EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 433.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
neaktivan
RE: EVE Online
jastreb kaže...
crozoki kaže...

jedno pitanje.jel ima ili ce uskoro izaci neka igra sa shemu eve online? po mogucnosti da je besplatna

Da :-) Black Profecy

Igra je još u razvoju pa se ne zna da li će se naplaćivati mjesečna naknada, ali evo ti kratka usporedba između Black Profecy i EVE:

http://news.mmosite.com/content/2009-09-25/20090925064415805,1.shtml

Sigurno nece biti besplatno.P2P ili micro payments.Pa nebude nitko ulozio 10 ili vise mil dolara da se ljudi igraju besplato( osim aao).Vidim postove besplatni mmorpg ovaj besplatni mmorp onaj a ni jedan nije besplatan.Želiš veći inventory/vrecu -plat 3 €,želiš mount- plati 5 € , želiš banku-plati 5 €,želiš wc papir plati. tj. kupi zlato pa mjenjaj za iteme .Stara dobra poslovica vrijedi u ovom slucaju " Nema džabe ni u stare babe".Toliko o besplatnim igrama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 12:28 (machette).
16 godina
neaktivan
jastreb kaže...
crozoki kaže...

jedno pitanje.jel ima ili ce uskoro izaci neka igra sa shemu eve online? po mogucnosti da je besplatna

Da :-) Black Profecy

Igra je još u razvoju pa se ne zna da li će se naplaćivati mjesečna naknada, ali evo ti kratka usporedba između Black Profecy i EVE:

http://news.mmosite.com/content/2009-09-25/20090925064415805,1.shtml

I prema ovome sto sam vidi Black Profecy vise liči na Jumpgate Evolution nego na EVE.Nacin borbe je skroz drugciji ili ako zelis vise lici na Freelncera nago na EVE.Pod nacin borbe mislim ovo naganjanje upravljanje brodom i direktno gađanje mete,više arkadni stil.

http://eu.jumpgateevolution.com/

16 godina
neaktivan
EVE Online

Eto ovaj niti jedan MMO sigurno nema:

U ovom filmiću pjevaju ili glume pravi zaposlenici CCP  Cool,, to je samo za Fanfest 2009

eve-croatia.com

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Fast888 kaže...

Eto ovaj niti jedan MMO sigurno nema:

U ovom filmiću pjevaju ili glume pravi zaposlenici CCP  Cool,, to je samo za Fanfest 2009

Ne volim rap, ali zapravo mi je glazba odlična! :P Stvar je predobra!

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 12:26 (naxeem).
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne volim rap, ali zapravo mi je glazba odlična! :P Stvar je predobra!

Ajd, nije baš predobra, ali je zabavna :)

O ukusima nećemo raspravljati, a baš mi je bilo fora pogledati ovaj njihov uradak.

Google is your friend
17 godina
neaktivan

Zabavna, da u tome i jest problem. A glazba je dobra, barem onaj početak dok ne otvore usta :D Osobno mislim da je rap više-manje smeće.

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
17 godina
protjeran

Jedinstveno predstavljanje jednog dev tima...BRAVO CCP!!!

16 godina
protjeran
EVE Online

mora se priznati, daleko bolje predstavljanje nego bilo koji   end game Credits.   ne radi se o nikakvom remek djelu ali zbilja je fora

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

zaakkoooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Eh...    EVE ima puno toga sto ostali mmo nemaju. Ima funfest ima alliance turnament  ima 3 radio stanice i televiziju.Mozes igrati poker za ISK ili iznajmiti vent server.Jos da si nadem trebu koja ce mi placati acc i di bi mi bio kraj Belji se

0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

https://www.youtube.com/watch?v=zDVEHE10nHc&feature=player_embedded

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
EVE Online
Star Trek Online će pregazit EVE poput malog mrava.....

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
robo1000 kaže...

Mislim da nisu u istoj kategoriji te dvije igre.

Nema još tog naslova koji će narušiti stabilnost EVE Online projekta, to ti je dugovječna igra, vjeruj mi. Da je pretplata u rangu nekih 50-ak kn mjesečno, ja bih je doživotno igrao, a ima još dosta takvih.

16 godina
robo1000 kaže...

Kako da ne, moram zapamtiti ovu stranicu, da mogu qoutati kada se pokaže kakav će fail biti ta igra, te će biti još jedan korak ka uništenju ST-a

16 godina
Gajotres kaže...
robo1000 kaže...

Kako da ne, moram zapamtiti ovu stranicu, da mogu qoutati kada se pokaže kakav će fail biti ta igra, te će biti još jedan korak ka uništenju ST-a

I ja se bojim da neće biti baš neki MMO-još! Ali ništa neće uništit ST nevjerniče!Belji se

16 godina
EVE Online

Mene je zadnji film skoro dotukao, skoro sam zapaltio svu svoju kolekciju Star treck TCG-a od muke

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Faerdhur kaže...
robo1000 kaže...

Mislim da nisu u istoj kategoriji te dvije igre.

Nema još tog naslova koji će narušiti stabilnost EVE Online projekta, to ti je dugovječna igra, vjeruj mi. Da je pretplata u rangu nekih 50-ak kn mjesečno, ja bih je doživotno igrao, a ima još dosta takvih.

nisu u istoj kategoriji?!  Jesi ti prolupao?  Proguglaj malo pa će ti biti sve jasno........MMO, budućnost čovječanstva, radnja se odvija u svemiru, bbitka svemirskim brodovima (samo što će se u STO moći ratovati i  u unutrašnjosti broda te na planetima i  brodovima u svemiru) mogućnost upgrade vlastitog broda, fikcija, izmišljen svijet.......zapravo jedino po čemu nisu u istoj kategoriji je to što se STO bazira po nečemu dok je EVE potpuno izmišljen.....naravno da još nema takvog naslova koji će narušiti EVE barem do 2.2.2010. kad je release date za STO, u Americi se već igra moe naći za nekih 50 $ dok će mislim godišnaj pretplata iznositi nekih 60 $......još kad tome pridodaš sve trekkie koji će igru igrati....pa čovječe EVE će biti zaboravljen u roku godine dana...........to će ti biti nešto u stilu: ej sjećaš se ti Duke Nukema? lol

15 godina
protjeran
Gajotres kaže...
robo1000 kaže...

boga mazo jel ima kakav optimist ovdje na BUGU?! Jbt svi vi ovdje volite samo pljuvat po igrama koje nisu ni izašle, i kojem žanru nemate ppojma........

16 godina
neaktivan
robo1000 kaže...

boga mazo jel ima kakav optimist ovdje na BUGU?! Jbt svi vi ovdje volite samo pljuvat po igrama koje nisu ni izašle, i kojem žanru nemate ppojma........

a što očekuješ unutar teme o EVE online.

Otvori si Star Trek Online temu pa tamo piši hvalospjeve i pljuj po drugim MMO.

Google is your friend
17 godina
neaktivan
robo1000 kaže...

nisu u istoj kategoriji?!  Jesi ti prolupao?  Proguglaj malo pa će ti biti sve jasno........MMO, budućnost čovječanstva, radnja se odvija u svemiru, bbitka svemirskim brodovima (samo što će se u STO moći ratovati i  u unutrašnjosti broda te na planetima i  brodovima u svemiru) mogućnost upgrade vlastitog broda, fikcija, izmišljen svijet.......zapravo jedino po čemu nisu u istoj kategoriji je to što se STO bazira po nečemu dok je EVE potpuno izmišljen.....naravno da još nema takvog naslova koji će narušiti EVE barem do 2.2.2010. kad je release date za STO, u Americi se već igra moe naći za nekih 50 $ dok će mislim godišnaj pretplata iznositi nekih 60 $......još kad tome pridodaš sve trekkie koji će igru igrati....pa čovječe EVE će biti zaboravljen u roku godine dana...........to će ti biti nešto u stilu: ej sjećaš se ti Duke Nukema? lol

bice.. bice...

pricekajmo da bude bude pa onda mozemo svi suditi...

16 godina

nisu u istoj kategoriji?!  Jesi ti prolupao?  Proguglaj malo pa će ti biti sve jasno........MMO

ograničeni pvp u ST, full pvp u eve, te je eve jedini pravi send box

LOL  - ".zapravo jedino po čemu nisu u istoj kategoriji je to što se STO bazira po nečemu dok je EVE potpuno izmišljen"

Znači po tebi je ST stvaran a ne izmišljen, i informiraj se o eve i svim eve novelama. Obe su ove stvari fikcija/izmišljene

još kad tome pridodaš sve trekkie koji će igru igrati....pa čovječe EVE će biti zaboravljen u roku godine dana

Ponositi vlasnik preko 2000 ST TCG-a, svih živih dvd-a i znam da neću igrati ovo

mislim godišnaj pretplata iznositi nekih 60 $.

Eve možeš igrati besplatno

Dakle totalna glupost

Nadalje  i caroniš grafika, na kamaru foruma stoji da se uzme igra s rezervom pošto bi mogla zakazati

Ove godine izlazi Dust 514 te walking the station adon za eve dakle nja na ST

EVE > ST online

Argumenti su ti bezveze totalno

PS:Kada ST sruši rekod od 1400 ljudi u jednom fightu u jednom sustavu onda ću ga možda igratiu pošto ću znati da je dobra igra

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 16:40 (Gajotres).
17 godina
moderator
EVE Online

Zabrijali ste! Ovo je tema o EVE Online igri - o Star Treku pišite u temama koje se bave tom igrom!

Off-topic ne toleriramo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da je Eve dobra igra-je. Dao sam si je truda naucit, prosao dosta, docekao i crvotocine i onda reko stani malo. Grafika je super, ali covjece to ti je jedan veliki grind fest. Minanje me nije privlacilo, za trading nisam imao ni smisla ni volje, a misije i ratanje po 0/lowu dosade.

Korp ratovi znaju biti jako zabavni, ali i za to treba vremena.

Najveci problem u EvE-u je to da nije radjen za casual gamere poput mene. Nemres doc, logirat se  na sat-dva i adio! Ak oces bit u nekom korpu moras ic po fleet op-ovima, pa ovo pa ono. Dakle casual gameri mogu jedino solirat, a solo nemozes nista... Ili pametnije rec-nista vrijedno spomena.

Eve je jedna sjajna igra i nema ni jedne druge slicne jos! Ali zbog svega ovoga gore radje cu bacit s friendom starcraft na sat-dva il proc dio dragon agea pa saveat-jer za Eve bi trebao ili bit u penziji, ili imati jos 1 zivot! ;-D

16 godina
neaktivan
Dala kaže...

Grafika je super

Sad će biti još bolja u novoj expanziji u DOMINION,,, još manje od 24h i deri hehehehe,, jedva čekam..  Patch valjda oko 2,4gb..  svaki patch sve veci Mršti se

eve-croatia.com
17 godina
neaktivan

@Dala

Već sam se složio, ali se opet vratim i čitam - sjajan post, vrlo jednosatvno opisuje stanje s golemom većinom MMO igara i time koliko traže angažman.

16 godina
neaktivan
EVE Online

Za one neupucene koji neznaju sto je Dominion link--

Inace Dominion je novi BESPLATNI expansion.Donosi puno novoga i mjenja neke stare stvari.Jedva cekam sutra--danas su servere down od 21

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 0:29 (machette).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

@Dala

Već sam se složio, ali se opet vratim i čitam - sjajan post, vrlo jednosatvno opisuje stanje s golemom većinom MMO igara i time koliko traže angažman.

Slažem se s obojicom, konkretno igram samo EVE i stvarno traži puno angažmana, a ja poželim svako toliko zaigrati i nešto drugo. A ipak, EVE ima svoje čari, to je jedna od rijetkih igara gdje svaki igrač kroji svoju priču u suradnji sa prijateljima iz corpa.

Ja sam već jedanput pauzirao s igranjem EVE nekoliko mjeseci pa me je opet povuklo nazad. Svako toliko mi dođe da se oslobodim okova i da deinstaliram igru jednom za svagda, ali tko kaže da opet neću podlijeći čarima kada izađe neka nova ekspanzija? A i žao mi je napustiti dobru ekipu iz corpa.

A sada dolaze u svijet MMO-a dvije nove franšize koje me zanimaju: Star Trek i Star Wars. Ako bar jedna bude odlična što ću onda? Pa neću valjda igrati dva MMO-a odjednom?

Proklet onaj koji je izmislio MMO Viče

Osmijeh

17 godina
neaktivan
machette kaže...

Za one neupucene koji neznaju sto je Dominion link--

Kolega, ovo je link na neki film o Paintballu... bar meni tako prebacuje, provjeri. Svejedno idem potražiti Dominion film vidjeti što je novoga.

17 godina
protjeran
EVE Online

ajme

kak obi ovo volio zaigrat da imam vremena

šteta kaj se pretplata mjesečna roka cca 100kn

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

@jastreb & Faerdhur- thx!

I mene vuce nazad, inace nebi ni gledao ovaj topic ;-D. Najveca prednost Eve-a po meni je zrelost vecine igraca...

Mozda kad izbace neki fakat dobar exp. reaktiviram lika, al ovaj to jos nije (prema procitanim promijenama- same difference)... Mozda ambulation... Ma ne! Nesmijem podlec! Nemam vremena-nesmijem placat bzvzve! ;-D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice