Ja nisam dobra dva tjedna igrao i et jucer malo poceo vozit...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako radiš te skinove?
Postali ste dosadni s tim keyevima,prestanite me na PM tražit cd key,neradi niti ijedan piratski key kupite i igrajte.
Evo ljudi poz da se i ja predstavim kao kamiondzija ,poceo sam ispocetka igrati 12 sam lvl danas nabio ,nije lak zivot kamiondzije u dugovima do grla ,rate 10K dolara nije med i mlijeko al eto radi se ,imam 3 kamiona. Ja scaniu sa slike,moja vozacica ima Renault Premium i jos neki vvozac ima Man
Dali se poslje update-a briše save game!
Dali se poslje update-a briše save game!
Ne briše se
Evo imam jedan problem kad stavim onaj paintjob npr.Sade ili bilo koji nista se nevidi na kamionu tj samo retrovizori su u drugoj boji a desno na slicici kamion je u paintjobu ,no sada kad odem na service station i samo stisnem ono trece za upgrade paintjoba crasha se igra.Probao sam bez modovva isto crasha stalno ,nije velik problem ali ono volio bi imat paintjob na kamionu ,ako netko zna sta je neka pomogne LP
Samo da se zna kavliteta losa jer sam moro kompresirat ih
Damir1908-Kako kad obilazis kamion sa avionom na prikolici,jel prodjes kroz krilo ili?
Meni modovi ne rade, neznam zašto ,sve sam napravio kako treba stavio sam .scs file u my documents/ETS2/mod i nece probo sam par modova . Jeli mi nešta fali ili?
Kad upališ ETS prije izabira profila klikni EDIT i označi sve modove koje si stavio, ako ti crasha probaj jedan po jedan odznačivat i gledaj koji smeta
Damir1908-Kako kad obilazis kamion sa avionom na prikolici,jel prodjes kroz krilo ili?
3 slika desni retrovizor gledaj
jer mi moze netko napraviti link za ovaj radio da mi svira u igri?
Gdje se nalazi ta naredba uredi za modove ukljuciti
kad se odabire profil na ulazu u igru pise dole lijevi drugi gumb pise "EDIT" i tamo se moze mijenjati ime,slika i pprefered truck to su dodali na verziji 1.3.1
Da imam ja jedan problem imam oko 30 modova i sve sam probavao jedan po jedan i sve radi i kad sam pokusao ici u rikverc na kamionu kad krenem i pustim papucicu gasa onda ide jos malo polako ali nezeli stati kad stisnem kocnicu jos ubrza tako da jedini nacin je da se sudarim pa da ubacim u D3 pa da mogu ic i kad izbacim u ler opet ide ubrzava(probavao sam nije do volana )ni papucica ,ako netko zna sta je neka pomogne posto mi se ne pocinje nova igra 16 sam lvl a i radije cu bez rikverca vozit
Lc_syntax_ šta radis u 2 sata na forumu
kad se odabire profil na ulazu u igru pise dole lijevi drugi gumb pise "EDIT" i tamo se moze mijenjati ime,slika i pprefered truck to su dodali na verziji 1.3.1
Da imam ja jedan problem imam oko 30 modova i sve sam probavao jedan po jedan i sve radi i kad sam pokusao ici u rikverc na kamionu kad krenem i pustim papucicu gasa onda ide jos malo polako ali nezeli stati kad stisnem kocnicu jos ubrza tako da jedini nacin je da se sudarim pa da ubacim u D3 pa da mogu ic i kad izbacim u ler opet ide ubrzava(probavao sam nije do volana )ni papucica ,ako netko zna sta je neka pomogne posto mi se ne pocinje nova igra 16 sam lvl a i radije cu bez rikverca vozit
Makni realistic physics, stavi noviju verziju koja je kompatibilna sa 1.3.1
Ja imam verziju 1.1.1 sto znaci da ja to nemam kako mogu napraviti update
Ja imam verziju 1.1.1 sto znaci da ja to nemam kako mogu napraviti update
Za početak kupit igru tako da imaš CD key, a onda instalirat 1.3.1 patch koji možeš skinut sa http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
meni je bilo do onog moda za specijalne terete kad sam njega maknuo sve mi je super radilo a vecinom bude i do realistic phisic moda
Može li mi netko odgovoriti ono kad skidam realistic physic mod pa mi kaže želim li skinuti with limiter ili without limiter to nekužim?
Može li mi netko odgovoriti ono kad skidam realistic physic mod pa mi kaže želim li skinuti with limiter ili without limiter to nekužim?
Koliko sam ja skonto to ti je limiter za brzinu...Sa limiterom ili bez..
ma igrao sam dotu2 sa ovima svojima iz tima a oni su u drugoj vremenskoj zoni ;( pa sam ostao malo duze
Koji je najbolji (najbrži) kamion koji se može kupiti?
svi imaju limit od 90 al ako nemas limita tjj ako imas mod za limiter mislim da je volvo posto na pocetku odma ima 700 KS ,ja sam najvise vozio 147 bez da izleti igdje
Da se mene pita Scania.Najljepsi kamion,instrument tabla izgleda odlicno takodjer vozne karakteristike su mi najbolje.Poslje nje ide Volvo...
probao sam taj mod al mi neradi, sad dal je zbog "divlje" verzije igre neznam