Skinuo sam fallout 3 s interneta i pisalo je RUS/ENG i skinem i pocnem instaliravat i nis ne kuzim,instalirao sam ali dalje neznam vise,neznam uc u igru neznam nis.Ako mi moze netko pomoc bio bi zahvalan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skinuo sam fallout 3 s interneta i pisalo je RUS/ENG i skinem i pocnem instaliravat i nis ne kuzim,instalirao sam ali dalje neznam vise,neznam uc u igru neznam nis.Ako mi moze netko pomoc bio bi zahvalan
pa zasto nisi skinuo najobicniju reloaded verziju ...stavis patcheve i dlc-ove i uzivas
pa zasto nisi skinuo najobicniju reloaded verziju ...stavis patcheve i dlc-ove i uzivas
Bilo je ali je bilo malo seedera a meni je igra danas trebala pa sam je oko 3 poceo skidat jer neam nis na kompu...Bio je 2 tjedna ugasen radi maticne crknute a na kompu nisam imao nis osim css a to mi nevalja vise :S jer ocu isprobat kako nova grafa ide s novim igrama.đ
Jel mozda znas kako rijesit? skinuo sam patch engleski i instalirao i opet mi je na ruskom
Predlažem barem crvene kartone autoru teme i kolegi koji je odgovorio (zbog upučivanja na "kvalitetniji" torrent).
Predlažem barem crvene kartone autoru teme i kolegi koji je odgovorio (zbog upučivanja na "kvalitetniji" torrent).
Super bravo za tebe,nisam uopce trazio crack neg samo pomoc oko ruskog
pozdrav autoru koji mi je pomogao oko ovog i problem je rijesen hvala ti
A i pozdrav tebi na spamu :D
EDIT:Nije me uputio nego mi je samo rekao,a to sto mi je rekao to je cinjenica a kad te uputi onda ti kaze "Odi tu i skini si ovo" i onda on prilozi link 
kako mi dižete tlak vi pravednici i borci za prava proizvođača...
baš me interesira kaj originalnog sve imaš
samo trolaš na ovaj način
čovjek ima problem, i treba ga riješit, a ne glumit FBI majmuna
ne razumijem kaj misliš time postići...kad se izdavači i ko sve ne opamete, 90% ljudi će koristiti piratske *izdarije ...
a tebi sinko ću na pp dat RJEŠENJE za piratsku ti igricu koja je usput obavezno štivo
EDIT:
vidim u međuvremenu da je problem riješen
uživaj