Vidio sam da je za xbox vani, valjda uskoro i za PC..Vjerovatno je bilo priče oko toga, ali može li mi tko ukratko objasniti zašto su izdavači igre odlučili izdati je s potpuno istom grafikom kao što je bio Fallout 3? Je li u pitanju štednja, je li u pitanju lijenost programera, što li je? Pa nije Fallout niskobudžetni naslov pa da si mogu dozvoliti takve eksperimente... Fallout 3 mi se doista dopao, prešao sam ga par puta, i grafika mi nije bila toliko bitna, ali to je bilo 2008. Čak je i tada već bila lagano zastarijela...Na početku 2011. godine, to je jednostavno blesavo..Što vi mislite?
Vidio sam da je za xbox vani, valjda uskoro i za PC..Vjerovatno je bilo priče oko toga, ali može li mi tko ukratko objasniti zašto su izdavači igre odlučili izdati je s potpuno istom grafikom kao što je bio Fallout 3? Je li u pitanju štednja, je li u pitanju lijenost programera, što li je? Pa nije Fallout niskobudžetni naslov pa da si mogu dozvoliti takve eksperimente... Fallout 3 mi se doista dopao, prešao sam ga par puta, i grafika mi nije bila toliko bitna, ali to je bilo 2008. Čak je i tada već bila lagano zastarijela...Na početku 2011. godine, to je jednostavno blesavo..Što vi mislite?
skroz se slažem ... negdje pise da su animacije ostale na istoj razini kao i F3 ... cak i za to vrijeme je bilo lose, a kamoli sada ... trebali su se dosta vise potrudit sto se tice toga .... Bethseda TD !!!
pa ono to je engine koji je jos oblivion koristio,a i znas i sam da i nije najbolje optimiziran F3 je imao dosta bugova i gluposti
pa i vece teksture i bolja grafika bas im nisu prioritet,a i ono su vecinom snimke sa Xboxa pa bi na pc trebalo bit ipak malo bolje
Mislim da bi sa novim Elder Scrolls-om trebao doci novi engine
ne znam, ne znam...znam da ću 'nabaviti' igru, i probati je, ali jednostavno nisam zadovoljan. Imam dojam kao da je ovo samo novi chapter, a ne nova igra...
ne znam, ne znam...znam da ću 'nabaviti' igru, i probati je, ali jednostavno nisam zadovoljan. Imam dojam kao da je ovo samo novi chapter, a ne nova igra...
pa da tak i izgleda (pa fallout 3 su cesto zvali Foblivion )
F3 sam kupio,a za ovo neznam
vidit cu nakon sta probam
Live Stream, komentar jednog od devolpera, gameplay koji se ne može vidjeti u ostalim klipovima.
Live Stream, komentar jednog od devolpera, gameplay koji se ne može vidjeti u ostalim klipovima.
Gledam te filmiće, trailere, i ne mogu vjerovati...Oni pričaju o oružju u igri, atmosferi, neprijateljima...Pa stvar je posve jednaka kao i u Fallout trojci...Posve jednaka, a oni se valjda hvale kako su nešto napravili. Isti namještaj, isto oružje, iste one traljave teksture...I to pokušavaju zamotati u novu igru? Nakon tri godine? Zar će se naći netko tko će to kupiti? Pa to je DLC, ne nova igra...
Gledam te filmiće, trailere, i ne mogu vjerovati...Oni pričaju o oružju u igri, atmosferi, neprijateljima...Pa stvar je posve jednaka kao i u Fallout trojci...Posve jednaka, a oni se valjda hvale kako su nešto napravili. Isti namještaj, isto oružje, iste one traljave teksture...I to pokušavaju zamotati u novu igru? Nakon tri godine? Zar će se naći netko tko će to kupiti? Pa to je DLC, ne nova igra...
Kad si prije pogledao? Live Stream traje skoro sat vremena.
Razocaran.
Isti engine,ista gameplay mehanika kolko vidin,jedino sta mozda izvuce ovu igru je neka predobro slozena prica ali sumnjan.
Previse san vrimena provea na falloutu da bi mi ovo bilo zanimljivo.
Sta se reklo,zasad,ovako zapakirano,vise mi baca na dlc.
steta.
ja neznam sta se sad cudite pa to se znalo od prvog videa da ce tak bit
Još neki detalji oko igre...
Link.
Nesviđa mi se ovo s perkovima nakon svakog drugog levela, a ne nakon svakog.
Link.
Perkovi su po pravilu svaka tri levela tako da je ovo zapravo dobra stvar!
Po rječima autora igra je duža nego F3, a to što je isti engine ista grafika, onom kom se svidio F3 neće nimalo smetati. Nije loše za dlc, točnije ekspanziju.
Link.
Perkovi su po pravilu svaka tri levela tako da je ovo zapravo dobra stvar!
Po kojem/čijem pravilu?
Na Falloutu 1 & 2 perkovi su išli svaka 3 levela, ako se uzel trait skilled (ili gifted, ne sjećam se sad točno) onda svaka 4. Tak da je dobro ovo sad svaki drugi, tak da se treba malo razmisliti koj da se uzme.
Govorio sam u odnosu na treći, kad već svi vuku toliko sličnosti s prvim onda mi je realnije njega uspoređivati sa NV, nego prva dva.
Meni je jaaaaaaaaako drago da je grafika ostala igra jer inače definitvno ne bi mogao vrtit igru.
Zašto neki kukaju oko grafike, pa ako mogu igrat Morrowind mogu i ovo, a animacije nisu toliko grozne.
ma pusti te sta prigovaraju na grafiku a glavno da im ne smeta cijeli dan igrati cod2 ili wow koji imaju 1000 puta losiju grafiku od fallouta
Igra je stigla u ducane, navalite narode jos malo pa nestalo.
znaci jos malo, pa ce bit dostupna i na torrentima :))))))
Akcija u mercatoru: " Fallout New Vegas samo 0 kuna"
btw vidjeli ste kakve ocjene dobiva?
znaci jos malo, pa ce bit dostupna i na torrentima :))))))
Već i je
Neće ni oni puno zaostajati. Obsidian je sazdan od ljudi koje su radili najbolje RPG-ove svih vremena i tu teško da će biti razočaranja.
Jedino što su loši kada treba napraviti vlastitu igru...
uf eo bas sad doso za komp, skidam, jos par sati i skinutoo.. xD, valjda ce biti dobra... za PC
Ja iskreno nemam aposultno nikakvih očekivanja. Vjerujem da ću imati dojam kao da igram još jedan DLC...
ja znam da cu uzivat
jedva cekam da dobim neki badass armor uff
onaj tesla armor je izgledao odlicno
Neće ni oni puno zaostajati. Obsidian je sazdan od ljudi koje su radili najbolje RPG-ove svih vremena i tu teško da će biti razočaranja.
Jedino što su loši kada treba napraviti vlastitu igru...
Mislim da je tu problem u Segi, a ne u Obsidianu. Bilo koju igru koju sam igrao a da je izdavač bila Sega je bila ne bih rekao loša ali manjkava definitivno. Ovo isto vrijedi (barem što se mene tiče) iz za JoeWood (Gothic 3, Arcania itd...).