- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bravo za Steam, kupio sam EVE za 1,99 eura :-)))), ali cu pricekat s aktivacijom dok mi ne prode trial .
Bravo za Steam, kupio sam EVE za 1,99 eura :-)))), ali cu pricekat s aktivacijom dok mi ne prode trial .
Bez obzira na datum aktivacije trial period ti se treba priododati pretplati (na primjer 30+15 ako aktiviras odmah). Nisam siguran kako je definirano na steam-u ali ne vidim razloga da bi bilo drugacije od bilo kod drugog nacina pretplate.
Kako sto ces vidjeti i sam pojedine stvari ti nece biti dostupne na trial accountu tako da ne vidim razloga zasto bi gubio vrijeme ako si vec odlucio (i nadoplatio) prvih mjesec dana.
Bez obzira na datum aktivacije trial period ti se treba priododati pretplati (na primjer 30+15 ako aktiviras odmah). Nisam siguran kako je definirano na steam-u ali ne vidim razloga da bi bilo drugacije od bilo kod drugog nacina pretplate.
Kako sto ces vidjeti i sam pojedine stvari ti nece biti dostupne na trial accountu tako da ne vidim razloga zasto bi gubio vrijeme ako si vec odlucio (i nadoplatio) prvih mjesec dana.
Hvala, tak sam i napravio :-), ali trenutno je server down zbog upgrejdanja servera :-(
Hvala, tak sam i napravio :-), ali trenutno je server down zbog upgrejdanja servera :-(
Nope
http://www.eveonline.com/updates/patchnotes.asp?patchlogID=207
Cluster ne server :)
Fly safe.
Zbog cega su mi neki igraci u hi-secu zute boje, i koja korist od istih ako me lockaju i pokusavaju drmnut?
Zbog cega su mi neki igraci u hi-secu zute boje, i koja korist od istih ako me lockaju i pokusavaju drmnut?
Imaju low security status. Dok nije crveno, dobro je. :)
Teško odgovoriti jer nema dosta inormacija, korisno za tebe nije sigurno :)
Obzirom da bi ih Concord pwnao u svemirsku prašinu, možda prevoziš vrijedan cargo, imaš fat industrial na currier misiji - to bi objasnilo suicide gank
Kako misliš da te pokušavaju drmnit, ako se radi o high skilled playerima ne bi živio duže 15-tak sekundi, tako da mi baš nije jasano o čemu se točno radi.
Ljudi kako se mogu dokopati nekakvih malo kvalitetnijih misija nakon početnih agenata?
Svi mi kažu da više namaju posla za mene a nisu me uputili na nekog dalje.. čudno malo
Ima li netko par kvalitetnih savjeta za počet igrat čistog fighter pilot-a? Kuda krenuti i što raditi?
Obzirom da bi ih Concord pwnao u svemirsku prašinu, možda prevoziš vrijedan cargo, imaš fat industrial na currier misiji - to bi objasnilo suicide gank
Kako misliš da te pokušavaju drmnit, ako se radi o high skilled playerima ne bi živio duže 15-tak sekundi, tako da mi baš nije jasano o čemu se točno radi.
To je moja nOOb procjena jer su me lockali, al moze bit da su to napravili iz zafrkancije jer zbog mene u Kestrelu navuc Concord na sebe
mislim da nema smisla :-).
EDIT: ingame nick mi je TheChosen2
Ljudi kako se mogu dokopati nekakvih malo kvalitetnijih misija nakon početnih agenata?
Svi mi kažu da više namaju posla za mene a nisu me uputili na nekog dalje.. čudno malo
Ima li netko par kvalitetnih savjeta za počet igrat čistog fighter pilot-a? Kuda krenuti i što raditi?
Nije čudno. Agenti se ne javljaju niti te itko vodi, sve ovisi o tebi.
Prvo, ako se radi o tutorijal misijama i ako vec nisi to napravio, preseli svoj junk na Arnon - Sisters of EVE Bureau i odigraj prvi Epic Arc, dobar money starter (čak vrlo dobar).
Ako jesi, vidi s kime imas (race) dobar standing, pogledaj corporations koje im pripadaju, izaberi koja tebi najvise odgovara i kreni raditi misije za njih.
Nemoj odabrati prvu sa liste, vide s cime se bave, kakve misije imaju, requirements itd, potrebno je malo planiranja.
Evo ti i nice tool za pretragu agenata:
Za misije su ti bitni Social skills jer ces brze dobiti rating za higher lvl agente itd.
Buildovi su dosta kompleksna stvar obzirom na broj skillova i build varijacija - potraži malo po netu guides, dobit ces kvalitetnije odgovore - barem od onoga što ti ja mogu dati. :)
Imas ovdje nesto o misijama. CNexus vodici
Kod nas je obicno praksa da "stariji" igraci vode "mlade" igrace u lv4 misije da si brze dignu standing.
Uglavnom nemoj ocekivati neku veliku raznolikost, sve fajt misije ti se svode na odi tamo i pobi sve sto je crveno.
Imas ovdje nesto o misijama. CNexus vodici
Kod nas je obicno praksa da "stariji" igraci vode "mlade" igrace u lv4 misije da si brze dignu standing.
Uglavnom nemoj ocekivati neku veliku raznolikost, sve fajt misije ti se svode na odi tamo i pobi sve sto je crveno.
nemoj tako.. ponekad treba spasiti *koku* u nevolji :) .. i pobit sve crveno
nemoj tako.. ponekad treba spasiti *koku* u nevolji :) .. i pobit sve crveno
E da ima i ta misija
Imam nOOb pitanjce:
Za misije L1-L2 je najbolje imat u Caracalu:
1.assault missile launcehere (5x) + active tanking ili
2. heavy missile launchere (3x ili 4x) +???
-i na kraju me zanima hocu li moc Caracalom radit L3 misije ili moram ici na veci brodic :-)?
Battleclinic je mjesto za tebe.
http://eve.battleclinic.com/browse_loadouts.php
Primjer za LvL2:
http://eve.battleclinic.com/loadout/38059-L2-Mission-Running-Caracal.html
Edit:
Za lvl3 razmisli o Drake-u.
To je moja nOOb procjena jer su me lockali, al moze bit da su to napravili iz zafrkancije jer zbog mene u Kestrelu navuc Concord na sebe
mislim da nema smisla :-).
EDIT: ingame nick mi je TheChosen2
Kloni se zutih i crvenih u high sec.sistemima,cak i kad im je glava ucjenjena,i kad su u jeftinim shutlleovima....Obicno su grupirani sa ekipom i cekaju da netko naivan napadne.A onda im concord dopusta obranu ne samo tvojoj meti vec cijeloj grupi.
Battleclinic je mjesto za tebe.
http://eve.battleclinic.com/browse_loadouts.php
Primjer za LvL2:
http://eve.battleclinic.com/loadout/38059-L2-Mission-Running-Caracal.html
Edit:
Za lvl3 razmisli o Drake-u.
Thx, kaj mislite o ovome fittingu?
http://eve.battleclinic.com/loadout/9904-Caracal-The-Best-Fit.html
Imam nOOb pitanjce:
-i na kraju me zanima hocu li moc Caracalom radit L3 misije ili moram ici na veci brodic :-)?
Gledaj koje bonuse ti daje koji brod.
Ja sam recimo radio u Caracalu lv1 i lv2 misije s Light Missiles ili Heavy Missiles (ako je bilo malo vecih brodova u misiji).
Veca municija ti radi manju stetu na manjim brodovima (jer imaju manji signature radius).
L3 misije ces morati raditi s BC-om (Drake). Mislim daju se one i s Caracalom, ali moras imati dobre suport skillove za T2 opremu.
Ipak bih ti preporucio da ides u L3 s Drakeom, jer zna biti dosta BS-ova u njima.
Sto se tice fitniga unutar EVEMon programa ih isto mozes pretrazivati.
Nadam se da imas EVEMon.
Uglavnom princip ti je da tezis prema T2 opremi za misije.
Gunovi, launcheri nisu neophodni da budu T2 (jer neces koristiti T2 municiju za misije).
Ali ostala oprema u principu treba biti T2.
Imas i ovdje nekih korisnih savjeta CNexus vodici
Ja sam recimo radio u Caracalu lv1 i lv2 misije s Light Missiles ili Heavy Missiles (ako je bilo malo vecih brodova u misiji).
Veca municija ti radi manju stetu na manjim brodovima (jer imaju manji signature radius).
L3 misije ces morati raditi s BC-om (Drake). Mislim daju se one i s Caracalom, ali moras imati dobre suport skillove za T2 opremu.
Ipak bih ti preporucio da ides u L3 s Drakeom, jer zna biti dosta BS-ova u njima.
Sto se tice fitniga unutar EVEMon programa ih isto mozes pretrazivati.
Nadam se da imas EVEMon.
Uglavnom princip ti je da tezis prema T2 opremi za misije.
Gunovi, launcheri nisu neophodni da budu T2 (jer neces koristiti T2 municiju za misije).
Ali ostala oprema u principu treba biti T2.
Imas i ovdje nekih korisnih savjeta CNexus vodici
Bonus imam na kinetic damage (Caracal) i za sada imam na njemu 3 Heavy launchera + Ballistic control+Power diagnostics, ali cilj mi je doci na T2
opremu kak si i sam reko, a jedan od fittinga mi je gore navedeni.
T2 oprema je skupa, ali skupit cu ja lovu :-).
EveMon koristim i procitao sam skoro sve vodice na Cnexus sajtu :-).
Hvala svima na odgovorima i ujedno se nadam da time i drugima pomazemo :-)
Moj savjet ti je, ako ne mozes (zbog premalo CPU ili struje) fitati vise od 3 Heavy Launchera.
Da fitas 5 launchera za Light Missiles, jer vjerujem da ces tako raditi veci DMG.
Bar dok ne dignes malo skilove za CPU i Powergrid, da mozes fitati 5 Heavy Launchera.
Imam nOOb pitanjce:
Imas pravo, sad sam isprobal i vidim da se na malim brodicima uopce ne isplati pucat s Scourge heavy raketama, vec su
puno efikasnije Bloodclaw light rakete.
dakle, divna igra.
jedva čekam dust.
Igram već 5-6 godina s par prekida...stvarno....nevjerojatno.
nedavno sam novi account napravio da dignem novog lika za nešta posebno i ugodno se iznenadih da mu je ubrzan trening, tako da i mladi likovi mogu brzo doći do nekog boljeg broda i funkcije u grupi s drugima.
Ne pitajte se što ću ja tamo ako sam početnik, pa svi su jači od mene....1 frigat e(mali brod) može orbitirat battleshipa i scramblat ga (da ovaj ne može pobjeći) sve dok ne dođu kolege da zatuku 100x vredniji brod.
Dakle, meso je uvijek poželjno...u svim oblicima i bojama.
;-)
jedva čekam dust.
U biti, sranje je što ce biti kad izađe, ako izađe za konzole. :(
Ne ocekujem puno od toga - koliko god se spominjalo povezivanje universe-a i utjecaj igrača EVE-a, mislim da ce se ipak raditi o uvaljivanju shootera sa EVE tematikom konzolašima.
E ljudi sta se ova igra placa ili je besplatna?
i jedno i drugo
E ljudi sta se ova igra placa ili je besplatna?
Imaš besplatan trial 14 dana a ako ti se svidi onda kupiš (sa besplatnih 30 dana) i dalje plačaš mjesečnu pretplatu.
1. vidio sam da pisete da se u igri moze npr proizvoditi brodove za zaradu, kako se to radi, sa posebnim editorom ili unutar igre, i dali to izgleda kao u igrici Spore ili moram programirat...
2. koliko je tesko zaraditi ISK i koliko kostaju gametime kodovi
3. postoji li hrvatska alijansa, i ako ne, mozemo li ju osnovati?
4.za koliko bi vremena vec mogao kupiti neki solidan brod koji bi bio od koristi u bitkama?
5. dali je igra zarazna kao WoW da ju nemozes prestat igrat i, dok sam offline moze li me neko napasti
6. dali ce i kada Dust 514 izaci za PC???
ahhhhhh 2 tjedna nisam igrao EVE zbog selidbe u drugi stan.
jedva cekam kas si sredim net, pa da krenem u EVE svijet :-)
1. vidio sam da pisete da se u igri moze npr proizvoditi brodove za zaradu, kako se to radi, sa posebnim editorom ili unutar igre, i dali to izgleda kao u igrici Spore ili moram programirat...
2. koliko je tesko zaraditi ISK i koliko kostaju gametime kodovi
3. postoji li hrvatska alijansa, i ako ne, mozemo li ju osnovati?
4.za koliko bi vremena vec mogao kupiti neki solidan brod koji bi bio od koristi u bitkama?
5. dali je igra zarazna kao WoW da ju nemozes prestat igrat i, dok sam offline moze li me neko napasti
6. dali ce i kada Dust 514 izaci za PC???
1. da bi mogao proizvoditi brodove moraš imati (kupiti): blue-printove, materijal za izradu broda, moraš "naučiti" određene skilove i tada sav materijal dopeljaš do stanice koja ima "tvornicu" i pokreneš posao koristeći UI igre. Nema programiranja.
2. ovo je totalno relativno, ako radiš sam u početku je teško, ali kako napreduješ sve lakše. U društvu uvijek ide brže. za gametime kodove zaguglaj.
3. Piloti u EVE su podjeljeni u Corpove. Više Corpova mogu biti članovi Alijansi. ima hrvatskih, mješanih, stranih i svakakvih corpova.
4. svaki brod je koristan u EVE, ali sam samcat u najmanjem brodu nećeš moći skinut najveći brod.
5. meni je zarazna (ne igram WoW pa ne mogu uspoređivati). kad si offline nema te (ugrubo rečeno, ima određenih pravila), ali ako si u stanici kad odeš offline (pa i kad si online) nitko ti ništa ne može.
6. koliko ja znam, neće.
btw.. ako već nisi, skini trial i odigraj 14 dana bez ikakvih obaveza. najbolje ćeš vidjeti ako probaš. Igra je vrlo kompleksna i nije kao ništa što si do sada igrao.
Iako je Zura odgovorio na sve točno, ipak evo ti detaljna "dokumentacija" vezano za proizvodnju (da, u EVE je uglavnom sve opširno) pa se malo zabavi.
Manufacturing je dosta kompleksan ali kad pohvataš kako stvari stoje nebo je granica: