procesljao starije postove,rijesen problem.
patch,a sto si ti toliko iziritiran tim boxovima? prihvati to kao dio igre ili promijeni taktiku ulazaka u boxove..da,sada ces da kazes ''kakva je to igra gdje ja trebam mijenjati taktiku bla bla bla'',razumijem,ali nisi jedini kojemu se dogadja isto.
meni je pomalo zao onih koji su uzeli original igru i muku muce sa time,ovako mogu preci toga.
netko je u starijem postu ponudio realno objasnjenje,ocito je to prevelik problem da bi ga se patchem rijesilo,vjerovatno je u sama baza AI-a napravljena tako da se ovo nemoze ispraviti bez drasticnih rudarenja podacima(mada po meni nije problem u AI-u).
zapravo,imam i realno objasnjenje zasto netko kaze da je problem rijesen-da,ukoliko se koristi manualno upravljanje u boxevima. posto jos uvijek igram na tipkovnici nisam se usudio sam isprobati ali ako netko ima mogucnosti da tako vozi,neka proba,mozda je tu caka.
znači da prihvatim što ću završiti na npr.8 mjestu iako sam startao 1. i odvezao utrku bez ijedne greške ?
a to si dobro rekao-kakva je to igra gdje ja ne smijem ulaziti u boks kad god hoću
kao da u nba 2k11 ne smijem zabijati koševe sa centrom ili npr, ne smijem uvoditi igrače sa klupe LOL
probao sam ulaziti u boks krug prije ili kasnije,više manje isto
nekad me pređe 4 bolida umjesto 6 ali je opet glupost
i za sve one koji smatraju da je to realno,može li mi netko pokazati video u kojem se fino vidi da je na nekoj utrci 6 bolida prešlo vozača koji je prije njih ušao u boks i to samo promijeniti gume ?
ne vjerujem da ćete to naći,koliko god tražili
@crokilla
tvoji su savjeti ubitčani
sve što mogu reći je LOL
znači predlažeš mi da vozim cijelu utrku ?
ok,ajmo malo to razmotriti
kao prvo,ja nemam živaca da vozim cijelu utrku ali to ovisi od igrača do igrača
ali velika mana toga je ova-zamisli da vozim utrku od 54 kruga
nakon 43.kruga sam na prvom mjestu-dogodi mi se bug u boksovima i na kraju završim ajmo reći 3. zbog gluposti igre
i na kraju sam badava vozio 2 sata
evo upravo sam ti napisao zašto se to ne događa zapravo... i ja isto vozim 20 posto utrke i tu i tamo se dogodi al nikad ne izgubim vodeću poziciju zbog toga jer pazim kad idem u boks i to je jednostavno dio taktike kada se vozi tako malo krugova i di se ne stigne napraviti poveća razlika... ako ti to toliko smeta igraj sto posto utrke i vidjet ćeš da ti se to neće događati... zato mi uopće nemoj pričati o realnosti kada nije ni realno to da voziš 14 krugova...
i kažem ti, probaj voziti sto posto pa ćeš vidjeti da ti se to neće dogoditi... kak ne kužiš da u 14 krugova je nemoguće izbjeći da hrpa bolida idu u isto vrijeme u boks??