hvala a znas mozda za ovo drugo kako ceste oslobodit
hvala a znas mozda za ovo drugo kako ceste oslobodit
akako da oslobotim cestu znas li mozda
znal neko kako da ubacim mod u igru euro truck simulator zavrsio sam igru i neznam kako se moze vozit po onim cestama sto su zatvorene kako ih otvorit oslobotit unaprijed hvala ako neko zna nek javi na forum ili na mail igor-mijatovic@hotmail.com unaprijed hvala
Možesš skinuti nove mape (balkan i sl.), ali uvijek imaš negdje blokade.
a gdje da to skinem imas neki link i kad te modovi spremim u folder kako cu ga upotrijebit u igri sta mora uradit
znas ti kako modove ubacit i upotrijebit u igri unaprijed hvala lovac
a bas glupo
napravljena igra kako modove u igri upotrijebit
BILDI smiri malo sa tim duplim postovima jer ćeš dobiti karton a možda i suspenziju. Postoji tipka "Uredi" na desnoj strani posta kojom uredjuješ svoj post.
može li mi neko rec ima li kakav patch za neke druge kamione i neke ceste da nije samo autoput
gdje mogu nac neke druge kamione i ceste ako postoje
E pajdo ajd mi reci gdje mogu sinut te modove .Ako želiš pošalji mi link na mail adresu ma15ra@net.hr.Hvala.
Ajde ako ne ko zna neke stranice za skinut kamione prikolice i modove neka stavi.
Nekada kad igram ne mogu ići više 20 na sat.Kako da to riješim?
HVALA NA ODGOVORIMA!!!!!!!!!!!!!!
glupost od igre .. TESKA glupost ..
glupost od igre .. TESKA glupost ..
Da glupa je jer ju ti neznas igrat.
Igra je fenomenalna nisam ju vec duze vrijeme igrao mogao bi zaigrat ovih dana
Meni je ova igra super.
Baš je super!
Igro sam skoro sve kamione,i svi su dobri samo dosade brzo,al nema veze,opet je dobra.
gdje se nalazi ona datoteka trailer_storage.sii
može pomoć kako mogu stavit nove prikolice i terete u igricu?
dali je dobra igra i kada se igra bez volana (sa tipkama)
Mozeli mi neko reci gdje mogu da skinem igricu kING oF tHE Road,,,,,,to mi je jedna od najdrazih igrica i volio bih je ponove imati posto mi cd vise neradi,,,,,
Nema šanse da je skineš s neta, ja je jako dugo tražim i ništa...
Lagano se nađe na netu ;)
Igra je odlična, jedino bih volio da su ceste duže i da ima In-game radio nekakav.
da li se ova igra moze igrati sa volanom driving force gt ??
itko ????
Mene znaima mogu li se one zaključane ceste otključati,isto tako i ceste da mi gradovi budu veći.
Kko da na jednostavan nacin ubacim mapu balkana u igru hvala