FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
kako se ovi fitness/goalkeeper i slični coachevi aktiviraju? znam da je noobovsko pitanje al eto..
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ja valjda imam puno srece pa uopce ne naletim na citere. jedino prije 2 tjedna sam naletio na dvojicu ali otad jos nijedanput

0 0 hvala 0
14 godina
The Unforgiven kaže...
kako se ovi fitness/goalkeeper i slični coachevi aktiviraju? znam da je noobovsko pitanje al eto..

Kad igraču stavljaš fitness karticu uračuna se dodatna vrijednost koju dobiješ preko trenera. Ako kartica daje 10, a imaš dovoljno trenera za 50% bonusa, onda će davati 15.

13 godina
FIFA 13

Sta mi se penju ovi sa ekipama koje su sastavljene od 2milijuna coinsa. Miccoli igra CM ko i Zarate. U spici Emenike i Doumbia i takve divlje stvari nema niko ispod 85 pace, pa ti igraj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sad upravo igrao sa onim yebacz.. nešto takvo, uglavnom mislim da je lik bio prvi po coinsima sa 2milje i nešto neko vrijeme, možda je i sad.. uglavnom majstor igra na ultra defensive, i samo kontre piči... dribling mu se sastoji oko vrtenje igrača oko svoje osi, nijedan skill move nisam vidio, a valjda mu 3 ekipe ima 5* skill poteze...

nego, ako neko ima 4-1-2-1-2 formation modifier za prodati po nekoj razumnoj cijeni, neka javi.
Pričam i serem bezveze
16 godina

Ja ga noćas dao za 8000..

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
FIFA 13
100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

pun mi je qurac ove igre i mrtvih nepostojećih penala

opet su ima pali serveri.koji ebeni cigani ....puj

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 22:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ma opet riješavaju bugove. moja ekipa je sad u prvoj diviziji u pro clubs i igramo i nakon tekme nam ne dođu nikakvi bodovi, ostane kako je bilo. igrali smo sigurno 6-7 tekmi i dalje nam piše 0 bodova i 9 tekmi do kraja sezone. I danas nisam dobio nagradu za ostanak u prvoj diviziju u UT. lagano mi već idu na živac sa konstantnim bugovima

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.11.2012 22:10 (antiljano27).

0 0 hvala 0
14 godina
antiljano27 kaže...

ma opet riješavaju bugove. moja ekipa je sad u prvoj diviziji u pro clubs i igramo i nakon tekme nam ne dođu nikakvi bodovi, ostane kako je bilo. igrali smo sigurno 6-7 tekmi i dalje nam piše 0 bodova i 9 tekmi do kraja sezone. I danas nisam dobio nagradu za ostanak u prvoj diviziju u UT. lagano mi već idu na živac sa konstantnim bugovima

I normalni seasons ne radi. Odigrao sam 4 tekme i još uvijek mi piše da imam 4 do kraja sezone kao i jučer. S pozitivne strane, izgubio sam sve 4 tekme pa mi je dobro došao ovaj bug.

15 godina
drakula789 kaže...

za prvih 11 nekih 25 k za ostale još 6k

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad mi pak ne radi auction house na fut web app-u. sad cekam sta sljedece nece radit. jeeeeej

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Koja je ovo sramota od igre da mi izbaci u 90 minuti i stavi DNF, hebemti ja njihov origin server i sva ostala sranja koja idu uz njega. Više stvarno nemam živaca i pitam se što meni ovo treba, igre služe za relaksaciju, a mene ova svaki dan baca u bijes.

Ponekada mi dođe da na ovaj način iskalim bijes, ali bez daljenskog u stražnjici {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 13:53 (Đapa club).

7 0 hvala 0
13 godina

evo igrao totw challenge na ultimate težini i pobijedio 6-3 a najzanimljivije što sam primjetio da je moja ekipa igrala puno bolje protiv kompa nego recimo online u prvoj diviziji, i to mislim recimo na promašaje dobrih igrača itd...ovako u biti vidiš koje su zvijeri Falcao, Pedro i Sanchez a ne neki  90+ pace levati koji razvaljuju online. nešto tu ne štima...

14 godina
FIFA 13

Eh, cheateri unistavaju igru, od 30 utakmica, 30*11 izgubljenih contracata, samo 2 igraca nisu bili hackeri... to mi vec ide nak*rac, da nemogu igrat kad ocu, al barem ih jos nema na onim tournamentima.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ja krecem u novu sezonu prve divizije sa ovom non rare bronze momčadi(zlatni golman). baš me zanima dal cu izborit ostanak sa njima :D

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ndlCmvUKnH3sI:pc

EDIT: upravo mi ragequitao frajer sa ibrom, thiagom silvom, dva if igrača, lavezziem, mandandom itd. pri mom vodstvu od 2:0, ne vjerujem :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 19:38 (antiljano27).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Nervira me ovaj PDV... 

Prodam IF Adlera za 60k zaradim 56k {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

igram UT ovaj kup od 7500 i uvijek mi izbacuje there were no opponent found.nije moguce da niko ne igra UT kup

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Isti problem imam sa Gold CUpom i tim... nikako nac protivnika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Trebam pomoć..naime igra se normalno pokrene i onda dođe ona prva slika u igri (messi) i nikamo dalje..čekao sam dugo ali ništa se ne događa..ako znate razlog recite!

Battlelog: D4RKM4N_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

jel {#} verzija ili orginal??

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mad9dog kaže...

jel  verzija ili orginal??

{#}

13 godina
FIFA 13

Imao sam taj problem sa originalom, rjesio sam ga, da imas original rekao bih ti odgovor, ovako trazi na netu sam.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Imao sam taj problem sa originalom, rjesio sam ga, da imas original rekao bih ti odgovor, ovako trazi na netu sam.

ma ajde daj reci..tražim na netu već 3 sata..lud sam  :D

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Aj barem nesto pozitivno id razera, support. 

Javili si mi da mogu uzet novi gamepad (treci), iako mi je garancija isteka. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
KiX777 kaže...

probaj ici u fifasetup folder i obrisati fajl fifasetup_default.ini i onda pokreni igru

League of Legends EU West: Dmanz
13 godina
neaktivan
dmanz kaže...
Bruno_K!ng kaže...
KiX777 kaže...

probaj ici u fifasetup folder i obrisati fajl fifasetup_default.ini i onda pokreni igru

a-a, ne radi

13 godina
FIFA 13

STa volim kad me frajer koji nema pojma o igri namaze onako posteno. Pun mi je klinac toga vise. Covjece, 25 puta puknem po golu i nist nece uc. On ima 5 od 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

STa volim kad me frajer koji nema pojma o igri namaze onako posteno. Pun mi je klinac toga vise. Covjece, 25 puta puknem po golu i nist nece uc. On ima 5 od 5.

To 2 ti neide zajedno

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 13

Ide, i te kako zajedno ako u ekipi imas kaku i cavania i samo opalis loptu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice