- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://lsmod2015.com/fsh-modding-map-v5/
dali je tko pokuso skinuti ovu mapu??
skene je i kad krenem prebacivati u mod folder neda jer kaze da je bio prekid skidanja da fali neki qurac :)
jel to samo meni ili mapa ima neki error sama po sebi?
mapa radi normalno
Dobar dan mozel mi ko pomoc molim vas imam problem sa farming simulator 2015 kad ocu da igrm udjem u bilo koju mapu i ocu da zakacim plug ili da izaberem masinu izbaci me iz igre prije mi se nije desavalo evo sad pocelo mi se desavat molim vas za pomoc
Koliko mi se čini igraš na Windows Xp, a igra baš nije kompatibilna s tom generacijom Windowsa.
Nezz, ak netko zna u čemu je stvarno problem nek odgovori čovjeku, al ja mislim da je problem s operacijskim sustavom.
Ma igrao sam i ranije ali uspijo sam rijesit sad je sve uredu izbriso sam sve od farminga pa sam ponovo istalirao evo radi hvala hvala.Pozdrav
kolega aligator hvala pokusat cu opet skinuti pa instalirati ;)
Di se nalazi file od "IC-a",zelim jednostavno maknuti one glupe dodatke na traktoru,tipa micanje volana,otvaranje vrata itd
Poz, imam mali problemčić, iz nekog razloga više ne mogu kupiti ni na jednoj mapi ni jedan stroj za sijanje, ni original ni modove, napiše da je kupovina u tijeku i prikazuje ga u igri ali ga na popisu strojeva nema i nije mi umanjio novac i ne mogu ga zakačiti sa traktorom. Dal netko zna u čemu je problem? Sve ostale dodatke mogu normalno kupiti.
Hey ljudi, zna li možda netko zašto se više ne može promjeniti količina novca u xml fajlu ? Kad god promjenim količinu i spremim promjene, odem u igru i čim pokrenem taj savegame, količina novca mi je jednaka kao i prije ? Nebi htio koristiti nikakve modove za novce iz nekih određenih razloga (neka testiranja itd)
Hey ljudi, zna li možda netko zašto se više ne može promjeniti količina novca u xml fajlu ? Kad god promjenim količinu i spremim promjene, odem u igru i čim pokrenem taj savegame, količina novca mi je jednaka kao i prije ? Nebi htio koristiti nikakve modove za novce iz nekih određenih razloga (neka testiranja itd)
Više se ne može????Malo nerazumljivo.
Ne može se više, da. Vidio sam da i drugi imaju iste probleme.
Ne može se više, da. Vidio sam da i drugi imaju iste probleme.
Ma koji to drugi????Sad sam probao,naravno kad sam idiot,i normalno se može.Ili ti ne znaš kako to raditi ili ti netko čeprka po kompu.Daj objasni kako ti to radiš pa da ti kažem u čemu si pogriješio.100% sam siguran da ti mogu ponuditi riješenje.
Gle, igram fs još od 2009. godine. Znam kako se to radi. Radio sam i prije to na fs2015. Onda sam stavio novi patch i više se ne može. Znam urediti xml file. Nađem "money" i upišem neki iznos. Spremim, pokrenem igru. Na početku piše koji sam iznos stavio, ali čim pokrenem taj savegame, iznos se vrati na staro. Ako imaš piratsku verziju igre, onda vjerojatno nemaš ni neki noviji patch. Imaš i to na torrentima ako baš želiš. Patchaj igru, pa ćeš vidjeti o čemu pričam.
Hey, možeš li mi molim te reći gdje si nabavio onaj Amazone bacač gnojiva na prvoj slici ? (Crni Fendt ga vuče). Hvala
Ma bez brige, znam ja to sve. Kao što rekoh, igram FS već godinama. Sve te fore sam prokužio sam dok sam još klinac bio. Stvar je u tome da trebam oduzeti određenu količinu novca (točnu količinu) zbog nekih testiranja.
Ma bez brige, znam ja to sve. Kao što rekoh, igram FS već godinama. Sve te fore sam prokužio sam dok sam još klinac bio. Stvar je u tome da trebam oduzeti određenu količinu novca (točnu količinu) zbog nekih testiranja.
onda kupiš pa prodaješ strojeve hah
Nema veze, popravljeno. Iz nekog razloga mi se je file od Farming Simulatora promjenio u "read only" nakon zadnjeg patcha. Svašta...
Hey, možeš li mi molim te reći gdje si nabavio onaj Amazone bacač gnojiva na prvoj slici ? (Crni Fendt ga vuče). Hvala
pozz to su ti 2 moda razlicita
prikolica tj donji dio ti je od kamiona koji moze prekapcati one nastavke kao kiper,cisterna,sanduk sa sjemenom,gorivom itd
a onda sam nasao rasipac koji se isto sluzi kao taj nastavak i et spojio i radi :)
pozz to su ti 2 moda razlicita
prikolica tj donji dio ti je od kamiona koji moze prekapcati one nastavke kao kiper,cisterna,sanduk sa sjemenom,gorivom itd
a onda sam nasao rasipac koji se isto sluzi kao taj nastavak i et spojio i radi :)
pokusaj sa ovim http://lsmod2015.com/ar-fertilizers-and-spraying-v1-0/ samo nabavi donji dio drugi ao ti se ovaj nesvidja
Može preporuka dobrog moda traktora John Deere serije 8, naletio na par komada ali su loši?
Znam da si tražio seriju 8, ali evo upravo je izašao novi John Deere mod, mislim da je to serija 6 (nezz stvarno, nisam stručnjak za traktore). Izgleda jako dobro, nisam još testirao. Link za download ti je dolje u opisu (description).
Zapravo, evo našao sam neke modove. Ovi bi trebali navodno trebali biti jako dobri.
1.) https://www.modhoster.de/mods/john-deere-8530-usa