Far Cry 2 ruši xp

poruka: 36
|
čitano: 7.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2 ruši xp
HBomb kaže...

aha... ma mislio sam da ako mu se više igara ruši, da bi probao očistit kompjuter od prašine... prepuhat ga iznutra..

mojem frendu su se rušile sve novije igre... igrao nekih sat vremena i ugasi mu se kompjuter...

na kraju je očistio komp od prašine i sad mu sve radi bez problema...

neznam kolko ja znam samo far cry 2 a ja sam mu bio reko da si stavi jos rama ima sad jeftinih DDR2 od 2GB za 150-200kn... samo neznam dal bi mu to pomoglo

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

a dobro, ja sad neznam koja mu je konfiguracija... ti ju očito znaš, pa mu onda možeš i savjetovat kaj da si uzme... Osmijeh

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
17 godina
neaktivan

@Hbomb: stvar je u slabijem hardveru koji u kombinaciji sa ljetnim vrućinama i eventualno (pre)visokim grafičkim postavkama ne može potjerati igru bez rušenja i/ili zamrzavanja Namigiva

Što se redovitog čišćenja prašine tiče - apsolutno. Ja svakih nekoliko mjeseci iščetkam sve komponente sa ovečim slikarskim kistom i još malo raspušem sa komprimiranim zrakom sva mjesta gdje mi kist ne može doprijeti. Nakon temeljitog čišćenja, temperatura na pojedinim komponentama (npr. grafulja) padne i do 3C  Belji se

Lijep pozdrav ;)
15 godina
neaktivan

samo to ili jos nesta???

andrejj
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

@Hbomb: stvar je u slabijem hardveru koji u kombinaciji sa ljetnim vrućinama i eventualno (pre)visokim grafičkim postavkama ne može potjerati igru bez rušenja i/ili zamrzavanja Namigiva

Što se redovitog čišćenja prašine tiče - apsolutno. Ja svakih nekoliko mjeseci iščetkam sve komponente sa ovečim slikarskim kistom i još malo raspušem sa komprimiranim zrakom sva mjesta gdje mi kist ne može doprijeti. Nakon temeljitog čišćenja, temperatura na pojedinim komponentama (npr. grafulja) padne i do 3C  Belji se

ček jel ovo bilo za moj problem ili neš drugo? xD nisam pohvatao Smijeh

a enivej, ako se radi o mojem problemu, pogledaj prijašnje postove kad su pisani, pa ćeš vidjet da me to mučilo još u 12. mjesecu Namigiva a tada nije bilo baš bogzna kak vruće Belji se

al dobro.. slučaj sam riješio zaključkom da mi je kompjuter preslab...

i točka Smijeh

ANDRA kaže...

samo to ili jos nesta???

a gle, zasad probaj instalirat nove drivere, pa javi kak je prošlo... ukoliko ne bi bilo uspješno, reci, pa ćemo probat riješavat dok ne odgonetnemo u čemu je problem Smijeh

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
16 godina
neaktivan
ANDRA kaže...

moze pomoc ovako instalirao sam farcry 2 i nema slikee kada udjem u igricu kako to napraviti?????

molim vas javi ti se koji znate!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Javlja li ti na pocetku igra da ti driveri nisu najnoviji, ako jest instaliraj ih, ako ne kupuj novu graficku Namigiva

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 10:04 (ExXxEr).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice