pa zar nema fix taj za dual core hah
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta mislite kako ce meni radit na prvoj konfi pod moj pc ali sa xeon quad core 3.0Ghz
Na koliko postaviti FOV ako igram FullHD rezoluciji?
Na koliko postaviti FOV ako igram FullHD rezoluciji?
Po meni dva klika ispod najvišeg... Sve iznad mi izgleda kao da sam stavio nečije naočale i trgnuo tri rakijice natašte...
Sta mislite kako ce meni radit na prvoj konfi pod moj pc ali sa xeon quad core 3.0Ghz
Pa radit će ti ali nemoj očekivati bog zna šta. Na konfi pod moj pc vrti na mediumu s dvije opcije na high, rezolucija 1600x900,fps je najčešće između 30 i 40. Tako bi i tebi trebalo ići s tim xeonom koji je čak nešto i bolji od mog quada.
Vidim da preporucuju snimanje igre na SSD. Sta mislite, da li bi nestao stuttering instalacijom igre na SSD u odnosu na mehanicki HDD?
Vidim da preporucuju snimanje igre na SSD. Sta mislite, da li bi nestao stuttering instalacijom igre na SSD u odnosu na mehanicki HDD?
U mene je na SSD-u i ne osjecam nikakav stuttering, ali igram na med-high postavkama i tweakovanim cfg-om.
svasta sam pokusavao sa tim sejvom...
prvo mi sejva nakon razgovora za ruckom, pa prodem po onoj kuci, pa izadem van, udem u dzip i onda padnemo niz brdo i odem tamo save/quit i onda mi sejva, dalje dodem do iduceg cekpojnta i nista, vrati me nakon pada niz brdo...i tako svaki put...igrao sam ja do onog 1. tornja i uvijek me baci nakon sudara
prvo mi sejva nakon razgovora za ruckom, pa prodem po onoj kuci, pa izadem van, udem u dzip i onda padnemo niz brdo i odem tamo save/quit i onda mi sejva, dalje dodem do iduceg cekpojnta i nista, vrati me nakon pada niz brdo...i tako svaki put...igrao sam ja do onog 1. tornja i uvijek me baci nakon sudara
Tako je bilo i meni, trebas pokretat igru kao Administrator.
Meni sad radi sve ok, ali kad obavim Output Master budu dvije mogućnosti, jedna je retry a druga leave..što god napravim igra mi crasha..
Imam najnoviji patch.
Dali još netko ima ovakav problem?
Tako je bilo i meni, trebas pokretat igru kao Administrator.
isprobano vec...
Mene ubija ovaj stuttering, ne znam jel do proca da ga guši toliko jel ni s jednom igrom nisam imao toliko štucanja, COD AW npr radi ko podmazan. Ovo svejedno, stavio ja medium, high, very high - jednostavno ogromni su padovi fps-a, najgore je dok vozim neko vozilo, onda varira izmedju 14-40 fps, svakih recimo 3 sekundi padne na 14-15 fps-a. Najnoviji beta driveri, patch, filepage disable, tweakan gameprofile i ništa nije pomoglo.
jesu stavili kakav fix za mapu kad je otvorim crna je i za sjene?
jesu stavili kakav fix za mapu kad je otvorim crna je i za sjene?
Nisu još. I ja to čekam, uz mouse acceleration fix. Kad padne mrak u igri meni isto tako padne mrak na oči.
Jeste patchali igru na 1.4? Sto se akceleracije tice, u gameprofile je iskljuciti, dakle na nulu sve, zatim sejvati i staviti pod read only. Jedibo sto onda necete moci nista podesavati u postavkama unutar same igre, crasha se.
Meni nekako ima bas cudan pogleda kad hocuda bacam granate sa mortara. Onaj krug se pojavi i sam zoomira mapu skroz, samo sto mrave jos ne vidim :D Jel se moze to nekako srediti?
maknuo sam stuttering osim u vožnji kopnenim ili vodenim vozilom
ako letim nemam ga
dali ga i vi imate u vožnji?
maknuo sam stuttering osim u vožnji kopnenim ili vodenim vozilom
ako letim nemam ga
dali ga i vi imate u vožnji?
Imam i ja prilikom voznje. Ma igra nije bas najbolje optimizirana, neka pricaju sta zele.
Samo sam napravio profil da vam kazem da mislim da su minimal system requirements bezveze..
Guram igru na tweakanim medium postavkama sa sljedecom konfiguracijom:
Intel Core i3 2120 @ 3.3 GHz 3MB Cache
Sapphire Radeon 6670 1 GB GDDR5
4GB 1333MHz Transcend
7200 RPM Hitachi Deskstar Hard drive
Rezolucija: 1366x768 (znam da je niska rezolucija ali ipak..)
Samo sam imao ove bugove(s obzirom koliko ih ima ovo je dobro :D)
- crna mapa kad se udje u M menu
- unequippa se noz kad osvojis Outpost ili Fortress na kraju sa nozem(tocnije Takedown from above) pa nestane noza i nemozes vise takedown koristit(iako mozes skinat zivotinje)
Sto se tice optimizacije mislim da je u redu jer ja vrtim igru na 25-35 fps(ja prezadovoljan :D) i samo imam frame dropove kad se igra restartira(kad putujem na Himalaje, kad Fast travelam itd.)
Evo ovo se pretvorio u review pa i da napisem dobre strane:
- Jako je zabavna igra, zanimljiva prica, mozda cak i kvalitetnija nego u FC3, poboljsane misije, vise stvari za uradit, zabavniji side questovi(osim onih na cesti sto nekada i zasmetaju) i meni se vise svidjaju planine nego more(Kyrat > Rook Island :D)
Sve u svemu, gj Ubisoft, nadam se da ce jos netko podijelit svoja misljenja. :D
Sad ne znam od tih cfg-ova koji na kraju,moze li ako nije problem upload tog gameprofil.cfg da izvucem koji fps vise taman da bude igrivo ?
Samo sam napravio profil da vam kazem da mislim da su minimal system requirements bezveze..
Guram igru na tweakanim medium postavkama sa sljedecom konfiguracijom:
Intel Core i3 2120 @ 3.3 GHz 3MB Cache
Sapphire Radeon 6670 1 GB GDDR5
4GB 1333MHz Transcend
7200 RPM Hitachi Deskstar Hard drive
Rezolucija: 1366x768 (znam da je niska rezolucija ali ipak..)
Samo sam imao ove bugove(s obzirom koliko ih ima ovo je dobro :D)
- crna mapa kad se udje u M menu
- unequippa se noz kad osvojis Outpost ili Fortress na kraju sa nozem(tocnije Takedown from above) pa nestane noza i nemozes vise takedown koristit(iako mozes skinat zivotinje)
Sto se tice optimizacije mislim da je u redu jer ja vrtim igru na 25-35 fps(ja prezadovoljan :D) i samo imam frame dropove kad se igra restartira(kad putujem na Himalaje, kad Fast travelam itd.)
Evo ovo se pretvorio u review pa i da napisem dobre strane:
- Jako je zabavna igra, zanimljiva prica, mozda cak i kvalitetnija nego u FC3, poboljsane misije, vise stvari za uradit, zabavniji side questovi(osim onih na cesti sto nekada i zasmetaju) i meni se vise svidjaju planine nego more(Kyrat > Rook Island :D)
Sve u svemu, gj Ubisoft, nadam se da ce jos netko podijelit svoja misljenja. :D
25-35 fps igrivo? not in my book, imam solidnih 55-60 fps'a uz frame dropove na 37 fps'a uz hebeni stuttering koji se neda maknut nikako, ko hebena pijavica, igrao sam jedno 3-4 sata i odustao, uz ružan dosadan krajolik misije su naprosto uber dosadne, ubi neprijatelja, uzmi kljuc, otvori vrata, uzmi dijamnt, odnesi dijamant, svaka čast onome ko ima živaca da skuplja ona sva sranja, poster, maske bla bla, u pocetku je malo i bila zabavna al kasnije je sve na isti klinac, uz frame drop i stuttering i pogledane pocetne animacije zbog rusenja jedno 15 puta igra mi se zgadila, niti jedna animacija se neda prekinut. Far cry 3 grafički puno ljepše izgleda al opet je sve isto na isti kalup, nema neke atmosfere, dubine ni duše.
... uz hebeni stuttering koji se neda maknut nikako, ko hebena pijavica, igrao sam jedno 3-4 sata i odustao, ....
Definitivno je ovaj stuttering gamebreaker.
Sjećam se da je u početku i FC3 imao to isto, ali se ne mogu sjetiti koliko je prošlo vremena kad su ga riješili patchem.
Pozdrav ekipo,
forum pratim duze al sam se tek danas regao :-).
Imam jedno pitanje vezano za pjesme u FC4, konkretno me zanimaju imena pjesma na radio postajama, dakle radio od Pagan Min-a i onaj Radio Free Kyrat? Trazim imena i ne nalazim nigdje, ima samo lista od onog bivseg peperovca sta ih je ukomponirao za misije, al to je to... Trazio sam malo i sa SH preko mobitela ali mi ne nadje bas sve? Jel itko od vas ima orig. pa da pise u kutiji igre ili?
To bi ti prije moglo pisat u odjavnim kreditima. Imam orig. igru ali tamo nigdje ne piše ta informacija.
Cuj dvije rijeci i upisi ih na google + lyrics, uvijek nadje kolko god da ne poznate pjesme bile :D Osim ako nisu one tibetanske good luck with that
Mene ubija ovaj stuttering, ne znam jel do proca da ga guši toliko jel ni s jednom igrom nisam imao toliko štucanja, COD AW npr radi ko podmazan. Ovo svejedno, stavio ja medium, high, very high - jednostavno ogromni su padovi fps-a, najgore je dok vozim neko vozilo, onda varira izmedju 14-40 fps, svakih recimo 3 sekundi padne na 14-15 fps-a. Najnoviji beta driveri, patch, filepage disable, tweakan gameprofile i ništa nije pomoglo.
Bok imam isti problem ko i ti stvarno nez sta da vec pokusam.probao sam sve i uvjek isto.ovako je igra ne igriva .. a nije mi problem sa konfiguracijom imam r9 280x i5-4460

Sto se događa sa ovom igrom, svaki puta kad dođem citati temu svi pisu o problemima.

Da, svi samo kukaju i pricaju koliki im je framerate. Dajte malo o iskustvima...
Dojmovi do sada......
Sa tehničke strane, nakon patcha 1.4, nemam nikakvih problema (sjene, mapa, save game, itd) OSIM povremenih frame droppova ali ništa ozbiljno. Meni osobno ne smeta. Igra mi se vrti u prosjeku na 60-70 frejmova sa droppom na 30-tak kad se vozim.
Sa strane gameplaya, igra je zabavna i vizualno predivna ali jako repetitivna što se tiče questova (barem do sada, uložio sam nekih 10 sati u igru ali nisam daleko odmakao od main questa). Oni toweri su dosadni, outpostovi, craftanje, lov na životinje, sve je to već viđeno iz FC3. Znači, ništa novo. Novost bi bili oni strongholdi koji pružaju malo veći izazov.
Sve u svemu, igra je mozak na pašu. Uzmi gun i pucaj po svemu što se kreće. Osim toga, ništa spektakularno. Pagan min je dobro sažeo igru: "let's tear shit up"