Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.004.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Negdje sam cuo da se ova poza zove 'misionarska' {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
BULIGO kaže...

Negdje sam cuo da se ova poza zove 'misionarska' {#}

prije silovanje maloljetnika XD

15 godina
neaktivan
BULIGO kaže...

U editoru se pomices raznim pritiscima na ALT CTRL SHIFT itd, te jedno uho misa, drugo i oba itd. Ima tutorial na jutjubu.

re: mod-mapa: pokusaj Two Rivers (english). Ja imam preko 300 sati na njoj, 100+ samo na ovoj tekucoj partiji!

Dame i gospodo, postovani kolege farmeri, konacno je kucnuo cas da se na mojoj kravljoj farmi Two Rivers izvrsi smjena generacija tzv. 'Workhorse'-a.

Do sada je workhorse bio (izmijenjeni) Deutz 430 TTV care wheels. Posteno je izvrsavao sve zadace koje sam mu nametnuo. Sada, kad farma konacno radi kako treba i mojih 2000 krava daju sve od sebe (mlijeko!!) da nofci pristizu u pristojnim kolicinama, stigao je novi car, Case IH CVX175. Zivio novi car!!{#}

Kriteriji su bili:

-Da bude crvene boje

-da nema zasticene fajlove, da ga mogu kasapiti do mile volje,

-da izgleda cool,

-da po mogucnosti bude crven (doosta vise zelenih dajceva!!)

-da ima relativno jednostavne (ne-HD) i 'lagane' texture (imam stari PC)

-da bude crvene boje

-da ima cool zvuk ( nazalost, na kraju je ispalo da sam mu trebao promijeniti komplet soundtrack, jer mi nijedan nije odgovarao lol)

-jesam li spomenuo da bi trebao biti crvene boje?

Novi car radi zbilja dobro, i dostojna je zamjena starome.

Novi je car zapravo imao i takmaca! U uzi krug je usao i Lindner GeoTrac 134 (crveni hehe).Sve super, ali ipak je CaseIH vise 'frajerske' prirode :)

Najvise bi volio da sam mogao uzeti Fendt vario, ali nema crvenih Fendtova hehe.

imam ja jedan zanimljiv traktor, nego nisam vidio nigdje, jel moze bit crvene boje??? {#}

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
odjavljen
SAME rulz!
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
SAME rulz!

Da, ima onaj mali crveni explorer, dobar je. Upravo sam otkrio Case Puma CVX 230, isto dobar traktor, skoro isti kao cvx175.

15 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

nesto smo slabo aktivni u zadnje vrijeme? ne igra se vise? izgleda da nas je ovo lijepo vrijeme konacno malo izvuklo iz kuce? :)

Eh da, nekoga lijepo vrijeme, a nekoga.. {#}

zzzZZzzzZZzzzZz...
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 21:13 (johi bro).
15 godina
neaktivan
johi bro kaže...
karlo666 kaže...

nesto smo slabo aktivni u zadnje vrijeme? ne igra se vise? izgleda da nas je ovo lijepo vrijeme konacno malo izvuklo iz kuce? :)

Eh da, nekoga lijepo vrijeme, a nekoga.. {#}

ahaha neeeeee... ajde stavljaj mi sol na ranu... vec mi je pun ku..fer toga... zadnjih 20-ak dana od kako je lijepo vrijeme ne silazim sa traktora... od ranog jutra priprema zemlje za sjetvu kukuruza, pa sjetva, pa spricanje zita, jecma.... pa razbacivanje gnojiva... muka mi je kad se sjetim... hvala bogu sutra imamo jos malo za zavrsit, a onda u sumu, pripreme za sljedecu zimu :S pauza mi je jedino kad idem na voznju za polaganje a2 kategorije popodne :D a sad bi trebo uskoro pocet radit a firma zahtjeva da polozim ona sranja za rad motornom pilom, kosilicom i raznoraznim sranjima... jbg nije ni kod mene bas da ovim lijepim danima sjedim po birtijama i setam centrom grada :D al eto ipak me ovo lijepo vrijeme malo udaljilo od kompa :)

nego susjed je kupio novog fendta... 939... nov novcat skinut sa trake :) imo sam cast da napravim jedan đir, ajme majko koji stroj... toliko onih tipkica, prekidaca 3 dana samo da ih pregledas, a tek da pokopcas sve te funkcije... kamera na traktoru da vidis sve odozada dok ores/sijes nema okretanja glave :D podesavanje tlaka u gumama kad ides orat ispustis gume da ima bolji "grip"... nadam se samo da ne mora nosit pumpu da ih poslje napumpa :D nisam ga to pitao al mislim da su ventili spojeni na kompresor i kad utipka koliki hoce pritisak automatski se napumpaju :) moram priznat da neznam kako to tocno radi :) uglavnom i ja bi jedan takav kad idem u disko da se mogu ku*cit haha

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
odjavljen
Koliko hektara zemlje imaš uopće?
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Koliko hektara zemlje imaš uopće?

pravo da ti kazem i neznam tocno... imam neke zemlje za koje ni neznam da imam :D to je previse izsjeckano, puno manjih komada, tako da ja ni neradim sva polja... radim ono sto znam da je moje a stari radi ostatak :) jos uvijek je on gazda :)

13 godina
odjavljen
Kod nas isto isjeckano :/
Imamo 200hektara u komadima xD
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

evo kad vec se i o poslu prica pa da i ja koju sliku ubacim s svog posla ;)

Moj PC  
14 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Majestic Ik kaže...

Bate, koja masina!!{#}

14 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Majestic Ik kaže...

Bate, koja masina!!{#}

hehe e jbg dojadila mi je vec 12g svaki dan pa ti gledaj al stas moras radit

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.4.2013 23:41 (Majestic Ik).
12 godina
Farming Simulator 2013

Koji je to točno model fendta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Koji je to točno model fendta?

ovaj veci je 930 a onaj s kojim prehranjujem psenicu je 412

13 godina
odjavljen
:O kakva mrcina. To je u Slavoniji? Čisto pitam zato jer neznam gdje bi se drugdje mogla ta mrcina iskoristiti.
14 godina
neaktivan
Deawood kaže...
:O kakva mrcina. To je u Slavoniji? Čisto pitam zato jer neznam gdje bi se drugdje mogla ta mrcina iskoristiti.

je slavonija okolica vinkovaca ,inace radim u pik vinkovci ko traktorista,vec evo 12 g,ma da je space shuttle dojadi svaki dan al et hehe;)

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ponekad i takva mrcina nije dovoljna za ovakvu zemlju kao sto je kod nas u slavoniji... bar kod mene... evo jedna prica ukratko... dosli ljudi iz slovenije i dotjerali 2 dzondira, neznam tocno koji broj pa necu lupat gluposti i zakacili plug sa 8 brazdi... ljudi im fino govorili da je to gotovo nemoguce vuc sa bilo kojim traktorom po ovoj zemlji gdje ja zivim :) oni se slatko nasmijase i spustise plug u zemlju... kako su spustili tako je traktor i ostao, ni da mrdne... skinu 2 brazde nista, skinu jos jednu jedva nesto malo, kad su skinuli i cetvrtu brazdu traktor je tek onda donekle normalno mogao orati... nisu mogli vjerovat da postoji takva teska zemlja za obradu... zadrzali su se tu otprilike godinu dana i otisli na drugo mjesto, valjda gdje je laksa zemlja :) momci ovu moju zemlju je teska muka za pripremit za sjetvu :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kod nas je ok, 110konja vuče 4 brazde okretan bez problema. Ali problem je u tome što mi nemamo sreće s farmom. Danas nam je krepala ventilacija, nov novcat kompresor, elevator i usipni koš. Sve u paketu, niti svinje mogu jesti niti zraka i danas je došla soja u vrijednosti od 50.000kn, a usip. koš i elev. nerade -..-
Nebi bio problem da se radi o 10-20 svinja, ali tu je 1500 svinja :/
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Inače radim sezonski u PPK Valpovo. Kod nas je većinom teška zemlja za obradu tako da 4755{#} (skojim ja radim jer sam sezonac) vukao je 3 brazde 16 coli. A sad ovi novi 8295 R vukli 6 brazdi 16 coli, al su smanjili zahvat na 14 jer se pate na većini tabli, a i pucaju "šarafi".

Tamo na onim slikama je Drava od 5 metara, i danas je jedva išla u zemlju kolko je tvrdo...

zzzZZzzzZZzzzZz...
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 18:51 (johi bro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
johi bro kaže...

Inače radim sezonski u PPK Valpovo. Kod nas je većinom teška zemlja za obradu tako da 4755{#} (skojim ja radim jer sam sezonac) vukao je 3 brazde 16 coli. A sad ovi novi 8295 R vukli 6 brazdi 16 coli, al su smanjili zahvat na 14 jer se pate na većini tabli, a i pucaju "šarafi".

Tamo na onim slikama je Drava od 5 metara, i danas je jedva išla u zemlju kolko je tvrdo...

ovi su dosli sa nekim traktorima iz 7000serije... to se nije moglo pokrenut sa 8 braznim plugovima... vjerovali ili ne ovdje u mojoj okolici ima dosta poljoprivrednika, al niko nema veci plug od 5 brazdi... vidim da ovdje neki jako dobro znaju o cemu govorim :)

a vidite ove idiote... svetski rekord kao... lako je tu zemlju orati ili bolje receno to nije zemlja, to je pijesak lol... bas bi ga volio vidit kako bi to islo ovdje kod mene hahah... prvo bi skinuli komplet prednji plug a onda 10 brazdi odozada :D

14 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

ponekad i takva mrcina nije dovoljna za ovakvu zemlju kao sto je kod nas u slavoniji... bar kod mene... evo jedna prica ukratko... dosli ljudi iz slovenije i dotjerali 2 dzondira, neznam tocno koji broj pa necu lupat gluposti i zakacili plug sa 8 brazdi... ljudi im fino govorili da je to gotovo nemoguce vuc sa bilo kojim traktorom po ovoj zemlji gdje ja zivim :) oni se slatko nasmijase i spustise plug u zemlju... kako su spustili tako je traktor i ostao, ni da mrdne... skinu 2 brazde nista, skinu jos jednu jedva nesto malo, kad su skinuli i cetvrtu brazdu traktor je tek onda donekle normalno mogao orati... nisu mogli vjerovat da postoji takva teska zemlja za obradu... zadrzali su se tu otprilike godinu dana i otisli na drugo mjesto, valjda gdje je laksa zemlja :) momci ovu moju zemlju je teska muka za pripremit za sjetvu :)

kod nas se radi fendt 930 plugovi 6 brazdi owerum ,ali u pocetku se nisu pokazali pucale su grede dok nisu narucili s ojacanim glavnim gredama al ugl vuku 6 brazdi bez problema, kad stignem sastavim malo vide kako sta radimo tamo pa ubacim

13 godina
odjavljen
Nije mi jasno kakva je to zemlja da 300konjski Fendt nemože vući više od 6 brazdi. Ili sam ja krivo shvatio.
15 godina
neaktivan
Deawood kaže...
Nije mi jasno kakva je to zemlja da 300konjski Fendt nemože vući više od 6 brazdi. Ili sam ja krivo shvatio.

dobro si shvatio... ako budem mogo danas ti poslikam fendta ovog mislim da je jos plug zakacit za njega :) ako ga gazda nije premjestio...

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013
E zemlja je ajme doslvno ubijena ,kad godinama takve strojeve saljes njive a i spricanja i svasta nesto ,dobro ista i daje uroda tako da dobro si shvatio da ni takovi traktori nemogu nekada nista.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Farming Simulator 2013

Jeste probali sa konjem orat, možda bi bolje išlo nego kad fentd ore {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Mozda dinamitom malo 'omeksati" zemlju?{#}

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Vece..Ubacio sam si mapu Central Kansas i reko idem ja malo misije one radit.Kupio si vilicar i namjestim ja da mi svakih 5 minuta bude misija kad ono nista...Jel na toj mapi ne valjaju misije ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Vece..Ubacio sam si mapu Central Kansas i reko idem ja malo misije one radit.Kupio si vilicar i namjestim ja da mi svakih 5 minuta bude misija kad ono nista...Jel na toj mapi ne valjaju misije ili?

Na mnogim mod-mapama misije ne postoje. Nije da su pokvarene, jednostavno autor nije imao volje/petlje organizirati misije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.4.2013 1:29 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Koji je najbrzi nacin da dodjem do novaca? Bez cheata!

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice