F1 2010 - rasprava

poruka: 3.571
|
čitano: 1.008.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
16 godina
moderator
RE: F1 2010 - rasprava
microman kaže...

Pošto još nisam još kupio igru zanima me dal igra ima nativnu podršku za DX11 il če i to doč u Patchu

I to će doč u jednom patchu.

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
15 godina
odjavljen
microman kaže...

Pošto još nisam još kupio igru zanima me dal igra ima nativnu podršku za DX11 il če i to doč u Patchu

Nativna podrška (pirat ovog puta si malo fulao, hehe :))

DX11 verzija osjetno brze kompajlira Shadere i učitava u VRAM sve podatke, što se na kraju osjeti brzim ucitavanjem.

Vizualna razlika je mala - Jedino što sam primjetio je detaljinije ruke vozača u kokpitu.

Jedini problem sa DX11 je da na nekim stazama ima dosta gadnih artifakata, što ce codemasters ispraviti u prvom patchu.

Radi isto i sa DX9 i sa DX11.

Operation Flashpoint
15 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

............

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 18:49 (Kora).

1 4 hvala 1
15 godina
odjavljen
Kora kaže...

Pozdrav svima. Oho, vidim "stručnjak" Weky je opet uvjeren da zna nešto o nečemu.........Namigiva

Stručnjače za programiranje u grafičkom pipelineu, objasni mi u čemu sam pogrješio i što sam krivo rekao?

Operation Flashpoint
15 godina
F1 2010 - rasprava

Evo jedan bug

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava
Operation Flashpoint
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

To nije bug,samo ste u isto vrijeme usli u box

SUICIDE-because the world is better place without you
15 godina
Ryder007 kaže...

To nije bug,samo ste u isto vrijeme usli u box

Ne, to je bug. On je usao u 4. krugu i tako stajao do 7. kruga kad sam ja usao. I naravno samo je tako stajao do kraja utrke.

16 godina
neaktivan

Krasno, stvarno krasno zbog toga se gubi utrka. A esu shebali sa tim bugovima.

I'll be back
16 godina
neaktivan

uh ispricavam se nisam vidio udaljenost 

SUICIDE-because the world is better place without you
16 godina
neaktivan

Radio pozdrav za našeg moderatora F1-IVO......

Cool Btw, drago mi je što je Vettel završio na 1. mjestu!

the PeRo
15 godina
odjavljen
microman kaže...

Krasno, stvarno krasno zbog toga se gubi utrka. A esu shebali sa tim bugovima.

Ništa strašno, događa se samo na jednoj stazi (Hockenheim).

Ispravit ce prvom prilikom. DX11 verzija je bolja (brze ucitava, čak i nijansu bolje izgleda), a trazi jednako. U tom i je stvar implementacije DX11.

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Nadam se da če to biti do kraja ovog mjeseca kad osposobljavam svoju novu zvijer.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Žalite se na bugove, grešeke i ostale idiotarije u igri? Hoćete vidjeti što je pravi bug? 

Ovo je nešto najdebilnije što sam vidio do sad. rFactor je mila majka prema ovom...Cool (Iako sam u rFactoru doživio tonu gluposti, čak i wallride)Yeongam... Počela je kiša i kočim za prvi zavoj, a ispred mene je Force Indija. Tada se odjednom, doslovno iz ničega stvor Renault i zabije seu Indiju... Nešto ko danas Petrov u Hulkenberga ili još bolje, Massa u Liuzzija ako je tko gledao. Ma najbolje pogledajte sami.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.10.2010 21:20 (Arai).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Arai kaže...

Žalite se na bugove, grešeke i ostale idiotarije u igri? Hoćete vidjeti što je pravi bug? 

Ovo je nešto najdebilnije što sam vidio do sad. rFactor je mila majka prema ovom...Cool (Iako sam u rFactoru doživio tonu gluposti, čak i wallride)Yeongam... Počela je kiša i kočim za prvi zavoj, a ispred mene je Force Indija. Tada se odjednom, doslovno iz ničega stvor Renault i zabije seu Indiju... Nešto ko danas Petrov u Hulkenberga ili još bolje, Massa u Liuzzija ako je tko gledao. Ma najbolje pogledajte sami.

16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Renault je izaso iz boksa ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

di je tu bug? jednostavno je renault htio izac prije indije i nije gledao mrtvi kut i eto ga, pa sudar ko sudar...netko se bunio da u utrci nema puno sudara, da svi voze ko po tracnicama i da dolaze svi do cilja...evo sad ispada da nije tako, pa vam ni to nije dobro...

nije uopce bug, nego racing incident

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

di je tu bug? jednostavno je renault htio izac prije indije i nije gledao mrtvi kut i eto ga, pa sudar ko sudar...netko se bunio da u utrci nema puno sudara, da svi voze ko po tracnicama i da dolaze svi do cilja...evo sad ispada da nije tako, pa vam ni to nije dobro...

nije uopce bug, nego racing incident

Nisam znao da je tamo izlazak iz bokseva.Sramim se Hebi ga, prvi put sam vozio stazu, a ovo nije bila utrka nego trening. Ali morate priznati da je ovako zabijanje debilno čak i za AI.

14 godina
protjeran
F1 2010 - rasprava

Malo je razočaravajuće što se dosta dugo čeka na patch jer sam siguran da su oni znali za večinu bugova no nisu ih htjeli popravljati jer za to nisu imali vremena.

BAZINGA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Gdje se u postavkama u igri može naštelati jače zakretanje prednjih kotača?Igram na volanu i nemogu savladati neke zavoje'

dancy_94@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
F1 2010 - rasprava

Ovdje piše kako složit dx 11...

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
protjeran
dancy kaže...

Gdje se u postavkama u igri može naštelati jače zakretanje prednjih kotača?Igram na volanu i nemogu savladati neke zavoje'

ulazi šire u zavoje i više puta zaokreči..

BAZINGA
15 godina
odjavljen
F1 2010 - rasprava

Ja tek maloprije završio svoju prvu sezonu.

Sad ću pauzirati od igre dok nestigne patch, a dotad L4D2.

Operation Flashpoint
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Weky kaže...

Ja tek maloprije završio svoju prvu sezonu.

Sad ću pauzirati od igre dok nestigne patch, a dotad L4D2.

Ja još nisam čekam patch dotada igram MP no i on je bugovit.

BAZINGA
17 godina
neaktivan

Što te muči u MP-u?

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
14 godina
protjeran
naxeem kaže...

Što te muči u MP-u?

Danas recimo vozim i piše mi da sam prvi dođem do cilja i nakraju sam 3. Bio je sudar na startu pa je i meni moja pozicija bila malo nejasna no pošto su se idrugi sudarili nisam bio siguran dal je netko otišao ispred mene. Neki dan onaj bug uz koji sam priložio sliku vjerovatno uzrokovan velikim brojem vozača pa recimo ponekad vozim iza nekog vozača,a on poskače kao da prelazi hupsere no to je vjerovatno radi pinga.

BAZINGA
14 godina
protjeran
ZDS kaže...

Neki dan onaj bug uz koji sam priložio sliku vjerovatno uzrokovan velikim brojem vozača pa recimo ponekad vozim iza nekog vozača,a on poskače kao da prelazi hupsere no to je vjerovatno radi pinga.

svaka igra na MP ima problema...to nije do bug-a vec do samih igraca...

znaci oba ''bug-a'' koja su ti se desila, izokretani bolidi i preskakanje, nije bug...

to se desava zbog loseg neta nekog od igraca...

znaci, nek samo jedan igrac ima los net (npr. dial-up-vjerojatno se nemoze ni igrat sa dialom al cisto kao primjerNamigiva) svi igraci na serveru ce imati problem...trzanje, preskakanje, izokretani bolidi, itd, itd...

nades drugi server i stvar je rijesena...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.10.2010 18:19 (domagojRI).
17 godina
neaktivan
F1 2010 - rasprava

Zapravo, kod udarca često dobiješ +10s (10s collision penalty), a u kratkim utrkama 10s znači posljednje mjesto u ukupnom poretku, makar završio prvi.

Osobno nisam imao bugova u MP-u, čak niti kad sam igrao preko Hamachija s piratom.

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

znate sta? dok ne poboljsaju f1, rokat cu po ovome:

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
F1 2010 - rasprava

sinoć vozim bahrein koji sam odvozio već 250 puta(najviše vozim bahrein) i već znam gdje ai usporava tj koji su mu zavoji užasno spori(na legend) i juče su tamo prolazili super bez greške taman brzo kako treba dok prijašnjih 250 puta su tamo bili nenormalno spori. ali caka je u tome što je na ravnom ai takodjer bio nenormalno brz. vozio sam red bull i na ravnicama su me svi obilazili nenormalno.kao da imaju warp 9.igram na legen i setup je uvijek isti.

Samo bugovi,bugovi,bugovi

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hot Lap F1 2010 - natjecanje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice