Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 907.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
15 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
galinjo24 kaže...

dali ču ja sa svojim pc-om moči ugodno igrat far cry 3?

Naravno. Vidi ovaj link koji je već ranije postan:

http://www.pcgameshardware.de/Far-Cry-3-PC-217540/Tests/Far-Cry-3-Test-Grafikkarten-CPU-Benchmarks-1036726/

Na max postavkama 31 FPS average. Znači malo smanjiš AA i eventualno još neku sitnicu i vozi.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2012 14:00 (Minoza).
13 godina
Far Cry 3

Onaj "luđak" u FC3 me podsjeća na Milanovog igrača Kevin-Prince Boatenga... :)

Ubi bene, ibi patria.

17 0 hvala 1
16 godina
Far Cry 3

ovde gpu od amd je kao kod kuće,bolje gura ovu igru

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel još nekoga igra podsjeća na film "The Beach" (Žal)? Mladi u potrazi za pustolovinom završe u tropskom raju, otkriju plantažu droge i agresivne neprijateljske domorodce.

Is it weird that this gave me an orgasm?

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Onaj "luđak" u FC3 me podsjeća na Milanovog igrača Kevin-Prince Boatenga... :)

Pa po njemu su i pravili {#}

15 godina
neaktivan
DragonShit kaže...

Jel još nekoga igra podsjeća na film "The Beach" (Žal)? Mladi u potrazi za pustolovinom završe u tropskom raju, otkriju plantažu droge i agresivne neprijateljske domorodce.

Upravo tako.Baš me na taj film podsjetila igra.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
13 godina
neaktivan

Evo glumca po kojem je Vaas nastao :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
galinjo24 kaže...

dali ču ja sa svojim pc-om moči ugodno igrat far cry 3?

Naravno. Vidi ovaj link koji je već ranije postan:

http://www.pcgameshardware.de/Far-Cry-3-PC-217540/Tests/Far-Cry-3-Test-Grafikkarten-CPU-Benchmarks-1036726/

Na max postavkama 31 FPS average. Znači malo smanjiš AA i eventualno još neku sitnicu i vozi.

7970 i 2600k ne mogu izgurati 60 fpsa i kaze nece biti zahtjevno lol. Nikako.....

13 godina
neaktivan

Kad vec gledate na http://www.pcgameshardware.de/Far-Cry-3-PC-217540/Tests/Far-Cry-3-Test-Grafikkarten-CPU-Benchmarks-1036726/

Dajte obratite pozornost na rezoluciju i izostravanje...Jedna HD5850 na 1980×1080 maxed out na DX11 bez AA daje Avarage 27 FPS-a...naravno uz odgovarajuci CPU...

To i nije tako lose...Smanjite rezu, maknete AA i trebalo bi ic preko 30-35 u normalnom okruzenju( a kad krenu sranja, kao masu explozija, vatra ili neke scene koje su nakrcate stvarima, explozijama i cemu vec)  boze moj, malo ce trzaka vjerovatno i to je to...

15 godina
Far Cry 3

Novi SS-ovi

5 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Novi SS-ovi

Filadendron FTW.{#} Igra kao da igleda sve bolje!Nadam se da ću ja to moći igrati kako spada.BF3 igram sve na High.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Hmm... koliko vidim, ne gine mi nekakav medium setting uz 1680x1050 ili tako nešto.

Igra me napalila, izgleda prebolesno.

Nadam se da je sandbox uistinu sandbox, hodanje 10 kilometara u bilo kojem pravcu

i (skoro pa) nikakve restrikcije u izvršavanju (pokolja) misija.

Već vidim kako se mažem blatom i žvačem žuto-crvene gljive i

zatim napadam benzinske postaje, nojeve, gazele i zlostavljam stabla {#}

It puts the lotion on its skin or else it gets the hose again.
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni se najviše sviđa zelenilo i sveopcki "Tropski" ugođaj, Koji je imao i Far Cry....mislim nije bio loš ni Far Cry 2, al opet tropski otoci, luđaci, zivotinje, pregršt oruzija, otvoreni prostor:) to je recept za kaos :)

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

I Afrika je na papiru izgledala super, da su je drugalije odradili i bila bi, ali da, i meni je dosta draži tropski setting. :)

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
forzzuk kaže...
Već vidim kako se mažem blatom i žvačem žuto-crvene gljive i

zatim napadam benzinske postaje, nojeve, gazele i zlostavljam stabla {#}

I uz to ako tagiraš neprijatelje vidiš ih kroz zidove, kamenja i ostale neprozirne stvari i prepreke, svakog neprijatelja vidiš na minimapi, crosshair ti zauzima pola ekrana skupa sa onom retardiranom detekcijom... Svi kolektabilni objekti na terene ti blendaju.....

Ali tko je danas vidio i čuo za malo imerzivnosti u igrama........ To je valjdfa nebitno ljudima

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Doktore... Ostario si. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Nisam, nego volim da to sve skupa liči na nešto. Pa zar je teško ubaciti opciju da se isključe stavke koje ne želiš kao u recimo Assassins Creed serijalu... Pa to ima i Skyrim tako da neko "port" objašnjenje ne prolazi... Više neka ljenost... (a sa tim su se navodno i preseravali da će to biti moguće, ali gdje sam god čitao to nije omogućeno)

Ono, quest marker i "istražuj" ogromni otok... Dođeš u neprijateljsko mjesto one strelice ti govore odakle pucaju bla bla... Najbolje da i puca za mene. A i to je blizu jer auto reload je već standard koji nikoga ne sekira... 

Pa još malo pa će se igre same igrat.......

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.11.2012 18:05 (doktor1).
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
thuglife kaže...

Nisam, nego volim da to sve skupa liči na nešto. Pa zar je teško ubaciti opciju da se isključe stavke koje ne želiš kao u recimo Assassins Creed serijalu... Pa to ima i Skyrim tako da neko "port" objašnjenje ne prolazi... Više neka ljenost... (a sa tim su se navodno i preseravali da će to biti moguće, ali gdje sam god čitao to nije omogućeno)

Ono, quest marker i "istražuj" ogromni otok... Dođeš u neprijateljsko mjesto one strelice ti govore odakle pucaju bla bla... Najbolje da i puca za mene. A i to je blizu jer auto reload je već standard koji nikoga ne sekira...

Pa još malo pa će se igre same igrat.......

Pa je li potvrđeno da se to neće moći isključiti?Ako je,svejedno će netko to modirati i isključiti.

Ja osobno mislim da će biti nekakva survivor/veteran/hardcore/ultra hard težina na kojoj će to sve biti isključeno,ali ostaje nam za vidjeti.

13 godina
neaktivan

Ja osobno nikad nisam volio autoreload...Meni bi bilo fora da mi sred pucnjave samo pocne cut klak-klak...prazan šanzer :) Ili da recimo kad pucam brojim metke, pa onda znam koliko je još ostalo...

Meni je bas super ono iz FC2..da ti zasteka oruzije:D Pa ga treba odblokirat...

Nacio sam da prije svakog okrsaja, odnosno kad vec znam da ce se nesto desit, sva oruzija napunim dokraja, i pripremim se...Isto tako nakon svake akcije, ili tokom akcije ako pucnjava traje dulje ide reload svega...to mi je dosta pomoglo u MP-u od igra, iako zna se nekad desit da me provinik uhvati bas tokom reloada...al onda spašava quick swap na gan ili nesto trece...

17 godina
neaktivan
Far Cry 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
Far Cry 3

mislim da će ovo biti igra koja će se popišati na crysis 3

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
11 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Još se sjećam Half Life 2, Doom 3 i tamo neki Far Cry u pc playu davne 2000 i neke. Ko bi reko da će to dovdje dogurat. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

zombiji u FC3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far Cry 3

Kritika jako voli FC3, a kao zamjerku mu uzimaju MP dio igre, ovo je relativno bilo i za očekivati.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Kritika jako voli FC3, a kao zamjerku mu uzimaju MP dio igre, ovo je relativno bilo i za očekivati.

Znaš li možda koje su im zamjerke na MP? Laggovi, mali broj mapa, oružja....?

14 godina
neaktivan

Barem koliko sam ja mogao vidjeti neinventivnost. Neces naci nista sto vec drugi FPS-i ne nude

Steam: merce990
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 15:42 (Merce).
17 godina
Winchester01 kaže...
Dodinho kaže...

Znaš li možda koje su im zamjerke na MP? Laggovi, mali broj mapa, oružja....?

Tvrde da nema ništa novog i da drugi FPS naslovi su tu komponentu bolje odradili, ovdje su vjerojatno mislili na Black Ops 2. Ali su zato rekli da je priča i cijeli SP veliki plus i glavna karika igre. Tako tvrdi IGN.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
14 godina
neaktivan
Far Cry 3
Holla.
Jedno pitanje... hoće li Far Cry 3 'šljakati' na grafičkoj kartici koja ne podržava dx11 (ati radeon 4850)?
Da se ne zaletim i kupim igru koju ne mogu pokrenuti na svom kompu...
Gracias.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Podržava igra dx10ku, nije 9ku. Hoće.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ja stvarno ne znam kakvu inventivnost MP-a ljudi očekuju.Što se još može izmisliti što negdje u nekom obliku nije već viđeno?

Druga stvar,kako MP nije inventivan kad ima: psyche gas,battle crys,firestorm mode,odluke o protivniku na kraju runde...

Normalno da su oružja podjeljena u assault rifles,sniper rifles,submachine guns,light machine guns,što se tu još može dodati da bude inventivno?Igra ima i flame thrower, koktele i mačetu, što recimo CoD nema.

Takva manje više slična podjela klasa/oružja je u svim igrama.Za jednu SP igru ovo je po meni sasvim dovoljno inventivan MP.

Najvažniji je osjećaj napucavanja,oružja i dobre mape(koje btw ako i nisu dobre ima odličan map editor,nema plaćanja za nove mape kao u CoDu.)

Možda MP i je najslabija karika u paketu ali mislim da nije uopće tako loš kao što ga svi blate.Ostaje mi da probam pa da sudim,ali za sada mi izgleda odlično.

Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice