Ako netko zeli da igra samnom multiplayer neka se javi u PM
Ja i neki likovi igrali par dana i mnogo toga je napravljeno,,,trenutno radim na baliranju,,pa ako ima dobrovoljaca da zele igrat neka se jave
Ako netko zeli da igra samnom multiplayer neka se javi u PM
Ja i neki likovi igrali par dana i mnogo toga je napravljeno,,,trenutno radim na baliranju,,pa ako ima dobrovoljaca da zele igrat neka se jave
narode dali se tko susretao sa ovakvim modom?
znaci sjetvena linija rotodrljaca +sijacica
ovo mi je nekak bzveze napraviti cini mi se da i neradi....
ako netko ima pa da nabaci link ili ako netko pravi modove da napravi takvu od amazone makar 4m :)
Nisam dugo igrao FS ali bi htio opet početi. Znate li neku novu mapu da je dosta detaljna da nisu samo neka polja nešto kao two rivers.
al je tema aktivna sv puca od tipkanja XD jesen je zar se nerade radovi na zemlji XD
jel ima neko mod za vecu sijačicu za repu,da mi da link
http://mods2013.com/amazone-seeders-pack-2/
amazone seed pack dobijes 4 sijace ako se nevaram i moze ti ona od 8m sijati krumpir repu kukuruz zito tj SVE hehe
Ima netko da koristi ovu sijačicu? http://mods2013.com/john-deere-air-seeder-1-0/
Kako ju napuniti? Ne radi kod onih triggera na farmi ili kod farm shopa.
Ima netko da koristi ovu sijačicu? http://mods2013.com/john-deere-air-seeder-1-0/
Kako ju napuniti? Ne radi kod onih triggera na farmi ili kod farm shopa.
Vidi jel ti ovo moze pomoci:
E kako se zove server i kada je otvoren?
bok ljudi dali zna neko može li se napraviti ili ima neki mod ili textura da ostaju tragovi od guma traktora i prikolice po zemlji po njivi i tako,bilo je prije nešto za 2011 pa ako neko zna za 2013. hvala :D ovo je za 2011 pa ako zna neko ili da se pokuša napraviti?
Pozdrav ekipa novi sam u temi iako ovu igru igram vec duze vrijeme (vise je to bilo isporbavanje modaova i mapa nego ozbiljna igra ) i sada sam si nabavio ovaj novi DLC Titanium pa da napisem par rijeci.
Ukratko jako mi se svida. Igram na easy i na pocetku imate ogromno polje koje je vase (vece od ona dva mala skupa u normalnoj igri), a poslovi su odlicno placeni. Npr. jedno gosenje malo vece povrsine vam da oko 30 000$ ali nikako nije preporucljivo uzeti onu malu kosilicu nego dodatak za traktor. Mapa mi se svida jer ima ogromnih polja. Znam da neki misle da sa baliranjem ne treba odmah poceti ali ovdje imate neki baler i neku prikolicu za bale za sve skupa 12 000$ pa se brzo isplati ta investicija ako skupite slamu nakon sto pokupite psenicu i tako. Za sada bi to bilo to posto nisam puno igrao.
Igru nisam kupio nego je nabavio kod
Pozdrav ekipa novi sam u temi iako ovu igru igram vec duze vrijeme (vise je to bilo isporbavanje modaova i mapa nego ozbiljna igra ) i sada sam si nabavio ovaj novi DLC Titanium pa da napisem par rijeci.
Ukratko jako mi se svida. Igram na easy i na pocetku imate ogromno polje koje je vase (vece od ona dva mala skupa u normalnoj igri), a poslovi su odlicno placeni. Npr. jedno gosenje malo vece povrsine vam da oko 30 000$ ali nikako nije preporucljivo uzeti onu malu kosilicu nego dodatak za traktor. Mapa mi se svida jer ima ogromnih polja. Znam da neki misle da sa baliranjem ne treba odmah poceti ali ovdje imate neki baler i neku prikolicu za bale za sve skupa 12 000$ pa se brzo isplati ta investicija ako skupite slamu nakon sto pokupite psenicu i tako. Za sada bi to bilo to posto nisam puno igrao.
Igru nisam kupio nego je nabavio kod
Odakle si skinuo kompletni titanium dlc? :)
Zanimljiv mod: http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/truemirror-v-0-9-beta.html
Može li se modat xbox 360 verzija ili ubacivat mape
moze li se kak igrat mp bez originalne igre
moze li se kak igrat mp bez originalne igre
Krivi post u krivoj temi sam citiro, molim moderatore da obrišu post.
Može li se modat xbox 360 verzija ili ubacivat mape
Kod konzola ne mozes mijenjati nista, samo koristiti te razne DLC-ove.
kako je moguće da mi bale jednostavno nestanu sa njive a toliko truda radi se o xbox verziji igre
al je tema aktivna sv puca od tipkanja XD jesen je zar se nerade radovi na zemlji XD
Sto se mene tice, malo sam izasao iz takta jer opet igram Euro Truck Simulator, vecinom zbog novih mapa koje su se pojavile. No, planiram nastaviti sa farmanjem vrlo brzo. Jos me drzi mapa Australia, a i frend mi je preporucio par mapa koje sam pregledao i mislim da ce biti OK. DLC mapu jos nisam kupio. Sto vise gledam filmice o farmanju na DLC mapi, to me manje volja igrati je. Narocito kad znam da necu moci pomaknuti ono glupa stabla tamo i tamo, ili s editorom ubaciti nove stvari. Mislim da je ta blokada editiranja mape bullshit koji ce se vratiti kao bumerang.
koja je shema toga DCLa?? sta tamo ima novo nisam cak niti citao nigdje o tome da budem iskren
Jel imate neki mod koji "stvara skladiste" za travu i sijeno? Nadam se da je dovoljno jasno :)
i ja sam si skinuo FS titanium i mogu reci da jo odlican pogotovo oni URSUSI :)
igram na guligovoj mapi sto mi je daon (orginal mapa sa nekim preinakama)
stavi mod za pare i samo napravio do onog dijela igre gdje sam bio stao sa starom verzijom samo sam ubacio ursuse umjesto "dajca" :)
Jel imate neki mod koji "stvara skladiste" za travu i sijeno? Nadam se da je dovoljno jasno :)
To mozes napraviti na dva nacina: ubaciti s editorom ili bez editora, s modom. Mod se zove 'tip anywhere', ili onaj alternative tipping, ima ih nekoliko. Ako ces ubaciti sa editorom, onda ti treba neki futterlager, iskoristis samo dio koji se bavi travom, a ostale 'hrpe' i zgradu ne moras koristiti. Pazi, u futterlageru trava NIJE vise 'grass', nego "Grass_Windrow' (kao fruit).
Za grabiti tu travu/sijeno ti treba multifruit (ili preradjeni kao moj) utovarivac, ili nesto kao Ropa Maus multifruit. Grass_windrow bez problema grabi ona samohodna Kuhn mijesalica.AKo zelis, mozes i s njom krcati Mixing Station. malo besmisleno, ali eto.
Jos jedna mogucnost za praviti skladiste sijena su bale. Ja sam se nekad puuuno bavio balama, ali sam odustao kad sam shvatio da racunalo svaki puta ucitava svaku pojedinu balu, njene koordinate, polozaj itd u fajl 'vehicles'. Imam PC sa samo 2GB memorije i slabasnu graficku, pa moram pristati na svakakve kompromise :)
ekipa kako da napravim multy player?? ja i jos 4 kolege bi igrali a neznamo kako XD dalo se mora imati org tj svi ili samo ja??
ekipa kako da napravim multy player?? ja i jos 4 kolege bi igrali a neznamo kako XD dalo se mora imati org tj svi ili samo ja??
Morate imat svi org key...
Imaj na umu da SVI morate imati netaknute originalne fajlove igre, inace multi nece raditi (lako se zaboravi da si mijenjao stajaznam, izgled kuruze i trave i slicno).
Imaj na umu da SVI morate imati netaknute originalne fajlove igre, inace multi nece raditi (lako se zaboravi da si mijenjao stajaznam, izgled kuruze i trave i slicno).
a dali ti meni mozes uploudato onu svoju mapu jer ja nju igram one tvoje preinake pa da ja posaljem link kolegema da i oni skiu pa nas 4-5 igramo na istoj mapi ili bas mora biti org mapa??
a sto se tice modova moramo imati svi iste modove znaci po 10 svako da ima (odokativno hehe) ili se mora igrati bez modova?
a dali ti meni mozes uploudato onu svoju mapu jer ja nju igram one tvoje preinake pa da ja posaljem link kolegema da i oni skiu pa nas 4-5 igramo na istoj mapi ili bas mora biti org mapa??
a sto se tice modova moramo imati svi iste modove znaci po 10 svako da ima (odokativno hehe) ili se mora igrati bez modova?
Vidio sam na drugim forumima postove od ljudi koji invajtaju igrace da igraju na njihovoj mapi, tj. mod mapi. Neki us link na mapu daju jos popis modova koje MORAS instalirati da bi tamo igrao, znaci, mogu ici modovi (svi imaju identicne modove, jasno). Pogledaj malo povijest tvojih PM negdje je link..
edit: nema veze, evo nasao sam:https://app.box.com/s/iq3ue4lu9z8d2nq6f88r
hvala ti povjest sam pobriso jer svi modovi sto si mi dao rade pa mi netrebaju u porukama barem do sada od kad nas zanima MP hehe
nas 4-5 bi napravili sami MP a posto znam da cu negdje kiksati jer nisam nikada to radio budem ti se javio da mi alo pojasnis da ja napravim svoju mapu :)