F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.839
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

dali netko zna kako se prelazi sa guma za suho na gume za kisu tijekom utrke???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: F1 2010 - rasprava

Imaš dvije opcije:

• 1.Prije start dok si određuješ strategiju za ulazak u boks odabereš gume koje hoćeš da ti stave.
  • 2.Tijekom utrke možeš kroz menu odabrt koje želip da ti stave gume pri sljedećem ulasku u boks.
Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
14 godina
neaktivan

stavio sam prije utrke no međutim pukla mi guma i treci set koji sam imao kisne stavili na suhom! a di se nalazi taj menu i kako se zove gdje mogu tijekom utrke birati gume???

15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Da li neko zna kako ovo rijesiti, nece da mi instalira patch. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 - rasprava

Patch je sad dostupan i za xbox.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
fiju-briju kaže...

stavio sam prije utrke no međutim pukla mi guma i treci set koji sam imao kisne stavili na suhom! a di se nalazi taj menu i kako se zove gdje mogu tijekom utrke birati gume???

quick menu u postavkama kontrola...pa si slozi kako ti pase

14 godina
neaktivan
c4n0n kaže...

Da li neko zna kako ovo rijesiti, nece da mi instalira patch. Hvala.

Da li mozete i meni pomoci imam isti problem kao i c4n0n. Ne mogu instalirati patch vec samo mi izbaci taj error kao na slici kod njega. 

15 godina
odjavljen

Reinstalirajte igru.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
fiju-briju kaže...

stisni broj 1 i onda biras s brojevima 1 2 3 4 komande

za gume:

1 - 3 - (1,2,3,4 - ovisno koje gume zelis)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

neznam koji je vas problem sa fps-ima , osobno u benchmarku postizem 75-80 fps-a (sve na max ukljucujuci i AA ->dokle ide udesno) a patch sam normalno inst. bez ikakvih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sushii kaže...

neznam koji je vas problem sa fps-ima , osobno u benchmarku postizem 75-80 fps-a (sve na max ukljucujuci i AA ->dokle ide udesno) a patch sam normalno inst. bez ikakvih problema

Daj sliku...!! (a ni slika nije dokaz jer detalji mogu biti na nuli). Sve na ULTRA sa full AA, 80 FPSa na GTX460...????

Koja rezolucija!?! (Po mogućnosti 800x600)

A ovo je od kolege Weky-a

".....Meni igra leti 1920x1080 8xQAA, DX11, u 60 FPS nevidim u čemu je problem...."

-ima 60 FPS-a i GTX470 grafičku......

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 16:38 (doktor1).
14 godina
neaktivan
Weky kaže...

Reinstalirajte igru.

Jesam ali isti problem opet, kad pokusam install patch isti error.

16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
sushii kaže...

Daj sliku...!! (a ni slika nije dokaz jer detalji mogu biti na nuli). Sve na ULTRA sa full AA, 80 FPSa na GTX460...????

".....Meni igra leti 1920x1080 8xQAA, DX11, u 60 FPS nevidim u čemu je problem...."

Ja s svojom konfiguracijom imam na Benchmark-u 50 FPS-a sve na ultra kolko ide osim par stavki koje su na high jer nemam DX11 grafu, rezolucija 1280 x 1024 (19" mon) 8XMSAA

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Ustavi to je sa Vsyncom. Nisam ni probavao bez Vsynca, a benchmark je imao min FPS oko 52 ili 53, nesječam se točno (AVG je naravno 60).

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

potvrđujem da nema više buga u boxu, čak sam sad u bahreinu i prešao kubicu kroz box...{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

potvrđujem da nema više buga u boxu, čak sam sad u bahreinu i prešao kubicu kroz box...{#}

ja potvrđujem da ga ima

instalirao sam patch i dogodio mi se bug

pomislio sam da ga nisam instalirao kako treba i opet sam ga instalirao te odvezao utrku

pogodi šta se dogodilo u boksu ? opet me prešlo 6 bolida

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
smrad06 kaže...

ja potvrđujem da ga ima

pomislio sam da ga nisam instalirao kako treba i opet sam ga instalirao te odvezao utrku

pa nije drugima rjesilo reinstaliranje patcha problem, nego reinstall IGRE

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

da li reinstallom igre gubim i savegame ?

hoću li moći nastaviti career ako reinstaliram igru ?

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
dmanz kaže...

da li reinstallom igre gubim i savegame ?

hoću li moći nastaviti career ako reinstaliram igru ?

pa spremi si save za svaki slučaj

save se nalazi u C:\Users\XXXXXX\Documents\My Games\FormulaOne\savegame na windowsu 7

14 godina
F1 2010 - rasprava

Ne moraš uopće raditi backup, ali ako hoćeš... jer prilikom brisanja igre te pita da li želiš izbrisati save, stisneš no i gotovo. Opet ju instaliraš i nastaviš di si stao

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

doktor1,potpuno si u pravu,ja sam bio pomalo naivan i brzoplet. nakon instaliranja patcha otisao sam u benchmark ne primjetivsi da su postavke na deffault (ocito nakon instalacije patcha postavke se same podese na deffault).

ispricavam se radi krivih navoda,nije bilo lose namjere.

a sada ono sto me momentalno muci,nakon reseta racunala i ponovnog pokretanja igre, sliku nemogu prebaciti u full screen (???) i nakon pocetnih nekoliko ekrana sve sto vidim je crnilo i igra se zatvara uz nekakav error.

reinstallirao sam igru i ponovno stavio patch i opet isti qurac.

do stavljanja patcha sve je bilo u najboljem redu

any idea?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Reinstalirao sam igru i instalirao patch

BUG U BOKSOVIMA JE JOŠ UVIJEK PRISTUAN

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
patch123 kaže...
smrad06 kaže...

ja potvrđujem da ga ima

Bug je donekle ispravljen no i dalje je tu izgleda da su nešto gadno zajeb... i nemogu ga do kraja ispraviti.

15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Bug je donekle ispravljen no i dalje je tu izgleda da su nešto gadno zajeb... i nemogu ga do kraja ispraviti.

kako je donekle ispravljen ako svaki hebeni put moram propustiti 6 bolida ispred sebe u boksu ?

svaki put uđem kao 1.(u kvalifikacijama sam izborio pole position i održim prvo mjesto do boksa),sa malom prednosti pred 2. ali velikom pred ostalih nekoliko bolida.

evo i ss ako ne vjerujete,trebam li i video snimiti ?

umjesto 4 ja sam na zamjeni guma proveo 13.5 sekundi

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 23:34 (patch123).
14 godina
protjeran
patch123 kaže...
ZDS kaže...

kako je donekle ispravljen ako svaki hebeni put moram propustiti 6 bolida ispred sebe u boksu ?

svaki put uđem kao 1.(u kvalifikacijama sam izborio pole position i održim prvo mjesto do boksa),sa malom prednosti pred 2. ali velikom pred ostalih nekoliko bolida.

evo i ss ako ne vjerujete,trebam li i video snimiti ?

umjesto 4 ja sam na zamjeni guma proveo 13.5 sekundi

Meni se od 3 puta jednom desio i dvaput nije.. jednom je bio krcat boks i nije se desio, a desio se kada nas je bilo 3 u boksu..

14 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

procesljao starije postove,rijesen problem.

patch,a sto si ti toliko iziritiran tim boxovima? prihvati to kao dio igre ili promijeni taktiku ulazaka u boxove..da,sada ces da kazes ''kakva je to igra gdje ja trebam mijenjati taktiku bla bla bla'',razumijem,ali nisi jedini kojemu se dogadja isto.

meni je pomalo zao onih koji su uzeli original igru i muku muce sa time,ovako mogu preci toga.

netko je u starijem postu ponudio realno objasnjenje,ocito je to prevelik problem da bi ga se patchem rijesilo,vjerovatno je u sama baza AI-a napravljena tako da se ovo nemoze ispraviti bez drasticnih rudarenja podacima(mada po meni nije problem u AI-u).

zapravo,imam i realno objasnjenje zasto netko kaze da je problem rijesen-da,ukoliko se koristi manualno upravljanje u boxevima. posto jos uvijek igram na tipkovnici nisam se usudio sam isprobati ali ako netko ima mogucnosti da tako vozi,neka proba,mozda je tu caka.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

ja ne koristim manual upravljanje u boxu nego automatic i nijednom od kad je patch mi se nije dogodio bug... iako i prije patcha mi se rijetko događao taj problem jer sam uvijek išao dosta kasno u box da ih šijem sa friškim prime-ovima pred kraj utrke...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

nekad se dogodi da prode nekoliko bolida, ali to je nemoguće ispraviti zato jer ako on izlazi iz boksa te ne može pustiti jer bi bio sudar. sad će neko reć kak to nikad nije vidio da se zapravo dogodilo... 

pa jel se zapravo vozi 14 krugova? pa zapravo se u boks ide nakon nekih 15-20 krugova kada su već razlike puno veće i ne dolazi često do toga da se mora zaustavljati bolid dok drugi prođu i zato jer ima više krugova kad idu u boks pa te 24 formule od kojih recimo da 15 ima taktiku ranijeg ulaska se rasporedi od 15 do 20 kruga i još su puno veće vremenske razlike i naravno da ne dolazi do toga... 

probaj vozit 100 posto utrke pa ćeš vidjet da ti se to neće događat... 

i nemojte govorit kakva je to igra kad ne mogu u boks kad god hoću... možeš u boks kad god hoćeš ali je pitanje dal ti se isplati ići u boks kada god hoćeš... šta mislis da zapravo oni nemaju taktike kada da idu u boks i da ne računaju na moguće gužve...

probaj otići u boks krug prije ili kasnije i nećeš ništa izgubiti zbog jednog kruga više na malo lošijim gumama od prethodnog...

igra ima bugova, al koja ih nema... sa patchem su stvarno popravili puno stvari i igra je postala igriva i evo i u bugu recenzija,i o njoj pišu sve u superlativima osim navedenih bugova koji su dobrim dijelom ispravljeni... zato prestanite se žalit jer neki od vas koji se žale nisu ni kupili igru i možete bit zahvalni što ju uopće imati priliku igrati bez da ste kune dali (nisam ju ni ja kupio da se razumijemo), a ne se još žalit na nešto što igrate besplatno

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 0:49 (Crokilla).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sushii kaže...

procesljao starije postove,rijesen problem.

patch,a sto si ti toliko iziritiran tim boxovima? prihvati to kao dio igre ili promijeni taktiku ulazaka u boxove..da,sada ces da kazes ''kakva je to igra gdje ja trebam mijenjati taktiku bla bla bla'',razumijem,ali nisi jedini kojemu se dogadja isto.

meni je pomalo zao onih koji su uzeli original igru i muku muce sa time,ovako mogu preci toga.

netko je u starijem postu ponudio realno objasnjenje,ocito je to prevelik problem da bi ga se patchem rijesilo,vjerovatno je u sama baza AI-a napravljena tako da se ovo nemoze ispraviti bez drasticnih rudarenja podacima(mada po meni nije problem u AI-u).

zapravo,imam i realno objasnjenje zasto netko kaze da je problem rijesen-da,ukoliko se koristi manualno upravljanje u boxevima. posto jos uvijek igram na tipkovnici nisam se usudio sam isprobati ali ako netko ima mogucnosti da tako vozi,neka proba,mozda je tu caka.

znači da prihvatim što ću završiti na npr.8 mjestu iako sam startao 1. i odvezao utrku bez ijedne greške ?

a to si dobro rekao-kakva je to igra gdje ja ne smijem ulaziti u boks kad god hoću

kao da u nba 2k11 ne smijem zabijati koševe sa centrom ili npr, ne smijem uvoditi igrače sa klupe LOL

probao sam ulaziti u boks krug prije ili kasnije,više manje isto

nekad me pređe 4 bolida umjesto 6 ali je opet glupost

i za sve one koji smatraju da je to realno,može li mi netko pokazati video u kojem se fino vidi da je na nekoj utrci 6 bolida prešlo vozača koji je prije njih ušao u boks i to samo promijeniti gume ?

ne vjerujem da ćete to naći,koliko god tražili

@crokilla

tvoji su savjeti ubitčani

sve što mogu reći je LOL

znači predlažeš mi da vozim cijelu utrku ?

ok,ajmo malo to razmotriti

kao prvo,ja nemam živaca da vozim cijelu utrku ali to ovisi od igrača do igrača

ali velika mana toga je ova-zamisli da vozim utrku od 54 kruga

nakon 43.kruga sam na prvom mjestu-dogodi mi se bug u boksovima i na kraju završim ajmo reći 3. zbog gluposti igre

i na kraju sam badava vozio 2 sata

ja ne tražim savršenu igru

igra ima puno nedostataka ali je opet zabavna

ja samo tražim da nema prokletih bugova i da možeš utrku odvesti kako spada a ne da se misliš koliko ćeš pozicija izgubiti u boksu 

ova igra je jedino dobra za igranje utrka kraćih od 20% ili ,kao što je netko rekao,za voziti time trial

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 0:51 (patch123).
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Ne znam za vas, ali meni se cini da je na patchiranoj igri lakse vozit i da igra djeluje fluidnije, brze (da se razumijemo, jednak je broj FPS-a, ali jednostavno izgleda gladje). Mnostvo bugova je ispravljeno. Sad mi se igra cini solidna, ali mi na zivce ide jedino prokleti HUD kojega ni vracara ne bi natjerala da kaze kolika je prednost ili zaostatak kad ti treba.

edit: zaboravio sam rec da mi se igra jednom smrzla u SPA tijekom kvalifikacija - na nepatchiranoj igri se to nije dogadjalo. E je li do igre...

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 0:53 (Pudge).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice