Odustajem od FUT-a u 13, izgubio je onu čar koju je imao. Šibnuo sam ekipu i managere fino na AH za bezvezne iznose, skupit će se kojih 30k za ulupat u pakete i to je to.
Do daljnjeg samo seasons i karijera na manual.
Odustajem od FUT-a u 13, izgubio je onu čar koju je imao. Šibnuo sam ekipu i managere fino na AH za bezvezne iznose, skupit će se kojih 30k za ulupat u pakete i to je to.
Jel itko moze igrat TOTW challenge na PCu?
kazem samo da je ne isplativo da budzim komp a za te pare mogu da uzmem novu iz prodavnice i to jos u 36 mesecnih rada sony 3 a za komp mora omdah pare da se daju!I opet je pitanje kako ce raditi ne samo fifa vec uopste!
Edit:Odigram ja jutros jednu tekmu i odmah nakon toga otisao po hleb i kupio da jedem,vratim se ja i rekoh ajde da nastavim season na FUT-u kada ono tamo mi pise da sam izgubio dve utakmice i to da sam dva puta izasao iz igre tj predao i pise mi DNF i pisalo mi je da sam odigrao tri tekme a znam da sam poceo jutros novu sezonu u div 1.Bas sam se smorio!!!!
Ja isto jucer, tj. danas oko 1 ujutro igram sezonu u div 1 i igram protiv nekog lika i pobjedim ga i lik ode iz igre na kraju i meni pise dvije pobjede, ja rekel moze.
I idem ja odigrat jos dvije da osvojim ligu da skupim 21 bod i pobjedim ja te dvije i ne dobim pare, ni paketic, samo mi pise da je naslov osvojen i tak stoji.
E ak ne dobim paketic i pare, nek se **ebe EA.
Mogo si rađe prodat ovdje... javi ako imas nekog dobrog iz spa. lige
Mogo si rađe prodat ovdje... javi ako imas nekog dobrog iz spa. lige
Samo Xabi Alonso je bio vrijedan spomena pa mi se nije dalo zezat s tim.
Osvojena DIV1... paketic katastrofalan.
Zna li netko dobivaju li se gold premium paketići baš svaki put kad se osvoji prva divizija ili je to samo prvi put?
jel ima ko neymara za prodat ? kupujem ga za max 200 k. moj nick je diabloscaelum na origin pa ako ga imate dodajte me il ako ocete mozemo odigrat koju..
ovo su moji timovi: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#khzeTr9nnHYyZ:pc - jos samo fali neymar
i serie a silver http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iZemtdh4nHYy4:pc
pozdrav :)
Zna li netko dobivaju li se gold premium paketići baš svaki put kad se osvoji prva divizija ili je to samo prvi put?
ja sam jucer po 2. put osvojio i dobio sam premium gold pack
Koliko da tražim za IF Inlera?
Počeo nedavno managera sa PSG-om - rasturaju sve pred sobom; sve na manual, samo šutiranje na semi, World Class. U pripremnoj uvalio Barci 3 gola, ne može mi niko ništa, projurio kroz grupu u LP i pičim dalje. Lavezzi prvi asistent, Ibra prvi strijelac, Hart najbolji golman lige. Gledam se uskoro prebacit na Legendary, ikakvih savjeta?
Dva dobra packa sam dobio IF Inler i Reus.
Dva dobra packa sam dobio IF Inler i Reus.
IF Reus? Pa on je bio u TOTW prije dva tjedna.
IF Inler i obični Reus.
imam viska coinsa pa ako netko hoce kupit
Ovo je stršno, većeg virusa od ovog ORIGINA nisam vidio, na šta je ovaj EA spao, konekcije pucaju (imaju 2 miliona prigovora) i ku..em ne mrdaju, dobro sto pukne ali onda cjelu igru restartat ili pucat na gol dok ne naraste brada (pa to nije bilo ni na Fifi98 jbt.) vazno da su oni zaradili prvi tjedan 25miliona mamu im kapitalisticku. Ostaje samo jedno Uninstall
E prosli put sam dao trenera cheat za FUT, kao sto znamo cheat je bio banovan jel sam ja pogresio i podjelio ga javno, vi koji ste koristili trenera znate da treba 3 sata da zaradis 100 000 + dobijes 10 premium gold packeta, ja sam upoznao moderatora foruma cheathappens, i napravilo sam dogovor sa njim 100 000 coinsa za cheat, i ja hocu +30 000 znaci 130 000 coinsa dobijes cheat koji ce redovno biti update, svi koji su zainteresirani javite mi se preko private, posto proslo put nije proslo slavno kad smo javni davali. Cheat se nesmi djeliti sa drugima, bice unikatan znaci samo za jednu osobu, ako ga podjelite dobicete ban,a ja neodgovaram poslje i nevracam coinse.
Konzola je jedno, PC je drugo. Uvijek je ljepse igrat na konzoli. Ali sad kupovati zbog jedne igre, ni u ludilu. Na PC.u je odlicno.
Nove pridoslice... Zarazte upecan za 1000coinsa, Asamoah za 750coinsa... Prvo krstenje 5-2 poraz. Frajer ima sve igrace, ali ama bas sve pace 90 i mozes se slikat kad ne mozes nikog pretrcat a kamoli dribljat :)
Kad se sjetim da sam PS2 kupio samo zbog PES-a i da dugo nisam imao nikakvu igru osim njega. Mlatilo se dan i noć. Ista je stvar bila i s PS3. Kupim ga samo zbog PES-a i onda 2010 iznerviran PESOM probam nakon dobrih deset godina FIFU i ostanem na FIFI. Kako je taj PES propao zadnjih godina, strašno... Hoću ti reći kako sam dvije konzole kupio samo radi jedne igre i naravno da se isplati ako uživaš u u toj igri...
Poz, imam jedan problemčić sa Fifom 13. Igram na tipkovnici i kad pritisnem tipke za lijevo i gore (dakle da igrač ide dijagonalno), ne reagira mi pucanje, dodavanje ili uklizavanje. Na sva ostala kretanja (lijevo, desno, gore, dolje, ostale dijagonale) radi sve bez greške!!! Je li netko još primjetio nešto takvo.
Btw ovo mi je najbolja nomogetna simulacija kuju sam dosad igrao!!!
Hhahaha koj sam ja failer... idem otvorit pack, dobijem Di Mariu, njega vec imam pa mi je Duplicate.
Nemogu ga store u club, trade pile mi je pun jer sam se sjebo pa sam umjesto samo 1 stavio sve na sale na 3 dana i sta da sad radim? quick sell za 600 golda? Nema šanse :(
Na trade-pilu mi se prodaje samo njih 25, a 15 ih je vec prodano a nemogu ih obrisat i samo mi zauzimaju slotove AAAAA, probao sam saltat sa ono l2,r2 i doso do trade pile al nema obcije da obrisem prodanog igraca :(((
Hhahaha koj sam ja failer... idem otvorit pack, dobijem Di Mariu, njega vec imam pa mi je Duplicate.
Nemogu ga store u club, trade pile mi je pun jer sam se sjebo pa sam umjesto samo 1 stavio sve na sale na 3 dana i sta da sad radim? quick sell za 600 golda? Nema šanse :(
Na trade-pilu mi se prodaje samo njih 25, a 15 ih je vec prodano a nemogu ih obrisat i samo mi zauzimaju slotove AAAAA, probao sam saltat sa ono l2,r2 i doso do trade pile al nema obcije da obrisem prodanog igraca :(((
alt f4, odeš na fut web app i tamo možeš maknut stvari sa trade pileai ovog onda tamo spremi
ja mislim da ce ti otici po unassigned i tamo ce te cekati
alt f4, odeš na fut web app i tamo možeš maknut stvari sa trade pileai ovog onda tamo spremi
To sam i napravio, sad cekam da me pusti u Webapp jer mi pise ono da se moram odlogirat iz konzole...
EDIT: Opet sranje, na webappu nema opcije za removat ove konjine prodane
EDIT 2: za sve koji se nađu u slicnim go*nima:
"You have to click on every single sold card, then click somewhere else e.g. 'Watch List', and then go back to 'Trade Pile'. Now they're gone "
Pomoglo mi je, Di Maria ide na trade :) ako nekom treba nek se javi
klikni na njih i onda se makni sa trade pilea.
meni se skida nekakav update..što donosi taj novi update? ima 221MB
Meni nista ne skida..
Da, novi update je izasao!
Kupit Casillasa il cijeli novi squad slozit sa tih 200k...
hmm..
1 | Casillas |
---|---|
13 | Cijeli tim |