F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.017.486
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
15 godina
odjavljen
F1 2010 uskoro

21.9 Torrent.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 uskoro
pirat kaže...
Tommy_123 kaže...

i ja istto..jel se zna datum izlaska?

21.9 USA,a 24.9 Europa

znaci izlazi 1 dan prije mog rođendana..hahha...odlićnoo...:)

15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

ja se ispricavam ako je vec bilo..

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
Tommy_123 kaže...

Bilo je,ja mislim da ne postoji video koji nisam stavioOsmijeh

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Tommy_123 kaže...

Bilo je,ja mislim da ne postoji video koji nisam stavioOsmijeh

haha..super.Smijeh

16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Još jedan Interview

Codemasters is aiming to bring this magic back, with F1 2010  due in September. Worried that it might be another sim-lite affair like DiRT2, we caught up with the game's producer to discuss the hardcore simulation aspects of the game.

I jedan

u kojem se vidi kako mijenja postavke motora....

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 10:50 (pirat).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

U Njemačkoj na gamescom-u(18-22) će igrači moć izabrat sve aute i 12 staza...(bit će videaSmijeh)

All the cars are now approved so people can pick whichever they like. The version on display will not feature any of the career stuff but will allow people to race at one of 12 circuit

• Spain
• Monaco
• Valencia
• Silverstone
• Hungary
• Spa
• Korea
• Brazil
• Abu Dhabi
• Montreal
• Monza
• Istanbul

Andy Gray and Steve Hood (T4GR4) are going and should be around the public demo area from time to time, make sure to say hi

We've also got F1 2010 stage shows at the following times & dates, so if you are going to Gamescom don't miss out on watching one of them!

The stage shows comprise of live game demos on a massive video screen with commentary and insight by the devs.

Thurs
3pm on Deep Silver booth (Hall 7.01 / B041)
4pm on Gameswelt (Hall 7.1, B54)
5pm on Deep Silver booth (Hall 7.01 / B041)

Fri
11.30 Deep Silver booth (Hall 7.01 / B041)
2.30 Deep Silver booth (Hall 7.01 / B041)

In case you were wondering, Deep Silver are our distributors in Germany.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 15:32 (pirat).
Moj PC  
3 0 hvala 4
15 godina
protjeran
F1 2010 uskoro

Stvarno šteta što nema demo baš bi dobro došao jer nemogu više čekat punu igru.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

evo jedno pitanje u vezi f1 igrice ali za 2009 sezonu dali neko zna neki mod ili igricu za pc naravno di se moze koristiti kers??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Video sa službenih stranica F1:)

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407

7 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

haha...grafika je malo preeebrutalna..Smijeh

15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

bravo prvi put netko prije pirata posta video :p

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

predivno no vidim da još nisu počeli razvijat volane svi izgledaju isto no ko zna koliko je video star vjerovatno su već gotovi.

16 godina
moderator
ZDS kaže...

predivno no vidim da još nisu počeli razvijat volane svi izgledaju isto no ko zna koliko je video star vjerovatno su već gotovi.

The build shown in the video is now about 3-4 weeks old.

Nego evo još par novosti o gamescom-u:

Moći će se podešavat težina AI,vozit će se s volanom(Wheels and racing seats) a ne sa gamepad-om kao na E3.

Birat će se između 1-3 kruga,moći će se uključit damage ali....Though there is a visual only damage setting.

BTW Izgleda da će već F1 2010 koristiti EGO 2.0 engine

EGO 2.0 engine is a new modified EGO 1.0 engine. EGO 2.0 engine will be first featured in F1 2010 when it is released. Dirt 3, Grid 2, and Operation Flashpoint sequel should use EGO 2.0 engine too.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 17:10 (pirat).
15 godina
odjavljen
pirat kaže...
Though there is a visual only damage setting.

Još jedna stvar koju je F1 1999 imao, a F1 2010 nema.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

jako mi lijepo izgleda mercedes u ovom pogledu sa ss-a

a za visual damage to su odmah na pocetku davno vec rekli da ti auto nece moci krepat.... nije me niti briga za to

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...
  Još jedna stvar koju je F1 1999 imao, a F1 2010 nema.

žalosno

hebali ih vremenski uvjeti,hebala ih grafika i sve te gluposti kad ćemo dobiti qrac od igre

kakva je to simulacija u kojoj nema oštećenja ??

meni se čini da ćemo mi dobiti igru lijepu na pogled ali sa osjećajem da igramo grid a ne da vozimo formulu

najbitnije stvari koje f1 igra mora imati su:

licencirana auta,safety car,vremenske uvjete,oštećenja i realnost u vožnji.

meni se čini da će f1 2010 imati samo licencu i grafiku,ove ostale bitne stvari će zaobići

kakva mi je to formula u kojoj mogu udariti koga hoću i proći samo sa vizualnim oštećenjem ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 17:28 (patch123).
15 godina
odjavljen
F1 2010 uskoro

Vjerovatno cemo voziti F1 bez prednjeg i straznjeg krila, i pola bolida, al zato cemo i dalje voziti najbolja vremena i biti najbrzi na stazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Vjerovatno cemo voziti F1 bez prednjeg i straznjeg krila, i pola bolida, al zato cemo i dalje voziti najbolja vremena i biti najbrzi na stazi.

kako vrijeme prolazi sve manje isčekujem ovu igru jer mi se čini da ćemo dobiti arkadu sa odličnom grafikom 

čini se da codemasters ne zna napraviti simulaciju

ne mora igra imati 246824682648264 opcija za podesiti na bolidu

dovoljno je samo osnovno ali neka naprave dobru fiziku vožnje,safety car,oštećenja i ostale stvari koje bi igra trebala imati

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 17:30 (patch123).
16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

U ovom build-u koji će prikazat na gamescom-u neće bit moguće ukljućit full damage...

You can't just turn the damage half on, it is either on or off basically. Though there is a visual only damage setting.

A da motor nemože riknut to se zna,al se može sjebat i onda ti bolid uspori il nemožeš promijenit u neku brzinu

il jednostavno moraš odustat...

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

U ovom build-u koji će prikazat na gamescom-u neće bit moguće ukljućit full damage...

You can't just turn the damage half on, it is either on or off basically. Though there is a visual only damage setting.

A da motor nemože riknut to se zna,al se može sjebat i onda ti bolid uspori il nemožeš promijenit u neku brzinu

il jednostavno moraš odustat...

nema safety cara ??

16 godina
moderator
patch123 kaže...

nema safety cara ??

Ne,obečali su druge godine.Rekli su da nisu stigli ove godine...

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Ne,obečali su druge godine.Rekli su da nisu stigli ove godine...

ali su stigli onako srediti grafiku..

f1 igra bez safety cara

LOL

dobro je da su bolide ubacili Smijeh

16 godina
moderator
patch123 kaže...

hebali ih vremenski uvjeti,hebala ih grafika i sve te gluposti kad ćemo dobiti qrac od igre

kakva je to simulacija u kojoj nema oštećenja ??

meni se čini da ćemo mi dobiti igru lijepu na pogled ali sa osjećajem da igramo grid a ne da vozimo formulu

najbitnije stvari koje f1 igra mora imati su:

licencirana auta,safety car,vremenske uvjete,oštećenja i realnost u vožnji.

meni se čini da će f1 2010 imati samo licencu i grafiku,ove ostale bitne stvari će zaobići

kakva mi je to formula u kojoj mogu udariti koga hoću i proći samo sa vizualnim oštećenjem ?

Ne čitaš što ja pišem,ja sam rekao da će na gamescom-u moć uključit samo vizualna oštečenja,

nigdje ja ne spominjem cijelu igru.

Licencirane aute ima,safety car nema(al kažu bit će druge godine)vremenske uvijete ima,oštečenje ima, a realnost u vožnji to nezna nitko tko nije probao igrat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 17:48 (pirat).
15 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

da pa ak se sateres previse ono npr prednje krilo zanasat ce te, bit ces sporiji itd., ali SAMO OD SEBE (KVAROVA) nece biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Ne čitaš što ja pišem,ja sam rekao da će na gamescom-u moć uključit samo vizualna oštečenja,

nigdje ja ne spominjem cijelu igru.

Licencirane aute ima,safety car nema(al kažu bit će druge godine)vremenske uvijete ima,oštečenje ima, a realnost u vožnji to nezna nitko tko nije probao igrat.

to već poboljšava situaciju ali opet mi je glupo što motor ne može riknuti

nisam dobro čitao i razbjesnio sam se misleći da u igri neće biti oštećenja

16 godina
moderator
F1 2010 uskoro

Ma već sam govorio o oštečenju,može se sjebat dosta stvari oko motora,mogu se sjebat brzine al

nemože riknut motor do kraja.Možeš sjebat auto da ne ide više od 50km/h al nemože motor riknut,osim ako se ne zabiješ u zid i strgaš kotače i to.

Imao sam negdje link gdje je to potvrđeno al ga nemogu nać sad...jbg budem ga potražio....

patch123 da i meni je glupo što motor neće moć riknut do kraja(al i to obećavaju sljedeće godine)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 17:58 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

There is a full damage system, following on from previous Codemasters racing games that have used the Ego engine. Not only will parts fall off, but the car will get deformed accordingly.

No mechanical failure, but AI can suffer it.

There is engine wear.

Evo tu sve piše...

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
F1 2010 uskoro

Uh već sam se zasro da neće bit oštećenja...nakon GRID-a koji je fenomenalna igra upravo zbog tog damage sustava.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Ige kaže...

Uh već sam se zasro da neće bit oštećenja...nakon GRID-a koji je fenomenalna igra upravo zbog tog damage sustava.

Pa nisi se morao ni brinuti da ga neće biti jer da ga nema to bi u startu bio potpuni fail.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice