Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 907.651
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
17 godina
Re: Far Cry 3
doktor1 kaže...

DX11 ili DX9, Vsync on ili off, detalji High ili Very High, AA on ili off - FPS mi varira od 28-32; identično za sve postavke...... niti gore niti dole...

Novi beta driveri...

Rješen problem...

Shadows i Post FX stavljeni na medium te je FPS skočio sa 28/32 na 45/50...  DX11, SSAO uključen.....HD rezolucija

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan

1600 x 1200

13 godina
neaktivan
Da ja imam problem ali na nekome drugome...Reloaded bi trebo imat zvuk (glas)
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja sam riješio tako da sam stavio na Stereo, a ne suround. Ali to mi je opet bezveze jer mi onda ne rade stražnji zvučnici {#}

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kako unlockati nove slotove za oružja ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

igrao sam malo više od sat vremena i super je igra,nije me dugo nešto ovako ugodno iznenadilo,a k tome je još i odlično optimizirana,kasnije bubnem koji screen,free roam je odlično napravljen,skupljanje lišća i lov predobro ukomponirani,atmosfera i više nego odlična,kada malo više odigram javim još dojmova,za sada samo riječi hvale imam {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Far Cry 3

znači pozicija se ne može sejvat,kako to majku im nabijem

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Kolko opce traje igra 10-15h? Kratka, duga, srednja?

Nisam rivjue cital o  igri.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Anyone ?

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Tommy_123 kaže...

Anyone ?

Iduci put slusaj tutorial :D 

Da bi nosio vise oruzja moras da napravis nosace, da bi napravio nosace moras da lovis zivotinje.

http://vgm.tv/
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
Tommy_123 kaže...
Tommy_123 kaže...

Anyone ?

Iduci put slusaj tutorial :D 

Da bi nosio vise oruzja moras da napravis nosace, da bi napravio nosace moras da lovis zivotinje.

Koje životinje točno moram koknut ?

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ides pod Crafting, i tamo ti za sve piše sta ti treba. Ja sam unlockao sve slotove za oruzija, da mogu imat najviše municije...12 inekcija, novcanik od 6000, najveci ruksak....

Ja nekuzim tommy sta si ti radio dosad? Ili ti sve treba crtat? Nista se nemozes sam orijentirat i pronac, a sve ti pise?

Ja dosao i do drugog ogromnog otoka, naoruzan do zuba, sva oruzija pokupovao i skoro sve modove, a vidim neki ni neznaju osnove Craftanja bez kojih neces prezivit kasnije u igri.

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 18:41 (TheDarkSide).
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Da sam sebi odgovorim, malo više od 10GB Steam verzija...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Ides pod Crafting, i tamo ti za sve piše sta ti treba. Ja sam unlockao sve slotove za oruzija, da mogu imat najviše municije...12 inekcija, novcanik od 6000, najveci ruksak....

Ja nekuzim tommy sta si ti radio dosad? Ili ti sve treba crtat? Nista se nemozes sam orijentirat i pronac, a sve ti pise?

Ja dosao i do drugog ogromnog otoka, naoruzan do zuba, sva oruzija pokupovao i skoro sve modove, a vidim neki ni neznaju osnove Craftanja bez kojih neces prezivit kasnije u igri.

Sve sam skužio :)

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
TheDarkSide kaže...
Tommy_123 kaže...

Sve sam skužio :)

imas tommy u igri user manual pa si tamo citaj sve sto neznas

13 godina
neaktivan

Jel netko isao u lov na morske pse? Naime, u vodi nemozes oruzija, ni noz koristit. a sad pucat na njih sa broda, treba cijela vijecnost da ga ubijes, a i zbrise...ja sam ih uspio ubit 4-5 s time da sam sa gliserom ih kupio, dok nisu crkli. Da probam sa lukom i strijelom? Da uzmem brod koji ima mounted gun, pa d a tako rokam? Vise ni sam nisam pametan kako ubit to stvorenje lakse nego ga kupit gliserom...

15 godina
Far Cry 3

Počeo i ja igrati ovo čudo. Za sada mi se sviđa.

Igra se vrti na med sa nekim postavkama na low i dobijem 30-40 FPS-a (dx9). Vjerojatno bi mogao nešto kombinirati, ali nemam volje sada. Ispod 30 jaako rijetko padne. Kad stavim na high, vrti se na 25-30 FPS. Samo čekam da se izbaci neki tweak guide da vidim koja opcija krade koliko FPS-a. Ovako mi se na 30-40 FPS-a čini kao da igra malo štuca tj. kao da se vrti na 25 FPS-a.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Vass: Run Forest, run

{#}

Uvodna pjesma {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

evo kakvih problema imam s texturama.. zna li netko rjesenje, cak sam jednom naisao na nekakav softwer koji je rjesao problema ako se likovi ne prikazuju dobro, ono tipa terena nema i tako..

http://picturepush.com/public/11518858
http://picturepush.com/public/11518876

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

nista rijesio sam problem sry

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 20:09 (mersimh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Far Cry 3

Igram od 11 h ujutro, igra je jednostavno genijalna.

Liči li vam malo na yugića ili golf jednicu ?

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
Cromaki kaže...

...

Liči li vam malo na yugića ili golf jednicu ?

Golf 1, prva linija sa užim stražnjim svjetlima.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan

Otprve na peglicu ako je dovoljno malen..

Golf definitvno nije..

13 godina
neaktivan

probaj isključit AA u ATI CATALYST CONTROL C ......meni je pomoglo

15 godina
Far Cry 3

Igra je bome i zahtjevna.

100% CPU i GPU usage.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3

pegla li tko sve na low {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...

Jel netko isao u lov na morske pse? Naime, u vodi nemozes oruzija, ni noz koristit. a sad pucat na njih sa broda, treba cijela vijecnost da ga ubijes, a i zbrise...ja sam ih uspio ubit 4-5 s time da sam sa gliserom ih kupio, dok nisu crkli. Da probam sa lukom i strijelom? Da uzmem brod koji ima mounted gun, pa d a tako rokam? Vise ni sam nisam pametan kako ubit to stvorenje lakse nego ga kupit gliserom...

meni igra nije 100% fluidna niti na 50 fps i to me tako nervira

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

To znači da je dobro optimizirana i da iskorištava resurse.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Vass: Run Forest, run

{#}

Uvodna pjesma {#}

Ma on se poigrava njima

Spileri, ne citat ako si nezelite upropastit pocetak price i igre:

Ona scena kad mu ubije starijeg brata, njemu je namjerno rekao da bjezi...jer mu je zanimljivo...a i ta scena mi je predobra...kad se trci kroz đunglu, pa i medvjed pocne ganjat, meci lete. Sam Vaas zna da i ako ih pusti da pobjegnu, nemaju kako pobjec sa otoka, znaci tako rec oni su u otvorenom zatvoru...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice