Fallout 3

poruka: 852
|
čitano: 186.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Fallout 3
Sint1 kaže...

Sokiran sam! Dosao sam do kraja! Probao sam kupiti sto vise questova sa strane sa svima prica itd... I na kraju mi nije ostao ni jedan quest osim glavnog kojeg sam pratio i mislio da ce me dovesti do novih lokacija i gradova kad ono gotovo.

Ne mogu virovati dosao sam do kraja, a otkrio mozda 40% glavne mape.

Na kraju cu reci da ovo nije niti Fallout niti Oblivion jer da je upola od te dvije igre bila bi odlicna. Prazna, depresivna, nista spektakularno za viditi mozda 2-3 dobre fore i sto su oni mislili da cu ici lutati wastelandom bez cilja. Ako se gleda kao igra neovisna od prijasnjih dijelova i ako se ne uzme da je napravila bethseda onda bi joj dao 70%, ali posto sam ogromni obozavatelj Fallout 1 i 2 i Obliviona onda KATASTROFA, jedino sto je dobro je gameplay sve ostalo cista NULA!!!

A ti si isto naivac neki... Kad bi pokrili 80-90% mape sa glavnim Questom, onda bi morali raditi novu mapu za Expansione

rofl
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Nisam igrao prva dva dijela, pa me zanima dal taj sex bas vidimo ili...

Ne. Zamrači se ekran, pa opet upali, i ono tvoj lik stoji na krevetu, ženska te hvali kako si bio dobar...

Ali, pazi sva ta isprepletenost u New Reno, *ebeš ženu i kćer mafioze, pa onda na kraju igre ide tekst o svemu što se dogodilo poslije - ljudi sretniji, tvoje pleme napreduje, i među ostalim stvarima piše kako je u kući toga mafioze došla prinova, dečko Osmijeh LOL!

Pa poslije završetka igre si mogao još lutati wastelandom i raditi što hoćeš, ljudi te u svim gradovima slave za tvoje herojstvo, a posebno ima par fora - jedna od njih je vratiti se u Vault City i poigrati se s računalom u ambulanti gdje si donirao spermu. Da vidiš nagrade! Smijeh

A tek leveliranje... do nebesa.

Ahhh...

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
16 godina
protjeran
Fallout 3

meni je ludo ono kad ciljaš koji ces dio tijela gađati

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dinjo kaže...

Jedino sta mi je tu ludo je sto to postoji jos od Fallout 1, uz razliku da sada nemozes gadjat neke djelove tijela poput prepona jer je to sad cenzurirano i jer svijet i developeri misle da to nije primjerno.
Ludo mi je i sto takvim ciljanjem i bez bloody mess perka mozes odsjec glavu protivniku zracnom puskom koja puca ziherice sto je cini se primjereno i ima mnogo logike.
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

Ako se ne varam, to se sad zove "V.A.T.S."
16 godina
protjeran
Fallout 3

igra je super - poslije fablea 2 i gearsa 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Dinjo kaže...

meni je ludo ono kad ciljaš koji ces dio tijela gađaSmijehti

Jedino sta mi je tu ludo je sto to postoji jos od Fallout 1, uz razliku da sada nemozes gadjat neke djelove tijela poput prepona jer je to sad cenzurirano i jer svijet i developeri misle da to nije primjerno.
Ludo mi je i sto takvim ciljanjem i bez bloody mess perka mozes odsjec glavu protivniku zracnom puskom koja puca ziherice sto je cini se primjereno i ima mnogo logike.
 hahahah...To je iz protesta, Kad te cenzuriraju u nekim stvarima kao što je Se....pardon, Spolni odnos (SmijehSmijeh), onda fino napušeš do apsurda ono što nisu cenzurirali. Ja se osobno uvijek iznenadim kada glava ostane cijela... U Melee fightu nema toliko Glavoxplozija, Doduše zato se komadaju drugi udovi....

Inače, u F2 nije bilo djece, tek nakon patcha su se pojavila. Tako da nije cenzura ovdje novost...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 18:08 (McVily).
17 godina
Fallout 3

Jel bio netko u Vault 108???

GARY?!  lool

Ne samo da je smiješno nego se tamo nalazi i Charisma Bobblehead.

"Um caruje, Dundo Maroje..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fallout 3

Ako se ne varam, Vault 108 je mjesto iz kojega počinjete igru i odatle sve počinje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Ako se ne varam, Vault 108 je mjesto iz kojega počinjete igru i odatle sve počinje...

Varas se, igra pocinje u Vault 101
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Prison Breaker kaže...

Aha, a znam da je bio neki Vault hehe.
Nisam znao da ima još Vaulta mislio sam da je taj jedini.

16 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
macgyver kaže...
Prison Breaker kaže...

Ima ih preko nekoliko... Glavni Quest vodi kroz 2, ali kompjuter u Citadelu spominje nekih 6-7 u regiji..
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 2:27 (McVily).
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

LOL! Smijeh Nasmijao si me...

Što misliš zašto bi američka vlada prije nuklearnog rata (developeri Osmijeh) numerirala vault (recimo 101), ako ih nema više? Ili koliki bi taj jedan vault trebao biti da tamo stane sva američka elita u slučaju rata?

Ili ne pratiš priču Fallouta... Mršti se

Vaultovi su bitan element cijele priče i doprinose ugođaju, nisu tamo bez veze.

17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

U pravu si.

Ali ima podosta takvih gluposti u svrhu posezanja za što više kupaca igre, no tu je još uvijek onaj osjećaj Fallouta, zato i igram. Doduše, našao sam po webu koji su unique weapons i armor, pa sam odradio kvestove za najbolju opremu u igri i sada kao one-man-army idem okolo istraživati, ubijati sve redom i konačno završiti tu priču, pa onda zaborav.

Bar dok za nekoliko mjeseci izađu neki "jako dobri" modovi.

16 godina
neaktivan
Fallout 3

cenzura. zeznut će mnogu dobru igru. to i želja za omasovljenjem istih, rezultiraju ovakvim bedastoćama.

tek sam počeo prekjučer... pa me zanima, skalira li FO3 jačinu enemyja kao i Oblivion ili mi se to sao čini? zasad još nisam naletio na protivnika od kojeg bi trebao bježat, kojeg nema šanse srokat sa svojih mizernih 2, 3 levela.

koje ste modove skidali uopće dosad?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

ima smek starog fallouta i to je bitno, a ova kvazimoralisanja su fakat glupost, ili pravi sve ko fifi i cvijetno drustvo ili kao stari fallout

evo nesto kontam da bi im u prici trbao jedan lik ko fifi onako u po nicega stoji curica i vice ..."sasave peteljke"... heheheh doprinos sveopcem haosu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brgljez kaže...

tek sam počeo prekjučer... pa me zanima, skalira li FO3 jačinu enemyja kao i Oblivion ili mi se to sao čini? zasad još nisam naletio na protivnika od kojeg bi trebao bježat, kojeg nema šanse srokat sa svojih mizernih 2, 3 levela.

Mislim da ima Oblivion bolest - još nisam morao upotrebiti Psycho ili Jet u borbi! Iznenađen Sve protivnike uspavam korektno i školski... Znači leveliranje s tvojim likom Mršti se

brgljez kaže...

koje ste modove skidali uopće dosad?

Ni jedan. Čekaju se "uber" modovi koji od ovoga prave Fallout. Nadamo se...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 11:04 (Faerdhur).
17 godina
Fallout 3

E Faerdhur, daj mi reci jel ima neka unique verzija Tesla Power Armora s nekim bonusima il tak nešt,  nekako mi se čini da sam prerano nabavio taj armor i glupo bi bilo da nema neki jači kasnije u igri jer imam još dosta za igrat. Zanima me baš Tesla ili slično jer sam najviše orijentiran na energy weapons.

P.S. Bolje mi je da tebe pitam neg da idem na Vault Wiki jer sam tamo nekoliko puta u potrazi za određenim informacijama naišao na SPOILERE, ono opisuju neki item a ispod još napišu sve povezano sa time pa doznam više nego što sam htio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

E Faerdhur, daj mi reci jel ima neka unique verzija Tesla Power Armora s nekim bonusima il tak nešt,  nekako mi se čini da sam prerano nabavio taj armor i glupo bi bilo da nema neki jači kasnije u igri jer imam još dosta za igrat. Zanima me baš Tesla ili slično jer sam najviše orijentiran na energy weapons.

P.S. Bolje mi je da tebe pitam neg da idem na Vault Wiki jer sam tamo nekoliko puta u potrazi za određenim informacijama naišao na SPOILERE, ono opisuju neki item a ispod još napišu sve povezano sa time pa doznam više nego što sam htio.

OK, i ja ću ti dati par informacija koje možda budu koristile i ostalima, neću ići predaleko, pa traži sam. Developeri su si dali truda, svaka čast, ali kad je netko debil on ne može napraviti ni domaću zadaću iz matematike za drugi razred osnovne škole, pa tako ni Bethesda ne može napraviti ono što je mogao Black Isle. Stoga je Fallout 3 zabavna igra koja je zaslužila spoilere i šifre za konzolu.

*SPOILER*

Onoliko koliko sam osobno tražio (a izbjegavao sam sve energy iteme, pošteno priznajem), ipak znam da je Tesla Power Armor, nažalost, najjači za ljubitelje energetske dezintegracije kao što si ti. Enclave Power Armor je ispod njega po traženosti.

Za one koji su malo više željni općenito egzotike tu je T-51b najbolji armor u igri, za koji trenutno ne postoji repair. Ali je upravo zato potpuno pošteno kad ga uspiješ pronaći koristiti konzolu i prikladnu šifru za opskrbljivanje takvim armorom kad se prvobitni potroši (a stvari se u igri troše nenormalno brzo, odvratna stavka, fuj Bethesda!). Neću ti reći gdje se nalazi, ali ako imaš veliki Intelligence dobit ćeš tu opciju u razgovoru s likovima u igri, ako nemaš onda koristi web za info (YouTube ima video tutorial kako doći do toga).

Dvije temeljne stranice za pronalaženje unique weapons su ti Fallout Wikia i Planet Fallout pa pogledaj za energetska oružja. Znam da izbjegavaš spoilere, ali meni je potpuno pravedno prema ovom vanilla Falloutu pročitati gdje se nalazi najbolja oprema i odraditi kvestove za to, što nikada ne bih uradio za prva dva Fallouta (i nisam, osim kada sam igrao drugi i treći put, tada sam već znao gdje je što).

Za sve drugo osim energetskog oružja savjetujem:

armor - T-51b (repair iz konzole)

small guns - Lincoln's Repeater (repair iz Hunting Rifle), Blackhawk (repair iz Scoped Magnum), Terrible Shotgun (repair iz Combat Shotgun)

big guns - Eugene (repair iz Miniguns)

sniper - Victory Rifle (repair iz Sniper Rifle)

Ja sam bijedno i nepošteno to pročitao na webu, ali pošteno odradio kvestove za tu opremu i sada idem s nabrijanim likom okolo gledati krvave filmiće koje radi moj V.A.T.S. dok rješavam glavni kvest i pokoji sporedni. Volim te neke stvari u Fallout 3 ozračju, ali zbog velikih gafova u implementaciji jedva čekam kraj igre.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 14:18 (Faerdhur).
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Za one koji su malo više željni općenito egzotike tu je T-51b najbolji armor u igri, za koji trenutno ne postoji repair. Ali je upravo zato potpuno pošteno kad ga uspiješ pronaći koristiti konzolu i prikladnu šifru za opskrbljivanje takvim armorom kad se prvobitni potroši (a stvari se u igri troše nenormalno brzo, odvratna stavka, fuj Bethesda!).

Mogu ti ga popraviti oni likovi koji popravljaju opremu
17 godina
Fallout 3

E ovaj Lincoln's Reapeater sam našo isprve jer inače ne mogu izać iz neke prostorije u bilo kojem RPGu a da ne provjerim svaki mogući spremnik. Frend je 2 sata luto po muzeju jer jednostavno nije temeljit...  nisam mu htio reć di je točno heh.

I Eugene sam nabavio, a sada samo želim Victory Rifle i T-51b jer OBOŽAVAM snajpanje i kempanje u bilo kojoj igri. Oblivion i Crysis sam prešo koristeći samo stealth...

EDIT:  Sad sam počeo gledat onaj video tutorial za T-51b i čim sam čuo da ima veze sa questom Shoot Them In The Head presto sam gledat da si ne zaspojlam jer tak i tak upravo rješavam taj quest i jedini kojeg još moram ubit je Dave, kak se yebeno poklopilo...

E i kaj se tiče "vanilla" fallouta 3, baš zato što je vanilla idealan je za čilanje, to igram kada se hoću opustit onak nemrem zgubit u toj igri a često je zanimljiva... (Gary @ vault 108 loool)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 14:56 (zv'jer2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...
 Mogu ti ga popraviti oni likovi koji popravljaju opremu

Eh, da, hvala, zaboravio sam. Mogu oni to, ali ne skroz, ni jedan od njih.

A i vrlo mi je uzbudljivo nakon svake očišćene baze, špilje, podzemne ili zgrade odlaziti na repair 70% kod njih Osmijeh Neki put helmet strada do kraja i već nakon 9 - 10 protivnika! Užas!

Čarobni repair za takvo što je player.additem... Namigiva I zabava ide dalje, bloodbath bez smetnje Osmijeh

17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

EDIT:  Sad sam počeo gledat onaj video tutorial za T-51b i čim sam čuo da ima veze sa questom Shoot Them In The Head presto sam gledat da si ne zaspojlam jer tak i tak upravo rješavam taj quest i jedini kojeg još moram ubit je Dave, kak se yebeno poklopilo...

Ne znam kako bi to zaspojlao, jer zapravo ni ne znam jel postoji kvest koji vodi do T-51b, osim pričanja s likovima. A Shoot Em in the Head kvest je samo neophodan zbog ključeva koje moraš pokupiti od žrtava (e, sad, kako ćeš ih zadržati ili zadobiti od onog ghoula... to je već umijeće RPGa)

zv'jer2 kaže...

a često je zanimljiva... (Gary @ vault 108 loool)

Kao i taj dio, meni je cijela Tranquility Lane koncepcija predobar dio igre. Ima Fallout 3 svojih trenutaka...

16 godina
neaktivan

Ima dobar mod koji donekle simulira Turn-Base u V.A.T.S - u..

Radi po principu da nakon što otpucaš seriju u VATS-u, ostaješ u istome još 6-13 sekundi nepomičan, pri čemu se Damage koji primaš povećežava za 150% do 300% (Feral Ghoul me ubio u 3 udarca na 5 lvl-u), ali zato kad izađeš van imaš full AP, pa možeš ponoviti gotovo odmah.

Za sve vas fanatike kojima je trenutno prelagano SmijehSmijeh

17 godina

@Faerdhur:

Ma mislim presto sam gledat video da si ne zaspojlam nalaženje oklopa. Čim sam čuo da je potraga za njim povezana sa questom Shoot them in the head presto sam gledat jer sam trenutno bio na tom questu.

A što se tiče RPG umijeća... naravno da ću uzeti ključeve i ubiti Mr. Crowleya poslije obavljenog questa heh.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2008 21:16 (zv'jer2).
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

A što se tiče RPG umijeća... naravno da ću uzeti ključeve i ubiti Mr. Crowleya poslije obavljenog questa heh.

Pa, budući da je on ugledni član ghoulske zajednice, možda je bolje završiti kvest tako što mu ključeve predaš, uzmeš njegovu nagradu, pa mu ih, recimo, ukradeš. Inače bi se mogli svi iz Underworlda sjuriti na tebe. Ali, pazi, čim mu predaš ključeve, on krene van, pa nađi mjesto gdje si najbolje hidden iza njega tijekom izlaska i odmah tipka F5, pa pokušavaj ukrasti ključeve dok ti ne uspije, stalno učitavaj (F9).

17 godina
Fallout 3

Hmm  a mislio sam nastavit svoj ubilački pohod tako da završim quest, dobim nagradu i vani ga ubijem... Bilo kako bilo na kraju ključevi su moji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Gotovo. Prekratko. Uninstall.

Za RPG fanove - ne igrajte storyline dok se dobro ne zabavite naokolo po wastelandu. I ne očekujte stotine završetaka, sve vodi jednom te istom završetku koji se izražava u nijansama.

Zabavnost + Fallout ozračje + razna "Oblivion" i "Bethesda" razočaranja = zbunjenost... Mršti se

Ajd, sretno vam bilo, navratit ću da vidim što kažete vi do kraja igre Namigiva Ja idem u bolje svjetove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fallout 3

Igra je fantastična, ali je razočaravajuće kratka i ima malo side questova. Igra se može produžit jedino exploranjem, recimo da ideš malo u druge vaultove i razne one tvornice i tako. Borio sam se sa onim Enclave vojnicima prekratko, oni bi trebali od početka biti upleteni u igru.

zakuvo sam čaj, dosta mi je fuke, boli me stomak i prolivam na dupe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odma sam skužil da bude zabava kratkog vijeka. zato i pužem valjda po Wastelandu. 9 i pol sati igranja i još uvijek samo pičim po sidequestu za survival handbook. čemu žurba? 5 level i što je najžalosnije nema situacije u kojoj bi podvio rep ili potrošio vremena i cijeli inventory samo da riješim neku beštiju. složio odavno shiskebab bez imalo muke, jučer slučajno nabasao na Georgetown i pokupil minigun. za koji mi je trebalo ravno 30ak sekundi, jedna frag grenade i malo prtljanja po vatsu. jadno do bola. a tak sam se fino, da prostite zasral kad mi je prvi super mutant brute izletio pred mene. moš mislit. više se namučim s kanalizacijskim mirelurkerom, nego s mutantom. nabijem ih s njihovim skaliranjem. a kad se sjetim kako mi je nekad davno, za vrijeme Morrowinda Bethseda bila najdraži developer. nakon toga, ode sve nizbrdo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice