Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.004.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013

kako da sadim kukuruz i onu repu krompir kad ja mogu da sadim samo zito i one klasicne kulture??????

15 godina
neaktivan
SALECAR kaže...

kako da sadim kukuruz i onu repu krompir kad ja mogu da sadim samo zito i one klasicne kulture??????

moras kupit sijacu za kukuruz, odnosno sadilicu za krompire :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav !

imam jedno pitanje slučajno sam otkrio da se mogu saditi i druge  kulture  osim ovih standardnih (pšenica jecam , kuruz repa . ulj.repica. krompir  ) sad mi se prikaže  i nešto crveno kao rajčica , nekakva trava ,  kupus  (zelini ,crveni

pa sam onda to probao posaditi i posadilo se samo neznam cime se može vršiti ili brati... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Probaj si naći mod kombajna s kojim to možeš brati. Evo, s ovim možeš brati repu, mrkvu, luk, crveni i zeleni kupus.
http://www.modhoster.com/mods/grimme-maxtron-620-multi 

Ali sad opet trebaš i prikolicu za to, a i silos koji to prihvaća. meni osobno, taj multifruit mod je čista glupost.

13 godina
neaktivan
IMEa kaže...

Pozdrav !

imam jedno pitanje slučajno sam otkrio da se mogu saditi i druge  kulture  osim ovih standardnih (pšenica jecam , kuruz repa . ulj.repica. krompir  ) sad mi se prikaže  i nešto crveno kao rajčica , nekakva trava ,  kupus  (zelini ,crveni

pa sam onda to probao posaditi i posadilo se samo neznam cime se može vršiti ili brati... 

http://www.modhoster.com/mods/man-tgx-krampe-pack-multifruit

Ovo ti je mod za prikolicu koja ti podržava te kulture koje ti imaš.

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jel zna netko neku dobru mapu

i nekakve modove za oranje da su malo dublje brazde 

naginjanje traktora kad ore 

da se isprljaju traktori 

ili modove za traktor da ima više funkcija 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IMEa kaže...

jel zna netko neku dobru mapu

i nekakve modove za oranje da su malo dublje brazde 

naginjanje traktora kad ore 

da se isprljaju traktori 

ili modove za traktor da ima više funkcija 

1. najbolje da sam nađes neku po mjeri... ja preporucam poljske mape, nisu velike ali su zabavne, bar meni...

2. 3d oranje jos ne postoji, ali se nađe neki dobri textura koje izgledaju realnije

3. to ovisi o traktoru, ako traktor ima tu funkciju, naginjat ce se kad uđe u brazdu, ako nema te funkcije nece...

4. također ovisi o traktoru

5. a kakve funkcije... svaki traktor ima ono sto mu je potrebno, nema tu nista specijalno... eventualno da se mogu otvorit vrata, zadnja sajba i tako ali to je ustvari nebitno...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Trazi se ekipa koja bi htjela igrat na mome serveru.

Trenutno je u tjeku berba silaze,a kasnije cemo radit i na baliranju i oko krava.

Pa ako ima zaiteresiranih koji bi htjeli da igraju neko duze vrijeme neka mi se jave na PM

Ivan

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Kad smo već kod berbe silaže, inaće ima tu još Fendt 936, MF, JCB, Class, Deutz-Fahr...

Ako ste u Varaždinu mogli ste ih vidjeti u Knegincu od jutra do negdje sada i onda se "selimo".

A kombajni su 2x Class Jagur 900.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 18:14 (Deawood).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Kad smo već kod berbe silaže, inaće ima tu još Fendt 936, MF, JCB, Class, Deutz-Fahr...

Ako ste u Varaždinu mogli ste ih vidjeti u Knegincu od jutra do negdje sada i onda se "selimo".

A kombajni su 2x Class Jagur 900.

Vidio sam ih danas kad su vozili za silažu prema Međimurju. Vidio sam ih i prije par dana kod mene u Pušćinama :) Zvjerke.

13 godina
odjavljen
tomo104 kaže...
Deawood kaže...

Vidio sam ih danas kad su vozili za silažu prema Međimurju. Vidio sam ih i prije par dana kod mene u Pušćinama :) Zvjerke.

Da tamo imaju skladište pa onda voze u Sloveniju (gdje je vlasnik i 7/8kW bioelektrane odnosno veličine Lumini centra xD).

Prije par dana su silirali od frenda mojeg starog, a sad nama {#}

12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
tomo104 kaže...
Deawood kaže...

Da tamo imaju skladište pa onda voze u Sloveniju (gdje je vlasnik i 7/8kW bioelektrane odnosno veličine Lumini centra xD).

Prije par dana su silirali od frenda mojeg starog, a sad nama {#}

Tam di voze silažu, hrpa je veličine malo veće kuće xD 

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Znam, trebaju pobrati 35hektara silaže. Nije to baš mala količina, mada ga tako natovari da dio prosipa po cesti.

Inaće, bio je zastoj na cesti kad su išla tri zajedno pošto ih nitko nije mogao preticati jer su to mrcine od traktora i prikolica {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Znam, trebaju pobrati 35hektara silaže. Nije to baš mala količina, mada ga tako natovari da dio prosipa po cesti.

Inaće, bio je zastoj na cesti kad su išla tri zajedno pošto ih nitko nije mogao preticati jer su to mrcine od traktora i prikolica {#}

Frend je išao autom iza njihovog natovarenog MF-a, oko 60 km/h se tip vozio sa tim teretom po cesti {#}

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Za traktora to je inace poprilicno brzo.

A zuti JCB moze dostici 80 na cesti LoL

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav svima, 

igram FS2013 vec nekoliko mjeseci i za prijevoz svih zita sam koristio krampe prikolice.. Igram Two Rivers mapu i koristim Kroger prikolice koje prije nikad nisam koristio, i primjeti tio sam da dok courseplay bot prevozi zito u silos prikolica ima onaj zuti pokrov kao na slici, ali dok ja vozim nikako da ga "ukljucim". Zanima me da li netko od vas zna kako imati taj "krov" na prikolici? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

dal neko zna promjeniti cjenu oranica na modanoj mapi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ima li koga :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

Ima li koga :)

Normalno :P Pa dis ti? Jel igras jos FS?

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

eo i mene,nisam dugo igro,sad sam iso pregledat nove modove pa skidam neku novu mapu,krecemo ponovo :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

mora da je oro po jadranu dok ga nije bilo cijelo ljeto hehe

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

mora da je oro po jadranu dok ga nije bilo cijelo ljeto hehe

Oro, vrsio, pljevio, tanjurao, skoro i sadio... :D

Imate li kakvih problema sa patchem 2.0? Citam da su popravili milijun stvarcica. Meh, meni je dobro radilo i prije toga. Alergican sam na patcheve, ne zelim da mi nakon instaliranja pola modova ne radi..

Inace, da , ljetos je bilo posla preko glave. Firma stedi na (mojim) placama, pa sve ide naopako.Malo igrao WoW, nakon sto je izasao patch i mini-expanzija. Nekako mi prebrzo dosadilo :(

Fali mi kuruza, silaza i moje kravice :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 14:46 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nikakvi patch ja nisam ubacivao...Kod mene su samo modovi novi :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jel i za ovo potreban kod kao i za euro truck simulator 2

12 godina
neaktivan
svale1950 kaže...

jel i za ovo potreban kod kao i za euro truck simulator 2

Da..

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kako da ubacim njemački jezik u LS 2013..Vjerovatno je to neko već pitao ali sam gledao stranice unazad i nisam našao pa ako neko zna bi bih mu zahvalan na pomoći..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Trebam tank za tekuce gnojivo koji bi se mogao postaviti negdje na drugom kraju mape od ranca sa kravama a da ga mogu puniti/prazniti sa tankerima i da nije povezan s onim velikim tankom kod krava. Npr. postavim ga negdje 'dolje' kod vrtnog centra ili luke, nakrcam ga (s tankerima) tekucim gnojivom (dok cekam da usjevi dozore), i potom kad mi treba, dodjem s onim Kotte Garant spricalom tu po gnojivo i rasprsujem po poljima. Da, znam da je umjetno gnojivo skoro besplatno, ali zelim iskoristiti tekuci gnoj od krava i sam ga rasprsiti, inace mi dosadno. Nije stvar u novcu, nego u jos jednom poslu koga mogu raditi u igri. vec sam dosta stvari izbacio/smanjio u igri, npr. NE koristim misije u pocetku (nego uzgajam ovce, kosim travu s onim krntijama na pocetku, vozim i prodajem vunu pa kupim sto mi treba, i tako dok se malo razvijem, kasnije prodam ovce i kupim krave), vise uopce ne poslujem sa BGA (prelaka zarada), ponekad Ovisno o mapi) samo koristim 'usluge' nekih od onih betonskih bunkera za pravljenje silaze (da se ne zezam s onom kod krava ako je oranica udaljena od ranca) itd.

Do sada sam uspio naci par Ok tankera za gnojivo koji mogu krcati gnojivo kod krava i prodavati ga negdje (treba prilagoditi sell trigger). Npr. na mojoj mapi Hagenstedt mogu prodavati gnojivo kruto i tekuce 'dolje' u Vrtnom Centru, prodajem po oko 400EUR za kubik. To sam radio jer mi se stalno prelijevao tank kod krava. Sad sam promijenio pa drzi 3 milijuna litara, i vise se ne prelijeva, ali mi bzvz prodavati gnojivo kad mi novac ne treba, zelim ga iskoristiti na oranicama. preradio sam Kotte Garant spricalo-tanker i sada drzi 30.000 litara. To traje neko vrijeme ali opet treba cesto voziti gore-dolje po mapi do krava i nazad kod luke/zelj. stanice.

Prije ljetne pauze sam negdje vidio mali betonski okrugli tank za tekuce gnojivo koji se postavlja u igru sa GE, sad ga ne mogu nac da me ubijes.Za sada koristim preradjeni mod-tanker za gnojivo koji drzi 150.000 litara. Imam ih nekoliko poslagane jedan do drugoga i iz njih tocim u Kotte garant. Ide, ali nije savrseno. Kad bih bar mogao zakaziti dva ili tri u 'train' da se ne vozam stalno amo-tamo..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

na kojoj mapi hege igras neka nova ili ona orginal tj ona standardna?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

na kojoj mapi hege igras neka nova ili ona orginal tj ona standardna?

Standardna, Hagenstedt (kopija mape tako da mogu prckat koliko me volja)

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

igram i ja na toj ali ne nekoj preinaki

sva polja su posijana samo ih moras kupiti :) vise mjesta za strojeve parkirati i tak neke sitnice :)

ima oblake,kisu maglu i stavio mod za realnu noc jbte ama bas nista se nevidi cak ni plug kad se ore hehe

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 22:38 (balvanar).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice