21.9 Torrent.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i ja istto..jel se zna datum izlaska?
21.9 USA,a 24.9 Europa
znaci izlazi 1 dan prije mog rođendana..hahha...odlićnoo...:)
Još jedan Interview
Codemasters is aiming to bring this magic back, with F1 2010 due in September. Worried that it might be another sim-lite affair like DiRT2, we caught up with the game's producer to discuss the hardcore simulation aspects of the game.
I jedan
u kojem se vidi kako mijenja postavke motora....
U Njemačkoj na gamescom-u(18-22) će igrači moć izabrat sve aute i 12 staza...(bit će videa)
All the cars are now approved so people can pick whichever they like. The version on display will not feature any of the career stuff but will allow people to race at one of 12 circuit
• Spain
• Monaco
• Valencia
• Silverstone
• Hungary
• Spa
• Korea
• Brazil
• Abu Dhabi
• Montreal
• Monza
• Istanbul
Andy Gray and Steve Hood (T4GR4) are going and should be around the public demo area from time to time, make sure to say hi
We've also got F1 2010 stage shows at the following times & dates, so if you are going to Gamescom don't miss out on watching one of them!
The stage shows comprise of live game demos on a massive video screen with commentary and insight by the devs.
Thurs
3pm on Deep Silver booth (Hall 7.01 / B041)
4pm on Gameswelt (Hall 7.1, B54)
5pm on Deep Silver booth (Hall 7.01 / B041)
Fri
11.30 Deep Silver booth (Hall 7.01 / B041)
2.30 Deep Silver booth (Hall 7.01 / B041)
In case you were wondering, Deep Silver are our distributors in Germany.
Stvarno šteta što nema demo baš bi dobro došao jer nemogu više čekat punu igru.
evo jedno pitanje u vezi f1 igrice ali za 2009 sezonu dali neko zna neki mod ili igricu za pc naravno di se moze koristiti kers??
bravo prvi put netko prije pirata posta video :p
predivno no vidim da još nisu počeli razvijat volane svi izgledaju isto no ko zna koliko je video star vjerovatno su već gotovi.
The build shown in the video is now about 3-4 weeks old.
Nego evo još par novosti o gamescom-u:
Moći će se podešavat težina AI,vozit će se s volanom(Wheels and racing seats) a ne sa gamepad-om kao na E3.
Birat će se između 1-3 kruga,moći će se uključit damage ali....Though there is a visual only damage setting.
BTW Izgleda da će već F1 2010 koristiti EGO 2.0 engine
EGO 2.0 engine is a new modified EGO 1.0 engine. EGO 2.0 engine will be first featured in F1 2010 when it is released. Dirt 3, Grid 2, and Operation Flashpoint sequel should use EGO 2.0 engine too.
Još jedna stvar koju je F1 1999 imao, a F1 2010 nema.
jako mi lijepo izgleda mercedes u ovom pogledu sa ss-a
a za visual damage to su odmah na pocetku davno vec rekli da ti auto nece moci krepat.... nije me niti briga za to
žalosno
hebali ih vremenski uvjeti,hebala ih grafika i sve te gluposti kad ćemo dobiti qrac od igre
kakva je to simulacija u kojoj nema oštećenja ??
meni se čini da ćemo mi dobiti igru lijepu na pogled ali sa osjećajem da igramo grid a ne da vozimo formulu
najbitnije stvari koje f1 igra mora imati su:
licencirana auta,safety car,vremenske uvjete,oštećenja i realnost u vožnji.
meni se čini da će f1 2010 imati samo licencu i grafiku,ove ostale bitne stvari će zaobići
kakva mi je to formula u kojoj mogu udariti koga hoću i proći samo sa vizualnim oštećenjem ?
Vjerovatno cemo voziti F1 bez prednjeg i straznjeg krila, i pola bolida, al zato cemo i dalje voziti najbolja vremena i biti najbrzi na stazi.
Vjerovatno cemo voziti F1 bez prednjeg i straznjeg krila, i pola bolida, al zato cemo i dalje voziti najbolja vremena i biti najbrzi na stazi.
kako vrijeme prolazi sve manje isčekujem ovu igru jer mi se čini da ćemo dobiti arkadu sa odličnom grafikom
čini se da codemasters ne zna napraviti simulaciju
ne mora igra imati 246824682648264 opcija za podesiti na bolidu
dovoljno je samo osnovno ali neka naprave dobru fiziku vožnje,safety car,oštećenja i ostale stvari koje bi igra trebala imati
U ovom build-u koji će prikazat na gamescom-u neće bit moguće ukljućit full damage...
You can't just turn the damage half on, it is either on or off basically. Though there is a visual only damage setting.
A da motor nemože riknut to se zna,al se može sjebat i onda ti bolid uspori il nemožeš promijenit u neku brzinu
il jednostavno moraš odustat...
U ovom build-u koji će prikazat na gamescom-u neće bit moguće ukljućit full damage...
You can't just turn the damage half on, it is either on or off basically. Though there is a visual only damage setting.
A da motor nemože riknut to se zna,al se može sjebat i onda ti bolid uspori il nemožeš promijenit u neku brzinu
il jednostavno moraš odustat...
nema safety cara ??
nema safety cara ??
Ne,obečali su druge godine.Rekli su da nisu stigli ove godine...
ali su stigli onako srediti grafiku..
f1 igra bez safety cara
LOL
dobro je da su bolide ubacili
hebali ih vremenski uvjeti,hebala ih grafika i sve te gluposti kad ćemo dobiti qrac od igre
kakva je to simulacija u kojoj nema oštećenja ??
meni se čini da ćemo mi dobiti igru lijepu na pogled ali sa osjećajem da igramo grid a ne da vozimo formulu
najbitnije stvari koje f1 igra mora imati su:
licencirana auta,safety car,vremenske uvjete,oštećenja i realnost u vožnji.
meni se čini da će f1 2010 imati samo licencu i grafiku,ove ostale bitne stvari će zaobići
kakva mi je to formula u kojoj mogu udariti koga hoću i proći samo sa vizualnim oštećenjem ?
Ne čitaš što ja pišem,ja sam rekao da će na gamescom-u moć uključit samo vizualna oštečenja,
nigdje ja ne spominjem cijelu igru.
Licencirane aute ima,safety car nema(al kažu bit će druge godine)vremenske uvijete ima,oštečenje ima, a realnost u vožnji to nezna nitko tko nije probao igrat.
da pa ak se sateres previse ono npr prednje krilo zanasat ce te, bit ces sporiji itd., ali SAMO OD SEBE (KVAROVA) nece biti
nigdje ja ne spominjem cijelu igru.
Licencirane aute ima,safety car nema(al kažu bit će druge godine)vremenske uvijete ima,oštečenje ima, a realnost u vožnji to nezna nitko tko nije probao igrat.
to već poboljšava situaciju ali opet mi je glupo što motor ne može riknuti
nisam dobro čitao i razbjesnio sam se misleći da u igri neće biti oštećenja
Ma već sam govorio o oštečenju,može se sjebat dosta stvari oko motora,mogu se sjebat brzine al
nemože riknut motor do kraja.Možeš sjebat auto da ne ide više od 50km/h al nemože motor riknut,osim ako se ne zabiješ u zid i strgaš kotače i to.
Imao sam negdje link gdje je to potvrđeno al ga nemogu nać sad...jbg budem ga potražio....
patch123 da i meni je glupo što motor neće moć riknut do kraja(al i to obećavaju sljedeće godine)
There is a full damage system, following on from previous Codemasters racing games that have used the Ego engine. Not only will parts fall off, but the car will get deformed accordingly.
No mechanical failure, but AI can suffer it.
There is engine wear.
Evo tu sve piše...
Uh već sam se zasro da neće bit oštećenja...nakon GRID-a koji je fenomenalna igra upravo zbog tog damage sustava.
Uh već sam se zasro da neće bit oštećenja...nakon GRID-a koji je fenomenalna igra upravo zbog tog damage sustava.
Pa nisi se morao ni brinuti da ga neće biti jer da ga nema to bi u startu bio potpuni fail.