F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 188.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)
canonnn7 kaže...

Save problem mi unisti zelju da igram ovu igru! Bio napravio, danas odvezao Bahrein (7. zavrsio na utrci) i sad upalim, kad opet moram vozit Bahrein.  Stave patch, ali moze se samo skinuti sa steama, igru nisam skino sa steama, i nemogu skinuti ovaj patch.

mozes patch skinuti, ima ga u sloveniji npr

League of Legends EU West: Dmanz
17 godina
dmanz kaže...
canonnn7 kaže...

Save problem mi unisti zelju da igram ovu igru! Bio napravio, danas odvezao Bahrein (7. zavrsio na utrci) i sad upalim, kad opet moram vozit Bahrein.  Stave patch, ali moze se samo skinuti sa steama, igru nisam skino sa steama, i nemogu skinuti ovaj patch.

Slovenci da imaju update 2??

Update 1 koji je i u zaljevu od kapetana Sparorwa ne pomaže u slučaju savea

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

aha mislio sam na update 1 da to rijesava, neznam nisam dugo igrao, a doc ce valjda i drugi

League of Legends EU West: Dmanz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

haha, sreća moja, pa ove godine nisam kupio codemastersovo poluproizvedeno poluigrivo čudo, inače bih opet na njihovom forumu dobio ban zbog vrijeđanja "ozbiljne tvrtke"

bad_ri
13 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Ima li ikakav nacin da skinem ovaj patch? Mogu li ikako igru da ubacim u steam? Imam igru u steamu, ali je non-steam i nemogu tu update uradit

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
canonnn7 kaže...

Ima li ikakav nacin da skinem ovaj patch? Mogu li ikako igru da ubacim u steam? Imam igru u steamu, ali je non-steam i nemogu tu update uradit

lol

Ako nemaš original onda ništa od steama i updatea.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 19:58 (pirat).
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
canonnn7 kaže...

lol

Ako nemaš original onda ništa od steama i updatea.

Joooooj... Ovog sma se i bojao :D

Nista onda, cekat mozda neko postavi link za skidane patch,

14 godina

Polako, bit će patcha i gusare {#}.

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Polako, bit će patcha i gusare {#}.

kad bi mogel izaći prvi

14 godina
A neznam, ali biti će sasvim sigurno. Kad naletim, obavijestiti ću vas ;)
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Jedno pitanje, jel mogu sa ovom konfiguracijom igrati f1 2012?

Intel core duo 2.33ghz

Ati radeon HD 2600xt

Memory Ram 4,00gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
dmanz kaže...
canonnn7 kaže...

Slovenci da imaju update 2??

Update 1 koji je i u zaljevu od kapetana Sparorwa ne pomaže u slučaju savea

FLTDOX-ov Update 1 uključuje i Update 2.

17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Evo ovako kazu na netu ljudi..... btw ni meni ne radi save game bokte 2 puta isto iso igrat i sad k... sad cu cekat dok ne dode update 2 da sredi save....

Yeah, save fix comes in patch #2.

A temp fix that works (for many atleast) from CM:

1. Select Multiplayer -> Split Screen -> Press Start on a second controller / keyboard -> P1: Select any team & driver -> P2: Select any team & driver -> Any Race Settings -> Any track.
2. Once on track P1 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again. Exit back out of the Pause menu.
3. P2 pause and select Options -> Driving Controls and change Control Profile to another option and then back again. Back out to Pause Options, select Quit To Main Menu -> Yes.
4. You should now be able to save again.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Tko želi modat, evo OVDJE sam stavio sve bolide HD, HD gume sa prikazom habanja, HD boksevi sa sponzorima, update reklamam i boja na stazama.

Slike:

Gume, gume2, Lotus HD, McLaren HD................

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 1:33 (doktor1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Ne vjerujem :D Čitah baš po Codemasters forumima da i nakon patcha koji navodno rješava save bug neki ljudi dožive da se save file corrupta. 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=100935983#_=_

Dakle zavrsim kvalifikacije 17. Krene utrka, nekako se probijem do 10mjesta i onda jednog po jednog do 6 mjesta. Jos je  krugova do kraja. Webber se zabije u bolid ispred sebe i ja 4. Ispred mene Schumacher i nikako da ga za postolje ruknem. Zadnji krug, zadnja dva zavoja. Vidim sansu, ulazim mu sa unutarnje i dajem polagano gas i ulovim sa hebenim zadnjim krajom ogradu i malo se odbijem tek toliko da on vrati nazad 3 poziciju. Zavrsi utrka, ja lupim SS. Steam izlazi van i gasi igru, igra nije saveana. I onda laptop kroz prozor ja strik.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
SimeKZ kaže...

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=100935983#_=_

Dakle zavrsim kvalifikacije 17. Krene utrka, nekako se probijem do 10mjesta i onda jednog po jednog do 6 mjesta. Jos je  krugova do kraja. Webber se zabije u bolid ispred sebe i ja 4. Ispred mene Schumacher i nikako da ga za postolje ruknem. Zadnji krug, zadnja dva zavoja. Vidim sansu, ulazim mu sa unutarnje i dajem polagano gas i ulovim sa hebenim zadnjim krajom ogradu i malo se odbijem tek toliko da on vrati nazad 3 poziciju. Zavrsi utrka, ja lupim SS. Steam izlazi van i gasi igru, igra nije saveana. I onda laptop kroz prozor ja strik.

Zato slikaj s frapsom,mene je znalo s Homefronta izbaciti van kad sam sliknuo s ovim u steamu.

سمندری ڈاکو
16 godina
moderator
doktor1 kaže...

Tko želi modat, evo OVDJE sam stavio sve bolide HD, HD gume sa prikazom habanja, HD boksevi sa sponzorima, update reklamam i boja na stazama.

Slike:

Gume, gume2, Lotus HD, McLaren HD................

Pop1zdio sa kad sam se regao po svim tim forumima zato sam sve uploadao na dropbox.

2012 Skins

Tires2012

Stavit ću to sve u prvi post kasnije.

سمندری ڈاکو
16 godina
F1 2012 (Codemasters)

ima li koji mod da makne onaj žuti filter?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

.....................nula bodova post..................

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 19:33 (doktor1).
14 godina
F1 2012 (Codemasters)

Nakon nekoliko dana igranja mogu reći da mi se igra sviđa.

AI može napraviti pograšku, ali i cirkus u prvim zavojima.

Novi meniji mi se također sviđaju, naspam starih kampera.

Zvuk je kao šro već znamo, revoluirao.

Vozni model... Kao što sam već rekao - malo (ali samo mrvicu) manje understeera, više oversteera i tako bi to trebalo izgledati!

A sada dolazimo do onih stvari zbog kojih se divim Code"masters"-u:

Zašto, ali neka mi netko kaže barem jedan dobar razlag (osim postotaka igrača koji ih voze) izostanak slobodnih treninga...

Isto vrijedi i za 3rd pers. boxeve. ZAŠTOOO??? Kompliciraju, rade si posla i skupljaju kritike, umjesto da nam već u startu daju, neznam, recimo HD texture koje nam je @doktor postao, isto vrijedi i za gume. Pa noviji PC-i to bez problema vrte, a mislim da (većih) problema nabi bilo niti na konzolama.

Ako sam ti barem malo pomogao, stisni gumb HVALA

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Pozdrav!

Da li itko igra sa joystickom (standard, PS2 joystick).

Da li se sa njim može konkurirati sa vremenima?

Kako se vozi sa analogom? Konkretno da li joystick može zamjeniti volan?

0 0 hvala 1
17 godina
domagoj05 kaže...

Konkretno da li joystick može zamjeniti volan?

Nikako, nikad, nigdje........

P.S. - da nebi odmah dobio tavu u glavu - tu ne računam NFS, GRID, Buronout za mene sranja......

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 1:52 (doktor1).
14 godina
neaktivan
domagoj05 kaže...

Pozdrav!

Ja igram s joystickom...od PS2 ...uzivam iskreno..i da budem iskren nebih ni igrao na volan to mi je za djecu brate! 

joystik odlicno sluzi..trenutno cekam patch pa da nastavim s carijerom, jer ima greska u savegame a supci nece da izdaju patch! 

13 godina
Alex.Mahone kaže...

Ja igram s joystickom...od PS2 ...uzivam iskreno..i da budem iskren nebih ni igrao na volan to mi je za djecu brate!

joystik odlicno sluzi..trenutno cekam patch pa da nastavim s carijerom, jer ima greska u savegame a supci nece da izdaju patch!

kako da napravim da igram s joystickom?

17 godina
Alex.Mahone kaže...
domagoj05 kaže...

Pozdrav!

Naravno...

Koliko bahate djece na ovom forumu to je strašno!! A moderatore zato zaboli ona stvar...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 16:59 (doktor1).
13 godina
F1 2012 (Codemasters)

ja nemogu vjerovati više,več 4-ČETIRI puta sam PITAO kako napraviti da igram sa joystickom i nitko mi nije odgovorio.Zar nebi forum trebao služiti da netko nekad i pomogne

0 0 hvala 0
15 godina
sstrmi kaže...

ja nemogu vjerovati više,več 4-ČETIRI puta sam PITAO kako napraviti da igram sa joystickom i nitko mi nije odgovorio.Zar nebi forum trebao služiti da netko nekad i pomogne

jesi ti retar*iran sta nekuzis,ustekaj joystick i namjesti si kontrole kako zelis,eventualno u device input stavi joystick,neznam koliko to moze tesko bit.

13 godina
crack kaže...

jesi ti retar*iran sta nekuzis,ustekaj joystick i namjesti si kontrole kako zelis,eventualno u device input stavi joystick,neznam koliko to moze tesko bit.

jesi ti retardiran?u prvom sam postu za joystick bio napisao da kad uštekam joystick nemogu s njim voziti a ni nacu kontrole za njega,samo za retartiranu tipkovnicu

15 godina
sstrmi kaže...
crack kaže...

jesi ti retardiran?u prvom sam postu za joystick bio napisao da kad uštekam joystick nemogu s njim voziti a ni nacu kontrole za njega,samo za retartiranu tipkovnicu

nepratim tvoje postove,jesi doso mozda na ideju stavit neki driver za taj joystick,ili jednostavno mozda neradi,sta ti mislis da postoji neka tajna kako igrat sa joystickom.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice