Ovako imam setup za FEAR! i kada idem instalirati treba upisati cd key,ja sam ga nasao na serials.ws,ali kada idem na servere pise bad cd-key! I onda sam otisao na sluzbenu stranicu i dobio cd-key! Ali ima samo 4 kvadrata! Di da upisem taj cd-key? jer nisam znao gdeje pa sam makao igricu! I kada sam opet isao instalirati cd-key je imao 5 kockica a ja imam 4! jeli taj cd-key sto sam dobio trebanegdje drugdje upisati ili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Joj al ga kompliciramo.
Pa imaš temu u ovom forumu"FEAR Combat"
Odeš na službenu stranicu i skineš ga.
To je samo multiplayer.
Tak key koji su ti poslali upišeš kod instalacije i instaliraš i zadnji patch i to je to.
Zašto tražiti serijski broj po netu kad ga dobiješ besplatno
Ovako imam setup za FEAR! i kada idem instalirati treba upisati cd key,ja sam ga nasao na serials.ws,ali kada idem na servere pise bad cd-key! I onda sam otisao na sluzbenu stranicu i dobio cd-key! Ali ima samo 4 kvadrata! Di da upisem taj cd-key? jer nisam znao gdeje pa sam makao igricu! I kada sam opet isao instalirati cd-key je imao 5 kockica a ja imam 4! jeli taj cd-key sto sam dobio trebanegdje drugdje upisati ili?
zato jer sam dobio 4 kvadrata a treba ih 5!
Joj al ga kompliciramo.
Pa imaš temu u ovom forumu"FEAR Combat"
Odeš na službenu stranicu i skineš ga.
To je samo multiplayer.
Tak key koji su ti poslali upišeš kod instalacije i instaliraš i zadnji patch i to je to.
Zašto tražiti serijski broj po netu kad ga dobiješ besplatno
http://projectorigin.warnerbros.com/fearcombat/main
tu se registriraš i pošalju ti besplatni key za igrat online.