Fallout 3 na ruskom zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 1.330
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fallout 3 na ruskom

Skinuo sam fallout 3 s interneta i pisalo je RUS/ENG i skinem i pocnem instaliravat i nis ne kuzim,instalirao sam ali dalje neznam vise,neznam uc u igru neznam nis.Ako mi moze netko pomoc bio bi zahvalan

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Fallout 3 na ruskom
Fake_Alert kaže...

Skinuo sam fallout 3 s interneta i pisalo je RUS/ENG i skinem i pocnem instaliravat i nis ne kuzim,instalirao sam ali dalje neznam vise,neznam uc u igru neznam nis.Ako mi moze netko pomoc bio bi zahvalan

pa zasto nisi skinuo najobicniju reloaded verziju ...stavis patcheve i dlc-ove i uzivas

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...
Fake_Alert kaže...

pa zasto nisi skinuo najobicniju reloaded verziju ...stavis patcheve i dlc-ove i uzivas

Bilo je ali je bilo malo seedera a meni je igra danas trebala pa sam je oko 3 poceo skidat jer neam nis na kompu...Bio je 2 tjedna ugasen radi maticne crknute a na kompu nisam imao nis osim css a to mi nevalja vise :S jer ocu isprobat kako nova grafa ide s novim igrama.đ

Jel mozda znas kako rijesit? skinuo sam patch engleski i instalirao i opet mi je na ruskomViče

17 godina
Fallout 3 na ruskom
Kako je ova tema debilna. Sam upit; skinuo sam Fallout 3 s interneta... TA IGRA NIJE FREEWARE NITI ABANDONWARE i skidanje iste s interneta je piratstvo.
Predlažem barem crvene kartone autoru teme i kolegi koji je odgovorio (zbog upučivanja na "kvalitetniji" torrent).
Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...
Kako je ova tema debilna. Sam upit; skinuo sam Fallout 3 s interneta... TA IGRA NIJE FREEWARE NITI ABANDONWARE i skidanje iste s interneta je piratstvo.
Predlažem barem crvene kartone autoru teme i kolegi koji je odgovorio (zbog upučivanja na "kvalitetniji" torrent).

Super bravo za tebe,nisam uopce trazio crack neg samo pomoc oko ruskog Cool pozdrav autoru koji mi je pomogao oko ovog i problem je rijesen hvala ti

A i pozdrav tebi na spamu :D

EDIT:Nije me uputio nego mi je samo rekao,a to sto mi je rekao to je cinjenica a kad te uputi onda ti kaze "Odi tu i skini si ovo" i onda on prilozi link Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 18:45 (Fake_Alert).
17 godina
protjeran
191x7 kaže...

kako mi dižete tlak vi pravednici i borci za prava proizvođača...

baš me interesira kaj originalnog sve imaš

samo trolaš na ovaj način

čovjek ima problem, i treba ga riješit, a ne glumit FBI majmuna

ne razumijem kaj misliš time postići...kad se izdavači i ko sve ne opamete, 90% ljudi će koristiti piratske *izdarije ...

a tebi sinko ću na pp dat RJEŠENJE za piratsku ti igricu koja je usput obavezno štivo

EDIT:

vidim u međuvremenu da je problem riješen

uživaj

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 18:42 (doxy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice