- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja valjda imam puno srece pa uopce ne naletim na citere. jedino prije 2 tjedna sam naletio na dvojicu ali otad jos nijedanput
Kad igraču stavljaš fitness karticu uračuna se dodatna vrijednost koju dobiješ preko trenera. Ako kartica daje 10, a imaš dovoljno trenera za 50% bonusa, onda će davati 15.
Sta mi se penju ovi sa ekipama koje su sastavljene od 2milijuna coinsa. Miccoli igra CM ko i Zarate. U spici Emenike i Doumbia i takve divlje stvari nema niko ispod 85 pace, pa ti igraj.
nego, ako neko ima 4-1-2-1-2 formation modifier za prodati po nekoj razumnoj cijeni, neka javi.
Ja ga noćas dao za 8000..
Kolikobih mogao dobit za ovu cijelu momacad?
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iwHVPkVPnH202:pc
pun mi je qurac ove igre i mrtvih nepostojećih penala
opet su ima pali serveri.koji ebeni cigani ....puj
ma opet riješavaju bugove. moja ekipa je sad u prvoj diviziji u pro clubs i igramo i nakon tekme nam ne dođu nikakvi bodovi, ostane kako je bilo. igrali smo sigurno 6-7 tekmi i dalje nam piše 0 bodova i 9 tekmi do kraja sezone. I danas nisam dobio nagradu za ostanak u prvoj diviziju u UT. lagano mi već idu na živac sa konstantnim bugovima
ma opet riješavaju bugove. moja ekipa je sad u prvoj diviziji u pro clubs i igramo i nakon tekme nam ne dođu nikakvi bodovi, ostane kako je bilo. igrali smo sigurno 6-7 tekmi i dalje nam piše 0 bodova i 9 tekmi do kraja sezone. I danas nisam dobio nagradu za ostanak u prvoj diviziju u UT. lagano mi već idu na živac sa konstantnim bugovima
I normalni seasons ne radi. Odigrao sam 4 tekme i još uvijek mi piše da imam 4 do kraja sezone kao i jučer. S pozitivne strane, izgubio sam sve 4 tekme pa mi je dobro došao ovaj bug.
Kolikobih mogao dobit za ovu cijelu momacad?
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iwHVPkVPnH202:pc
za prvih 11 nekih 25 k za ostale još 6k
Sad mi pak ne radi auction house na fut web app-u. sad cekam sta sljedece nece radit. jeeeeej
Koja je ovo sramota od igre da mi izbaci u 90 minuti i stavi DNF, hebemti ja njihov origin server i sva ostala sranja koja idu uz njega. Više stvarno nemam živaca i pitam se što meni ovo treba, igre služe za relaksaciju, a mene ova svaki dan baca u bijes.
Ponekada mi dođe da na ovaj način iskalim bijes, ali bez daljenskog u stražnjici
evo igrao totw challenge na ultimate težini i pobijedio 6-3 a najzanimljivije što sam primjetio da je moja ekipa igrala puno bolje protiv kompa nego recimo online u prvoj diviziji, i to mislim recimo na promašaje dobrih igrača itd...ovako u biti vidiš koje su zvijeri Falcao, Pedro i Sanchez a ne neki 90+ pace levati koji razvaljuju online. nešto tu ne štima...
Eh, cheateri unistavaju igru, od 30 utakmica, 30*11 izgubljenih contracata, samo 2 igraca nisu bili hackeri... to mi vec ide nak*rac, da nemogu igrat kad ocu, al barem ih jos nema na onim tournamentima.
ja krecem u novu sezonu prve divizije sa ovom non rare bronze momčadi(zlatni golman). baš me zanima dal cu izborit ostanak sa njima :D
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#ndlCmvUKnH3sI:pc
EDIT: upravo mi ragequitao frajer sa ibrom, thiagom silvom, dva if igrača, lavezziem, mandandom itd. pri mom vodstvu od 2:0, ne vjerujem :D
Nervira me ovaj PDV...
Prodam IF Adlera za 60k zaradim 56k
igram UT ovaj kup od 7500 i uvijek mi izbacuje there were no opponent found.nije moguce da niko ne igra UT kup
Isti problem imam sa Gold CUpom i tim... nikako nac protivnika.
Trebam pomoć..naime igra se normalno pokrene i onda dođe ona prva slika u igri (messi) i nikamo dalje..čekao sam dugo ali ništa se ne događa..ako znate razlog recite!
jel verzija ili orginal??
jel verzija ili orginal??
Imao sam taj problem sa originalom, rjesio sam ga, da imas original rekao bih ti odgovor, ovako trazi na netu sam.

Imao sam taj problem sa originalom, rjesio sam ga, da imas original rekao bih ti odgovor, ovako trazi na netu sam.
ma ajde daj reci..tražim na netu već 3 sata..lud sam :D
Aj barem nesto pozitivno id razera, support.
Javili si mi da mogu uzet novi gamepad (treci), iako mi je garancija isteka.
probaj ici u fifasetup folder i obrisati fajl fifasetup_default.ini i onda pokreni igru
probaj ici u fifasetup folder i obrisati fajl fifasetup_default.ini i onda pokreni igru
a-a, ne radi
STa volim kad me frajer koji nema pojma o igri namaze onako posteno. Pun mi je klinac toga vise. Covjece, 25 puta puknem po golu i nist nece uc. On ima 5 od 5.
STa volim kad me frajer koji nema pojma o igri namaze onako posteno. Pun mi je klinac toga vise. Covjece, 25 puta puknem po golu i nist nece uc. On ima 5 od 5.
To 2 ti neide zajedno
Ide, i te kako zajedno ako u ekipi imas kaku i cavania i samo opalis loptu.