse....ja sam pes fan ali ne boy ,igrao sam i jos igram fifu 15 trenutno ali kompanija takva ima resurse za napraviti real life nogomet, ne da im vi morate placat......ii jos vas hebe

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Prije 20 dana sam prodao svoju 15ku, i kako stvari stoje svakim danom zahvaljujem Bogu što sam to na vrijeme uradio.. Čekam PES, ali zalijetat se neću.. odigrat cu krekovanu verziju par dana, pa ako bude dobar nogomet, kupiti original, malo online zafrkavati se, ubiti vrijeme između ispita :D

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Najbolji bpl CAM je Rooney, ali je on skuplji malo

Ako mu je Rooney preskup nek slobodno proba Jovetića.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Tko misli igrati PES na PC, ima da se zgrozi kada vidi o kakvom se ispranom poluproizvod radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 22:49 (interblueNick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Igram na manual mijenjanje igrača, i kada TREBAM promjeniti igrača moram 20x stisnuti L1 da bi promjenilo, ali zato kada idem na golmana 1na1 i oću ga lobovat u sekundi promjeni na nekog drugog, molim vas recite mi da nisam jedini..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
interblueNick kaže...

Tko misli igrati PES na PC, ima da se zgrozi kada vidi o kakvom se ispranom poluproizvod radi.

Fail, i to žešći

17 godina
FIFA 15

Ako je itko imao problem sa nedobivanjem XP-a i FCC coina nakon utakmica u carrer mode, kick off, single player season itd. navodno je to danas riješeno, ja sam upravo odigrao par utakmica i uredno dođe notification gore desno u kutu da sam pobjedio i dobio određeni broj fcc coina i xp-a.

Danas sam pak imao drugi problem, freezanje igre i cijelog compa, nemam pojma do čega je. Stavio sam nove drivere, a stare očistio sa driver sweeperom, digao napon ramu, spustio takt procesora i opet se dogodilo. Sad sam igrao 3-4 utakmice i ništa nije bilo, ffs.

Sumnjam na grafičku ponajviše, sad će za 3 mjeseca navršit 4 godine, a to je Fermi kojem je radna temperatura oko 75-85C u 3D-u.

Fortune favours the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The_K kaže...
interblueNick kaže...

Fail, i to žešći

Kolega, oni su izbacili totalno isprani poluproizvod koji nije niti blizu PS4 verziji. Tolikoj razlici se nisam nadao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.10.2014 23:37 (interblueNick).
17 godina
interblueNick kaže...

Kolega, oni su izbacili totalno isprani poluproizvod koji nije niti blizu PS4 verziji. Tolikoj razlici se nisam nadao.

Kad su ga izbacili i gdje si vidio navedene verzije igre na djelu da možeš donositi takve zaključke?

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 10:07 (movie).
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Kad su ga izbacili i gdje si vidio navedene verzije igre na djelu da možeš donositi takve zaključke?

Pogledaj u PES 2015 temi nekoliko zadnjih postova i vidjet ćeš o ćemu se radi. Sinoć čitam komentare na drugim forumima i ljudi su također u šoku...

Nepada mi na pamet za takvo što izdvojiti novac, jer kada sam vidio clip počeo sam se smijati kao i mnogi drugi. Nitko sretniji od mene ako griješim, ali bojim se da ste vi na PS4 dobili ono što mi godinama čekamo, a to je POŠTEN PES vrijedan izdvojenih novaca.

15 godina
FIFA 15

Ne volim inače ispitivati za igrače, ali sad sam u velikoj dilemi što ubaciti pod CAM K. de Bruyna ili Mkhitaryana ili nešto treće ?

Ovo je trenutna ekipa https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ezs3XZ7LnLucN:pc

ili ovako ako je lakše vidjeti http://www.futhead.com/15/squads/4601160/

Izbor:

3 K. de Bruyn
5 Mkhitaryana
2 Ostalo
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 11:00 (Amazon637).

0 0 hvala 0
11 godina
Amazon637 kaže...

Ne volim inače ispitivati za igrače, ali sad sam u velikoj dilemi što ubaciti pod CAM K. de Bruyna ili Mkhitaryana ili nešto treće ?

Ovo je trenutna ekipa https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ezs3XZ7LnLucN:pc

ili ovako ako je lakše vidjeti http://www.futhead.com/15/squads/4601160/

Izbor:

kevin prince boateng ubojica

13 godina
dejan1471 kaže...

Ovi iz EA ne smiju i sa hoće popraviti L1 plus trokut jer onda 90 posto njih ne bi znalo igrati. Mislio sam da će stanje da bude bolje kad uđem u veće divizije kad tamo još gore L1 trokut i udri 

Nemaju sta popravljat, jedino ti mozes svoje igranje obrane popravit...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice