Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 177.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fallout 3

Ako Fallout 3 kicksa, ima jos zadnja nada!

Za one koji nisu znali informacija: Black Isle jos uvijek ima prava na Fallout MMO. :P

Da bas i mene zanimaju dialozi u F3, jedini screenshot s dialogom koji sam vidio do sad, prikazuje samo 3 ponudjena odgovora, sto i ne izgleda kao bogata mogucnost izbora. Al to je mozda samo jedna grana razgovora od sveukupnog dialoga s tim NPCom...

Steta sta vise dialog nije u Pip Boy okruzenju, nego je vise Oblivionski...

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

Fallout ce biti smece...

Svi strani recezenti koji su ga igrali na E3 kazu da je to Oblivion with guns...

Gospodo, Oblivion nema apsolutne veze sa Falloutom...

Tako i ova igra nema apsolutne veze sa Falloutom osim imena kojega su platili 5 miliona dolara... Na zalost, dobar gameplay nisu kupili a sami ga nisu u stanju napravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fallout 3
Kant kaže...

Fallout ce biti smece...

Hajdemo ne komentirati nešto na ovaj način dok još nismo zaigrali. Pomalo je bedasto konstatirati da će neka igra biti smeće prije nego li se odigra barem prvih sat vremena gameplay-a.
Na kojekakve recenzije se ja uopće ne oslanjam jer se već više puta dogodilo da su recenzenti hvalili igru i kovali ju u zvijezde a da se meni nije dopala ili obratno. Vjerujem samo sebi i svojoj prosudi.
Fallout 3 možda neće biti skroz kao prva 2 nastavka, no siguran sam da će makar dio atmosfere zadržati a s tim će si osigurati veliku bazu igrača (uključujući i mene).
Fallout 2 je bio prva igra uz koju sam doslovno dočekao zoru (nisam ni skužio da je čitava noć prošla odkad sam sjeo za komp oko 21h 'samo da prođem par questova') Namigiva
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Fallout 2 je bio prva igra uz koju sam doslovno dočekao zoru

He, he, ovo me podsjetilo da je i kod mene Fallout bila prva igra zbog koje nisam spavao. Sjećam se da je jednom bio najavljen neki važan boks meč, ne sjećam se više koji, prijenos iz US, oko 5 ujutro, pa sam postavio taj razlog da ne spavam i dočekam boks. Međutim, FUCK OFF! Smijeh Dočekao sam boks i između kvestova preko ramena svega par puta bacio pogled na TV i nastavio igrati Fallout do 8 ujutro Smijeh

Poslije se stvarno ne sjećam da sam, osim uz neki MMO i na LAN partyu, ostao budan noću zbog igre.

"War. War never changes..." Smijeh
Ja ću jednu srednju ćevapa i malo točeno. Hvala.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2008 8:23 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan
Fallout 3

još ako bi dobio neko novo oružje, ulala :)

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

@the dream

Fallout hoce imat veliku bazu igraca, ali fanova Obliviona, tesko da ce i jedan fan Fallout serijala rec: To je taj nastavak koji sam ceko! Fallout 1 i 2 su rpg, ovo je genericki fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

Jel bude imal fallout3 singleplayerOsmijeh?

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png

0 0 hvala 0
16 godina

Bude

16 godina
Fallout 3

Oce li biti onog putovanja po mapi ko u Fallout 1 i 2?

Ako tog nece bit to mi je debilno i mogu rec bye bye random encounterima, kao naprimjer noga od bigfoota ili onaj svemirski brod di se moze naci solarni pistolj...JOJ fallout je perfekcija! Definitivno igra u kojoj sam se najvise uzivio. Stvarno se nadam da ga Bethesda nece zahebat.

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

Jel se zna kak če to biti zahtjevno?

http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png http://img440.imageshack.us/img440/1372/341214821329xd0.png http://img237.imageshack.us/img237/8337/801214821455cj9.png

0 0 hvala 0
16 godina
Ad4pt3r kaže...

Jel se zna kak če to biti zahtjevno?

Radjeno na oblivion engineu, nadodaj koji pixel vise i lako je zamislit kolka ce bit potrebna konfa.
Vjerojatno min. 128 MB SM 2.0 kartica, 1.6 Ghz proc., 1GB RAM.
Recommended bi mogo bit 256MB SM 3.0 kartica, 2.0 Ghz Dual Core, 2 GB RAM.
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Najvjerojatnije hoće , Bethesdine igre su uvijek zahtjevne u trenutu izdavanja, sjetite se Morrowinda i Obliviona, nego svratio sam na forum na ovu temu da spomenem kako nisam baš siguran da će igra biti loša ,mislim da će biti jako zabavna ali postoji jedna velika zamjerka s moje strane, radi se o bitki koja je prelagana koliko sam uspio vidjeti iz novih gameplay videa,kao neki fps na easy, i pretjeruju sa rasprskavanjem ekipe , to je naravno super zabavno vidjeti ali kako netko objašnjava da se zbog metka u glavu liku potrgaju svi udovi i leti jetra 15ak metara ??

Mislim da ću igrati Mortal Kombat serijal ako mi se gleda nenormalno pretjerivanje u načininima umiranja, stvarno bezveze, Svi mi volimo kad se neprijatelju otkine komad rebra ili kad ga razneseš zoljom ali čemu ovo prenerealno konzolaško prikazivanje, pitam se..(zarada ,idu prvo na PS3,Xbox,pa kad zarade onda daj PC-u jer ionako skidaju s neta igre)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fallout 3

1. da bi tako rasprskavao ljude moras dodat skill vezan za to, pa ako te smeta nemoj ga stavljat

2. igra je prelaka na video jer bi bilo glupo da covjek pogine pri pokazivanju iste, neces naci niti jedu igu gdje developer poginuo pri demonstracij ako to nije namjerno ucinio!!! Npr nadji video od Far Cry 2 i vidjet ces kako covjek bez problema smice gomile neprijatelja srljajuci na njih i negine,  to nije znak da ce igra biti prelaka nego su je stavili na easy ili ukljucili GOD mod i sl da bi ti demostrirali kvalitetu same igre. . .

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 17:18 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strontium kaže...

Najvjerojatnije hoće , Bethesdine igre su uvijek zahtjevne u trenutu izdavanja, sjetite se Morrowinda i Obliviona, nego svratio sam na forum na ovu temu da spomenem kako nisam baš siguran da će igra biti loša ,mislim da će biti jako zabavna ali postoji jedna velika zamjerka s moje strane, radi se o bitki koja je prelagana koliko sam uspio vidjeti iz novih gameplay videa,kao neki fps na easy, i pretjeruju sa rasprskavanjem ekipe , to je naravno super zabavno vidjeti ali kako netko objašnjava da se zbog metka u glavu liku potrgaju svi udovi i leti jetra 15ak metara ??

Mislim da ću igrati Mortal Kombat serijal ako mi se gleda nenormalno pretjerivanje u načininima umiranja, stvarno bezveze, Svi mi volimo kad se neprijatelju otkine komad rebra ili kad ga razneseš zoljom ali čemu ovo prenerealno konzolaško prikazivanje, pitam se..(zarada ,idu prvo na PS3,Xbox,pa kad zarade onda daj PC-u jer ionako skidaju s neta igre)

glede pretjerivanja s 'raspadanjem' protivnika dok opali po njima na prezentaciji - brijem da je lik uzel bloody mess perk. Namigiva

mislim da je bez toga perka skuliranije.

borba istina zgleda malo pre-fps-oidno i prelagano.
Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

1. da bi tako rasprskavao ljude moras dodat skill vezan za to, pa ako te smeta nemoj ga stavljat

2. igra je prelaka na video jer bi bilo glupo da covjek pogine pri pokazivanju iste, neces naci niti jedu igu gdje developer poginuo pri demonstracij ako to nije namjerno ucinio!!! Npr nadji video od Far Cry 2 i vidjet ces kako covjek bez problema smice gomile neprijatelja srljajuci na njih i negine,  to nije znak da ce igra biti prelaka nego su je stavili na easy ili ukljucili GOD mod i sl da bi ti demostrirali kvalitetu same igre. . .

Znam za perk samo taj perk ne radi non stop i ne omogućava razvaljivanje integriteta u jednoj sekundi, tko bi želio tako igrati? onda pređes igru za 5 sati ,mali izazov u predstavljanju nebi škodio ,uglavnom -ja kao ljubitelj Fallout serijala sam kritičan i brinem se za svoje "čedo" koje se rađa u jesen ,"ma samo da je živo i zdravo" :)
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Opet naglašavam - nemojte zaboraviti da je to Bethesdina igra i da će u mjesecima nakon izlaska moderska zajednica izbaciti tonu predobrih modova za Fallout 3! Osmijeh

Za prva dva dijela je bilo teže modirati, ali zamislite što će izmodirati za F3!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Ja iskreno vjerujem da ce se Betheseda potruditi da ubaci što više elemenata iz originalnog Fallouta. Sada ce biti samo drukcija perspektiva, par sitnica izbačeno, par sitnica dodano i to je to.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 475/920; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
No mod tools for Fallout 3
Faerdhur kaže...

Opet naglašavam - nemojte zaboraviti da je to Bethesdina igra i da će u mjesecima nakon izlaska moderska zajednica izbaciti tonu predobrih modova za Fallout 3! Osmijeh

Za prva dva dijela je bilo teže modirati, ali zamislite što će izmodirati za F3!

Eh možda ni toga ne bude ... evo link pa pročitajte:

http://www.bit-tech.net/news/2008/07/10/no-mod-tools-for-fallout-3/1
16 godina
Faerdhur kaže...

To nije to.
Ja ocu igru u originalu dobru a ne sa soma modova koji ispravljaju pogreske i ubacuju svoje elemente i narusavaju balans same igre.
Ako nisu sposobni sami napravit igru neka odma cijela igra bude open source projekt lol.
Najbolje mi kad neko kaze da je Oblivion dobra igra KAD se stavi hrpa modova koji nemaju veze sa Bethesdom nit su oni te modove napravili.
To koda ja kazem Pacman je super igra ako neki mujo napravi od te igre grafiku ko u Crysisu sa DX10.1 i SM4.1 i pretvori ju u MMO sa FFA PvPom, gradnjom kuca, balansiranim klasama i seamless sandbox svijetom koji ujedno sadrzava state of the art AI mobove.
16 godina
neaktivan
RE: No mod tools for Fallout 3
memulica kaže...

Eh možda ni toga ne bude ... evo link pa pročitajte:

http://www.bit-tech.net/news/2008/07/10/no-mod-tools-for-fallout-3/1

LOL, bez modova?! A, dobro, nitko i ništa nije savršeno...

A ovaj je zanimljiv - Bethesda pljuje po Diablo 3 konzervativnom dizajnu.

16 godina
Fallout 3

Jako mi je drago sto nece biti MOD friendly igra, no ono sa stapanjme traitova i perkova....OMG! Koja glupost! Znaci onaj Bloody Mess ces moc pokupit na bilo kojem levelu i neces morat zrtvovat posebne skillove da bi ga dobio...

Stvarno glupost.

Sto se tice D3 komentara, slazem se sa producentom F3a, Blizzadov staromodni pristup mi se ne svidja, ja sam se nadao full 3d igri...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Meni se Stalker čini boljim FPS-om od Fallouta 3.

Sva sreća da sam se skoro pa prestao igrati na PC-u, bit ću pošteđen razočaranja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2008 22:51 (klejton).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
klejton kaže...

Meni se Stalker čini boljim FPS-om od Fallouta 3.

Sva sreća da sam se skoro pa prestao igrati na PC-u, bit ću pošteđen razočaranja.

Ali Fallout nije FPS nego RPG...valda...nadam se...
16 godina
Fallout 3

Evo ja sam nakon 8 godina krenuo obnoviti znanje iz Fallout temetike da se pripremim za fallout 3. Igram dvojku i mogu reci da nakon toliko godina igra djeluje svijeze ko i prvi put (doduse nakon instaliranja patcha za promjenu rezolucije).

Iskreno, moram priznati da me filmici iz trojke nisu odusevili.... Nema onih nepreglednih pustinja i osjecaja osamljenosti... Sve mi atmosferom pomalo vuce na Hellgate London, a nadam se da sudbina igre nece biti ista. Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sova kaže...

Evo ja sam nakon 8 godina krenuo obnoviti znanje iz Fallout temetike da se pripremim za fallout 3. Igram dvojku i mogu reci da nakon toliko godina igra djeluje svijeze ko i prvi put (doduse nakon instaliranja patcha za promjenu rezolucije).

Iskreno, moram priznati da me filmici iz trojke nisu odusevili.... Nema onih nepreglednih pustinja i osjecaja osamljenosti... Sve mi atmosferom pomalo vuce na Hellgate London, a nadam se da sudbina igre nece biti ista. Neodlučan

Molim te imas kakav link za taj patch?
Ima li kakav i za jedinicu?
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
 Ali Fallout nije FPS nego RPG...valda...nadam se...
Fallout serijal nije, barem ne bi trebao biti, što momci iz Bethesde izgleda nikako da shvate. Kako sad stvari stoje, dobit ćemo (ćete Belji se) osrednji FPS sa elementima RPG-a.
16 godina
Molim te imas kakav link za taj patch?
Ima li kakav i za jedinicu?

http://www.nma-fallout.com/
16 godina
Fallout 3

Ova igra je potencijalna zamka... tako da jednostavno treba biti oprezan i izbjegavati predbilježbe... kad izađe pogledat cu recenzije, mišljenje ekipe na forumima - i onda cu odlučiti je li vrijedi love ili ne...

Nekako se bojim da su previše stavili akcije - i da su zanemarili one prave elemente koji su činili Fallout. Ovde ne mislim pod ubijanjem djece i slična sranja koja su razumljivo ukinuta, već ukidanja igre na poteze i slično... Treba viditi kako će to sve funkcionirati u stvarnosti. Nijedna prezentacija, bila dobra ili loša vam to ne može reći...

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf. -- Sam Ewing

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

ja bi najradije igru na poteze, ona nepetost kad neznas hoces li potrositi bodove na mijenjanje oruzja ili se pomoliti za neku kritikalku sa bozarom i to kroz dvojicu odjednom ,nista od toga, ovaj mod pauziranje je konzolaski i rijede cemo ga koristiti nego cisto ciljajuci u glavu sa misem..Neodlučan

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Vidim dugo niste raspravljali o trećem nastavku Fallouta, igra je ubro vani pa evo i jedna opsežne najave igre za one koji još ne znaju sve detalje oko nje :)

http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=144&select=22

Šta mislite?

Gaming Portal Hrvatske Cyber Lige - www.hcl.hr

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice