EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 433.970
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
14 godina
neaktivan
Re: EVE Online
nazi commander kaže...

ahha,tesko ces danas naci solo u low seku... bolje ti je baci can isprid stanice i probaj nesto upecat

I onda mene upeca neki Trasher XD

15 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...
nazi commander kaže...

ahha,tesko ces danas naci solo u low seku... bolje ti je baci can isprid stanice i probaj nesto upecat

I onda mene upeca neki Trasher XD

Ma bez problema se u lovseku upeca nekaj solo (misli se na to da si ti solo, a njih je više). Eo baš sam skoknuo prije koji dan s havkom napravit krug po beltovima i nije prošla puna minuta kad eto ti dva crvena džejguara, na njihovu žalost vorpali su do nule, a ja sam bio na 100, alajnan prema hajseku... što reći. Bili su tolko nabrijani da su me pratili i do vrata, reko ajde da sačekam i vidim kakvog smisla to ima... ono možda se stvarno desi happytrigger... nažalost ništa od toga - malo su kružili, žmigali žuto i pokupili se. Da skratim, nije da nema... bitno je samo da procijene da nemaš podršku ili da ista neće na vrijeme stići...

Da se naći. Samo najveći su problem u low secu gate kampovi. Ja sam lutajući po low secu tražeći solo pvp nemali broj puta ostao bez broda zbog nekog gate kampa.

Sjedne se njih 7-8 na vrata i moš se lagano je**

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

joinaj milišu i nac ces pvpa,a ovo da ces nac nesto posteno u low seku tesko,par posto su sanse,vjerojatno ce te blobat,a nemoj ocekivat da nece krenit sa kapitalcima na tebe(i to san dozivia,ludi rusi)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

joinaj milišu i nac ces pvpa,a ovo da ces nac nesto posteno u low seku tesko,par posto su sanse,vjerojatno ce te blobat,a nemoj ocekivat da nece krenit sa kapitalcima na tebe(i to san dozivia,ludi rusi)

Hahahaha kapitalcem na frigatu? :D

15 godina
neaktivan
EVE Online

rusi bacaju kapitalca i na shuttleove ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Mlitavi kaže...
Da se naći. Samo najveći su problem u low secu gate kampovi. Ja sam lutajući po low secu tražeći solo pvp nemali broj puta ostao bez broda zbog nekog gate kampa.

Sjedne se njih 7-8 na vrata i moš se lagano je**

Ovisi o brodu u kojem si, zar ne? Ako si u brzoj fregati i imaš dobre navigation skillove mogu ti u najvećem broju slučajeva p... stavit soli na rep. Ili  u nečem s cov.op. cloakom, samo se lagano ceriš kad puste van dronove i počnu kružit, nadajući se da će te pogodit...

EDIT:

A gate campovi, ne znam za drugdje ali u dijelu Caldari spacea u kojem sam baš ih i nema nešto. Ako ne idem ciljano riskirat s rutom tipa Sujarento-Tama uglavnom prolazim kroz prazna ili poluprazna vrata.

Jedino cloak pali. Likovi su obično boostani do jaja da nemoš zbrisat ni u fregati. Locka te što si reko keks. 

Odi u onaj Rancer. Ekipa danonoćno sjedi na vratima :) Bio sam u FW jedno vrijeme. Dal, Eszur, Kourmonen i onaj Hofjendlur ili kak se zove... po desetak ih je stalno kampiralo.

Tamo sam ispušio dva merlina. No uglavnom minmatar ekipa je aktivna u FW. Ovi amarr i caldari samo dude po stanicama dok ovi farmaju plexeve. Tražiš pomoć, nitko te ne jeb... 5%.

Na kraju sam odustao od cijelog FW jer je omjer snaga užasan.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

E da imam pitanje u vezi cloaka,moze li se razbit na ijedan nacin?

Znaci nekakav scan koji bi otkria cloakiran brod?

Sinoc sam sastavia Herona za exploration pa sam ga fitta s cloakom,cisto me zanima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...

E da imam pitanje u vezi cloaka,moze li se razbit na ijedan nacin?

Znaci nekakav scan koji bi otkria cloakiran brod?

Sinoc sam sastavia Herona za exploration pa sam ga fitta s cloakom,cisto me zanima.

Jedino ak si bliže nekom predmetu mislim od 2000m. Onda se decloakaš. Inače te nitko ne može skužit

15 godina
neaktivan
EVE Online

to za fw sto si reka nije istina,svak je u svom spejsu jak... ali uvik ima gangova sa jedne i druge strane,sve ovisi ima li fc-jeva online i da li ekipa zeli ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

to za fw sto si reka nije istina,svak je u svom spejsu jak... ali uvik ima gangova sa jedne i druge strane,sve ovisi ima li fc-jeva online i da li ekipa zeli ;)

O kojem ti spaceu pričaš? Minmatar i gallente drže 97% FW sistema. A to kak su ammar  i caldari jaki ... npr kourmonen je bio prije par dana dok sam još igrao pod amarrom i caldarijem,

a u sektoru duplo više minmatara farmaju plexove i kampiraju na vratima, a ovi se svađaju u milita chatu.

Uđem u plex da zauzmem bunker, za par minuta mi trojica uletava unutra. Jedino što mogu je dat petama vjetra. A to je u sistemu gdje smo mi bili kao "jaki".

Da ne pričam o dva lika koji su došli u sarum prime i amarr i genkali sve WT tamo. Kad sam obavijestio ekipu u chatu, izignorirali su me. 

15 godina
neaktivan
EVE Online

mi redovno ubijamo gallente wt-e i mini,ekipe ima dosta,je da kontroliraju spejs ali opet,mozemo se nosit s njima i dosta cesto se skupljaju veliki nasi gangovi

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Htio bih prodati jedan account. Naime, napravio sam treći acc sa idejom da ga ulogiram u FW i da farmam plexove, čak se i učlanio u FW,  no uopće mi se nije dalo igrati taj treći acc tako da nesretnik sjedi u stanici i marljivo uči skillove.

E, pošto je to novi karakter, registriran je još 21 dan. Trenutno ima oko 1 mil SP-a a ja sam odlučio da mi se ne igra i želim ga prodati  - account naravno, jer mi ne pada na pamet plaćati CCP-u 2 plexa za prodavanje charactera (lol).

Onda, ukoliko neko želi kupiti, cijena je 1 plex.

Kontam, možda neki novi igrač, ne mora regati account i platiti 20$, ovak već ima jedan mjesec i 21 dan istreniranog lika za samo 1 plex. Ili neko za alta..

Zainteresirani - PM me..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
EVE Online

Htio bih pozdravit ekipu prvo..... posto se budem i ja okusao malo u svemiru...

poslao sam privatnu poruku Pasku za buddy inv.... ali ako moze jos netko.... nek samo posalje, tko zna kad bu njofra vidio.....

bolje da dijelimo ISK sa domacom ekipicom.... ima ih na svakom forumu ili jubito postu ... lol

toliko za sad, za nas korp javim se online..... kad odaberem ingame name (to mi je uvijek pain in a...., posto mi se nikad ne svidjaju prosli nadimci.. za novi game)

pozz

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

mogu ti ja invajt,samo pm posalji sa emailom

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo vec sam dobio jedan od Mac92... tnx.... bio je warp brz 0.0   {#}

14 godina
neaktivan
Gubec kaže...

evo vec sam dobio jedan od Mac92... tnx.... bio je warp brz 0.0   {#}

Jeste, Mac ti je ovako malo industrijski nastrojen tip ;)

Kad treba koji isk zaradit warp brzina je nista za njega {#} 

13 godina
neaktivan
EVE Online

Jel ŠimeKZ negdje ovdje... nikako da ga dobijem :(

0 0 hvala 0
13 godina
EVE Online

Tu sam care, bolje daj taj PLEX nekom novom. Ne mogu nikako rijesit. Moro bi ponovno skidat a stvarno nemam volje opet cekat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Baš šteta :(

Ima li tko zainteresiran za buddyinvite + plex? Dobije 51 dan igre ;)

13 godina
neaktivan

ne kužim, očeš da te netko pozove sa "invite a friend" ?

ako da, javi mi email adresu.

[Proteus, Goc Proteus]

Proteus Electronics - Dissolution Sequencer

Proteus Defensive - Augmented Plating

Proteus Engineering - Power Core Multiplier

Proteus Offensive - Hybrid Propulsion Armature

Proteus Propulsion - Localized Injectors

5x Heavy Ion Blaster II

Dark Blood Medium Nosferatu

10MN Microwarpdrive II

Federation Navy Stasis Webifier

Republic Fleet Warp Disruptor

Damage Control II

1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I

2x True Sansha Energized Adaptive Nano Membrane

3x Federation Navy Magnetic Field Stabilizer

2x Medium Trimark Armor Pump I

Medium Anti-Explosive Pump I

5x Hammerhead II

5x Hobgoblin II

vozim ekskluzivno ovo i živim u crvotočini {#}

14 godina
neaktivan
g0c kaže...

ne kužim, očeš da te netko pozove sa "invite a friend" ?

ako da, javi mi email adresu.

[Proteus, Goc Proteus]

Proteus Electronics - Dissolution Sequencer

Proteus Defensive - Augmented Plating

Proteus Engineering - Power Core Multiplier

Proteus Offensive - Hybrid Propulsion Armature

Proteus Propulsion - Localized Injectors

5x Heavy Ion Blaster II

Dark Blood Medium Nosferatu

10MN Microwarpdrive II

Federation Navy Stasis Webifier

Republic Fleet Warp Disruptor

Damage Control II

1600mm Reinforced Rolled Tungsten Plates I

2x True Sansha Energized Adaptive Nano Membrane

3x Federation Navy Magnetic Field Stabilizer

2x Medium Trimark Armor Pump I

Medium Anti-Explosive Pump I

5x Hammerhead II

5x Hobgoblin II

vozim ekskluzivno ovo i živim u crvotočini {#}

Ne nego nudi novim ljudima invite za 21 dan trial i onda im da Plex dasve skupa imaju 51 dan game time(A nakon aktivacije on dobije Plex natrag).

13 godina
neaktivan
Ne nego nudi novim ljudima invite za 21 dan trial i onda im da Plex dasve skupa imaju 51 dan game time(A nakon aktivacije on dobije Plex natrag)

Točno tako

14 godina
EVE Online

jej,idemo danas u nulu skenirat pa poslije vidjet kak je to poginut!! 

jedva cekam da me neko raznese...razbilo bude ovu monotoniju od misijanja... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne zaboravi azurirat klona prije i poslije smrti :)
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
Zura kaže...
Ne zaboravi azurirat klona prije i poslije smrti :)

Kak se to napravi?

16 godina
neaktivan
Da se meni dogodi vjerojatno nikad vise nebi upalio eve (ovako se jos uvijek nadam da hocu)
Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ludizao kaže...
phnx kaže...
Kak se to napravi?

Ma nemoj se zamarat, u najgorem slučaju bude ti razbilo monotoniju treniranja {#}

E ludi sta mislis da strpam na tengua HAM-ove? Znaci onaj tvoj fit (koji me kosta citave zarade u zadnjih misec dana s 2 accounta xD) samo s HAM-ovima umisto heavy-a?

Ako ti nije problem mozes li provjerit dps s HAM-ovima(ako mozes fitat tech 2 HAM-ove moze dps s tech 2 i nekim meta launcherima) i range na kojem mogu udarat?

Samo me zanima ima li mi smisla ic na HAM-ove za brze ciscenje misija.

Trenutno radim L4 misije u Ravenu,ali ide uzasno sporo -.- skoro zaspem tokom svake misije.

PS. imam jos 28 dana skillanja ( s subsystem skillovima na 4) do Tengua ali volim bit pripremljen :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.8.2012 10:15 (Ashelor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

hamovi su dobri,ali PVE tengu za misije ide na hvm,imas slican dps a range je mnogo bolji... HAMOVI su dobri u nuli za ratanje i anomalije,ali naravno nije neka razlika,tako da je bolje da fitas HVM...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

hamovi su dobri,ali PVE tengu za misije ide na hvm,imas slican dps a range je mnogo bolji... HAMOVI su dobri u nuli za ratanje i anomalije,ali naravno nije neka razlika,tako da je bolje da fitas HVM...

E Simon koliki je tebi dps s HM s faction ili t2 missilama, i tech 2 launcherima?

Jer gledam po battleclinicu pisu neke dps-ove s HAM preko 800,neki i 900+ s range-om od oko 40-45 km, sta je skroz solidno jer Tengu s AB-om pici preko 600 m/s tako da nije problem dovuc se u range.

14 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Ashelor kaže...
E ludi sta mislis da strpam na tengua HAM-ove? Znaci onaj tvoj fit (koji me kosta citave zarade u zadnjih misec dana s 2 accounta xD) samo s HAM-ovima umisto heavy-a?

Ako ti nije problem mozes li provjerit dps s HAM-ovima(ako mozes fitat tech 2 HAM-ove moze dps s tech 2 i nekim meta launcherima) i range na kojem mogu udarat?

Samo me zanima ima li mi smisla ic na HAM-ove za brze ciscenje misija.

Trenutno radim L4 misije u Ravenu,ali ide uzasno sporo -.- skoro zaspem tokom svake misije.

PS. imam jos 28 dana skillanja ( s subsystem skillovima na 4) do Tengua ali volim bit pripremljen :)

HM tengu s kojom sam misionario ima 842 dps-a i fittan je optimalno za L4, tako da o HAM-u nisam ozbiljnije ni razmišljao. Provozao sam dvaput 100 mn HAM tengu kroz neke misije, očekujući jednog vrlo dragog canflippera, i bio sam prilično razočaran koliko je to sa assault projektilima išlo sporije, trapavije. Doduše 100 mn tengu ima samo 5 launchera pa je dps bio za oko 50 manji no svejedno, imao sam dojam da ni 100 ili 150 dps-a više ne bi proizvelo željeni WOW efekt u usporedbi s heaviesima. Da stavim target painter, mrežu, prave rigove i sve, 950+ dps HAM bi sasvim sigurno odradio posao pa kome se to čini bolje ---that way. Meni se ne čini i to je to, svakom svoje...

Wha wha whaaaaat? 842 dps? sweet mother of god o.O

Cek to s onim fitom sta si mi posla in game?

Tebi su vjerovatno svi relevantni skillovi na 5 dok je meni vecina(osim potrebnih) na 4 ali po nekoj logici meni bi s istim fitom dps treba bit oko 700-750?

Jeli to s fury missile-ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice