isti savjet ka i kolegi gori,a nisan sad misec dana i vise igra bas nesto,a placan plexon kad je para fina,al jebiga,plex je skup... nekad san zna i karticon platit... di su lipa vrimena kad je plex bija 300 milkica
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hrpa raketa skilaj prema Drakeu, pretplata se plaća farmanjem,oko 500 mil ISK-a mjesec dana igranja.
Hrpa raketa skilaj prema Drakeu, pretplata se plaća farmanjem,oko 500 mil ISK-a mjesec dana igranja.
vise detalja molim...koliko ce mi trebat do njega?
a ovo s placanjem nisam dobrp objasnil..mislil sam ako ima neko kome treba cash a nama ce trebat iskovi..(ako je jeftinije od 35$ koliko kosta 60 days game time)
vise detalja molim...koliko ce mi trebat do njega?
a ovo s placanjem nisam dobrp objasnil..mislil sam ako ima neko kome treba cash a nama ce trebat iskovi..(ako je jeftinije od 35$ koliko kosta 60 days game time)
Koliko ja vidim imat ces dosta skill upanja i farmanja love do Drake-a koji je tech 1 Caldari Battlecruiser.
Ali evo po ovome sta vidim u ovih 5 dana,EVE je igra strpljenja,tako da se valja opskrbit istim za postic ikakav napredak u igri.
P.S. ima neko nekakav set +3 implanata(ili barem inteligence i perception) koje bi prodao newbu po nekom discountu,puno bi mi znacilo :)
Gledam Jitu nema nista ispod 8 milijuna
plex je skup,al sa pravon ekipon i nacinon zarade i nije nesto... ako se ja vratin u igru kroz ovaj tjedan mozes se javit,iman u planu nesto
javi se P3k1 u igrici pa vidi s njim ;)
Registrirao sam se samo da se zahvalim u ime [CORWI] Circle of Crows korporacije :)
Poslije LOTRO u EVE?
Ostavi se ove ovisnosti, ako ti je RL mio
Neka ti netko posalje buddy invite, tako dobijes 3 tjedna triala.
Nema realmova. Svi su u jednom svemiru
Od nasih za koje znam (dok sam igrao) potrazi Elite Academy (NBElite - CEO, njemu posalji mail ingame).
Cyrcle Of Crows (p3ki - CEO, mail ingame)
Cini mi se da je Zura (par postova iznad) u ELITE, pa mu posalji i tu PP.
Obavezno za sve novajlije.
EVEmon - program
EVE ISK Guide - tu su ti odgovori na 70% pitanja koja vjerojatno imas.
www.isktheguide.com
To je sve sto ti ja mogu pomoci.
Kako mali BS? Jel narasao :)
tko moze poslat 2 buddy invajta,nek se javi za mailove. jedan iskoristavam po primitku,drugi treba tek za sljedeci tjedayn..
Gledam Jitu nema nista ispod 8 milijuna
Javi mi se ingame ako želiš, ime je isto, dam ti inteligenciju i percepciju +3 besplatno. Moj home sustav je Sankkasen, tamo ti napravim ugovor o razmjeni.
Evo jucer mi je kolega iz corpa kupia oba implanta,tako za ovog toona mi nece bit potrebo :) thx anyway
Dodat cu te in game pa mozemo prochattat
21day trial + 30day plex :)
k vrapcu...trebal sam procitat zadnji post..
iggy25,kaj ti nudis? iskoristavam ju tek na slobodan dan,tak da se mozemo cjenkat..ipak..ekonomija je snazna komponenta eve svemira,kaj ne?
ps.neznam kak funkcionira to s invajtima,ali u igri smo frend i ja, uzeli smo u obzir sugav tutorijal i to da nismo vicni mmo-ima te da necemo donosit sud o igri prije 3 mjeseca gameplaya.
prije je igra bila puno bolja,eve je unisten u 1. misecu 2011. godine... ovo danas sto je ostalo je sve li-la ali napokon ide prema boljem ;) tako da se neces bas u prvi tjedan navuc ka prije sto si se navuka na igru u 2 dana gameplaya
igral sam 14 dana prije cca 2 godine...ali nisam imal vremena za mmo a i tlaka mi je bilo slusat ekipu kak dela zasjede amerima i uziva a je tam neke glupe tutorijale obavljam i gubim se po tipkovnici jer mi je to prva igra bila koja nije isla s wasd i m1,m2.. a tek to kaj nemas direktnu kontrolu nad brodom nego neke orbite i sta ja znam...
ah evo sitia se turnamenta,haaha valjda nece i ove godine biti namisteno ka i prosle,ono je najocitija varka sto san ikad vidija u zivotu
Ima neko koji buddy invite viška?
mail mi je:
zlikowski2003@hotmail.com
Unaprijed hvala.
Pogledaj PM
Mali Brutix je presisao godinu i pol, te juri k`o navijen.
Stalno warpa nekud
Javi se kad budes u prolazu, duzan sam rundu sladoleda
Zatisje u temi.... :o
Evo skillam se za Tengu-a,trebat ce nekih 43 dana :P Ali ide pomalo.
I da iskoristim priliku zahvalit Ludizao-u (spelling? xD )
Caracal prasi L2 misije kao lud
aj drago mi je da bar neko nije u minerske vode otisa ;) ihih
kad se zahvaljuje...
hvala p3k1-ju za svu pruzenu pomoc i potroseno vrijeme,a u pitanju je 12 sati u 4 ili 5 dana da frend i ja pocnemo hvatat osnove...
fala na linkovima,iskima,brodovima a najvise strpljenju jer da su mjesta zamjenjena,udavil bi te! ;)
peki je definitvno jedan od najboljih igraca ove igre,ima san priliku letiti i suradjivati s njim jos u cnexu... novi igraci imate veliku srecu
peki je definitvno jedan od najboljih igraca ove igre,ima san priliku letiti i suradjivati s njim jos u cnexu... novi igraci imate veliku srecu
Potpisano,umea sam ga s pitanjima ovih tjedan i nesto dana,ali on sve strpljivo objasni,posalje milijun linkova,pomogne s iskom kad zatreba itd.
Evo jedna velika zahvala i u moje ime :)
Peki-a za premijera!
Danas prek noci stavljam download a sutra onda dolazim po savjete.
Hmmm, ako ces igrat EVE casual, tada ti nece bit bas nesto, ali u suprotnom je igra odlicna.
najbitnije je da rl bude isprid evea,to je osnova... inace mozes biti i casual player i to dobar,ovisi cim se bavi i s kakvim ljudima leti
Nek ti netko posalje buddy invite.
U moje vrijeme je to znacilo tri tjedna besplatnog isprobavanja.
sve su dobre,sad ovisi cija je prica tebi nabolja...
Kao sto ti je receno, to ti nije uopce bitno.
Skillovi odreduju lika, a u tome nema ogranicenja.
Znaci mozes biti Gallante i voziti Minmatar brodove bez problema.
Odaberi klasu + profesiju s kojom u startu misliš najprije krenuti jer ćeš u startu imati određeni set skilova unaprijed istreniran (što, istina, možeš nadoknaditi kroz dva-tri tjedna sa bilo kojom drugom klasom)
Ono što je bitnije, o odabiru klase (tj rase + narodnosti) ti ovisi na koji način ćeš moći rasporediti osnovne atribute. Svaka klasa ima određeni minimalni skup atributa ispod kojih ne možeš ići kad radiš "neural remaping" (tj. raspoređivanje osnovnih atributa lika).
Dakle, razmisli što bi htio raditi (rudarenje + industrija, misije, exploration ... ), zatim odaberi klasu čiji osnovni atributi najviše potpomažu brzinu treniranja skilova.
Zvuči komplicirano, ali u stvari uz malo igranja u EVE monitor toolu ćeš sve brzo pohvatati.
Ili skini EVEHQ, mislim da tamo imaš character wizard pa možeš offline brzo izgenerirati lika da mu vidiš atribute i skilove i poslije po tome kreirati stvarnog lika ingame.
mozes i bez tih wizarda,toolova i sranja,najbitniji tool je EFT i to ti je to,sve ces nauciti od drugih igraca ;)