F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.002
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava
patch123 kaže...
sushii kaže...

procesljao starije postove,rijesen problem.

patch,a sto si ti toliko iziritiran tim boxovima? prihvati to kao dio igre ili promijeni taktiku ulazaka u boxove..da,sada ces da kazes ''kakva je to igra gdje ja trebam mijenjati taktiku bla bla bla'',razumijem,ali nisi jedini kojemu se dogadja isto.

meni je pomalo zao onih koji su uzeli original igru i muku muce sa time,ovako mogu preci toga.

netko je u starijem postu ponudio realno objasnjenje,ocito je to prevelik problem da bi ga se patchem rijesilo,vjerovatno je u sama baza AI-a napravljena tako da se ovo nemoze ispraviti bez drasticnih rudarenja podacima(mada po meni nije problem u AI-u).

zapravo,imam i realno objasnjenje zasto netko kaze da je problem rijesen-da,ukoliko se koristi manualno upravljanje u boxevima. posto jos uvijek igram na tipkovnici nisam se usudio sam isprobati ali ako netko ima mogucnosti da tako vozi,neka proba,mozda je tu caka.

znači da prihvatim što ću završiti na npr.8 mjestu iako sam startao 1. i odvezao utrku bez ijedne greške ?

a to si dobro rekao-kakva je to igra gdje ja ne smijem ulaziti u boks kad god hoću

kao da u nba 2k11 ne smijem zabijati koševe sa centrom ili npr, ne smijem uvoditi igrače sa klupe LOL

probao sam ulaziti u boks krug prije ili kasnije,više manje isto

nekad me pređe 4 bolida umjesto 6 ali je opet glupost

i za sve one koji smatraju da je to realno,može li mi netko pokazati video u kojem se fino vidi da je na nekoj utrci 6 bolida prešlo vozača koji je prije njih ušao u boks i to samo promijeniti gume ?

ne vjerujem da ćete to naći,koliko god tražili

@crokilla

tvoji su savjeti ubitčani

sve što mogu reći je LOL

znači predlažeš mi da vozim cijelu utrku ?

ok,ajmo malo to razmotriti

kao prvo,ja nemam živaca da vozim cijelu utrku ali to ovisi od igrača do igrača

ali velika mana toga je ova-zamisli da vozim utrku od 54 kruga

nakon 43.kruga sam na prvom mjestu-dogodi mi se bug u boksovima i na kraju završim ajmo reći 3. zbog gluposti igre

i na kraju sam badava vozio 2 sata

evo upravo sam ti napisao zašto se to ne događa zapravo... i ja isto vozim 20 posto utrke i tu i tamo se dogodi al nikad ne izgubim vodeću poziciju zbog toga jer pazim kad idem u boks i to je jednostavno dio taktike kada se vozi tako malo krugova i di se ne stigne napraviti poveća razlika... ako ti to toliko smeta igraj sto posto utrke i vidjet ćeš da ti se to neće događati... zato mi uopće nemoj pričati o realnosti kada nije ni realno to da voziš 14 krugova...

i kažem ti, probaj voziti sto posto pa ćeš vidjeti da ti se to neće dogoditi... kak ne kužiš da u 14 krugova je nemoguće izbjeći da hrpa bolida idu u isto vrijeme u boks??

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 0:54 (Crokilla).
15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...
evo upravo sam ti napisao zašto se to ne događa zapravo... i ja isto vozim 20 posto utrke i tu i tamo se dogodi al nikad ne izgubim vodeću poziciju zbog toga jer pazim kad idem u boks i to je jednostavno dio taktike kada se vozi tako malo krugova i di se ne stigne napraviti poveća razlika... ako ti to toliko smeta igraj sto posto utrke i vidjet ćeš da ti se to neće događati... zato mi uopće nemoj pričati o realnosti kada nije ni realno to da voziš 14 krugova....

to što ja vozim 14 krugova umjesto 50 nije realno ali je praktički isto-samo što si skratim vrijeme provedeno na jednoj utrci

ali NEMA TEORIJE da bi u stvarnom životu itko prestigao u boksu kad ulaziš prvi u njega sa 2 sekunde prednosti ispred 2. i još više prednosti ispred svih onih koji su te prešli

shvaćaš li ti to-NEMA HEBENE TEORIJE DA SE TO MOŽE DOGODITI

AKO SI TI UŠAO 2 SEK PRIJE NJEGA U BOKS I OBOJE MIJENJATE GUME(ZNAČI OBOJE PROVEDETE ISTO VRIJEME NA ZAMJENI,KOJU STOTNKU VIŠE-MANJE) ONDA NEMA TEORIJE DA SE TAJ MOŽE VRATITI ISPRED TEBE,A POGOTOVO NE OSTALIH 5-6 BOLIDA KOJI SU UŠLI U BOKS SVJETLOSNIM GODINAMA IZA TEBE

I JOŠ NEŠTO,UŠAO SAM U BOKS KAO 1. TAKO DA NIJE BILO NIKAKVIH BOLIDA KOJI SU BILI U NJEMU PRIJE MENE,PA TU TEORIJU FINO ODBACITE

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 0:58 (patch123).
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ima ako su mehanicari drugog tima brži.{#}

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pudge kaže...

da,sigurno su duplo brži

možda sam nabasao u ekipu u kojoj gume mijenjaju automehaničari na praksi pa je to razlog mog problema u boksevima

to je sasvim logično objašnjenje

ma neću se više prepirati sa vama

igrica je perfektna,bolju ne bi mogli napraviti

damage model je sjajan,modova ko u priči,bugova ni na vidiku,realnost je na nivou,kao da gledamo pravu f1(safety car,mehanički kvarovi..)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 1:05 (patch123).
15 godina
neaktivan
Pudge kaže...

točno to... ima filmića na youtubeu gdje se vide nenormalni treninzi mehaničara kako bi skinuli vrijeme provedeno u boksu... i ima još jedna fora koju još niko nije spomenuo a to su pozicije bokseva... najbolji timovi imaju i najbolje pozicije baš zbog propuštanja...

15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...
točno to... ima filmića na youtubeu gdje se vide nenormalni treninzi mehaničara kako bi skinuli vrijeme provedeno u boksu... i ima još jedna fora koju još niko nije spomenuo a to su pozicije bokseva... najbolji timovi imaju i najbolje pozicije baš zbog propuštanja...

to jesu trikovi koji će ti donijeti pola sekunde do maksimalno sekundu prednosti nad ostalima

ali 2 sekunde ili čak 5-6 ?

nema teorije

čak i da me 2.može teoretski prestići 8 a ne može) kako objašnjavate ostalih 5 bolida koji su sekundama iza mene ?

možda oni koriste magiju pa uopće nisu trebali stati na promjenu guma nego su im se gume promijenile same prilikom prolaska kroz boks {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 1:07 (patch123).
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Crokilla kaže...
evo upravo sam ti napisao zašto se to ne događa zapravo... i ja isto vozim 20 posto utrke i tu i tamo se dogodi al nikad ne izgubim vodeću poziciju zbog toga jer pazim kad idem u boks i to je jednostavno dio taktike kada se vozi tako malo krugova i di se ne stigne napraviti poveća razlika... ako ti to toliko smeta igraj sto posto utrke i vidjet ćeš da ti se to neće događati... zato mi uopće nemoj pričati o realnosti kada nije ni realno to da voziš 14 krugova....

to što ja vozim 14 krugova umjesto 50 nije realno ali je praktički isto-samo što si skratim vrijeme provedeno na jednoj utrci

ali NEMA TEORIJE da bi u stvarnom životu itko prestigao u boksu kad ulaziš prvi u njega sa 2 sekunde prednosti ispred 2. i još više prednosti ispred svih onih koji su te prešli

shvaćaš li ti to-NEMA HEBENE TEORIJE DA SE TO MOŽE DOGODITI

ja stvarno ne znam kak se to tebi događa, al meni se to fakat jako rijetko dogodi pogotovo nakon patcha...

aj baš snimi video da vidim u čemu je stvar i čim uđeš i boks gledaj prema natrag da vidim što se događa...

ne znam probaj manualno boksove stavit, ako ih imaš manualno možda previše kočiš pri ulasku u boks...

gle ne znam dal je problem u tebi kojem se to događa STALNO ili u nama kojima se to nakon patcha ne događa, pa zato ako ti se da lijepo snimi to i pokaži nam da razriješimo tu misteriju...

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

a možda da promijeniš lollypop man-a???{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...
ja stvarno ne znam kak se to tebi događa, al meni se to fakat jako rijetko dogodi pogotovo nakon patcha...

aj baš snimi video da vidim u čemu je stvar i čim uđeš i boks gledaj prema natrag da vidim što se događa...

ne znam probaj manualno boksove stavit, ako ih imaš manualno možda previše kočiš pri ulasku u boks...

gle ne znam dal je problem u tebi kojem se to događa STALNO ili u nama kojima se to nakon patcha ne događa, pa zato ako ti se da lijepo snimi to i pokaži nam da razriješimo tu misteriju...

Odvezao sam jednu utrku sa patchom i to mi se nije dogodilo.Nakon nje vozim Montreal,startam 1. i svaki put kad uđem u boks mi se to dogodi.Ponavljao sam utrku 3 puta nadajući da se to neće dogoditi ali eto-stalno se događa.

Briga me više za ovu igricu,samo se bezveze nerviram.

Jedino mi je žao što ne mogu zgaziti onog lollypop mana,to bi riješilo bug {#}

ostaje mi da čekam F1 2011 koji će valjda imati safery car i mehaničke kvarove,te ono najbitnije,neće biti bugovit.

ili da se nadam da će izbaciti još neki patch koji će popraviti ovo smeće u boksevima

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 1:13 (patch123).
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Pudge kaže...

da,sigurno su duplo brži

možda sam nabasao u ekipu u kojoj gume mijenjaju automehaničari na praksi pa je to razlog mog problema u boksevima

to je sasvim logično objašnjenje

ma neću se više prepirati sa vama

igrica je perfektna,bolju ne bi mogli napraviti

damage model je sjajan,modova ko u priči,bugova ni na vidiku,realnost je na nivou,kao da gledamo pravu f1(safety car,mehanički kvarovi..)

damage model uopće nije toliko bitan u ovakvoj igrici, a osim toga ti si stalno prvi pa i ako bude neki crash iza nećeš vidjet, a ako se ti crashas si zivcan pa te boli *urac kak je to izgledalo ;)

ne, nitko nije reko da je igra savršena, ali ovo je codemastersu tek prva formula i vidjet ćemo sljedeće godine da će sigurno biti puno bolja... ali i ovako je igra stvarno odlična bez obzira na spomenute nedostatke..

a ako želiš neki realan simulator to ti košta malo više od 400 kuna...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 1:14 (Crokilla).
15 godina
neaktivan
Crokilla kaže...
crash model uopće nije toliko bitan u ovakvoj igrici, a osim toga ti si stalno prvi pa i ako bude neki crash iza nećeš vidjet, a ako se ti crashas si zivcan pa te boli *urac kak je to izgledalo ;)

ne, nitko nije reko da je igra savršena, ali ovo je codemastersu tek prva formula i vidjet ćemo sljedeće godine da će sigurno biti puno bolja... ali i ovako je igra stvarno odlična bez obzira na spomenute nedostatke..

a ako želiš neki realan simulator to ti košta malo više od 400 kuna...

nisam stalno prvi,u tme i jest stvar

ovo mi je mislim 2.pole position od početka career modea i zato toliko puta ponavljam utrku,jer se nadam da ću završiti na dobrom mjestu

btw,crash model je za mene dosta bitan elemenat.

ne mogu smisliti da se zabijem u zid sa 150 km/h a meni ništa ne otpadne sa bolida

ja ne tražim simulator,ja samo tražim igricu koja je zabavna i koja je igriva (nema pun qrac bugova kao ova)

igra je zabavna ako se igra utrka kraća od 20% (tj. gdje nema ulazaka u boks i bugova) ali to brzo dosadi

šteta što nisu napravili split screen mod

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 1:17 (patch123).
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

idem ja spavati

igricu ću deinstalirati a u ovu temu ću ponekad svratiti samo da vidim da slučajno nije izašao neki novi patch koji bi riješio problem

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
F1 2010 - rasprava

nije mi jasno kako vas boxevi muce...ja nisam nijednom imao nikakve probleme...

imam taktiku da prodem 1. dio utrke duzi od polovice, i da udem u box kad vec svi ili vecina je obavila...s time nadoknadim puno mjesta dok ovi obavljaju boxeve, pa npr. dignem se za 10 mjesta, a nakon boxa padnem 3-4, pa sam opet 6-7 mjesta u plusu...i nikad nikakvog problema, a ulazili smo skupa u boxeve, sjecam se jednom sa kubicom, bio je pol sek. iza mene, uletio u box koji je bio ispred njegovog, obavio box ocito brze jer cim sam izasao sam okrenuo kameru da vidim di je i bio je vise iza nego prije boxa...tako da lotusovi mehanicari nisu za bacit...

igra je zabavna, ima bugova, jbg...ali stvarno mi nije jasno meni opet isto sa onim cim malo izletim sa pol bolida van staze odmah mi je krug invalid...a rekli su da su patchem rijesili da se taj invalid pali u zadnjih par zavoja...a meni i na pocetku se pali...to mi najvise ubija igru...uz to i ono kasnjenje komandi (tj nije kao na ostalim racing utrkama da odmah ti skrene, nego ima koji desetinku sekunde da osjetis da skrenes a bolid zakasnjeno skrene...) ah jbg...vec sam se naucio, toliko da nakon toga mi WRC 2010 izgleda sve prebrzo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

kako da ukljucim damage u karijeri

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
kuzo2508 kaže...

kako da ukljucim damage u karijeri

Prati slike{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
F1 2010 - rasprava

Igram sve na 100% dužine, long race weekend itd, legend, sve isključeno, volan... (ne, ne igram po cijele dane nego jedan dan odvozim trening, pa kada stignem kvalifikacije, pa tako opet utrku.... ne moram u šutu odvozit cijelu karijeru...) i nikada nisam imao problema u boksu. Naravno ne dam kompjuteru da mi određuje taktiku već prije utrke sam odlučim kada ću u boks, a tokom utrke lako promjenim strategiju ako dođe do neočekivanih stvari. Mekše gume recimo traju kakvih 16 krugova i onda kompjter te želi poslat u 16 krugu u boks. Pa nisam lud, bolid nema gripa, može puknut guma itd.. ljepo odem u boks u 14 krugu kada gume počnu biti narančaste i na tvrđim odvozim ostatak utrke.....

I sada mnogi tu kenjaju o nekoj realnosti, a voze sa Lotusom i osvajaju pole postione i natječu se za bodove LOLČINA!!! Ful realno!!! Vozim sa Torro Rosom i uz muku sam izborio 12 poziciju na startu u Bahrainu.... A da ne govorim da jednom Ferrariu, McLarenu, Renaultu ne mogu parirat.... mogu ih ja nekako preteći, ali treba 60 krugova ostat ispred nekog od njih i imat koncentracije.... Ali da naravno, tu se stalno spominje neka realnosti i voze utrke od 13 krugova.

Dobro u redu, ko voli nek izvoli, ali ako voziš Short race weekend i 20% utrke NEMAŠ pravo pametovat o bilo kakvoj realnosti jer ti završiš utrku koja traje sat i pol za 15 minuta - ubitačno realno.

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 11:38 (doktor1).
Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Igram sve na 100% dužine, long race weekend itd, legend, sve isključeno, volan... (ne, ne igram po cijele dane nego jedan dan odvozim trening, pa kada stignem kvalifikacije, pa tako opet utrku.... ne moram u šutu odvozit cijelu karijeru...) i nikada nisam imao problema u boksu. Naravno ne dam kompjuteru da mi određuje taktiku već prije utrke sam odlučim kada ću u boks, a tokom utrke lako promjenim strategiju ako dođe do neočekivanih stvari. Mekše gume recimo traju kakvih 16 krugova i onda kompjter te želi poslat u 16 krugu u boks. Pa nisam lud, bolid nema gripa, može puknut guma itd.. ljepo odem u boks u 14 krugu kada gume počnu biti narančaste i na tvrđim odvozim ostatak utrke.....

I sada mnogi tu kenjaju o nekoj realnosti, a voze sa Lotusom i osvajaju pole postione i natječu se za bodove LOLČINA!!! Ful realno!!! Vozim sa Torro Rosom i uz muku sam izborio 12 poziciju na startu u Bahrainu.... A da ne govorim da jednom Ferrariu, McLarenu, Renaultu ne mogu parirat.... mogu ih ja nekako preteći, ali treba 60 krugova ostat ispred nekog od njih i imat koncentracije.... Ali da naravno, tu se stalno spominje neka realnosti i voze utrke od 13 krugova.

Dobro u redu, ko voli nek izvoli, ali ako voziš Short race weekend i 20% utrke NEMAŠ pravo pametovat o bilo kakvoj realnosti jer ti završiš utrku koja traje sat i pol za 15 minuta - ubitačno realno.

po tom principu bi smio odvesti samo 20 utrka kroz godinu dana,što znači da bi vozio utrku svako 18 dana 

gdje je tu smisao igre ?

muka mi je čitati te tvoje gluposti

igraš igru koliko te volja i na koliko god posto želiš

nekome se ne da voziti cijelu utrku,ali barem hoće da tih 20% utrke odvozi normalno

i to što ljudi osvajaju pole position sa lotusom nije njihov problem nego problem igrice,ne znam o čemu ti pričaš

po tvome sam ja kriv što sa lotusom mogu doći do pole positiona,trebao bih malo sporije voziti kako bih završio 20. i učinio igru realnom

LOL

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 11:56 (patch123).
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

osvojit ces pole s lotusom. yeah, right... jedino ako igras na easy pa ih ostavis i 4 sekunde.{#}

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pudge kaže...

osvojit ces pole s lotusom. yeah, right... jedino ako igras na easy pa ih ostavis i 4 sekunde.{#}

AI je stavljen na legend

sve ovisi od staze

npr. u monte carlu sam zadnji dok sam u montrealu prvi

ima dosta utrka što nikako ne mogu doći ispod 15.mjesta u kvalifikacijama ali ima i utrka poput montrela au kojima ostvarujem odlična vremena u odnosu na AI

ne znam je li ja te utrke tako dobro vozim ili je u njima AI tako loš ali ja sa lotusom dođem do pole positiona na legend

mislim da sam u melbournu imao isto jako dobra vremena,a monte carlo sam zapamtio jer je tu AI svjetlosnim godinama ispred mene

naravno da nije realno da sam ja sa lotusom 1. ali to nije moja krivica,očito ai treba malo ubrzati na tim stazama

da igram na easy pa da sam 1. onda bi to već bila druga priča,ali ako sam 1. sa lotusom na legend onda se o tome ima šta raspravljati

ja sam F1 izbrisao a vi uživajte u vožnji utrka svako 18 dana kako bi postigli totalnu realnost

ili vozite svako tjedan-dva i napravite jednu veliku stanku što bi bilo još realnije {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 12:32 (patch123).
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Pudge kaže...

AI je stavljen na legend

sve ovisi od staze

npr. u monte carlu sam zadnji dok sam u montrealu prvi

ima dosta utrka što nikako ne mogu doći ispod 15.mjesta u kvalifikacijama ali ima i utrka poput montrela au kojima ostvarujem odlična vremena u odnosu na AI

ne znam je li ja te utrke tako dobro vozim ili je u njima AI tako loš ali ja sa lotusom dođem do pole positiona na legend

mislim da sam u melbournu imao isto jako dobra vremena,a monte carlo sam zapamtio jer je tu AI svjetlosnim godinama ispred mene

naravno da nije realno da sam ja sa lotusom 1. ali to nije moja krivica,očito ai treba malo ubrzati na tim stazama

da igram na easy pa da sam 1. onda bi to već bila druga priča,ali ako sam 1. sa lotusom na legend onda se o tome ima šta raspravljati

ja sam F1 izbrisao a vi uživajte u vožnji utrka svako 18 dana kako bi postigli totalnu realnost

ili vozite svako tjedan-dva i napravite jednu veliku stanku što bi bilo još realnije {#}

istina, montreal staza je najlakša staza na igri, tamo sam i sa lotusom bio prvi...

17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

e momci ajde malo recite koje modove da koristimo a koje ne ja sam juce posle patcha stavio modove za gume u hd rezoluziji da budu,damge mod i onaj hud mod gde je brzino mjer prepravljen i lepo izgleda!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
patch123 kaže...
doktor1 kaže...

po tom principu bi smio odvesti samo 20 utrka kroz godinu dana,što znači da bi vozio utrku svako 18 dana 

gdje je tu smisao igre ?

muka mi je čitati te tvoje gluposti

igraš igru koliko te volja i na koliko god posto želiš

nekome se ne da voziti cijelu utrku,ali barem hoće da tih 20% utrke odvozi normalno

i to što ljudi osvajaju pole position sa lotusom nije njihov problem nego problem igrice,ne znam o čemu ti pričaš

po tvome sam ja kriv što sa lotusom mogu doći do pole positiona,trebao bih malo sporije voziti kako bih završio 20. i učinio igru realnom

LOL

Ja pišem gluposti jer nisam iskusio BUG u igri, šta je Ferrari od Torro Rosa brži na ravnom i vozim bez pomoći sa 100% dužinom utrke!?!? Još tri prijatelja su uzela igru i igraju sa 100% utrkama i NEMAJU nikakvih problema!! Daj malo....... I ne kažem da baš tako vozim. To sam karikiro kako vozim, dogodi se da se doma igram i tri sata u šutu pa odvozim cijeli vikend. Ali ipak imam život pa ne provodim stalno vrijeme uz kompjuter i igre....

Samo njaške tu po igri i izbacuješ frustracije i želiš ljudima utuvit u glavu da je igra smeće. Meni igra nije smeće, a takvih ima još!! Još da si je kupio pa žališ za bačenih 400 kuna bi razumio tvoje uporno iznošenje frustracija u temi i konstantno govoreći jedno te isto. Pa na tvom mjestu da me jedna igra toliko frustrira kao tebe F1 2010 već bi davno odletjela skupa sa tvrdim diskom kroz prozor, a temu na forumu bi pratio kao i RTL televiziju...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 14:22 (doktor1).
15 godina
F1 2010 - rasprava

koji je to mod za brzinomjer? moze kakav link? nisam cuo za njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2010 - rasprava

Tu imaš modove

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

osobno se slazem sa patchem123 u pogledu nerealnosti mijenjanja guma,nitko mi nemoze reci da bi duzina vozene utrke trebala/moga utjecati na brzinu mehanicara (na prakticnoj nastavi ;))

sjetite se samo koliko ste utrka uzivo gledali kada tokom iznenadnih promijena klimatskih uvjeta 10-tak auti ISTOVREMENO (mislim na unutar 15 sec.)  ulazi u boxove i na stazu se vracaju u gotovo identicnom redoslijedu boreci se za svaki milimetar staze prilikom izlazaka iz boxova. NIKADA nisam vidio da je lollipop man drzao lizaljku dolje jer netko nailazi. On nesmije ulaziti u takticke segmente momcadi,tada bi taj posao radili ross brown i jean todt,ron deniss ,frank williams ...

i ne,neslazem se da je 20% utrke ''nerealnije'',realnost je ista,samo netko nema citav dan za voziti jednu jedinu stazu i to nebi trebali uopce spominjati u pogledu realnosti.

to je iskljucivo osobni odabir vise-manje nebitnoga elementa.

14 godina
protjeran
Pudge kaže...

Ja ti garantiram da mogu u bahreinu osvojit pole s lotusom sa tv cam kamerom na legend zato vozim sa kokpit kamerom jer sam malo sporiji, a i veči mi je gušt..

14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Improvements have been made to the pitting process to prevent the player getting stuck.

OVA rečenica dokazuje da patch nije riješio bug sa boksom..., a vjerujem da ga je nemoguče riješiti jer da je moguče odavno bi bilo riješeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sushii kaže...
 NIKADA nisam vidio da je lollipop man drzao lizaljku dolje jer netko nailazi.

Nebitno sada za igru, ali očito mora da si se nagledo utrka. Nemoj pisat nebuloze!!! Ajde samo pogledaj zadnju utrku u Korei u vidjet ćeš da Kubici lolipopman drži lizaljku spušetenu jer nailazi Force India, ali Kubica kreće sa lizaljkom spuštenom i skoro se drugi put ove sezone zabija u Force Indiu u boksu!!

Čemu ovakva izjava!

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Ne znam za vas, ali meni se cini da je na patchiranoj igri lakse vozit i da igra djeluje fluidnije, brze (da se razumijemo, jednak je broj FPS-a, ali jednostavno izgleda gladje). Mnostvo bugova je ispravljeno. Sad mi se igra cini solidna, ali mi na zivce ide jedino prokleti HUD kojega ni vracara ne bi natjerala da kaze kolika je prednost ili zaostatak kad ti treba.

edit: zaboravio sam rec da mi se igra jednom smrzla u SPA tijekom kvalifikacija - na nepatchiranoj igri se to nije dogadjalo. E je li do igre...

pa na svakom sektoru ti HUD sada pokazuje kolko je ko ispred odnosno iza tebe, a prije je pokazivao za samo taj krug

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

koji je to mod za brzinomjer? moze kakav link? nisam cuo za njega

evo druze:http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2010-game-89/rddev-hud-design-1-2-3409/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice