EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 433.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
14 godina
neaktivan
Re: EVE Online

Evo trenutno koristim subscription samo za posltelat skillove i povremeni L4 mission.

Skillam pokoji fitting skill koji jos nije 5 i missile support skillove na 5 (FU missile projection s 15 dana >.<)

Novi exploration mi izgleda zanimljivo, i pokusavam iskopat nekakav up to date (Odyssey) Tengu fit za exploration, ali moram priznat da nije bas lako :P

Ima li neko mozda kakve preporuke? halp!

15 godina
Ashelor kaže...

Evo trenutno koristim subscription samo za posltelat skillove i povremeni L4 mission.

Skillam pokoji fitting skill koji jos nije 5 i missile support skillove na 5 (FU missile projection s 15 dana >.<)

Novi exploration mi izgleda zanimljivo, i pokusavam iskopat nekakav up to date (Odyssey) Tengu fit za exploration, ali moram priznat da nije bas lako :P

Ima li neko mozda kakve preporuke? halp!

Svi koji rade exploration u nuli imaju većinom 2 chara. Jedan je scout u cov opsu za skeniranje (ili nulified tengu za skeniranje) i faction fittan tengu za rokanje recimo guristasa. Tengu ti je najbolje da ti je fitan prilično "skupo" iz razloga da kad naletiš na bilo koji plex da ga možeš odraditi bez problema, osim ako imaš negdi pos za refiting po novom nakon ekspanzije možeš mijenjat subsisteme na t3 kruzerima, a prije nije bilo moguće ili nisam znao. 

15 godina
ludizao kaže...

T3 explo u lowsecu i nuli,  kakav avanturizam! Uvijek sam slušao da je Tama lijepo mjesto za krenuti - divni ljudi, susretljivi {#}

Tama mjesto gdje se voze faction fitani brodovi za pvp i snake i slični implanti. Nego tamo vam i pirati imaju ragnaroka pa promislite prije nego idete u skupome brodu plexove raditi :D

Recimo ovaj lik se rado mota oko tame http://eve.battleclinic.com/killboard/combat_record.php?type=player&name=Pupak+Reserator#losses

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 23:12 (mac92).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Eh ja sam vise mislia na carebear exploration u high secu :P

Neman vremena bas za intenzivnije igranje EVE-a i narocito za ucenje PvP aspekta igre, jer intenzivno igram WoW (raidovi,PvP etc.) i previse mi oduzima vremena.

EVE mi je vise kao "long term" investment, znaci jednog dana kada i ako mi dosadi WoW (desavalo se u zadnjih 8+ godina) da imam odksillanog lika s odredenom kolicinom ISK-a s kojim mogu poceti raditi PvP.

A i tada sigurno necu ici PvP-at s Tengu-om xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ashelor kaže...

Neman vremena bas za intenzivnije igranje EVE-a i narocito za ucenje PvP aspekta igre, jer intenzivno igram WoW (raidovi,PvP etc.) i previse mi oduzima vremena.

EVE mi je vise kao "long term" investment, znaci jednog dana kada i ako mi dosadi WoW (desavalo se u zadnjih 8+ godina) da imam odksillanog lika s odredenom kolicinom ISK-a s kojim mogu poceti raditi PvP.

Şkillan char uvijek vrijedi samo ovisi što skilaš.

14 godina
neaktivan
mac92 kaže...
Ashelor kaže...

Şkillan char uvijek vrijedi samo ovisi što skilaš.

Trenutno dizem zadnji cap skill (energy management) koji nije 5, cilj nakon toga su svi fitting skillovi na 5 , trenutno ih imam jos par na 4 (shield upgrades,energy grid upgrades i electronics upgrades)

Nakon toga idem dizat sve missile support skillove na 5, 77 dana skill plan za njih (s fitting i cap skillom ukupno 104 dana imam skill plan)

Onda cu moc rec da je Tengu odskillan :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 12:06 (Ashelor).
14 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...

...

Je je, bilo je očito da bi ti kerbero no to ti s Odysseyem više ne bude išlo {#}

Možeš skenati, možeš i dovorpati pred sajt, ali na vratima te u svakom T3 brodu budu odkantali {#}

I da, zakaj ne PvP-jat s Tengom? Super je osjećaj kad skužiš si se zaj*** {#} i da te sad desetak pirata ima u šaci, a ti ništa ne možeš osim gledati kako se štitovi i armatura tope ko da su od putra. Bilja il kolko iska manje i piši kući propalo {#}

http://eve.battleclinic.com/killboard/killmail.php?id=18103776

Pa zato i pitam tu :)

Znaci exploration gate-ovi ne rade za t3 brodove u high secu. Tako reci :)

I ta banda koja ti je srokala Tengu-a vidim u full jeftinim brodovima leti :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Ljepo si istreniraj riftera i radi plexove u FW. To je toliko retardiran način skupljanja iska. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Ljepo si istreniraj riftera i radi plexove u FW. To je toliko retardiran način skupljanja iska. 

Factional warfare mi je totalna nepoznanica nazalost :(

Za te plexove Merlin nije opcija?

Merlin i mali rail-ovi su mi vec poprilicno dobro odskillani

16 godina
EVE Online

Kako ne, ja ga radim s rifterom. Ideš obavezno u minmatar FW. Mislim ISK je popriličan, a treba ti jako malo skillova, žalosno. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

jel ima ekipe da igra jos? vise puta krenio i evo sad se odlucio nakon dugog vremena opet za ozbiljnije malo pa ako neko zeli moze sibnit nick na pm za kakvo druzenje/pucanje ingame ;)

zz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

Da li bi neko mogao da mi pošalje invite za 21 day trial.

mail mi je zuljevicb@gmail.com

brane
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

Kako ne, ja ga radim s rifterom. Ideš obavezno u minmatar FW. Mislim ISK je popriličan, a treba ti jako malo skillova, žalosno. 

nikad nisam radio FW iako sam ga svojedobno želio isprobati. Nekako mi se nije sviđalo da mi lik zaglavi u nekom getou da se ne mogu mrdnut po high seku gdje hoću. A altove nikad nisam preferirao :)

Čak sam misije radio na "safe" način, u prostoru svake glavne fakcije sam imao par brodaca i jump-klonao kad bi se sec status neke fakcije previše degradirao.

Samo jednu stvar malo žalim, da sam prekinuo igrati prije nego sam si izgradio kerijera.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
12 godina
neaktivan
EVE Online

Može mi netko obajsniti što je eve, gledao sam mmohut, ali ne kužim baš kako se to igra{#}? Kako biti pro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
spartlanin kaže...

Kako biti pro?

Evo kratak vodic za megalomane:

Konfa ti mora moci pokrenuti bar nekoliko game clienta istovremeno. Onda skini neki program za multiboxing koji CCP dozvoljava. Time ces prakticki moci igrati sa nekoliko charactera istovremeno(posaljes ih u istu misiju da zaradjuju lovu).

Sto vise clienta ti komp moze pokrenut to bolje jer ces zaradjivati puno vise po satu igre. Nakon određenog vremena skupit ces dovoljnu kolicinu love da si mozes kupiti combat charactera sa max skillovima (pogledaj character bazaar na eve forumu).

Potom svoj kapital mozes uloziti u izvore pasivnog prihoda poput proizvodnje, trgovine itd...

Ako sve ovo napravis imat ces super charactera za PVP i imat ces dovoljno love za skupe brodove. Ako uspijes zaraditi dovoljno novaca za mothership tada ce te svaka korporacija htjeti da im se pridruzis.

Naravno nije sve u lovi i max skillanom characteru. Također treba nauciti mehaniku igre, a za to ti je najbolje da se pridruzis nekom domacem PVP klanu. Tamo mozes uciti PVPat i usto ti preporucujem da napravis i skillas par altova koji ce ti kasnije

moci posluziti kao spijuni u drugim korporacijama. Veoma je važno da ti altovi imaju uvjerljivu povijest - dakle pocni u nekoj noob korporaciji i nemoj slati lovu sa glavnog racuna na njih jer se transakcije redovito provjeravaju od strane recruitera.

14 godina
neaktivan
crnyo kaže...
spartlanin kaže...

Kako biti pro?

Evo kratak vodic za megalomane:

Konfa ti mora moci pokrenuti bar nekoliko game clienta istovremeno. Onda skini neki program za multiboxing koji CCP dozvoljava. Time ces prakticki moci igrati sa nekoliko charactera istovremeno(posaljes ih u istu misiju da zaradjuju lovu).

Sto vise clienta ti komp moze pokrenut to bolje jer ces zaradjivati puno vise po satu igre. Nakon određenog vremena skupit ces dovoljnu kolicinu love da si mozes kupiti combat charactera sa max skillovima (pogledaj character bazaar na eve forumu).

Potom svoj kapital mozes uloziti u izvore pasivnog prihoda poput proizvodnje, trgovine itd...

Ako sve ovo napravis imat ces super charactera za PVP i imat ces dovoljno love za skupe brodove. Ako uspijes zaraditi dovoljno novaca za mothership tada ce te svaka korporacija htjeti da im se pridruzis.

Naravno nije sve u lovi i max skillanom characteru. Također treba nauciti mehaniku igre, a za to ti je najbolje da se pridruzis nekom domacem PVP klanu. Tamo mozes uciti PVPat i usto ti preporucujem da napravis i skillas par altova koji ce ti kasnije

moci posluziti kao spijuni u drugim korporacijama. Veoma je važno da ti altovi imaju uvjerljivu povijest - dakle pocni u nekoj noob korporaciji i nemoj slati lovu sa glavnog racuna na njih jer se transakcije redovito provjeravaju od strane recruitera.

Lol, megalomanija indeed :P

Mislim da mu je bolje da pocne trial i proba prvo malo pohvatat osnove, poput skillanja i target lockanja :)

12 godina
neaktivan
EVE Online

Pozz,

odlučio sam se malo duze zabaviti sa EVE, pa ako netko moze poslati buddy pls, upgrade cu ga sigurno,

te ako ima neka starija ekipa ili corp.. bio bih zahvalan

cya ingame

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
EVE Online

Pozz. Odgovorite mi na 3 pitanja i ja vam kazem da mozete slat buddy invite (i ja isti dan upgradeam acc)

1. Jel PLEX vrijedan tolikog rada, tj. Da li se plex isplati kupovati ISKom?

2. Kakvo je EVE Online trziste u odnosu na proslu godinu?

3. Ima li neka korporacija (ne samo Hrvata) koja trazi clana? (ako se na kraju odlucim igrat eve online.

Pitanja bi se trebala odgovoriti u roku od 2 dana. Ako ne, odustajem od EVE Online-a.

Pozz

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ludizao kaže...

XXX edit:

možeš i odmah otići u nulu ili C4-C6 rupu i preskočiti cijelu hisec jako-polako-se-i-"sigurno"-bogatim priču {#} {#} zapravo da sam znao što znam danas to bi bez sumnje bio moj izbor {#}

neznam za tebe, ali meni je bila fora otkrivati stvari pomalo. U rupu ili null sec se uvijek možeš odlučiti otići.

@Svenos, U stvari, ako se ne misliš dosta posvetiti EVE-u, možda je bolje i ne počinjati :) Nikako to nije igra koju ćeš igrati pol sata, sat dnevno.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 12:12 (Zura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zura kaže...
ludizao kaže...

XXX edit:

možeš i odmah otići u nulu ili C4-C6 rupu i preskočiti cijelu hisec jako-polako-se-i-"sigurno"-bogatim priču {#} {#} zapravo da sam znao što znam danas to bi bez sumnje bio moj izbor {#}

neznam za tebe, ali meni je bila fora otkrivati stvari pomalo. U rupu ili null sec se uvijek možeš odlučiti otići.

@Svenos, U stvari, ako se ne misliš dosta posvetiti EVE-u, možda je bolje i ne počinjati :) Nikako to nije igra koju ćeš igrati pol sata, sat dnevno.

Pa mislio sam se posvetiti, vise ono 3+ sata dnevno, al u redu, New Eden ce jos malo pricekati... :)

We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
16 godina
neaktivan
EVE Online

Evo ako nekoga interesira, a u nekom trendovskom điru da se sad sva predstavljanja vrte u nekim live eventima preko online streaming servisa, i CCP predstavlja novu EVE zimsku expanziju na twitchu. www.twitch.tv/ccp

Počinje za 1 minutu

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 22:07 (Zura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Ako moze buddy invite. Fala.

Tko želi 10$ popust za Banggood neka posalje mail na pp!

0 0 hvala 0
17 godina
EVE Online

Hvala ludizao ali sam ipak uzeo ovo za 5 Eura tj. Gallente Starter Pack a koji se ne moze aktivirat na buddy invite nego samo na trial pa umjesto 51 dana imam 44 ali sam dobio:

30 dana pretplate

Inner Zone Shipping Imicus

The Imicus is a slow but hard-shelled frigate, ideal for any type of scouting activity. Used by merchant, miner and combat groups, the Imicus is usually relied upon as the operation's eyes and ears when traversing low security sectors. This Imicus has served as a forward scout for Inner Zone Shipping's high value courier operations, as indicated by its distinctive corporate coloring.

Core Probe Launcher

Launcher for Core Scanner Probes, which are used to scan down Cosmic Signatures in space.

2 x Salvager I

A specialized scanner used to detect salvageable items in ship wrecks.

1MN Afterburner I

Gives a boost to the maximum velocity of the ship when activated.

Small Armor Repairer I

This module uses nano-assemblers to repair damage done to the armor of the ship.

Relic Analyzer I

An archaeology system used to analyze and search ancient ruins.

Data Analyzer I

Hacking system used to override electronic security systems.

Adaptive Nano Plating I

This cutting edge system is the most versatile nano plating around. It has the ability to instantly adapt to any attack.

Cap Recharger I

Increases the capacitor recharge rate.

Damage Control I

Utilizes a combination of containment field emitters and redundancy systems to prevent critical system damage. Grants a bonus to resistance for shield, armor and hull.

8 x Hobgoblin I

A light scout drone.

Prototype Cerebral Accelerator

This implant allows new capsuleers to more rapidly absorb information of all kinds. It will cease to function for pilots who have been registered for more than 14 days.

14 x Skillbooks

Gallente Frigate

Drones

Scout Drone Operation

Afterburner

Hull Upgrades 

Mechanics

Repair Systems

Energy Management

Energy Grid Upgrades

Salvaging

Electronics Upgrades

Survey

Hacking 

Archaeology

Za 5 eura mislim da je odlicno, barem malo ISKa sam ustedio.

Tko želi 10$ popust za Banggood neka posalje mail na pp!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi sam u trialu pa samo pitanje. Kaj su to implanti?
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možeš ovo sa pola tržišne vrijednosti plexa da se dobije objasniti? Ja sam na trial accu, ostalo mi je još 5 dana pa ću uzeti pretplatu na par mjeseci. 300 milja bi itekako dobro došlo,

taman sam retriver kupio, sada ciljam na mackinaw :D nemam još skillove za njega, ali za te pare ga kupim bez beda pa nek stoji. A i još razmišljam na koju se karijeru fokustirati, ali

industry mi se sviđa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: EVE Online - Top lista
ludizao kaže...

Ko se povampirio i glasa s 5 accounta?  {#}

igrači EVE online (i oni stari) su uvijek spremni za grindanje :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 20:25 (Zura).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
EVE Online

a di su nestali svi oni kineski trgovci iskovima?

nem ani za lijek....

0 0 hvala 0
14 godina
diablo2211 kaže...

nem ani za lijek....

Nije valjda ISK problem? :D

Uđeš u C1/C2 WH kad stanari spavaju i nabrzaka odradiš 10tak siteova. Salvaš i eto iska

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
15 godina
neaktivan
diablo2211 kaže...

nem ani za lijek....

PLEX je postao toliko profitabilan da se Kinezima ne isplati trošiti resurse na EVE ( tu se uključuje i cijena novog accounta nakon bana + vrijeme da se lik digne do razine da može grindat lvl 4misije i još 100 stvari ). 

Danas za 20$ PLEX možeš uredno dobiti 600 Mil ISK-a.

Što je poprilično dobro. 

EDIT: C1/C2 stanari nikad ne spavaju, samo im se ponekad neda combat probes koristiti ako ništa nije vidljivo na D-Scan :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2013 9:04 (Paske).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice