FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 15

evo mog jada od ekipe :D

http://i59.tinypic.com/2vbjw1y.jpg 

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Je li itko koristio loan igrače?

Eo igro Community Shield, došo prelako do finala, a u finalu tko drugi nego Emenike..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 23:33 (matić_žu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Upravo sa kolegom Gstoneom odigrao odlicnu tekmu, Liverpool vs. Chelsea 4:4, do, mozda, 80 minute je bilo 2:0, i onda ludilo. Ovakve utakmice se vole.

dzix
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 0:22 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
matić_žu kaže...

Trenutno sam na izlasku iz DIV6, odigrao sam 46 tekmi u UT i kako statistika kaže zaradio sam 52,038

Ostalo mi je još 8,150, nisam kupio niti jedan paketić..

Ovo nije humano kako se sporo zarađuje na konzolama, a tek cijene igrača ili ugorova/healinga/fitnesa, nema više smisla igrati UT zbog hebenih cijena -.-

Ja igram single player season, trenutno sam u DIV 6 i vidim da se može jedva s tim zaradit za contracte, znam da se kasnije i više zarađuje osvajanjem sezone, ali opet trebao bi jako puno igrat da bi si ostavio još za igrače i ostale stvari poput bedževa, dresova, stadiona pored fitness kartica i contracta.

Da nisam dobio Sancheza u gold packu i prodao ga za 40k ne znam kako i kad bi si kupio ovu ekipicu koju sad imam i koju dodatno nadograđujem, a i sad žalim što nisam koju tisućicu više dobio za Sancheza, tad još nisam znao trgovat, stavio sam početni bid na 40,000 i tako je i otišao.

Tržište je tako nepredvidljivo i nestabilno da to nije normalno, kupim danas bedž reala preko biddanja za oko 2000, a navečer se može dobit za oko 1000.

Uspio sam zaradit jučer par tisuća na deloufeu i tellou putem sistema buy low - sell high, potrefili me biddovi, ali opet ima tako puno idiota koji biddanjem dignu cijenu iznad cijene isplativosti, pa čak i iznad najniže buy now cijene kao da to netko namjerno diže cijenu da ti napakosti, možda sami korisnik koji ga je i stavio sa drugim accountom, srećom ne nasjedam na to.

No ono što hoću reći je za transfer market treba jako puno vremena, a igru nisam kupio radi trgovanja virtualnim igračima cijeli dan nego da igram s njima.

BTW: Kupio sam si Deulofeua i Khediru te sad Mandžukića. Khedira je mnogo bolji od Illaramendija, hebeni tenk i ne umara se tako brzo.

Mislim da ću i ja prijeći na 4-4-2 sistem jer prođu kroz sredinu kao da je nema.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 0:41 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ponosan sam si na ovaj hybrid haha, 3 lige, valjda 6-7 nacija. I sviđa mi se kako rb linka sa lw u hibridu sa 3 lige :D Čekam IF Aogoa da malo padne da to završim 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

I dalje mi nije jasno zašto igrači nemaju hebenog osjećaja pri predaji lopte u prostor -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

I dalje mi nije jasno zašto igrači nemaju hebenog osjećaja pri predaji lopte u prostor -.-

Znaju puknut loptu skroz do golmana da ju igrač kojem je šalju je ne može stići ili znaju čak ne logično puknt loptu npr. ravno, a igrač kojem ju upućuju trči na stranu.

Evo baš gledam onog popularnog centralnog braniča Martineza koji ima lowest buy now price 1500 je prodan putem biddanja za 2000, a ja sam si ga nabavio za 800 u skoro isto vrijeme. Kakvih budala ima...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Stigao sam do DIV4 sa ovom ekipom: http://gyazo.com/2c66cb8f5319942a1dfeedad0be05545

Benteke je strašan i uzeo sam ga dok mu je cijena bila nekih 7-8k. Ako nekome treba dobar i jeftin zadnji vezni, preporučam mu Morgan-a Schnelderlin-a. Odlično se kreće i ima solidan pass...

Cahill je također odličan, kao i u FIFA 14.

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick Origin ID: interblueNick8
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

low vision?

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Dali netko zna kako snimit golove?

Na prošloj se moglo u match higlights ali na ovoj koliko vidim toga nema..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

FRAPS is your friend. Skini  i snimaj 

14 godina

Ljudi jel se isplati kupovat FIFA 15, nisam nikad igrao taj ultimate team, ali tu po vašim pričama se čini ko nešto ultrazabavno i zanimljivo, a i nisam ovih godina baš igrao FIFU pa hoće li mi biti problem odma skočit u online igru

12 godina
neaktivan
matekws kaže...

A znam da, ali onako je bilo jednostavnije..neznam iz kojeg razloga su makli to i onaj znak za latency, to ne kužim.

Možda nešto od toga riješe patchom, barem se nadajmo..{#}

15 godina
dexxa86 kaže...
matekws kaže...

A znam da, ali onako je bilo jednostavnije..neznam iz kojeg razloga su makli to i onaj znak za latency, to ne kužim.

Možda nešto od toga riješe patchom, barem se nadajmo..{#}

Zna li se bar kada će taj patch

Who bolan cares
13 godina
FIFA 15

Kad cemo dobiti 2 zlatni paketic..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Evo baš gledam onog popularnog centralnog braniča Martineza koji ima lowest buy now price 1500 je prodan putem biddanja za 2000, a ja sam si ga nabavio za 800 u skoro isto vrijeme. Kakvih budala ima...

Zašto bi netko zbog toga bio budala? To je isto dio igre. Kako netko voli dobiti tekmu tako netko voli pobijediti u bidanju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 10:42 (movie).
15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Ljudi jel se isplati kupovat FIFA 15, nisam nikad igrao taj ultimate team, ali tu po vašim pričama se čini ko nešto ultrazabavno i zanimljivo, a i nisam ovih godina baš igrao FIFU pa hoće li mi biti problem odma skočit u online igru

Iskreno, ako nisi igrao Fifu ovih godina Ultimate Team ce ti bit problem, bit ce ti tesko, tako da neces bas tu napredovati. Uzmi igru i igraj malo SP za pocetak i online seasonu samo. I da, mozes igrati ultimate team single player sezone i turnire...

dzix
14 godina
odjavljen
Hazar kaže...

Ne, igra je po meni losija od 14, ea se hvali s golmanima a oni su jos gluplji, igra je prebrza, kamera isto prebrzo skace..

na online ces se naviknut brzo, bar sam ja tako prosle godine kada sam prvi puta zaigrao online..

na 14ici sam imao 800h, a ovu imam 3 dana pa ju vec razmisljam da prodam jer se samo bezveze iznerviram..

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 13:21 (Dino.Randic).
16 godina
Dino.Randic kaže...
Hazar kaže...

Ne, igra je po meni losija od 14, ea se hvali s golmanima a oni su jos gluplji, igra je prebrza, kamera isto prebrzo skace..

na online ces se naviknut brzo, bar sam ja tako prosle godine kada sam prvi puta zaigrao online..

na 14ici sam imao 800h, a ovu imam 3 dana pa ju vec razmisljam da prodam jer se samo bezveze iznerviram..

Sad bude ova fifa imala posebnu karticu ko na ultimate teamu : number of previous owners : 3 {#}

Prodaj ju , ja sam automatski bolja osoba {#}

17 godina
movie kaže...

Zašto bi netko zbog toga bio budala? To je isto dio igre. Kako netko voli dobiti tekmu tako netko voli pobijediti u bidanju.

Zato što nije provjerio lowest buy now price, na taj način je mogao proći 500 coinsa jeftinije, čista logika.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Eo ja sam se snašao za zaradu. Kasno u noći/rano ujutro kupim contractse za 300 i prodajem ih za 350/400. Profit mi bude 500/1k. Samo strpljivo i doć ću do 1m do iduće fife haha :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 14:43 (matić_žu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

ja ne kontam zaista kako mozete reci da je fifa pre brza lol

meni na pc toliko ide sporo kad igram fut,sad da li je to do konekcije s igracem ili do same igre ne znam-.- zato mi se i ne igra a volim je igrat 

:3

0 6 hvala 0
15 godina
Ismirko kaže...

ja ne kontam zaista kako mozete reci da je fifa pre brza lol

meni na pc toliko ide sporo kad igram fut,sad da li je to do konekcije s igracem ili do same igre ne znam-.- zato mi se i ne igra a volim je igrat 

:3

Neznam ovisi imeni u nekim tekmama online imam osjecaj da je sporije nego inace ali onda me to brzo demantira sljedecu tekmu. Brzina mi je osobno veliki minus jer se igra ne svodi na to da dodas loptu 30 puta i izradis akciju iako mozes i ovo ali nije najoptimalnije nego samo guraj loptu u for jednu ces pokupit i zabit....kao sto su ljudi govorili sudaranje igraca je preretardirano i jos par stvari... no eto mene igra bas zabavlja tu i tamo razbijem sakom o stol ili nesto drugo =) ali se nadam da ce za koji tjedan izac kakva zakrpa da se to malo jos popravi. 

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Shvatio sam da napadači ne surađuju uopće sa ostatkom ekipe. Idem ALL OUT OF ATTACK i vodim sa veznjakom, izvućem se desno/lijevo od 16m i čekam da napadač uđe u prostor, ne, on se vraća u na centar -.-

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Ma nema igrica je puna bugova hendikepa neznam cega nije.. evo doso u diviziju 4 sto dalje idem vise bugova..  doslovce kad igram protiv loseg igraca ili jedva dobijem ili izgubim tako jadno,a opet npr kad igram protiv dobrog igraca covjek stvarno igra obranu i sve zna se bez beda desit da u par min doslovce sve mu prodjem bez beda i zabijem gol.. ili zabijem neki odbijanac.. i tako neki protiv mene.. npr isto 1-1 do 80 minute i onda pocinje festa ili ja ili protivnik jos natrpa 3-4 gola iako je tekma bila jako gusta.. a i ti golovi boze iskreno u cijeloj fifi 14 nisam vidio toliko zbuganih i jadnih golova koliko u 50etak tekmi u fifi 15 evo jedan primjer od danas.. ovakvih sam se golova nadavo i na dobivao milione.. 

Video: http://twitpic.com/eccgnv 

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 15:16 (Encyanix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...
movie kaže...

Zato što nije provjerio lowest buy now price, na taj način je mogao proći 500 coinsa jeftinije, čista logika.

Pa sad sam ti rekao da ljudi vole bidati i pobjeđivati a ne proći 800 coinsa jeftinije. Čista logika.

13 godina
Vole bidat 1000coinsa iznad cijene. Jos nisam cuo za takve.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...

Gledam ih svaki dan a i sam kad zapnem ne želim pustiti. Pogotovo ako mi stisne zadnju sekundu, tad idem dok ne odustane. Kaj ti znači ti coinsi? Ostavim ih svake godine 50 milja a gušti su gušti.. neki dan su se napucavali na običan fitness što sam stavio do 2 soma coinsa a karticu možeš uzeti za 150 coinsa. Ljudi vole bidati i pobjeđivati... i to je dio igre kako rekoh.. u fifi 14 pred kraj sam za if costu dao 500k više jer nisam htio liku pustiti..

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 17:45 (movie).
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Gledam ih svaki dan a i sam kad zapnem ne želim pustiti. Pogotovo ako mi stisne zadnju sekundu, tad idem dok ne odustane. Kaj ti znači ti coinsi? Ostavim ih svake godine 50 milja a gušti su gušti.. neki dan su se napucavali na običan fitness što sam stavio do 2 soma coinsa a karticu možeš uzeti za 150 coinsa. Ljudi vole bidati i pobjeđivati... i to je dio igre kako rekoh.. u fifi 14 pred kraj sam za if costu dao 500k više jer nisam htio liku pustiti..

Pa za nekog tko kupuje pointse i nije neka frka. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Golema fora je radovanje ono da odvalis korner zastavicu nogom, al je fazon sto ne mozes ni doc do nje, igrac vec odradi default radovanje {#}

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice