F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.017.599
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
moderator
RE: F1 2010 uskoro
ZDS kaže...
Ige kaže...

Uh već sam se zasro da neće bit oštećenja...nakon GRID-a koji je fenomenalna igra upravo zbog tog damage sustava.

Pa nisi se morao ni brinuti da ga neće biti jer da ga nema to bi u startu bio potpuni fail.

Ma nema straha Weky i patch123 nisu dobro procitali moj post,nisu skužili da ja govorim o GAMESCOM-u...

Evo onaj

(The build shown in the video is now about 3-4 weeks old.) koji je jutros postal F1-IVO,samo sto je ovaj u 480p(nema hd još)

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
16 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Još jedan interview.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat kaže...
ZDS kaže...
Ige kaže...

Uh već sam se zasro da neće bit oštećenja...nakon GRID-a koji je fenomenalna igra upravo zbog tog damage sustava.

Pa nisi se morao ni brinuti da ga neće biti jer da ga nema to bi u startu bio potpuni fail.

Ma nema straha Weky i patch123 nisu dobro procitali moj post,nisu skužili da ja govorim o GAMESCOM-u...

Evo onaj

(The build shown in the video is now about 3-4 weeks old.) koji je jutros postal F1-IVO,samo sto je ovaj u 480p(nema hd još)

Zadnju službenu formulu1 sam igrao na PS3 to je bila formula1 od studia liverpool i igrao sam je oko godinu dana sa najdužim prestankom od jedno par dana bio sam lud za igrom imao sam žuljeve na prstima, a ko zna koliko ću dugo igrat ovo vjerovatno do sljedeće  formule2011.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 23:29 (ZDS).
16 godina
neaktivan

mislim da su oni s ovom formulom 2010 napravili dobru podlogu na koju ce svake godine dodavati neke sitnice tipa safety cara, doradivati je i dodavati aute, pravila i ostalo iz aktualne sezone.. tako da mislim da ce ovo zazivjet i ako je codemasters imalo pametan, nece dopustit da f1 fransiza ikad vise bude imala rupu od 5 ili kolko vec godina ko do sad..

17 godina
marko009 kaže...

mislim da su oni s ovom formulom 2010 napravili dobru podlogu na koju ce svake godine dodavati neke sitnice tipa safety cara, doradivati je i dodavati aute, pravila i ostalo iz aktualne sezone.. tako da mislim da ce ovo zazivjet i ako je codemasters imalo pametan, nece dopustit da f1 fransiza ikad vise bude imala rupu od 5 ili kolko vec godina ko do sad..

Neće možda ni godinu.

Već se zna kako F1 2010 nebu imal nikakve DLC-ove već se odma prelazi na F1 2011 - ak se nekaj drastično ne promijeni

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
odjavljen
F1 2010 uskoro

Vec vidim kako ce F1 2011 biti nalik onom nastavku Bioshocka - Minorne i minimalne promjene.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Weky kaže...

Vec vidim kako ce F1 2011 biti nalik onom nastavku Bioshocka - Minorne i minimalne promjene.

Pa ako će u F1 2010 radit sve kako treba ni ne treba radit neke veće promijene u 2011.

Zna se samo da će ubacit safety car i mehaničke kvarove,naravno i nove aute u 2011....

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 21:03 (pirat).
15 godina
protjeran
pirat kaže...
Weky kaže...

Pa ako će u F1 2010 radit sve kako treba ni ne treba radit neke veće promijene u 2011.

Zna se samo da će ubacit safety car i mehaničke kvarove,naravno i nove aute u 2011....

Bitno da igra ima dobru podlogu za nastavak i dovoljno je da samo svake sljedeće godine razvijau fiziku bolida i dotjerivaju detalje sve ostalo bi se trebalo ponavljat.

17 godina
pirat kaže...
Weky kaže...

Isto je svojevremeno (pratim GT5 max. pa znam) izjavil Polyphony Digital za Gran Turismo 6.

Rekli su da se bude zasnival na Petici i da bude njegov razvoj trajal puno kraće.

Da bi prije nekog vremena rekli kako će im ipak trebati nekoliko godina za razvoj...

PD je na neki način ko i Blizzard, njihove igre čekaju se "vječno" ali vrijede još duže...

Tak da mislim da ukoliko Codi napravi pravi posao sa F1 2010, nema nikakve potrebe za F1 2011.

Bolje nek izbace DLC sa '11 sezonom, SC, eventualnim novim pravilima i to naplate s nekom razumnom cijenom i svi sretni.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
15 godina
odjavljen
Armor kaže...
pirat kaže...
Weky kaže...

Isto je svojevremeno (pratim GT5 max. pa znam) izjavil Polyphony Digital za Gran Turismo 6.

Rekli su da se bude zasnival na Petici i da bude njegov razvoj trajal puno kraće.

Da bi prije nekog vremena rekli kako će im ipak trebati nekoliko godina za razvoj...

PD je na neki način ko i Blizzard, njihove igre čekaju se "vječno" ali vrijede još duže...

Tak da mislim da ukoliko Codi napravi pravi posao sa F1 2010, nema nikakve potrebe za F1 2011.

Bolje nek izbace DLC sa '11 sezonom, SC, eventualnim novim pravilima i to naplate s nekom razumnom cijenom i svi sretni.

Ili da srede skrpitni jezik pa da ugledamo razne modove i moding zajednica izbacuje besplatno novi sadrzaj za igru (kao rfactor).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Weky kaže...

I KERS se vreća sljedeće sezone...

15 godina
protjeran
Weky kaže...
Armor kaže...
pirat kaže...
Weky kaže...

Ili da srede skrpitni jezik pa da ugledamo razne modove i moding zajednica izbacuje besplatno novi sadrzaj za igru (kao rfactor).

Iako prijedlog nije loš no ipak igra ima licencu i nesmije se ništa mijenjati ipak je to ekskluzivna f1 licenca i oni koji su je prodali su postavili neke uvjete u ugovoru, a i sam codmasters teško da bi dozvolio takvu zajednicu inače ja bih volio da izdaju neki dcl mislim da to ne bi bilo previše teško za izvest.

15 godina
odjavljen

Nema tu licence. To je skriptni kod po kojem se izdaju nove mape, ubacuju nove stvari i sl. To je samo volja developera dali ce to ubaciti. Zbog konzolitsa, to je sve manji slucaj.

Isto kao COD4 promod, rfactor f1 mod, nfs shift real life mod, i hrpa drugih modova za druge igre.

16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Neće bit ni DLC-a,ni modova to je potvrđeno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 21:56 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
pirat kaže...

Neće bit ni DLC-a,ni modova ti je potvrđeno.

Jbg, konzole opet po 100x put.

16 godina
moderator
Weky kaže...
pirat kaže...

Neće bit ni DLC-a,ni modova ti je potvrđeno.

Jbg, konzole opet po 100x put.

Oni su rekli da zbog licence,zato nam nedaju ni demo..

16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Nema tu licence. To je skriptni kod po kojem se izdaju nove mape, ubacuju nove stvari i sl. To je samo volja developera dali ce to ubaciti. Zbog konzolitsa, to je sve manji slucaj.

Isto kao COD4 promod, rfactor f1 mod, nfs shift real life mod, i hrpa drugih modova za druge igre.

Upravo im to licenca ne dozvoljava. Oni su otkupili licencu od Formula One Management-a i u igri može biti samo aktualnih 19 staza i 24 bolida.

How was it working with the FIA? Did they help you with the license?

We didn’t really work with FIA as such, since the F1 license is controlled by FOM.

They are very protective of their license – as you’d expect with one of the most prestigious sports in the world – and they insist on 100% accuracy in all the assets...

Citirano iz interviewa kojeg je pirat postao na 23. strani.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 22:09 (dax_22).
15 godina
odjavljen
dax_22 kaže...
Weky kaže...

Upravo im to licenca ne dozvoljava. Oni su otkupili licencu od Formula One Management-a i u igri može biti samo aktualnih 19 staza i 24 bolida.

We didn’t really work with FIA as such, since the F1 license is controlled by FOM.

They are very protective of their license – as you’d expect with one of the most prestigious sports in the world – and they insist on 100% accuracy in all the assets...

Mooding zajednica je nešto treće. Codemasters izbaci igru takvu kakva je, a ja je moodam kada izade. Isto kao što su moodali cod4, i hrpetinu drugih igara.

16 godina
neaktivan
Weky kaže...
dax_22 kaže...
Weky kaže...

Mooding zajednica je nešto treće. Codemasters izbaci igru takvu kakva je, a ja je moodam kada izade. Isto kao što su moodali cod4, i hrpetinu drugih igara.

Razumijem, ali vjerujem da postoji neka klauzula u tom ugovoru koja ih sprječava da "otvore" igru moderima.

15 godina
protjeran
Weky kaže...
dax_22 kaže...
Weky kaže...

Ako to codmasters ne dozvoli niti nemožeš moddat, a mislim da za igru sa full licencom f1 to nije ni potrebno, rfactor je igra namjenjena za to, a shift polovično no i jedna i druga ne zastupaju neku prestižnu licencu i mislim da ne bi bilo dobro da igrači moddaju igru jer bi od nje napravili lakrdiju koja nije potrebna.

16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Evo sad onaj

u punom sjaju.

Ova pjesma koja je u ovom videu će bit i u igri

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 14:01 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

ja sam neki dan vidio ovu igru za pc u prodaji a niđe vze na netu piše da izlazi 24.septembra

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
fareee kaže...

ja sam neki dan vidio ovu igru za pc u prodaji a niđe vze na netu piše da izlazi 24.septembra

Nisi je vidio. Mozda si vidio da se prodaje mod za F1 Challange ili za rfactor, u lokalnoj trgovini pirata (ne ovog našeg pirata, onog što prodaje piratske igre).

15 godina

Netko je pitao hoce biti onih teta sa slika nekoliko stranica prije, 0:21-0:23 kaze da hoceSmijeh

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
F1 2010 uskoro

neznam dal je bilo, pa eto; Min. sistemski zahtjevi:

- Windows XP/Vista/7
- DirectX 9.0c
- Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
- 1GB RAM (2GB for Vista)
- Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
- DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
- Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
- 12.5 GB Hard Drive Space

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
F1 2010 uskoro

Bilo je.

LINK

Death has a thousand faces,evil only one.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Evo 4 slike sa gamescom-a...

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2010 19:06 (pirat).
Moj PC  
4 0 hvala 7
15 godina
protjeran
F1 2010 uskoro

Nadam se uskoro i nekom videu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Evo još jedna sličica. Da se bar mogu malo provozat u ovome...

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Evo i prvi VIDEO sa gamescom-a-(nažalost neki noob vozi i ima ukljucena sva pomagala)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.8.2010 12:04 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 5
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice