FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.825
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo moja Seria A, puno su mi bolje sjeli od Španjolaca: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kXy0dAmqnH5mU:pc

0 0 hvala 0
14 godina
Re: FIFA 13
movie kaže...
David87 kaže...

Baš me zanima da li će popravit ovo užasno štopanje i odbijanje lopte od igrača! Na FIFA 12 je bilo ok, sad umjesto da idu na bolje oni odu u rikverc! To me koštalo par izgubljenih utakmica! {#}

Zakaj užasno?  Pa nije normalno da se lopta svima lijepi za nogu kao što nije normalno da u različitim situacijama uvijek primaš savršeno loptu.  Sad se ipak trebaš malo potruditi i uz nešto vještine nije problem primiti loptu...

Jesi gledao sinoć dinamo? Nije li i njih loše štopanje koštalo bodova? Očekujem da šuker pod hitno izda patch za tu situaciju kako se ne bi više ponovila...

Pa ja da sam i pijan nebi tak loše prištopal loptu. Uopće nebi bilo bitno da se to dogodi 5-6 puta, ali 50 puta na utakmici da mi npr. Ronaldo ili Messi neznaju primit loptu nego im se odbije ko da bi stupa napucal, e to već nije niti blizu realno, nego je iritantno glupo i koštalo me već dosta izgubljenih utakmica.

DM
15 godina
ja ti predlažem se se prijaviš za posao u EA Sportsu pošto si već toliki stručnjak, možda da im pokažaš kako ti to štopaš loptu dok si pijan, mislim da bi to bio ogroman korak u razvoju ove franšize i uopće u svijetu sportskih igara
Pričam i serem bezveze
15 godina
movie kaže...
David87 kaže...

Baš me zanima da li će popravit ovo užasno štopanje i odbijanje lopte od igrača! Na FIFA 12 je bilo ok, sad umjesto da idu na bolje oni odu u rikverc! To me koštalo par izgubljenih utakmica! {#}

Zakaj užasno?  Pa nije normalno da se lopta svima lijepi za nogu kao što nije normalno da u različitim situacijama uvijek primaš savršeno loptu.  Sad se ipak trebaš malo potruditi i uz nešto vještine nije problem primiti loptu...

Jesi gledao sinoć dinamo? Nije li i njih loše štopanje koštalo bodova? Očekujem da šuker pod hitno izda patch za tu situaciju kako se ne bi više ponovila...

znaci, ti stavljas real i dinamo u isti kos?! i naporan si vise sa sukerom, platiniem i patchevima...

13 godina
Đapa club kaže...

Evo moja Seria A, puno su mi bolje sjeli od Španjolaca: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#kXy0dAmqnH5mU:pc

Od kuda ti toliko coinsa za sve te igrace. Samo Giovinco kosta 20k, Cavani 35-50k... Makni Biabyania i pikni Maggia tu.

14 godina
SimeKZ kaže...
Đapa club kaže...

Od kuda ti toliko coinsa za sve te igrace. Samo Giovinco kosta 20k, Cavani 35-50k... Makni Biabyania i pikni Maggia tu.

Pa nije platio vise od 70k, a meni samo Casillas i Aguero kostaju zajedno 420k... al dobro vidim da je klub establishan u octobru sta bi znacilo mjesec dana poslije mene, a i ja sam nes fifa pointsa uplatio...

Evo ovako to izgleda kad zelim da mi svi imaju 9 chemistrya sa Aguerom u napadu:

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#ZndS0IoTnH5tf:pc

Cesto ubacim Xavija/Fabregasa/Kaku umjesto Coste i X.Alonsa, ali onda mi se rusi chemistry

Kad mi Villi padne fitness onda ulazi Guardado i inace mi u prvoj postavi igra Pereira (RB-7Chemistry zbog formacije)) ali sad sam stavio Arbelou jer on ima 9 chemistrya kao i svi ostali

Prije sam igrao cisto sa spanjolcima al za moj nacin igre Falcao mi je prespor pa zato stoji na klupi, Aguero i Benzema su dobitna kombinacija, a nekad znam ubacit u Eto'a i Emenikea, brzi i zestoki :D

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 13

Uvaljam frajeru 6 komada u prvom poluvremenu i umjesto da izade van on cijelo drugo poluvrijeme ode od kompa jednostavno. Pa ne mozes mi to radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...
Đapa club kaže...

Pa nije platio vise od 70k, a meni samo Casillas i Aguero kostaju zajedno 420k... al dobro vidim da je klub establishan u octobru sta bi znacilo mjesec dana poslije mene, a i ja sam nes fifa pointsa uplatio...

Evo ovako to izgleda kad zelim da mi svi imaju 9 chemistrya sa Aguerom u napadu:

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#ZndS0IoTnH5tf:pc

Cesto ubacim Xavija/Fabregasa/Kaku umjesto Coste i X.Alonsa, ali onda mi se rusi chemistry

Kad mi Villi padne fitness onda ulazi Guardado i inace mi u prvoj postavi igra Pereira (RB-7Chemistry zbog formacije)) ali sad sam stavio Arbelou jer on ima 9 chemistrya kao i svi ostali

Prije sam igrao cisto sa spanjolcima al za moj nacin igre Falcao mi je prespor pa zato stoji na klupi, Aguero i Benzema su dobitna kombinacija, a nekad znam ubacit u Eto'a i Emenikea, brzi i zestoki :D

pacewhore :DD

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Đapa club kaže...

Cijeli tim me koštao oko 70-75k, uostalom mislim da možeš vidjeti koliko sam ih platio. Dosada nisam kupovao microsoft pointse i slično, nego sam coinse zarađivao trade-om. Biabyania je čudo i ne mislim ga micati, makar često rotiram tu dvojicu.. Sada još samo da kupim Abatea iz Milana.

Evo nakon dugo vremena sam osvojio DIV1 i to upravo sa Talijanima...

14 godina
BoobZ kaže...

U futu ili si pacewhore ili igraš div 5.

15 godina
FIFA 13

koji je ovo jadan dan na FUTU. do sada mi nisu baš dolazili cheateri, al danas nemogu nac protivnika, cijeli dan 2 utakmice odigralo, evo sad vec 30 u nizu. već moram stavljat nove contracte {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Uvaljam frajeru 6 komada u prvom poluvremenu i umjesto da izade van on cijelo drugo poluvrijeme ode od kompa jednostavno. Pa ne mozes mi to radit.

pa nisi valjda pucao po golu i onda cekao da golman sam ispuca ili da izedu centar. dodajes se u obrani i cekas da vrijeme prođe...

13 godina
FIFA 13

Najbolje da sam jos ceko da gledma highlightse :D ceko da prode, ali iritira... 

Kako je moguce da vodim 3-0 na poluvremenu, lik izade van i ja dobijem nula coinsa ali 3 boda dobijem. Sta je to ?  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Idealist kaže...
SimeKZ kaže...

pa nisi valjda pucao po golu i onda cekao da golman sam ispuca ili da izedu centar. dodajes se u obrani i cekas da vrijeme prođe...

Bezveze. Napuniš lika sa barem 10-15 komada da zaradiš što više coinsa. Ko da ćeš propast zbog tih 5 minuta što ćeš više igrat.

@SimeKZ

Willkommen u FUT.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 0:23 (Hexfire).
13 godina
Hexfire kaže...
BoobZ kaže...

U futu ili si pacewhore ili igraš div 5.

Nažalost.

13 godina
FIFA 13

A nije bas. Ima likova koji sa Bronze momcadi te pregaze jednostavno. Jer znaju igrat. Ujedine finte i passing i nema te covjece. Samo sta su takvi jako, jako rijetki. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
marcus1950 kaže...

Hvala, al na koji način se kupuje tako? Još jedno pitanje za tebe{#} Pošto patch za ps3 još nije izašao da li je ijedan patch za pc do sada malo usporio samu brzinu igre? Ajd još jedno kad si tu{#} Koliko je vremena nakon izlaska igre trebalo prošle godine za patch za ps3? pozz

Izašao ti je neki dan patch za PS3, drugi po redu. Mislim da sam ga skinuo utorak ili srijedu, nisam siguran.  Prvi je bio težak nekih 40mb a ovaj nekih 60mb. Igra mi je sada verzija 1.3 kao i PC. Prošle godine su patchevi izlazili kao i ove godine, isti ritam. Čudno mi je da nisi skinuo ova dva izašla patcha za PS3 verziju igre? Preko store-a kupuješ kreditnom karticom ili bonovima. Bonove možeš kupiti preko neta, s time da moraš paziti za koji store kupuješ. Američki, engleski, njemački ili naš. Mislim, najjednostavnije ti je ako imaš mastercard ili visu.

Bonovi za naš store mogli su se kupiti kod domaćeg zastupnika, GMC.  Pogledaj na njihovoj internet stranici.

Hvala puno na informacijama. Što se tiće patcha to sam ja nešto krivo shvatio jer netko pisao o 200 mb pa ja očekivao neki veliki patch šta več. Sad mi je sve jasno{#} Evo sad će ekipa da zaigra. Dobro da sam ih nagovorio na manual postavke, a ne mogu vjerovati da sam se tako brzo naviknuo na analog nakon toliko godina igranja na strelice. Extra igra{#}

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Online je ove godine stabilan ko kula od karata na tornadu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sta mislite, jel ovaj posteno zaradio ove sve pare?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima netko da igra Season ovdje? Koja ste liga? Ja dogurao prošle do druge, a sad se mučim po trećoj.

0 0 hvala 0
13 godina
CroChef kaže...

Sta mislite, jel ovaj posteno zaradio ove sve pare?

Mislim da je, pošteno kao i Sanader.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Napokon kupio Neuera, iako neigram vec par dana uspio sam trejdanjem nabavit 50k plusa... doso me 114k :(

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Kako da dobijem rating 81, a pritom 100 chemistry http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#fIpkXQT9nH524:pc

SeBo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Kako te služi Giovinco? Ja igram s Juve-om (fale mi još Buffon i Chielini al nvm http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#dWxTQlKqnHNuf:pc ) i koristim ga u napadu ali nikako mi ne leži. Prelako mi gubi loptu i općenito mi je lošiji od recimo Quagliarele pa čak i Denisa. Vučinić je pak bog :)

14 godina
neaktivan
MBuda kaže...
Đapa club kaže...

Kako te služi Giovinco? Ja igram s Juve-om (fale mi još Buffon i Chielini al nvm http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#dWxTQlKqnHNuf:pc ) i koristim ga u napadu ali nikako mi ne leži. Prelako mi gubi loptu i općenito mi je lošiji od recimo Quagliarele pa čak i Denisa. Vučinić je pak bog :)

Jako dobar u svemu, osim kada je riječ o duelu..onda je katastrofalan, ali inače vrlo dobar igrač. Neznam nekako mi ne paše za tvoju formaciju.

17 godina
Idealist kaže...

znaci, ti stavljas real i dinamo u isti kos?! i naporan si vise sa sukerom, platiniem i patchevima...

Nestavljam ja nikoga u isti koš niti spominjem klubove već razne situacije na utakmicama. Samo hoću reći da se takve situacije kao ona puljiću događaju i u svijetu nogmeta. Pogledaj casillasa kakve golove zna primiti a nitko normalan ga neće usporediti s kelavom. Pogledaj što ronaldo zna promašiti a ne igra u dinamu. Greške su sastavni dio igre i događaju se i najboljima bez obzira u kojem klubu igrali...  Koliko sam ja tebi naporan u nekim stavrima toliko si i ti meni naporan s pljuvanjem igre bez neke čvrste osnove...

14 godina
The Unforgiven kaže...
ja ti predlažem se se prijaviš za posao u EA Sportsu pošto si već toliki stručnjak, možda da im pokažaš kako ti to štopaš loptu dok si pijan, mislim da bi to bio ogroman korak u razvoju ove franšize i uopće u svijetu sportskih igara

El ikak moguće gledat nečiji meč?? Ako može tvoj kak igraš, jer ja očito da neznam. I nekužim kak sam dobro igrao 12, dok ovu neznam nikak!

DM
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel netko zna koliko % se uzima od prodaje igrača.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
Idealist kaže...

Nestavljam ja nikoga u isti koš niti spominjem klubove već razne situacije na utakmicama. Samo hoću reći da se takve situacije kao ona puljiću događaju i u svijetu nogmeta. Pogledaj casillasa kakve golove zna primiti a nitko normalan ga neće usporediti s kelavom. Pogledaj što ronaldo zna promašiti a ne igra u dinamu. Greške su sastavni dio igre i događaju se i najboljima bez obzira u kojem klubu igrali...  Koliko sam ja tebi naporan u nekim stavrima toliko si i ti meni naporan s pljuvanjem igre bez neke čvrste osnove...

a kaj sad moram snimati svaku situaciju u igri i pokazivati ti je da shvatis o cemu pricam? mi pricamo o ucestalosti takvih "gresaka"! igram protiv frenda (real, barca) i toliko krivih primanja, smijesnih situacija se desi u SAMO JEDNOJ tekmi da to nije normalno, a bome ni REALNO. i sami recenzenti govore kako na first touch-u treba jos poraditi.

ima dosta situacija gdje nas igra ogranicava, a u stvarnosti takve stvari ne postoje. recimo: kontra je. trcim za loptom, a za mnom trci protivnicki igrac (bas mi se danas to desilo). lopta ide uz aut liniju, paralelno s njom, a moj igrac dotrcava na nju (igrac mi trci u smjeru lote), ali dotrcava na nju pod kutem, znaci, trci malo prema aut liniji. recimo da je ta aut linija na dnu ekrana i da mi igrac trci udesno i malo prema dolje. i sad, ja drzim sprint i smjer kretanja UKOSO -> DESNO i GORE, ali igrac samo malo blaze promijeni smjer i utrci mi u aut sa loptom iako sam drzao smjer skoro suprotan u kojem je krenuo. i sad ce mi ljudi kao ti reci da sam trebao pustiti sprint i kao, u stvarnosti se to moze desiti ako je uzeo set krivih kopacki ili mu fali jedan cep i tako dalje. da sam trebao pustiti sprint, primiti loptu, okrenuti igraca i opet krenuti u sprint. a igrac mi je na leđima. znaci, jedino sto mogu je primiti loptu i okrenuti se. za to vrijeme je potracena prilika za kontru. vjerojatno ce to ispraviti u fifi17 kao sto su uklizavanje igraca da sprijece da lopta ode u aut uveli u fifi13 iako taj problem postoji od fife11 (prva u kojoj sam vidio i koju sam igrao).

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:19 (Idealist).
15 godina
neaktivan
G1g1 kaže...

Jel netko zna koliko % se uzima od prodaje igrača.

Mislim da je 5%, nisam siguran.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice