FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.506.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 14

neznam, samo kazem sta sam ja primjetio kod sebe.

16 godina
Tommy_123 kaže...

Mogu, ali stalno seruckaš di god dođem pa mi naravno prvo ti padneš na pamet sa svojim teorijama...

Malo više poštovanja i kulture prema starijima ne bi ti škodilo... i s tatom se tako razgovaraš?

12 godina
FIFA 14

Jel moras ponovno ? Aj vise u klinac sa tim raspravama oko nicega...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Pa kaj hoćeš? Nit se javim nit komentiram i mali se zakači za mene i još je bezobrazan? Kaj bi trebao? Što me spominje osim što očigledno provocira. Nit sam mu se obratio, niti sam ga išta pitao? Što uopće spominje moje ime? Želite kvalitetnu raspravu a svaki tren pojedinci koriste za provokaciju..

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 17:36 (movie).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa kaj hoćeš? Nit se javim nit komentiram i mali se zakači za mene i još je bezobrazan? Kaj bi trebao? Što me spominje osim što očigledno provocira. Nit sam mu se obratio, niti sam ga išta pitao? Što uopće spominje moje ime? Želite kvalitetnu raspravu a svaki tren pojedinci koriste za provokaciju..

Mali? Pa pogledaj što ti pišeš čovječe, osvrni se oko sebe. Nemaš valjda pametnijih stvari oko otvaranja paketića i cmoljenja kako si dobio 3 Casillas.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Tommy_123 kaže...

Mali? Pa pogledaj što ti pišeš čovječe, osvrni se oko sebe. Nemaš valjda pametnijih stvari oko otvaranja paketića i cmoljenja kako si dobio 3 Casillas.

Pa to je forum i tema je fifa i pišemo sve kaj ti se događa u i oko igre. Zašto ne bih rekao da sam dobio 3 casillasa u sat vremena? Pa naravno da mi je to čudno i pitam se koja je matematička mogućnost jednog te istog igrača između nekih dvije ili više tisuća izvući u tako kratkom vremenu? Ako ti se post ne sviđa ili ne interesira, zaobiđi ga. Nikakav problem. Ako ti se ja ne sviđam, ignoriraj me... no nemoj biti bezobrazan i nemoj me bezveze prozivati a onda se žaliti da se grupa spama i slično. Vrlo jednostavno. Jednim svojim nepotrebno bezveznim postom izazavao si dvije stranice spama..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa to je forum i tema je fifa i pišemo sve kaj ti se događa u i oko igre. Zašto ne bih rekao da sam dobio 3 casillasa u sat vremena? Pa naravno da mi je to čudno i pitam se koja je matematička mogućnost jednog te istog igrača između nekih dvije ili više tisuća izvući u tako kratkom vremenu? Ako ti se post ne sviđa ili ne interesira, zaobiđi ga. Nikakav problem. Ako ti se ja ne sviđam, ignoriraj me... no nemoj biti bezobrazan i nemoj me bezveze prozivati a onda se žaliti da se grupa spama i slično. Vrlo jednostavno. Jednim svojim nepotrebno bezveznim postom izazavao si dvije stranice spama..

Sve 5 {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
FIFA 14

ova tema fifa 14 i prosla fifa 13 je vec drugu godinu za redom mjesto za prepucavanje 2 ili 3 korisnika, od 399 stranica bar 100 je prepucavanje, cemu to? i ja gledam sta movie pise pa ono sto me zanima komentiram ono sto me ne zanima ignoriram, kao sto i on sam kaže ovo je forum!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.8.2014 19:04 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo još jednog "kapitalca".

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Fakat me ovi golmani idu.. svi dolaze po tri.

http://gyazo.com/3a84054e202cd8d358db2551b048a1eb

edit:

Dakle sprdio sam 3 milje na packove u nadi da bi mogao uletjeti ibro, no ništa od toga. Kad sad zbrojim kaj sam dobio u te tri milje, teško da bih od tih igrača mogao složiti dobru momčad.

Uletio mi odmah ujutro nakon dva packa motm ramsey a onda cijeli dan ništa da bih večer otvorio s 3 x neuerom. Nakon toga uleti mi tots defoe a nedugo poslije njega dva puta tots cahill.

Potom totw dzyuba pa totw kokorin pa totw valdes. Još vrijedan pažnje koji mi je uletio je goetze i to je to za 3 milje.. gledajući uloženo dobiveno, debakl..

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 10:13 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 14

kao prvo pozz momci vidim da vodite veliku raspravu oko fife 14 i tako to.

pa evo i ja je igram fifu14 samo na mobitelu pa sam htio da vidim ima li neko ovdje ko isto igra na mobitelu i mozeli se na mobitelu igrati multiplayer online jer mi vec ovako nije interesantno jer sam stigao do 1 divizije?

Hvala!

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 14

Ako neko želi odigrati neku prijateljsku neka se javi da dogovorimo termin  (PC). :) Možda bi mogli pokrenuti i ligu ili kup Bug-a, malo akcije ne bi bilo na odmet. :)

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

znas li moze li se igrati multiplayer na android telefonima fifa 14?

10 godina
neaktivan

Možeš preko neta ultimate team i to...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Još jedan kapitalac :D 

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Mislim da cu prodati robbena zbog Aubameyanga..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
drakula789 kaže...

Mislim da cu prodati robbena zbog Aubameyanga..

Robben ti je sad 1.3M ako ne i nize a Aubemayang je 7 milja trenutno sto ne znaci da ce pasti do 5m.

10 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima li neki nacin da se brze zarade coinsi jer stw sporo ide sa ovim turnirima u diviziji sam stigao do prve.

Hvala!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
iodfjgldfsg kaže...

Ima li neki nacin da se brze zarade coinsi jer stw sporo ide sa ovim turnirima u diviziji sam stigao do prve.

Hvala!

Trejdanjem na marketu.

10 godina
neaktivan
FIFA 14

Koje pakete treba otvarati za tots igrace

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KD#35 kaže...

Ne razumijem pitanje? Prva stvar, MLS TOTS igrači nisu više u packovima (barem nebi trebali službeno bit). Kao drugo, ne postoje packovi koji ti daju TOTS igrača. 

10 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
KD#35 kaže...

Ne razumijem pitanje? Prva stvar, MLS TOTS igrači nisu više u packovima (barem nebi trebali službeno bit). Kao drugo, ne postoje packovi koji ti daju TOTS igrača. 

Ahaam,  a novi sam pa se nezz izrazit. A kako onda da dobijem te posebne igrace koj vrijede nekoliko milijuna

12 godina
neaktivan
KD#35 kaže...
antiljano27 kaže...
KD#35 kaže...

Ahaam,  a novi sam pa se nezz izrazit. A kako onda da dobijem te posebne igrace koj vrijede nekoliko milijuna

Trebaš imati puno sreće, a i ako hočeš igrača koji vrijedi par milijuna, naotvarat ćeš se packova! {#}

I always tell the truth.Even when I lie.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 18:58 (Bruno_K!ng).
12 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
KD#35 kaže...
antiljano27 kaže...
KD#35 kaže...

Trebaš imati puno sreće, a i ako hočeš igrača koji vrijedi par milijuna, naotvarat ćeš se packova! {#}

Ja sam onda rodjeni sretnik..otvorio sam packova za dva milijuna i valjda dobio za 4-5..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
FIFA 14

hoće li neko trade za tots sokratisa: dajem simotm hummelsa, totse-wright philipsa,henryja,defoea,torresa,dempseya,donovana

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Ne sjećam se kad sam imao ovoliko coinsa?

http://gyazo.com/657d9b919b5643cd5277b5cbb987197f

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 14

na početku FUT-a 14 :D

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 14

dajem Rooneya, Javi Martineza, Boatenga i Blascikovski (svi su gold) za Luisa Suareza isto gold.. Tko hoce neka mi se javi, dodat cu ga na Originu.. Ili moze isto za nekog drugog igraca :P

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Igrace od 7k za igraca od nekih 20-30k... zanimljivo :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 11:51 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran

na ps3 Suarez 60k a ova trojica nevrijede 7k

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice