Zli eve i zli lag, sada ga i ja počinjem mrziti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Niko ne komentira propast goonsa
kad su i bili propalice :P
ukoliko imate slične afinitete pridružite nam se u skitanju low secom. corp okuplja isključivo ekipu s područja nekadašnje Juge (zato što se komunikacija na TS i unutar corpa odvija isključivo na hrvatskom i sličnim jezicima )
potražite lika koji se zove Warlord Cro.
Sry jače je od mene obečao sam da ću zapamtiti na kojoj je stranici i da ću qoute poslje. Baš nadjoh raspravo na mmorpg da li STOmože zvati MMO.
Jel ima tko kakav warmhole tutorial i da li ima u WH išta iska. Mislio sam povesti dva Rattlsnakea ili jeftiniju varijantu s dva domija u WH i vidjeti šta tamo ima.
Evo, tu imaš linkana dva teksta: http://eve.hotrodhr.com/viewtopic.php?f=22&t=267
Kad je naša ekipa harala WH-om dobro se zarađivalo. A onda je počela lagana gužva, nisi mogao naći WH space bez nečijeg POS-a. Ne znam da li se sada nešto promijenilo.
Tnx, našao sam u par navrata prazne WH, pa sam mislio uletiti i vidjeti jel se može kakv novac izvuči iz anomalija i magnetometric i ladar siteova
Kako mogu nabavit EVE i gdje??? Koliko košta time code i mogu li ga kupiti negdje u Zagrebu!!!
Trebala bi biti box verzija u trgovinama koja košta možda malo više od mjesečne pretplate. Preporučam ti da prije skineš probnu verziju s interneta i iskoristiš 15 dnevni trial. Ako ti se svidi kupi box verziju ili kupi time kod preko eNabave. Naravno, pod uvjetom da nemaš kreditnu karticu. Ako je imaš, jednostavnije i najjeftinije ti je platiti preko PayPala ili direktno na stranici eveonline.com. Cijena je 15$.
Evo još jedan najvjerojatnije nepovratno navučen na EVE. Trenutno sam još na Trial-u ali odluka o prelasku na premium je definitivno pala. Nema povratka dovraga
Procitah vecinu teme te mogu reci da je dobar starter sto se tice iskusvta drugih igraca, tnx guys.
See you out there.
Evo nakon 6mjeseca sam opet stavio stranicu, ali novu sa novim mogučnostima. Zadnja je jednostavno bila prebugovita i loše ideje. Pa sma odlučio napraviti sve na novo, nažalost sve vodiče itd nisam prebacio jer su jednostavno zastarjele i bezkorisne.
dali postoje privatni serveri, i dali je ova igrica bolja od STO
Nema privatnih servera.. . Cijela igra je na jednom server clusteru gdje svi igrači postoje istovremeno.
STO i EVE su dvije totalno različite stvari. Ako ti odgovara arkadni stil onda idi na STO, a ako više voliš komplicirano i nešto blisko simulaciji, onda definitivno EVE.
Btw. Ako misliš igrati EVE onda planiraj igrati barem godinu dana, a i tada ćeš je zagrebati samo površinski. Nema max levela (odn ima ali bi ti trebala određena količina godina da ga dosegneš - i to ako neće uvoditi nove skilove). U STO ekipa je dosegla max level kroz tjedan dana (mazohisti :) ).
Za EVE nalukni se na www.afk-wrecking.com ili na link u jednom gornjem postu. Ima gomila materijala za proučiti.
Za STO baci pogled na ad-infinitum.biz.hr
, i dali je ova igrica bolja od STO
Igrao sam Eve 5 godina,da Eve je bolji od STO( aktivno igram) i po mom misljenju najbolji mmorpg.Ako trazis mmorpg kao sci fi fan onda preporucujum Eve,ja igram STO jer sam fan serijala ST.
Da bi se dostigao maksimum skill training u Eve-u potrebno je preko 40 real life godina.Zato mnogi igraci imaju 2-3 acounta(i ja sam imao 2,lol).Bez panike, da bi mogao parirati veteranima u pvp-u potrebno je bar 3 mjeseca pametnog skill traina.
Extended downtime je trenutno u tijeku, Tyrannis izlazi...
CCP je postavio i official tutorial za novi planetary interaction na youtubni
IMHO skoro pa usles ekspanzija, ne trebaju štancati ekspanzije nego barem jednu dobru napraviti koja će čak i donjeti contenta a šta ćeš.
Evo nakon 2 godine odsustva ponovno sam se malo vratio u EVE svemir.
Zaista su dodali novina u zadnje 3 ekspanzije. Zadovoljan sam. Započeo sam novog lika i već od samog početka ima puno više sadržaja nego prije (bogatiji tutorial, više low lvl misija i sl.).
EVE je zaista igra sa jako razgranatim mogućnostima razvoja lika i to mi se jako sviđa!
Evo nakon 2 godine odsustva ponovno sam se malo vratio u EVE svemir.
Zaista su dodali novina u zadnje 3 ekspanzije. Zadovoljan sam. Započeo sam novog lika i već od samog početka ima puno više sadržaja nego prije (bogatiji tutorial, više low lvl misija i sl.).
EVE je zaista igra sa jako razgranatim mogućnostima razvoja lika i to mi se jako sviđa!
Čak i ja razmišljam da li opet preko ljeta vratiti se nazad u svemir (dosadio mi pomalo BC2)
Jesi skinuo cijeli EVE iznova? Ne znam kakko izgleda povratak (nema više uopće ni instalaciju). Igraš od nule ili nastavljaš gdje si stao prije?
Jesi skinuo cijeli EVE iznova? Ne znam kakko izgleda povratak (nema više uopće ni instalaciju). Igraš od nule ili nastavljaš gdje si stao prije?
Skinuo sam čitav klijent s njihove stranice (skida se brzo) pod onaj '14 day free trial' - dakle igram iznova jer ionako nisam baš bio zadovoljan u kojem smjeru sam išao s onim starim likom. Prije sam se bio koncentrirao više na industriju i rudarenje, te nešto malo znanost što mi je sve skupa dojadilo nakon 2,3 mjeseca. Ovoga puta idem suprotno - na čistog borbenog pilota i na što efikasnije borbene skill-ove pa mi je za sada dosta zabavno. Dodano je dosta novih misija i low lvl contenta koliko za sada vidim.
Planete još nisam počeo iskorištavati (navodno je dosta dobro razrađen sustav crpljenja i prerade resursa) jer imam malu averziju od tog rudarenja i industrije lol
Evo nakon 6mjeseca sam opet stavio stranicu, ali novu sa novim mogučnostima. Zadnja je jednostavno bila prebugovita i loše ideje. Pa sma odlučio napraviti sve na novo, nažalost sve vodiče itd nisam prebacio jer su jednostavno zastarjele i bezkorisne.
sajt ne radi???
Sele TQ , i fejlaju standardno.
decki ako zelite javite mi na pm ja vas dozovem na mail i imate 21 dan free triala :)
Ima li koji corp , a da prima nove igrače?
Tražiš HR corp ili..?
Inače imaš ih cijelu hrpu. Potražnja za novim igračima je uvijek tu obziorm da je odljev novih dosta velik. Dođu - probaju - vide da je teško (a i dosadi) - prestanu igrati.
Nego nazad na temu, tražiš nešto poebno po svom kriteriju ili općenito, jer ne vidim kako bi inače imao problema sa ulaskom u corp.
Tražiš HR corp ili..?
Inače imaš ih cijelu hrpu. Potražnja za novim igračima je uvijek tu obziorm da je odljev novih dosta velik. Dođu - probaju - vide da je teško (a i dosadi) - prestanu igrati.
Nego nazad na temu, tražiš nešto poebno po svom kriteriju ili općenito, jer ne vidim kako bi inače imao problema sa ulaskom u corp.
Ma tražim neki HR corp .
Ma tražim neki HR corp .
Malo visi na chat channelu za HR jezik. Naci ces na brzinu. Ja nisam u HR corp pa ti ne mogu pomoci.
OK potražim hvala
Pratim malo po forumima, i vidim cesto se zale da je CCP dosta ukenjao EVE, pa
me zanima o cemu se radi.
Pratim malo po forumima, i vidim cesto se zale da je CCP dosta ukenjao EVE, pa
me zanima o cemu se radi.
Da.. to bi i mene zanimalo jer koliko sam ja vidio igra je sve bolja i bolja..
Ma nis uzet cu trial, pa da vidimo....
EDIT:
Odlicnooooooooooooooooo
EVE online na akciju u STEAM-u
30 dana za 1,99 eura :-)))))