Ili je zadrti PS3 user pa pljuje po PC-u
Ili ipak nije.pogledaj moj post gore i pogledaj palčeve
Ili je zadrti PS3 user pa pljuje po PC-u
Ili ipak nije.pogledaj moj post gore i pogledaj palčeve
vidjet ćemo kako će to zvučati,ali Andy Gray je bio stvarno odličan,teško će ga netko onako dobro zamijeniti.
Bezveze što idu mjenjat komentatora, ali tješi me to što od pesovog komentatora ne može biti lošiji.
UUU,Alan Smith. jako zanimljivo.Dobar je on komentator,vidjeti ćemo,ako će biti deranja dajem mu + :D
Clive Tyldesley i Andy Townsend oni su bili komentatori u fifa world cup 2010 ako se ne varam i odlčno je ispalo.
Zadovoljan Preorderom :))
- Evo kako njih dvoje zvuče.OVO IZGLEDA HEBENO SAVRŠENO.TOTALKA ZADOVOLJAN S PREORDEROM.ŽIVIO CIJELI EA <3
jesu li ove zadnje 4 slike iz Career moda?
OVO IZGLEDA HEBENO SAVRŠENO.TOTALKA ZADOVOLJAN S PREORDEROM.ŽIVIO CIJELI EA <3
jesu li ove zadnje 4 slike iz Career moda?
Da.
odlično izgleda.
Presretan sam!
Presretan sam!
Baš mi je drago!!
ma pes ove godine gazi fifu i to dobro, vidit ćete!!
okej, sarkazam :)
al stvarno, smirite malo strasti pa to je sam igra.
btw. jel planirate org kupovat?
ja mislim da ću ja uzeti original key na Base Hostu,ali prije čekam gameplay sa Gamescoma da se uvjerim da će PC verzija biti ista kao ona na konzolama.
Napravio preorder s zavvija :)
Za ps3 naravno.
Going once, going twice... SOLD to the nice person from the left......
Šta je to pes, jesi mislio na psa?
ja ću vjerojatno preorder napravit, samo čekam da sođe na basehost...
al možda i sačekam izlazak pa da vidim dal će pc verzija bit identična konzolaškoj... jbga, ipak je to EA, nikad se nezna...
ja ću vjerojatno preorder napravit, samo čekam da sođe na basehost...
al možda i sačekam izlazak pa da vidim dal će pc verzija bit identična konzolaškoj... jbga, ipak je to EA, nikad se nezna...
ja sam pitao onog lika iz Base Hosta na facebooku dali će biti preoredera i rekao mi je da će vjerojatno doći par dana prije izlaska igre.
I ja ću isto sačekati da vidim kako će izgledati PC verzija,ne želim ništa riskirati.
Ovo če rulat i na ps3 i na x360 i na pc.Pes nema šasne <3
Naravno! Nego jeste li primjetili u fifi11 (vjerovatno da) kada šutate golmanu i on se baci, ali nakon toga nekako "prebrzo" ustane i onda se opet nastave normalni pokreti (ne znam kako bi objasnio na drugi nacin, vjerovatno kontate i ovako :), da li ce to biti fixano u fifi12?
Konami ak šta ima u glavi, ili će popravit pes drastično il nek se povuku u jamu i nek se sakriju pored Fife.
Konami ak šta ima u glavi, ili će popravit pes drastično il nek se povuku u jamu i nek se sakriju pored Fife.
FIFA će bit savršena,po ovome.UHUHUHU :))
Kasniš :)
Jel će se moći ps3 igraći povezati s pc-evim? Nešto su pričali o EA sport klubu pa pitam ako netko zna?